Mai multe
|
Buna dimineata...lumeeeee.....am lipsit dar iar am venit.....scuze dar am facut cunostinta cu un adica nu mi-e prieten pe nume virus de nu m-a lasat deloc...dar uite ca scapai de el... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:29 |
||
|---|---|---|
NEBUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..... MI-A FOST TARE DOR DE TINE....
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:32 |
||
De la: Lucia1971, la data 2008-10-07 11:08:10Hellooooooooooo!!! Iar a disparut schizofrena, iar ati ramas fara jucarie... pai si eu l-am raportat...da' cand am vrut sa-i raportez si poza de la avatar mi-au disparut toate pozele... |
||
|
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:35 |
||
De la: stef80, la data 2008-10-07 11:32:31NEBUNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..... sultaneeee..... cine-i mare si voinic??? cuuucu-bauuuu si nu pateste nimic...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:37 |
||
yyyyyuuuuupppppyyyyyyyyy !!!!!........ .............AI APARUT SOROOOOOOOOOOOOOO !!!!.....CE DOR MI-A FOST DE TINEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!..........
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:38 |
||
|
va las... si va doresc o zi minunata !!! sunt tare bucuros..
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 11:39 |
||
SOROOOOOOOOOOOOO............TE VREAU ACA - SAAAAAAAAAAAAAA.......TE VREAU ACA - SAAAAAAAAAAAAAAAA..........TE VREAU ACA - SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:40 |
||
SULTANEEEE......PENTRU TINE,CA AM UITATA DE ATATA BUCURIE .......
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:41 |
||
sorooooo....am aparut si eu dupa colt..... ca si mie mi-a fost tareeee dorrrr de tineeee.... sultane...sa ai o zi frumoasa ......sunt in urma cu noutatile asa ca tre sa bag un ochi prin forum....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:43 |
||
MIE SA-MI ZICI CAND VII ODATA ACASAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!......CA AM INEBUNIT DE ATATA ASTEPTAREEEEEEEEEEE.......
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:47 |
||
fetili....va las acum ,ca ma asteapta fierul de calcat de vreo' juma de ora in priza !!!!....si n-am ajuns sa-l folosesc !!!!......vb. mai incolo !!!...pupici.....
|
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 11:53 |
||
|
acasa este tare frig si cuucu este friguroasa dar n-ai ce-i face tre sa vin..asa ca spun eu tie soroo... ca mai este putin si cuucu. intra;n hora....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 7 Octombrie 2008 11:54 |
||
buna, fetelor! brrr! mi-e friggg! are cineva un semineu sau un foc de tabara ca mor de frig! sau un vin fiert... cucu bau, da ce suflet de poet ai...
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 12:30 |
||
aha, deci calci si eu care ma gandeam deja la prostii Neataaaa Eu am pus ceasul sa sune la 8 si m-am trezit la 11.30 , am fost la alergat cateva minute si acum iau micul dejun la insistentele unei partenere :iaurt (bleah ) cu cereale. Iuli , eu nu am semineu in schimb am o patura tare calduroasa
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Octombrie 2008 12:54 |
||
| pazea ca se intoarse nebuna. | ||
|
Kathara Postat pe 7 Octombrie 2008 12:55 |
||
| iris, nu-mi spune ca ai alergat pe vremea asta! sau poate doar la mine ploua...ce spui, imi faci loc sub patura ta cea calduroasa? | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 13:00 |
||
|
La mine e soare asa ca am profitat de el ca cine stie cand il mai vad si putin probabil sa ies eu pe ploaie sa alerg. Hai iuli ca te asteapta paturica,vezi sa nu te ratacesti prin parc in drum spre ea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Octombrie 2008 13:16 |
||
ce bine! eu vin cu vinul fiert sa ne incalzim si mai bine
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 13:31 |
||
|
- o zi fantastica! ... Douã prietene stãteau de vorbã: - Sunt foarte îngrijoratã! Niciodatã sotul meu nu a întârziat atâta! Cred cã si-a gãsit altã femeie! - Vai, tu, de ce te gândesti la ce e mai rãu? Poate l-a cãlcat vreo masinã... |
||
|
supermiki Postat pe 7 Octombrie 2008 13:38 |
||
Pai daca vii cu vinul nu ne mai trebuie paturica
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Octombrie 2008 13:39 |
||
| mda, cam asa e cu vinul si paturica...dar aleg vinul ca-i mai tentant parca si lasam paturica pe mai diseara | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 13:53 |
||
De la: supermiki, la data 2008-10-07 13:38:40 - o zi fantastica! ... bun banc
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 7 Octombrie 2008 14:18 |
||
Iris si Luli faceti bine si abtineti-va de la dezmat pana deseara cand se da liber dupa 22! Pana atunci, ia cautati-va voi cate un feciorash pe-aici si faceti si voi gingasii sub paturica cu aia. Ca s-ar putea sa ne dati teme de casa si nu e frumoooooos...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 14:41 |
||
|
O zi minunata va doresc! Dau un vinulet fiert cu scortisoara
|
||
|
andreea1976 Postat pe 7 Octombrie 2008 16:21 |
||
ei, Lucia, nu facem dezmat ca doar suntem doar noi doua, dar un vin fiert se gaseste pentru oricine...si pentru tine, Andreea, fii sigura, dai tu unul, dam si noi ca daca e baut impreuna e mai bun! ema, nu te alaturi si tu noua?ca paturica lui Iris este mare si incapem mmmullltiii!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 16:28 |
||
chiar n-am cu cine bea un ceai, o cafea? unde sunteti?s-a mai infiintat cumva vreo cafenea?
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 17:33 |
||
sufar de lipsa de afectiune!!!!!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 18:29 |
||
VAND AMANTA!!!! AN FABRICATIE: 1983, Al doilea proprietar, certificat in regula, productie autohtona. CULOARE: roscata. DOTARI (full option): suspensii super, portbagaj mare, faruri bleu-ciel, grila radiator rosie bombata, air bag-uri frontale excelente. STARE FUNCTIONARE: foarte buna, putin uzata (cam de 2 ori pe saptamana; da' duce mult mai mult). CAI PUTERE: ooh my God !!! ( poa' sa tina o herghelie). STARE CAROSERIE: putin atinsa - a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (daca sunt sau nu sunt acasa) si a intrat in ea; in urma accidentului el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar niste atingeri de curea pe aripa stanga spate, dar cu timpul se repara. PRET: negociabil. Bonus: O dau cu tot cu accesorii: unu de 3 ani si una de 5 ani. ROG SERIOZITATE !!!..
|
||
|
dragalaspui Postat pe 7 Octombrie 2008 18:43 |
||
De la: luli_c, la data 2008-10-07 18:29:04 cafeluta/limoncello si un banc http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20417/Infidelitate/1.html Amo_Mi_Esposo Avatarul lui Amo_Mi_Esposo 20 mesaje Membru din: 7/10/2008 Oras: BUCURESTI Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 14:21 Citeaza Raspunde Existã o femeie aici, care este un soþ fura. Ea este numit Claudia. Ea a mai mult de 40 de ani. ea mereu cabiarara dvs. de fotografie. adresa dvs. de email este mgp167@yahoo.com. ªi ea trãieºte în Statele Unite în Lilburn, GA. Desi mi-a spus cã a fost România, aparent nu existã. Ea este foarte gelos de mine. Pentru cã sunt frumoasã, ºi de zece jovencita.Que foarte atent cu el. Nu aveþi bune intenþii. Este un mincinos ºi mincinoºi o sã vrea întotdeauna cali. Am însã cã pasul cu mine, Ma duc la Ia pa 'înainte. Nu îmi pot imagina soþul meu a fost asa. El a fost mai bine decât mine, ºi am crezut cã e matur ºi fiel.Pues, asta e viata. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 7 Octombrie 2008 19:00 |
||
devilinside, de unde ai luat asta? super tare!!! |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 19:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| a murit vama veche? | 3 | De la: yumalai 14 Iunie 2010 14:49 |
| Cea mai tare inventie! Cat woman, in actiune!:) | 1 | De la: LaCafele 24 Februarie 2012 12:52 |
| La o sueta! | 9 | De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48 |
|
|
||
| Tutoriale pentru trucuri magice in limba roamana? | 1 | De la: kudika_22765 4 Februarie 2013 09:04 |
| Nu le am in domeniu,help. | 8 | De la: valy90 1 Decembrie 2010 11:54 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.