Mai multe
|
sara buna la tot poporul........ajunsei si eu acasuca........in sfarsit........mi-e o foame de lup, asa ca ma duc sa pap i9nainte sa beu din vinul vostru fiert, sa nu mi se urce la cap........ mafia.......bine ai revenit........ o seara placuta la toata lumea........ ema...pe unde umbli, fata......ca ai zis ca esti la program scurt toata saptamana......tragi chiulul...ha?
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Octombrie 2008 19:24 |
||
|---|---|---|
dienuta, buna seara si pofta buna!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 19:39 |
||
cam goluta cafeneaua noastra....
|
||
|
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 19:40 |
||
|
va salut dragilor..!! azi am avut o zi plina,dar cu multe realizari !! mi-a iesit tot ce mi-am propus....
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 19:54 |
||
|
buna searaaaa.... dragalas pui... daca eram barbat ma bagam io la amanta ta...dar asa.... zic pas dar am dat mass la toata lista de prieteni barbatusi si te asigur ca nu sunt putini.... dienutaaaaa sunt la program sexy dar.... azi a fost o zi oribila parca a dat strechea in brasoveni n-am avut timp nici macar mailurile mele sa le citesc....am umblat pe la registratura finante si primarie de mi-a iesit pe nas, si nu am avut net ,si mi-au luat si curentul si ... am avut o zi ocupata.... luli ....nu-i goala doar ca imi era asa de foameeeeeee ca am zis ca mai intai manac si apoi vin la cafenea... acu-s cu burta plina si.... gata sa ne veselim mafiutooooo!!! fata draga, bagi lumea in sperieti.... bine ca ai venit inapoi sultaneeee. mai ai mai dragule mult??? ufff ce dor imi e de zilele alea cand stateai non stop pe kudika..... inca o data buna seara la toata lumea... stie cineva ce a patit inocica???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 20:09 |
||
|
acuma is si eu cu stomacelul plin.........trimite cineva un vin cu scortisoara si la mine? ema......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Octombrie 2008 20:41 |
||
|
pup dienutaaa. mai draga inocica nu mai are cont.... cum naibaaaaa!!!!! ce porcarie inooooo fata draga revinoooo iar in cafeneaua noastra mica. da-mi pup sa vezi cat mi-e de fricaaaaa hai mai ino uite ce iti cant eu acolo si tu nimic nimic.... dau mesaj lu barbactu.....sa te puna el sa intri pe kudika...auzisi??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 20:46 |
||
|
buna seara, ema, dienuta.... pe unde umbla Lucia? Luciiiiii!!!! voiam sa-ti spun ca tot am prins unul copiind azi! stef,
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:43 |
||
eu cred ca ma bag in pat ca ma doare capul, ma tem de raceala!!!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 21:44 |
||
De la: luli_c, la data 2008-10-07 21:43:32buna seara, ema, dienuta.... Reao! I'm back, people, dar gata? Nu mai avem nici un Tiberiu? Incep sa simt lipsa... Nu pot sa cred ca a renuntat!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 22:06 |
||
|
no tiberiu in seara asta doar o obsedata de romani si una care ma face pe mine rasista 't-o in botic ca pa racanel.... m-a enervat la culme |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 22:08 |
||
| unde schizofrenica, ema? ca vreau si eu distractie!!! | ||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:31 |
||
ne-a parasit tiberiu ca i-ai raportat tot, Lucia! ne-ai lasat fara distractie!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:33 |
||
Meeeeeeeeeyyyyy!!!!!! Eu sunt femeie serioasa, nu stau la injuraturile nu stiu cui, mai ales daca sunt reluate iar... si iar... si iar... Dom'le pic de originalitate n-avea! Si tu, Luli draga, tu esti o fata finutza, nu te baga in gura lupului ca te papa1 Vezi ca si eu m-am lasat pagubasa la un moment dat, tocmai pentru ca sunt o doamna ( 0 si nu-mi permit sa scriu mizerii... Asta insa nu inseamna ca n-o sustin pe Dandanica... Pan' la Dumnezeu si-napoi!Da' am si eu o nelamurire... Ce-i cu fata aia din Spania... vietii mele? Ca n-am priceput nimic din ce zice... Oi fi io azi mai talamba...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 22:38 |
||
| .....dedicatie pentru fetili mele.....in amintirea vremurilor buneeeeeee......can erau bajetii ca lumeeeeaaaa...... | ||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 22:40 |
||
|
etta, merci! chiar inveseleste! stiam eu Lucia ca esti o doamna! habar nu am ce-i cu aia din spania, nici eu nu am inteles mai nimic din ce-a spus! asa ca lasam in pace nebunii si schizofrenicii forumului si ne vedem de ale noastre! normal ca si eu tin cu ema!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:44 |
||
| atunci una mai veselaaaaaaaaaaa.................CRAZYYYYY FROOOOOGGGG........ | ||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 22:48 |
||
etta, invata-ma si pe mine cum sa pun videoclipuri pe forum, pls, pls, pls!!! iti dau o caruta cu flori pt asta!!!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 22:50 |
||
|
ete ce poezie gasii ..Si combinand genul sumar La dezastrul vestimentar Dupã o noapte agitatã De haus la creier zdruncinatã Ai adormit intr-un hotel Pe jalnicul mobilier. Oare oi fi primit deja Ceea ce þi se cuvenea, Sau doar visezi zambind la ea? Pãrul brunet la rãdãcinã Cârpa din piaþã: tip felinã Te ai tolnit cu fantezie Pe masa din bucatarie Sã dai o patã de culoare Naþiei conlocuitoare. las-o ma lucia ca e saraca cu duhul , m-am enervat ca m-a facut rasista dar am realizat ca fata nu intelege o iota din ce scrie asa ca.... am lsat-o balta acu ma dau pe pitzipoanca.org si ma prapadesc de ras.... http://pitzipoanca.org/page/2/ |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 7 Octombrie 2008 22:52 |
||
| Si de gagica asta ce ziceti ???........SABRINAAAAAAAA....... | ||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 22:52 |
||
|
Ema,da poezia mea iti place ????......... WINDOWS-UL NOSTRU (RUGACIUNE) "Windowsul nostru, Care esti instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau Ca în 95 asa si în 98. Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua, Si ne iarta partitiile Linux Asa cum si noi iertam greselile din drivere. Si nu ne du în ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni Caci al tau este tot RAM-ul Si hardul Si toti hertzii procesorului În veci vecilor Alt-F4" |
||
|
etta Postat pe 7 Octombrie 2008 22:55 |
||
Beutiful! Asta merita invatat pe de rost! |
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 23:02 |
||
etta, tu esti sufletul nostru de poet! a haremului si a forumului! si-acu mi-aduc aminte poezia scrisa pentru intregului harem te rog, te implor, invata-ma sa postez videoclipuri!!!! glitter-graphics.com |
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:04 |
||
etta, abia acum am vazut mesajul, merci!!! noapte buna si tie!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:07 |
||
| Ema, am si eu o intrebare la domnia ta. (Si vezi ca-s serioasa ca ti-am zis Ema...)Pozele alea de pe pitzi... whatever, chiar ele le posteaza? | ||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 23:08 |
||
poezia lui etta e geniala........fug la somnic gajicilor..........sa visati cu mustaciosi, si sa va faca somnul pufos.......
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Octombrie 2008 23:13 |
||
lucia sper sa am maine timp sa te sun........
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 7 Octombrie 2008 23:15 |
||
oh, nu!!! ema, de ce ai pus link-ul cu pitzipoancele ca mi s-a facut rau!!!!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:16 |
||
|
va spun si eu noapte buna tuturor!!! ema, sper sa nu visez urat din cauza pozelor alea oribile... Lucia, mai vb maine... dienuta, somn usor si tie... noapte buna! si ne auzim dimineata la o cafea!
|
||
|
Postat pe 7 Octombrie 2008 23:19 |
||
De la: dienuta_nou, la data 2008-10-07 23:15:50lucia Te pup dulce, Dienutza. Chiar ma gandeam azi la tine. Ca poate, intr-o zi de marti sau joi, cand bantui prin oras ca pitica are ora de dans modern, ne intalnim la o cafelutza. Ce zici? |
||
|
Lucia1971 Postat pe 7 Octombrie 2008 23:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sfaturi pentru toti | 9 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41 |
| Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure | 2 | De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:59 |
| Am si eu o problema | 6 | De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23 |
|
|
||
| Exista 4 categorii de oameni. Tu la care te incadrezi ? | 95 | De la: Baiat_virgin 22 Decembrie 2016 19:02 |
| Hipnoza | 15 | De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.