Mai multe
|
Luci, o dau ieftin Menta frecata contra pupici si cafelute
|
||
|
sheeva Postat pe 16 Octombrie 2008 12:03 |
||
|---|---|---|
| suna bine ce zici tu sheeva | ||
|
deyankutza Postat pe 16 Octombrie 2008 12:12 |
||
sheeva , eu nu am dat nume ca sa nu ma acuzi de ceva auzi tu , cum sa vinzi menta gata frecata , pai daca o luam gata noi ce mai frecam ? |
||
|
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Octombrie 2008 12:21 |
||
|
'noooo neata fetele!!! buna la toata lumea... eee mai lucia , am vrut si io sa vezi ca's sef!!!glumesc evident. dar asa i-am facut si oanei si lui stef si.... au ramas fara drept de replica...un "da poftiti" asa pierdut mai rar.... am vb si cu dienuta.... ramane cum am stabilit....te pupilic si... vb. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 12:23 |
||
|
Iris, ce sa ii faci daca m-am simtit cu menta,.. a musca pe caciula? Si nu esti prima persoana care ma intreaba ce mai face daca e gata frecata.... Nu stiu. Nu mai e problema mea, eu o vand asa. Va convine sau nu
|
||
|
sheeva Postat pe 16 Octombrie 2008 12:24 |
||
|
mai iris da cum poti sa intrebi ce facem cu menta gata frecata.... e exact ca si para malaiata in gura lu' natafleata!!!! |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 12:25 |
||
neatza dandanaua...
|
||
|
deyankutza Postat pe 16 Octombrie 2008 12:25 |
||
|
neata deya..... baut cafeaua cu fetele deja???? place pe la noi???? app papuasu mieu stie careva ceva de el????? de vreo 2-3 zile tragwe chiulul.... si cafeneaua asta era special pt el.... geoooo mai mama mai da si tu un salut ceva chiar daca mi-o venit papuasu' ala real si promis...io-inca ti-s fidea tie....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 12:28 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-16 12:25:30mai iris da cum poti sa intrebi ce facem cu menta gata frecata.... pai si daca nu freci nimic unde-i smecheria ? ea se alege cu frecatul si noi cu nimic ?
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Octombrie 2008 12:29 |
||
| neata ema...bune toate? o cafea vreau si eu... | ||
|
inocica2 Postat pe 16 Octombrie 2008 12:30 |
||
De la: deyankutza, la data 2008-10-16 11:58:35fetelor dar eu cu cine am onoarea? cu noi draga mea nu dam prea multe detalii ca s-ar putea sa te inducem in eroare si sa ne crezi femei normale
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Octombrie 2008 12:31 |
||
|
buna, fetelor! fusei tare ocupata azi la servici, mai nu m-am luat la bataie cu decanul...pardon! prodecanul, dar saracu nu se poate obisnui cu ideea ca nu mai este decan si.. nah! inca nu mi-a trecut supararea cu stergerea contului meu! am vazut ca lucia dadea pupici doar celor prezente...pai bine, Lucia! asa se face? eu nu merit? asa ca va rog din suflet, milostiviti-va cu o cafea si pt mine! |
||
|
Lulli Postat pe 16 Octombrie 2008 12:32 |
||
|
de la dandanaua:neata deya..... baut cafeaua cu fetele deja???? place pe la noi???? Da imi place aici incerc sa ma acomodez...chiar e foarte placut...ce e mai frumos decat cafea si chat? |
||
|
deyankutza Postat pe 16 Octombrie 2008 12:35 |
||
| iris...hai spune macar cateva cuvintele | ||
|
deyankutza Postat pe 16 Octombrie 2008 12:36 |
||
EMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!buna dimineata
|
||
|
inocica2 Postat pe 16 Octombrie 2008 12:38 |
||
eu nu zic nimic despre mine ca-s timida am sesiune de ceruit asa ca va pup , ma duc sa incep sa injur in voie ca atunci nu se intreba nimeni de ce sunt vulgara
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 16 Octombrie 2008 12:42 |
||
De la: inocica2, la data 2008-10-16 12:30:20neata ema...bune toate? o cafea vreau si eu... inooooo ce faci draguta mea??? long time no see!!! pe unde umbli? ai reusut sa rezolvi ceva cu calc ala??? te lasa sa vezi poze au ba? mai iris ...menta gata frecata miroase deja ... aia nefrecata nu ....deci acolo e farmecul....capisci??? e ca o femeie "tututa" deja... deya, ma bucur ca iti place, sa nu te sperii numa' de no ca suntem cam mistocare si cateodata ne mai apuca.... inoooooo cafeau asta este de la mine....dar voi stit ca mie imi plac combinatiile ciudate...te bagi au ba??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 12:45 |
||
De la: Luli2, la data 2008-10-16 12:32:28buna, fetelor! fusei tare ocupata azi la servici, mai nu m-am luat la bataie cu decanul...pardon! prodecanul, dar saracu nu se poate obisnui cu ideea ca nu mai este decan si.. nah! vineeeee auzi tu pe la bv cand ai de gand sa viiii???? ha? sa te fac eu sa iti treaca de suparare??? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 12:46 |
||
|
buna fetelor,mai este cafea? nu ma pot abtzine,trebuie sa va spun si voua. aseara am primit un cadou de la baiatul meu....un telefon...scumpul de el,si-a strans bani si mi-a luat mie cadou,fara sa fie ziua mea,fara sa fie ziua mamei sau,ma rog,o zi mai deosebita.Am gasit factura,a dat pe el 2 mil jumate ,doamne feteloooor,am fost asa emotzionata... ma uitasem intr-o seara pe net la telef mobile si asta mi-a placut...am zis doar asa intr-o doara,ca doar aveam eu telefon....uuuuffff,scumpul de el,nu e asa ca e minunat? |
||
|
matracucu Postat pe 16 Octombrie 2008 13:00 |
||
|
ema draga...s-o luam pe puncte si subpuncte: calculatorul meu tot figuri in cap are...noroc ca asta de la servici merge... eu dau mai rar ca am un program infernal...servici...curatenie la mama...curatenie de toamna la tara unde avem casa bunicilor... sar'manuta de cafea...ciudata sa fie ca-s invatata..la cum gateste barbatul meu... |
||
|
inocica2 Postat pe 16 Octombrie 2008 13:02 |
||
|
aaa,am sunat-o pe mama sa ii spun si ei de surpriza pe care mi-a facut-o fiul meu si ce credetzi ca mi-a zis,emotionata fiind si ea pana la lacrimi: vezi scumpa mea,asa e de bun si el cu tine.....(a suspinat adanc),si uite ca vine cate o cotzoharla care pune mana pe el si nu mai are voie sa aibe nici parintzi.......(referire la fratele meu care nu da doi bani pe ei saracutzii)....nici nu am stiut cum sa reactzionez la cele spuse de ea.... |
||
|
matracucu Postat pe 16 Octombrie 2008 13:04 |
||
| Laura e un gest frumos din partea baiatului tau...foarte frumos...sa te bucuri de telefon..si evident sa ai grija de baiatul tau scump care e foarte atent cu tine.. | ||
|
deyankutza Postat pe 16 Octombrie 2008 13:06 |
||
ema, cu prima ocazie spre brasov te agat eu, stai linistita! imi trece mie supararea, dar na! mai incet...acu ca am cafeluta buna de la voi...mmmm! etta!!!pe unde umbli, draga? ca nimeni nu face cafeaua asa ca tine...a la perversa! si de cateva zile ii duc dorul...si fara flori am ramas de cave timp....
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Octombrie 2008 13:06 |
||
Laura, eu stiam ca parca ai ramas fara teleof...ca era la fetita ta...sau a fost doar pt o zi? ce sa zic? bucurate, draga, de telefon!
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Octombrie 2008 13:07 |
||
ziua buna dragii mei....a mai ramas ceva si pentru mine ..cafeluta.. va doresc o zi frumoasa... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Octombrie 2008 13:10 |
||
cucule, sigur ca a mai ramas cafea si pentru tine! chiar si
|
||
|
Lulli Postat pe 16 Octombrie 2008 13:17 |
||
|
a rama s cuc a ramas... pt tine special evident... am pus deoparte ca si pt cele care dau mai rar pe la noi....ca acu sunt ocupate..las mai ca si eu sunt dar profit acu cat am net ca imediat se duce naibii iar.... pupic fetele si dau o halba de cafea....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 16 Octombrie 2008 13:17 |
||
|
deya,multzumesc pt cuvintele frumoase ,intr-adevar este un baiat deosebit,sper doar sa ii mearga bine in viatza asta, iuli iubita,telefonul a stat la fiica-mea doar 2 zile pana si-a luat cartela ,ca telefoane..pf...zici ca la mine e fabrica de telefoane,,,, gestul lui m-a impresiona f tare pt ca vedetzi voi,el nu lucreaza sa poata sa isi permita...cine stie de cand a strans el banisori sa imi ia mie un cadou......intelegetzi? pt toate
|
||
|
matracucu Postat pe 16 Octombrie 2008 13:22 |
||
iuli mersi frumos.... dandanel...mai rarut ca-i mai dragut... si sa nu uiti tot timpul sa pui ceva cafeluta pentru intarziati...
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 16 Octombrie 2008 13:23 |
||
|
ema scumpa mea,daca faci referire si la mine,ca vin mai rar in cafenea....ce sa zic iubita...nu prea mi se duce mie dorul asa tare.... de aceea hai sa ne bucuram de o cafea tare si lunga si buuuna,eee?
|
||
|
matracucu Postat pe 16 Octombrie 2008 13:24 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Sfaturi pentru toti | 9 | De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41 |
| Confort la cele mai mici preturi | 2 | De la: FILISOARA 20 Septembrie 2009 19:32 |
| Blog de dragoste | 1 | De la: RoxannaST 28 Februarie 2012 18:03 |
|
|
||
| Alt fel de cafenea | 77421 | De la: iris_4_ever 19 Iunie 2014 09:17 |
| iti place fotografia? | 2 | De la: desert_plant 14 Octombrie 2009 15:30 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.