Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

buna seara, fetele!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:11
luli ce ai combinat mai mama de ti-ai refacut contul?????

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:14
ei l-am refacut! astazi nu mai existam ca utilizator..asa din senin...baga-mi-as! si mi-am facut alt cont
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:21
Ema, m-ai spart! Am ras intr-o veselie...
Lucia1971
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:24
buna Lucia, fetelor, dati-mi o vodka ca mor de suparare!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:27
pai de ce intram mai pe kudika ...??? nu ca sa ne veselim???

dar ..azi am un chef nebun de cearta... asa din senin...
cred ca ma iau de vreo pitzi in drum spre casa....

doar sunt cu duiumul pe strada...
numa' sa se uite una urat inspre mine si ii intorc favoarea cu varf si indesat...
vaaaai ce m-as bucura sa ii jumuleasca oana penele alia..
de fapt nu oana ca e o finuta....
s-o vad pe pitzipoanca luata la smardeala de alta pitzipoanca....si apoi sa mai zici ca nu-i faina viata....

pe kudika evident...
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:31
luli..cine te-a suparat mai draguta..???? hai ca dau eu un tuc sa treaca la fata...
mafia_nrr1
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:33
ema....cearta-te cu mine..............sa stii ca merit........
iti pregatesc un termos de cafea pe cand vi la cluj.....numai sa nu te superi pe mine.................dar nu voi fi aici in weekendul acesta........

din pacate am primit ordin de 'sus' ca sambata si dumineca se culeg strugureii in codru la bunicuta si nici cum nu am putut amaa macar pana weekendul urmator.............dar daca te tenteaza si pe tine sa culegi strugurei.....esti bine venita in satul lui nicolae muresan.......in codru, langa satu mare........

daca ramai la cluj.....nu pot decat sa promit ca iti pun must de-o parte.....
dienuta_nou
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:36
lucia....ce-i baiucu, mama...........spune repede ca ii spanzur pe toti pt tine.......
dienuta_nou
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:37
dragelor tin sa va anunt ca a reparut miss pitzi minciunica gogonica... si continua sa isi dea in petec....
aaaah cat as vrea sa fie iris pe acilea

auzi mahalagioace
am scris un mesaj plin de invetive si nu mi l-a postat...
la dracu!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:37
De la: dienuta_nou, la data 2008-10-15 19:36:08ema....cearta-te cu mine..............sa stii ca merit........
iti pregatesc un termos de cafea pe cand vi la cluj.....numai sa nu te superi pe mine.................dar nu voi fi aici in weekendul acesta........

din pacate am primit ordin de 'sus' ca sambata si dumineca se culeg strugureii in codru la bunicuta si nici cum nu am putut amaa macar pana weekendul urmator.............dar daca te tenteaza si pe tine sa culegi strugurei.....esti bine venita in satul lui nicolae muresan.......in codru, langa satu mare........

daca ramai la cluj.....nu pot decat sa promit ca iti pun must de-o parte.....

no si pe mine cine ma pescuieste din gara?????
maaaa, daca-i de treaba treaba sa fie.... d'apai cum facem ....no oricum vb maine la telefon ca facem conferinta si cu luci sa vedem ce zice....
ce zici????
dandanaua_reloaded
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:39
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-15 19:33:52luli..cine te-a suparat mai draguta..???? hai ca dau eu un tuc sa treaca la fata...

parca mai trece supararea...m-am trezit ca mi-e sters contul de pe kudika...
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:39
buna feteleeee
da ce mi-ati simtzit lipsa zilele astea....m-ati spart cat atzi fost de curioase.....multzumesc frumos.
numai bine pt toate.
matracucu
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:40
fetele, cine-i beca? ca vrea sa se adauge in lista mea..are cont facut acum...
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:42
buna seara, laura! bine ai revenit!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:43
iuli,dulce ca intotdeauna
bine te-am regasit !!!
matracucu
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:45
multumesc, laura!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:47
laura...scuzele mele dar sincer am avut o alta retinere pe un topic...uff ca am si uitat de voi...adica nu am uitat ..v-am cam neglijat..dar promit ca nu se mai intampla...

mafia_nrr1
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:49
fetelor, va las...seara asta sunt prea suparata...pupik la toata lumea!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:50
baau iubita,iti multzumesc,e ok
te pup si eu cu mare drag
matracucu
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:53
luli...o seara placuta..si incearca sa te calmezi..se mai intampla...

laura meri frumos draguta...
mafia_nrr1
Postat pe 15 Octombrie 2008 19:56
De la: cuucu_baau, la data 2008-10-15 19:56:02luli...o seara placuta..si incearca sa te calmezi..se mai intampla...

laura meri frumos draguta...

noapte buna!
Lulli
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:02
Hello, Laura! And wellcome!
Luli, noapte buna, iubita!
Dandanico,citeste mesajele.
Lucia1971
Postat pe 15 Octombrie 2008 20:05
salutari, DRAGELE MELE

IERTARE, cer tuturor si eu ca si baau,pentru limbajul folosit pe celelalte doua topicuri..
dar am hotarat ca este cazul sa procedez asa si am considerat ca era momentul potrivit,sa-i dau "Cezarului" ,ce merita..

dragelor..,am citit tot ce se posteaza aici zilnic si ce s-a postat azi
daca as da pupicii meritati fiecaruia dintre voi,cu sigurata nu mi-ar ajunge paginile forumului

pot sa va spun doar atat: ca sufletul meu e inundat de bucurie ca v-am cunoscut..
ca regret ca nu pot sta mai mult cu voi..
ca nu am profitat de pe urma nimanui de pe acest forum si nu am de gand sa o fac,asa cum se spune pe alt topic..

va pupilic pe toate in egala masura si ma gandesc mereu la voi..

Postat pe 15 Octombrie 2008 21:07
sultane...pentru tine si familia ta......
mafia_nrr1
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:17
stef........i-am spus si eu acuma cateva 'individei'..........chit ca ma tot gandesc ca poate i le-am zis prea subtil...........poti citi pe topicul destinat ei.........
dienuta_nou
Postat pe 15 Octombrie 2008 21:22
noapte buna si somnic pufos sa aveti..........sa visati cu cin' va e drag, si sa aveti o dimineata fantastica cand va treziti........
dienuta_nou
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-15 19:37:15dragelor tin sa va anunt ca a reparut miss pitzi minciunica gogonica... si continua sa isi dea in petec....
aaaah cat as vrea sa fie iris pe acilea

pai poate te hotarasti sa-mi dai un add pe mess si un nr de tel
iris_4_ever
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:19
salutare natiune

eu am fost tare harnicuta azi , in timp ce ema se distra cu prietena mea eu m-am distrat cu aspiratorul si servetelele mele umede in loc de carpa de praf

In caz ca nu stiati ,mai nou praful se sterge cu servetele umede , cand simt senzatia de praf pe maini inebunesc asa ca am gasit solutia ideala

iuli ,asa eram sa-ti dau un ignore in lista de prieteni de nu te vedeai noroc ca ti-am recunoscut poza si am vazut ca ai postat pe cafenea
iris_4_ever
Postat pe 15 Octombrie 2008 22:22
cucu bau cer scuze nu esti barbat stiu cine esti pupici
wdy
Postat pe 15 Octombrie 2008 23:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MATURITATE 12 De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10
NU RATA , DEVINO PARTENER TRUST COMMUNITY SI VEI FI F BINE PLATIT + PREMIII MARI ...INSCRIERE GRATUITA !!! 1 De la: dana92 1 Februarie 2010 16:18
IMPORTANT 37 De la: kudika_21148 14 Aprilie 2013 16:55
PROPUNEI -= OPORTUNITATI VENIT SUPLIMENTAR ...INSCRIERI GRATUITE!!! 3 De la: dana92 14 Februarie 2010 22:44
topic doar pentru care stiu sa scrie si sa se exprime cotrect in limba romana 33 De la: angelradios 19 Octombrie 2010 23:55