Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

oktober, am fost harnica astazi, trezit dimineata, depus cu studentii coroana la bustul lui Eminescu, scris text pt publicat...he, he!
Lucia, e asa frumos sa bei cafeluta sau ceaiul cu mama dimineata! si eu imi doresc asta, din pacate nu stiu cand va fi, dar astept acest moment!
betterr, cafeluta a fost numai buna, exact pe gustul meu!
iris, ce ai facu noaptea asta?
bun venit celor noi
mia, o zi frumoasa si tie!
Lulli
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:57
buna oktober !! te ca sa ai o zi buna !!!
buna iris !! si pe tine te ca sa te trezesti !!! si poate mai merge o cafeluta !!!
buna mia ! cam devreme vb de week-end!!! dar e bine ca maine e deja joi !!!! insa azi e miercuri si mai sunt cateva ore pana la sf programului de munca !!!! uite un ca sa ai si u o zi buna!!!
buna lucia !! un si pt tine !!!
buna dienuta !! un vine si la tine ca mai am de unde da !!!
buna portita si delia !! cate un si pt voi ca sa va fie ziua frumoasa !!!

si pentru restul o armata de ca sa aveti de unde lua fiecare cate unul si sa va fie ziua frumoasa !!
betterrr
Postat pe 14 Ianuarie 2009 12:58
ms better......................
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:00
betterr, iti place bacovia? nu neaparat ca ai fi din Bacau, asa intreb de curiozitate
Lulli
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:01
ai lav tzucuri ! eu am adormit azi, m-am trezit la 8...socata! imi era cald, mieee?

spor la joburi

Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:01
Bacoviaaa? Locuinte lacustre? Mi-a mers la inimaaa...nu era pt mine intrebarea

Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:02
nu-i bai daca ai raspuns tu, oktober...si mie mi-a mers la sufletel! fata de macedonski, bacovia e unul din preferatii mei, alaturi de verlain si baudelaire
Lulli
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:07
minunati-va, oameni buni!!!!!!!
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-1.html
Lulli
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:09
De la: Luli2, la data 2009-01-14 13:01:15betterr, iti place bacovia? nu neaparat ca ai fi din Bacau, asa intreb de curiozitate

nu imi place poezia in general, dar sa stii ca asa cum zice bacovia de bacau asa e, e un oras gri, daca la piatra neamt, focsani sau mai stiu eu pe unde e soare, la bacau e sigur cerul plin de noi sau e ceata........
betterrr
Postat pe 14 Ianuarie 2009 13:40
De la: Luli2, la data 2009-01-14 13:09:33minunati-va, oameni buni!!!!!!!
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22054/Perversiune/Perversiune-pagina-1.html

e dusa rau fatuca asta!!!!! am ras de ma dor obrajii!!!!
betterrr
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:10
De la: lion_king, la data 2009-01-14 01:44:25 De la MAREA resedinta de vara si de iarna a Sultanului,in direct va transmite reporter oficial la fata locului(si la copca) al dvs.(este adevarat,mai rarut cai mai dragut)Lionu............vin fiert,spectacole nautice(patinaj,peisaje superbe,lebede,etc.....pe timpul iernii.......distractii cat cuprinde,pe timp de vara),buna dispozitie si nu numai in ultimul rand,multa,multa dragoste va ofera,intregului HAREM si ale lui MINUNI ai vostri trubaduri ..................pt.confirmare accesati adresele de mail ale PERVERSEIIII..............
Asteptam provincia....vezi,NEBUNA HAREMULUI... IRIS-ul lacului......MONICA Deltei..............Floarea de colt a BV.....LAUR-ul maramuresan......Oana nazdravana 8si1 care-i si intrece............Sheeva Kama-sutrei.......Ingerul HAREMULUI(Cellia tzuc-dulceee):)))))..........Alinarea iubirilor si doctorita sufletelor din I.O.R..........Dragalaspui-Mada........Vasi cel frumos.........Andreea vestului-ighen(nem to dom rumano).:))).............Maria Banatului.-tzucui buricul????.........Scorpinul-James Bond.....................Luci&Dienuta Clujului........Truli -Luli SV........Deny-olteanca hot..............Touch-me-ul hot line..................Betterrr-ul(si nu cel suedez)............Oktober-fest-ul secuimii..........Musceleanca din Lyon(nu din mine).......:)))))............impreuna cu toti si toate,pe care cu scuzele de rigoare(in proportie de 99,99% nu i-am numit din cauza ferestrei spatio-temporale)va astept sa mentinem viu spiritul si sufletul acestor zile si nopti care va sunt dedicate voua si numai voua........acum si pt. totdeauna din 2009 in 7009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FETELOR,MANCA-V-AS GURA......NU VA MAI JUCATI CUUUUUUU..................URINELA !!!!!!!!!!!!!!...........

salutare trasnitii mei iubiti......................

misto farsa , pasca voastra, aseara....................

Care va sa zica Sultane te tinusi de cioace no???

las ca pune fata mana pe tine si vezi tu jumuleala ce iti iei..............

dar ma ras apoi de m-a durut burtica......................multumesc mult p tot sunteti niste catastrofe adorabile..........................

pupicei de la fata cat cuprinde..................
sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:13
Salu tare cafengii....................

la prezenta repejor........................

pupicei pt tot clanul..................

lucia, etta . PERVERSA mea ubita sa traiesti ca tare dulce mai esti mama..................

iris, luli,dienutza, better, oktober,portitza si cati mai sunteti pe acolo.......................

pupaceala fara numar sa nu se supere nimeni....................
sun_shine
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:15
ziua buna la tot haremul..................

cum sunteti dragele mele..................??????????/

luci.....si eu vreau sa imi beau cafeluta cu mama..........ca mi-e tare dor de ea.....si cu putin noroc, in martie poate poate reusesc ..........macar cateva zile..........sa-mi beau cafeluta cu ea..........

ufff....taticul meu e bolnavior.........si eu nu pot merge acasa sa-l vad.........

si la cluj totul ii asa de gri.............si cenusiu...............si nici macar frig nu mai e..........

o zi minunata sa aveti.........cu lumina in suflet daca afara e mohorat.........
dienuta_nou
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:31
Va pup si eu iubitele mele.
pe fuga, ca ma duc sa invat sa-l scriu pe t mic de mana si t mare de mana...
Lucia1971
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:33
salutari din cortul Sultanului,dragilor..!!

tocmai ce pleca ,PERVERSA (gainusa mea grasuta de 4 kg),dar nu oricum ci jumulita bine..

dupa ce am bagat ceva in copca si petrecuram o noapte mai mult alba,in parfumul vinului fiet ,facuram planul cum o sa ne dam impreuna cu folia, sambata pe derdelusul din Poiana..
asa deci ,vor fi prezenti pana acum urmatorii :ema..
luci si familia ei...
etta si familia..
scorpionu'
si noi cei de aici,eu si cadana mea..!!
ce va iesi ,ramane de vazut..!!
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:44

mai primitzi inca unu sau doi prin Poiana?

poate reusesc si eu sa ajung

salt are la toate lumileeeee.....si binentzeles pentru toate fetele

ptr baietzei la mai multe

_fantoma_
Postat pe 14 Ianuarie 2009 14:59
De la: portitza_, la data 2009-01-14 10:49:39neata fetele.................o zi faina sa aveti.................

pui un tzuc lung si dulce

lyon.......frumoasa postare

pt puicuta mea scumpa si tare draga..!!
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:02
De la: vas25, la data 2009-01-14 14:59:04
mai primitzi inca unu sau doi prin Poiana?

poate reusesc si eu sa ajung

salt are la toate lumileeeee.....si binentzeles pentru toate fetele

ptr baietzei la mai multe

vasi ..,ar fi minunat prietene,a trecut cam mult timp de cand nu ne-am mai vazut asa in gasca..!!
eu dau vinul fiet !!
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:03
e clar ,deci s-ar putea sa vina si Iris..
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:07
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-14 15:02:11
De la: portitza_, la data 2009-01-14 10:49:39neata fetele.................o zi faina sa aveti.................

pui un tzuc lung si dulce

lyon.......frumoasa postare

pt puicuta mea scumpa si tare draga..!!

portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:17
De la: mia_mia, la data 2009-01-14 12:44:06Hai sa aveti pofta la cafea....si cei ca mine..care beau cafeaua mai tarziu ..mama lui de servicu ..:)) Am trecut ...ca am promis...sa va salut...sa va tzuc... sa aveti in continuare o saptamana minunata..si un weekend si mai si ... Multi multi pupici la cafengii ..Muah...

da...,vazut !! promis Sultanului si tinut de cuvat .. :sml-happy0144
mia_mia(biciul Sultanului),mi-a fost tare dor de tine si imi aduc aminte cu multa placere de postarile tale
sper sa revii cat mai des printre noi..!!
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:23
De la: voicu_monica2001, la data 2009-01-14 14:13:54
De la: lion_king, la data 2009-01-14 01:44:25 De la MAREA resedinta de vara si de iarna a Sultanului,in direct va transmite reporter oficial la fata locului(si la copca) al dvs.(este adevarat,mai rarut cai mai dragut)Lionu............vin fiert,spectacole nautice(patinaj,peisaje superbe,lebede,etc.....pe timpul iernii.......distractii cat cuprinde,pe timp de vara),buna dispozitie si nu numai in ultimul rand,multa,multa dragoste va ofera,intregului HAREM si ale lui MINUNI ai vostri trubaduri ..................pt.confirmare accesati adresele de mail ale PERVERSEIIII..............
Asteptam provincia....vezi,NEBUNA HAREMULUI... IRIS-ul lacului......MONICA Deltei..............Floarea de colt a BV.....LAUR-ul maramuresan......Oana nazdravana 8si1 care-i si intrece............Sheeva Kama-sutrei.......Ingerul HAREMULUI(Cellia tzuc-dulceee):)))))..........Alinarea iubirilor si doctorita sufletelor din I.O.R..........Dragalaspui-Mada........Vasi cel frumos.........Andreea vestului-ighen(nem to dom rumano).:))).............Maria Banatului.-tzucui buricul????.........Scorpinul-James Bond.....................Luci&Dienuta Clujului........Truli -Luli SV........Deny-olteanca hot..............Touch-me-ul hot line..................Betterrr-ul(si nu cel suedez)............Oktober-fest-ul secuimii..........Musceleanca din Lyon(nu din mine).......:)))))............impreuna cu toti si toate,pe care cu scuzele de rigoare(in proportie de 99,99% nu i-am numit din cauza ferestrei spatio-temporale)va astept sa mentinem viu spiritul si sufletul acestor zile si nopti care va sunt dedicate voua si numai voua........acum si pt. totdeauna din 2009 in 7009 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FETELOR,MANCA-V-AS GURA......NU VA MAI JUCATI CUUUUUUU..................URINELA !!!!!!!!!!!!!!...........

salutare trasnitii mei iubiti......................

misto farsa , pasca voastra, aseara....................

Care va sa zica Sultane te tinusi de cioace no???

las ca pune fata mana pe tine si vezi tu jumuleala ce iti iei..............

dar ma ras apoi de m-a durut burtica......................multumesc mult p tot sunteti niste catastrofe adorabile..........................

pupicei de la fata cat cuprinde..................

he,he,he....ai cam furat-o
meritai ,pt ca in alt post al tau,spuneai ca te-am uitat..
chiar daca as dori asta ,nu as putea sa o fac..
pt tine,pt printesa si pt ursuletul tau..
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:29

vreau sa musc...
stiu ca-ti place ,stiu de unde si cum sa o fac....!!
pot sa ma apuc de treaba..??
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:33
puiutz intra si citeste
sa te amuzi oleaca................
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:35
puicuta ..,nu pot ,nu stiu daca e bine..
vezica-mi este plina si simt ca imi plesneste..!!
stef_Sultanu
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:41
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-14 15:41:44 puicuta ..,nu pot ,nu stiu daca e bine..

da-ti drumul la presiune..fata asteapta
portitza_Maria
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:42
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-14 15:33:57

vreau sa musc...
stiu ca-ti place ,stiu de unde si cum sa o fac....!!
pot sa ma apuc de treaba..??

hai ma luli numa ' acu ' ai vazut topicul ala??? ca eu de 2 zile ma prapadesc de ras .....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:45
De la: stef_Sultanu, la data 2009-01-14 15:41:44 puicuta ..,nu pot ,nu stiu daca e bine..

sultane .... te blagoscoveste si pe tine imediat....ce vreo 2 vorbulitze....
nu de lata dar de a atata bere din cadere i s-a aplatizat creierul....
dandanaua_reloaded
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:46
De la MAREA resedinta de vara si de iarna a Sultanului,in direct va transmite reporter oficial la fata locului(si la copca) al dvs.(este adevarat,mai rarut cai mai dragut)Lionu............vin fiert,spectacole nautice(patinaj,peisaje superbe,lebede,etc.....pe timpul iernii.......distractii cat cuprinde,pe timp de vara),buna dispozitie si nu numai in ultimul rand,multa,multa dragoste va ofera,intregului HAREM si ale lui MINUNI ai vostri trubaduri ..................pt.confirmare accesati adresele de mail ale PERVERSEIIII..............

lionuleeeeeee
mersi frumos!
stefule te pupik!
etta te pup dulce
mersi la toti trei pentru aseara!
mi ati oferit o ora de ris ..cu lacrimi!
sunteti nebuniiiiiiiiiiiiiiiiii!
lionule te astept la programare!
va pup!
si pentru ca nu am mai fost de mult pe aici...v pup pe toti cei dragi mie..

alinadanielalazar
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:54
lionule, tare as vrea sa fiu o alinare a sufeletelor...
daca asa am fost pentru tine ma bucur!
va pup dragilor!
sunteti incredibili ...!
etta....ai grija de lion..cine stie cite programari are!
alinadanielalazar
Postat pe 14 Ianuarie 2009 15:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
SALINA TIMISOARA 6 De la: kudika376531 15 Martie 2011 00:22
base sau geoana??? 136 De la: paula_portirroni 1 Ianuarie 2010 10:11
Investeste in tine. Fii voluntar LECUPO! 2 De la: dandanaua_reloaded 24 Noiembrie 2008 01:13
Nu pot sa cred! Chiar a murit Michael Jackson? 13 De la: badkitty 18 Septembrie 2009 20:57
Profitati acum!!! promotia este pana pe 08.10.2010 6 De la: coldwind 3 Octombrie 2010 14:33