Mai multe
|
uite miki, aici e handicapata http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20366/I-LOVE-AMERICA-.html |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:53 |
||
|---|---|---|
De la: luli_c, la data 2008-10-06 22:38:52ai revenit!!!!!n-ai uitat de noi!!!yupiiiii!!! am sa te MUSC si-am sa te pupacesc atat de mult... ,ca iti va fi de-ajuns mult timp...
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 22:58 |
||
|
aaa miki ... am o seara fantastica imediat incepe "in gura presei... si pt vreo ora o sa trag chiulul.... dar e cam dusa fatuca sau baietasul asta... seaman a terorist.... virtual.... ameninta si face ca toate aratarile la adresa unei intregi natii si fetele se multumesc sa il atace doar pe el personal.... ma intreb cum ar reactiona daca i-asi baga si eu toti conationalii in aceesi oala cu el.... m-as juca putin cu psihicul lui...dar se vede de la o posta ca e labil.... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 22:58 |
||
stef, merci de pupaturi si de muscaturi... ema, pe unde mai posteaza tembela asta? |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:01 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/ROMANIA_SUCKS_MY_COCK/activitate_forum.html acolo vezi toate topicurile deschise de ... hermafroditul asta.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 23:02 |
||
|
salut miki...!! :sml-happy0144 sa-ti fie bine..!!! ema..,las' ca-i introduce Sultanu' ,tot ce-si doreste si nu-s doreste..
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:04 |
||
merci, ema, dar cred ca in seara asta nu-mi maiobosesc creierul cu prostiile obsedatului asta...bag somn ca e mai sanatos...va pupacesc pe toate si pe toti si va doresc somnik usor, linistit...iar maine ne intalnim la cafea...
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:07 |
||
| noapte buna, sultane drag! | ||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:10 |
||
|
noapte buna lili... vb maineeee pupilic si ...ai grija de tine |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 23:12 |
||
|
si eu va IUBESC MULT...!! ma crede oare cineva...???????
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:12 |
||
|
prezent la datorieeee. da eu te cred.... si chiar daca dorm la ora asta mai sunt si altii care te cred si tu sti asta... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 23:16 |
||
stiu.. noapte buna dandanica si voua dragilor !!! |
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:18 |
||
si eu cred ca ne iubesti! si eu va iubesc! acuma chiar plec ca-mi pica ochii in gura.... noapte buna again...
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:21 |
||
|
noapte buna stef... ma bag si eu la mirciulica ..."in gura presei" asa ca vb maine. somnic pufos la toata lumea.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Octombrie 2008 23:21 |
||
De la: luli_c, la data 2008-10-06 23:21:16si eu cred ca ne iubesti! si eu va iubesc! acuma chiar plec ca-mi pica ochii in gura.... pe tine NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU..........!!!!!!!!!!!!! si nici pe tine....,dandanica mica..!!
|
||
|
Postat pe 6 Octombrie 2008 23:23 |
||
da pe mine???????????????????????ca miki pe mine nu ma pupa,dar tu ma iubi pe mine ,un pic,pic,sultaneeeeeeeeeeeeeee?????????????????????acum va cint o doina,am dorit in viata asta sa ajung in americaaaa,multumesc la D-zeu ca mia dat ce am cerut eu,ardo focu strainate de multe am avut parte,ca sa string multi bani,stau printre dusmani sa am noroc si sanatate si,sa le primesc pe cind aud muzica mea de acasa,ma prinde dorul de casatoate,sa ma pot intoarce in sat,acasa la mine in banat am gresit un pic ,dar,intelegeti voi,nu,ma culccc,cafea aveti in termos,zahar puneti voi
|
||
|
mari58 Postat pe 7 Octombrie 2008 00:52 |
||
Buna seara buna seara, am venit cu... (azi-maine) sanioara Saru'mana Mari de cantec! Chiar mi-a ajuns la suflet. Restul... va pup dulce si va doresc o noapte minunata. Si sa nu va suparati pe mine, da' io i-am raportat oligofrenului toate postarile... Stiu, va iau jucaria, dar trebuie sa intelegeti. Voi sunteti niste copii inca si nu aveti voie sa invatati atatea prostii Sa fiti cuminti si... rupeti-i capu'! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 01:05 |
||
neata fetele
|
||
|
mmodellino Postat pe 7 Octombrie 2008 08:24 |
||
|
buna dimineata!!! va ofer tuturor |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 08:56 |
||
|
buna dimineata ...!! sa aveti o zi minunata, cu multe impliniri... pentru mari58..,pupic la buric pupici si pentru celelalte fete |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 09:10 |
||
|
'neata! am intrat numai sa va salut si sa va urez o zi minunata. sa intalniti numai oameni calzi, care sa va lumineze sufletul......sa fi-ti zambitori deseara la cafeluta.......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Octombrie 2008 09:20 |
||
|
'N E A T A A A A ! ! ! |
||
|
_fantoma_ Postat pe 7 Octombrie 2008 10:15 |
||
|
Neata !! Am si eu o intrebare..au scapat moderatorii de cel ce suferea de sindromul tourette ? :D |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 10:23 |
||
Hello, nenea vasi .. bine ai revenit Neata lume, beau si eu o cafeluta cu voi.... si ma duc la terbile mele, chit ca nu am nici un chef.. Zi usoara va doresc, ca asta vreau si eu pt mine.
|
||
|
sheeva Postat pe 7 Octombrie 2008 10:29 |
||
|
ziua buna ,dragiloooorrr !!!!......va doresc o zi minunata si calda !!!......ca la noi s-a mai potolit ploaia si a mijit o tar' si soarele !!!!....... ....si cum mi-am mai revenit oleaca,ce credeti ca tre' sa fac ????.......100 de pupici cui ghiceste !!!........ .........uuuuufffff.....ce ma enerveaza cand tre' sa fac ce am acuma de facut !!!!.......hai Iris,ca tu cred c-o sa ghicesti sigur !!!.......va pupicesc pe toti,ca de obicei...... ![]() SOROOOOOOOOOOOOO.......UNDE ESTIIIIIIIIII ????..........NU NE MAI IUUUUUBEEESTIIIII ?????...........
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 10:48 |
||
|
Z A C U S C A ? ? ? MERCI PTR PRIMIRE SHEEVA !!! |
||
|
_fantoma_ Postat pe 7 Octombrie 2008 10:59 |
||
| buna dimineata...am si eu o mare problema...nu mai vad nici o poza de pe kudika..i-am raportat poza dobitocului care deschidea topicuri insultatoare...si drept pedeapsa am patit-o...are cineva vreo idee despre cum se poate reveni? | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:04 |
||
Hellooooooooooo!!! Iar a disparut schizofrena, iar ati ramas fara jucarie... Ino, habar nu am cum se face... dar eu, cu rabdare, i-am raportat toate postarile. ca nu stiu cum si ce se mai poate face. Si il voi executa de fiecare data Ca rabdare este din belsug, vreme de asemena... Il urmaresc mai ceva ca o obsedata
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:08 |
||
De la: vas25, la data 2008-10-07 10:59:32 ZACUSCAAAA ?????.....cine nu se prezinta la locul de ....intalnireeeeee.........zacusca ajunge pe alte maini !!!.......si acu' nu prea mai am fiinca'ca .....MI S-A ACRIT CEA MAI MARE PARTE !!!...... ........asta e ...omul din greseli invata !!!!......am mai reusit sa salvez doar 3 borcane !!!!......asa caaaaaaa.........mii de regrete,dar nu mai am de unde !!!......
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:19 |
||
Hai la Cluj ca-ti dau eu din ale mele. Le impartim jumi-juma.
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Ce faceti in pauza de cafea? | 33 | De la: kudika228464 21 Octombrie 2010 16:53 |
| Sfaturi pentru toti | 9 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41 |
| helpppppppppp me pls | 4 | De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59 |
|
|
||
| CAFE-BAR | 38 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:12 |
| Cum credeti ca ar trebui sa fie o fata(femeie) ca sa fie considerata 'buna'? | 2 | De la: Full_Metal_Jacket 19 Mai 2009 19:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.