Mai multe
|
Va pupacesc dragele mele, mi-ati lipsit mult mult... Sunt foarte fericita ca sunt din nou aici cu voi
|
||
|
andreea1976 Postat pe 8 Octombrie 2008 12:55 |
||
|---|---|---|
|
buna, inocica! ce s-a intamplat cu contul tau???? uite te servesc eu cu o cafeluta |
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 12:57 |
||
bonjurica,dragelor !!!...uite-acu facui si io o pauza de treba ,ca sa pot sa va salut !!!.......ooooffff......cine zice ca ce bine e sa stai acasaaaaaaaaa.........ce se mai inseala !!!!.....si cand mai ai si 2 bidivii de ingrijit,ca sa fie ca iesiti din cutieeeee.........mai ca-mi vine sa spun ca m-as duce la servici !!!......da' avantajul ca fac treaba cand vreau,cum vreau si daca vreau.....si fara sefi pe cap......e mai puternic !!!!!........ oricum pupicii mei pentru voi sunt on-line........ ....si floricele..... .......si gandurile mele bune pentru voi........printre care si cat mai multaaaaa
|
||
|
|
||
|
etta Postat pe 8 Octombrie 2008 13:11 |
||
| mersi...mi-am sters contul ca nu mai vizualizam nici o poza...si acum e la fel...nu stiu ce sa fac... | ||
|
inocica2 Postat pe 8 Octombrie 2008 13:19 |
||
| imi pare rau, inocica! | ||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 13:34 |
||
De la: laurathegirl, la data 2008-10-08 12:06:21 eu zic ca-i foarte sugestiva , acum nu o sa mai creada nimeni ca-s o floricica
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Octombrie 2008 13:34 |
||
| Iriiiiisss,ce fata fato,ca eu tot ursulet te vad !!!!.......apropos,si eu "mi-am schibat fata" !!!....se vede ????..... | ||
|
etta Postat pe 8 Octombrie 2008 13:38 |
||
|
buna fetelor! Care fete schimbate? Ca eu le vad tot aceleasi... iris, te rog sa nu te superi pe mine, dar eu nu te-am vazut niciodata ca pe o floare ci ca pe o parte anatomica a ochiului... deh, o fi deformatie profesionala... Sorry...Etta, ii fi facand tu ce, cum, cand, cat si daca vrei, da gandu' tot la... iti zboara... Sunt sigura ca tu n-ai ce posta la topicul "azi nu am chef iubitule..." Dandanico, vezi ca inca astept povestea cu Romeo. ala care ar trebui sa moara, da' numa' nu vrea
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Octombrie 2008 15:06 |
||
De la: etta, la data 2008-10-08 13:38:02 Iriiiiisss,ce fata fato,ca eu tot ursulet te vad !!!!.......apropos,si eu "mi-am schibat fata" !!!....se vede ????..... Daca maresc poza vad la tine o fata, iar mica te vad ca o tipa cu spada...
|
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 8 Octombrie 2008 15:59 |
||
|
Cum adica ursulet etta ? sau parte anatomica lucia ? Era una care ma credea floare ,de parca eu as avea ceva in comun cu florile .Nu fetelor , eu-s fan IRIS dupa cum bine se observa acest lucru si la singura poza a mea din album Na'seara , unde-i restul lumii ? |
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Octombrie 2008 19:56 |
||
buna iris! draga, tu esti si floare si fan IRIS...ne esti draga, ce sa spun!
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:01 |
||
| da restul unde-s? trag chiulul? ema, pe unde umbli, baby? ai terminat cu drumurile la primarie? laura, lucia, cucu-bau? | ||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:02 |
||
pe mine nu ma striga nimeni...
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 8 Octombrie 2008 20:03 |
||
|
dienuta, iarta-ma! sigur ca te strig eu!!! |
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:10 |
||
| dienuta,bei un ceai cald cu mine? | ||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:11 |
||
buna seara, ema! tocmai m-am reuitat la celebra ta poza care a fost raportata de 1000 de ori! ce bine ca s-au linistit apele pe aici! eu ma simt binisor, ma mai doare un pic gatul... dar nu ma bateti ca merg indata la o bere?
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 20:15 |
||
|
aaa. eu nici nu stiu daca o mai am prin calculator.... cu siguranta e pe vreun cd de back-up eee las ,vorba ta bine ca s-au linistit apele ca prea era de tot . desi nu se stie niciodata. care stie cate ceva de dienuta si de lucia??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 20:20 |
||
prezenta!
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 8 Octombrie 2008 20:40 |
||
eu tocmai ce facui un dus fierbinte si simt cum raceala isi face drum catre gatul meu care incepe sa beheie aiurea asa ca va trebui sa va pup de somnic usor de pe acum ca pana maine ma gandesc sa stau in paturica aia calduroasa de care vorbeam de dimineata
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Octombrie 2008 20:41 |
||
|
iris......insanatosire grabnica........ e buna ideea ta........dar numai nu ma hotarasc sa ma bag o data in pat.......chit ca mi-e frigut
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 8 Octombrie 2008 20:44 |
||
De la: andreea1976, la data 2008-10-08 12:55:42Va pupacesc dragele mele, mi-ati lipsit mult mult... esti si vei fi una DINTRE MINUNILE APROPIATE Sultanului ,andreea 1976...!!! si salutari sotului ... pupici si noapte buna si voua dragelor si dragilor..!!
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 21:02 |
||
noapte buna gajici..........sa aveti o noapte fierbinte sa nu raciti........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 8 Octombrie 2008 21:10 |
||
|
no noapte buna si vouaaaa io ma dau pe bloguri vesele.... asta sera simt nevoia sa rad de una singura.... fetele aveti grija de voi si stai la caldurica... la mine merge de ja centrala si nu prea stiu ce-i aia frig in casa.... sorryyyyy pupilici meeeei dragelor. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 8 Octombrie 2008 21:16 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-10-08 19:56:37Cum adica ursulet etta ? sau parte anatomica lucia ? Deci numele tau e Iris de la... Iris? Pentru ca mai am un amic in Sibiu care e Iris de la ... Iris.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Octombrie 2008 22:08 |
||
buna searaaaaaaaaaaa!!!!!! revin in 30 de minute ca ma duc sa culc copilul. Sper sa mai gasesc pe cineva prin cafenea... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 8 Octombrie 2008 22:10 |
||
pe mine nu... noapte buna ,frumoasa si micuta luci !!
|
||
|
Postat pe 8 Octombrie 2008 22:13 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-10-08 22:08:40De la: Iris4ever, la data 2008-10-08 19:56:37Cum adica ursulet etta ? sau parte anatomica lucia ? Mai mah ...nu-mi spune ca nu ti-ai dat seama de unde se trage numele meu
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 8 Octombrie 2008 22:59 |
||
buna seara lumeeeeeeeeeeeeeeeee pt mindre si vin sa imi petrec sa imi fie bine,dau camasa de pe mine,,mii sa nu ajung in drummmmmmmmmmm de vina sunt mindrile mele,ca ma indeamna sa fac rele mindrulita nu iti mai spune dorul orisicui,vezi ca lumea ii rea si te vorbesteeeee va tuc cu drag si dor
|
||
|
mari58 Postat pe 9 Octombrie 2008 00:28 |
||
|
'neata...........!!!! trezirea la cafeluta.......... la cluj se anunta o zi superba.......... va doresc si voua una minunata, vesela si calda......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 9 Octombrie 2008 08:21 |
||
|
dienuuutaaaa mersi mult pt urari. sper ca soarele de pe cer sa-ti aduca veselia in suflet azi.... milioane de pupici.... feteleeee azi va pupic de dimineata ca ne vedem numai mai tarziu.... muuuunca asta bat-o vina. va pupic si o zi superba va doresc. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 9 Octombrie 2008 08:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) | 1 | De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52 |
| Ulei de peste - pentru a avea un copil inteligent | 3 | De la: Katte02 27 Decembrie 2009 17:53 |
| paypal | 3 | De la: battleofwits 2 Aprilie 2011 05:37 |
|
|
||
| (((((((((((SFATURI((((((((( | 19 | De la: oonahabibi_yahoo_com 25 Martie 2009 10:15 |
| Cocktail...si barfa.. :) | 13 | De la: Barbie30 5 Septembrie 2010 20:27 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.