Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

baau
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:25
De la: laurathegirl, la data 2008-10-16 13:24:45ema scumpa mea,daca faci referire si la mine,ca vin mai rar in cafenea....ce sa zic iubita...nu prea mi se duce mie dorul asa tare....
de aceea hai sa ne bucuram de o cafea tare si lunga si buuuna,eee?

maaa eu am pus deoparte pt toate intarziatele....
si laura chiar ti se duce dorul....
mai si sultanu????

cucu bau e bine si asa rarut ....
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:34
chiar asa,unde o fi sultanelul nostru???
sultaneeeeeeeee
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:37
e la muuunca.... diseara numa e de gasit altfel...la telefon.
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:40
aaaaaaa
bun.ma duc sa halesc ceva ca mi-e f foame...cine vrea ciorba de burta...va astept sa papam impreuna ca mi-e urat sa mananc singura.....veniti????
glitter-graphics.com
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:46
Eu am papat :D Asa ca .. stau langa tine daca e sa iti tin de frumos cat mananci
Pofte
sheeva
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:54
sheeva
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 13:58
cremwursti din piept de pui , pastrama de porc ,castraveti si mustar ....cine vrea sa pape cu mine e invitatul meu.

desert: amandina , parfe si profiterol proaspat cumparate de la cofetaria din colt
iris_4_ever
Postat pe 16 Octombrie 2008 14:34
striga-ma te rog iris cand ajungi la partea cu desertul ca vin rapid...si aduc cu mine si eu praji pe care am facut-o ieri,o prajitura cu foi....lamaitza,e f buna si asta ...si tragem un ospatz pe cinste..eeee????ce zici????
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:07
acu merg si eu la masa ca m-a apucat cand am vazut ce mancati voi acolo....
struguri cel putin un kilogram, supica de la restaurantul de peste drum si ficatei cu mamaliguta tot de la restaurantul de pete drum....

yammi!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:09
NU VA E MILA DE O BIATA POFTICIOASAAAAAAAAA ????....CA NU POFTESC DOAR LA ............ciorbita de sub burticaaa.......ficacatei cu mamaligutaaaa........pastramioaraaaaaaaa........profiterollllllll....... .........CHEMATI SALVAREA CA MOARE PERVERSAAAAAAAAAAAAAAAAA !!............
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:29
ettoooo fatooooo,vin io cu salvareaaaa,vin io primaaaaaa
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:30
REPEDEE...REPEDEEEEEEEEEE.....VINO LAUARAAAAAAAAA.....CA DEJA AM AVORTAT !!!!..........
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:31
asa se zice acuma cand ai pofte ca avortezi?????
etta,pls daca ai vreme uita-te pe prv ca ti-am trimis un mesaj
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:37
buna ziua la toata lumea..ca vad ca s a mutat cafeneaua pe aici
vraeu si eu o cafea avdind in vedere ca pina miine dimineatza tot la servici voi fi..
alinadanielalazar
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:46
laura, degeaba spui tu ca nu-ti ducem dorul...ba da! ne este dor de tine!
ema, halba aia de cafea mai bine ai umple-o cu bere...cel putin pentru mine...
etta, am sa surzesc, biata de mine! ca strigi prea tare! hai la mine ca fac ciorba radauteana, ce spui?
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 15:56
vroiam doar sa va anunt ca a reaparut madam rebeca mimoza nr 4.....

si se da in petec ,cred ca azi i-a picat rau spalarea de vase....

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:11
aaahhh....uuuhhhhh...ooohhhh..... ....gata fetele ,mi-au trecut poftele !!!!.......ca parca voi nu stiti ca eu am remediu pentru orice si pentru oricine si oricand si oricum si oriunde si.....gat ca v-am zapacit cu "ori-ul" meu !!!!...... .......SEXUL,MEDICAMENT UNIVERSAL !!!.....saracu' meu subiect,atat de discutat altadata,fuse,fuse si se duse !!!!.....

Laurici,vezi ca dadui gata mesajul tau !!!.......

Lulico-mama,sa ma auzi cum strig in relitate !!!.....si sa mai fiu si ......vai de cel care e in raza mea de actiune !!!......da' si ce gaingasa pot fii atunci cand cunosc oameni catine si ca toti prietenii mei de pe aiciiiii........nici florile nu stau in fata mea !!!!.....
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:17
De la: alinadanielalazar, la data 2008-10-16 15:46:55buna ziua la toata lumea..ca vad ca s a mutat cafeneaua pe aici
vraeu si eu o cafea avdind in vedere ca pina miine dimineatza tot la servici voi fi..

o cafeluta a` la` PERVERSA pentru doamna doctooooooooooor !!!!.......ca are zi de garda pana-n searaaaaaa..... si pana dimineataaaaaaaaaa !!!!.......si sa fie garnisita si cu pupiceeeeeeiiiii.......
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:19
etta, daca tot esti tare la strigat ia linisteste-le pe cele 4 mimoze ale forumului...stii la cine ma refer...
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:26
eu am facut-o aseara si am ras pan' la urma de n-am mai putut, functioneaza .... pt recitit etta iti recomand vreo 2-3 pagini in urma....al topicului cu dedicatie...

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:29
dragele mele,voi credeti ca imi scapa vreun cuvintel din topicurile in top de zilele astea ???......nope......da' de ce sa nu rad in loc sa ma balacaresc ????......imi "reglez" vocea doar pentru cine consider ca merita sa ma cert.....dar pentru nulitati nu ma risc, sa beau apoi cockteil cu ou..... .....ca nu-mi place........scuipatii si injuraturile le pastrez pentru cine e prost ,dar cu oarece stil !!!.......si stiti si voi ca e o vorba : ca sa-ti dai seama ca esti prost,trebuie totusi sa te si duca mintea putin !!!!.......da' cine are mintea hodinita ca domn' garcea !!!!.......

hai noroc.......
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:35
multumesc etaaaa!
am savurat cafeaua de la tine!
iar de pupiceiii ce sa mai zic...
eu dau si mai muulti puuupicei
alinadanielalazar
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:39
doamna doctor,io stiu ca matematica nu v-a placut (nici mie,ca doar sunt asistenta !!!... ).....da' ia numarati d-voastra pupiceii de la mine ,ca sunt tot 5 !!!....si io v-am mai dat si flori !!!!....ei comedie...... ....na,ca sa fie mai multi ai mei !!!!.......
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:43
Sa mor eu daca mai inteleg! Uneori nu da nimeni prin cafenea si azi, in 3 ceasuri v-ati facut de cap pe-aici! Offffffff...
Lauraaaaaaaaa, unde esti? Ca vreau sa te intreb cati ani are fiul tau...
Etta, pai daca dupa un avort iti merge asa de bine... respectele mele!
Dandanico, rasplata pentru ce mi-ai facut azi la telefon ti-o capeti sambata!
Iris, hai puiule la Cluj sa-ti gateasca Luci ceva ca vad ca numa' pe uscat o tii!
Luli, nu fi nesatula ca tu ti-ai capatat pupicii pe mess...
Alinadanielalazar, iarta-ma ca te intreb, dar esti ruda cu Claudia Lazar care lucreaza la Gine I in Cluj?
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 16:54
asa deci? aici pe forum nu capat nimic? nici un pipik, cat de mic....
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:07

Na no, sa te saturi!
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:10
Luliiiiiiiiiii....ia de-aci !!!..........
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:11
Luciiiii....io fusei mai darnicaaaaaaaaaaaaaa !!!...... .......
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:12
Hai mai ca nu suntem la concurs!
Vedeti ca am deschis un topic nou asa ca faceti bine si vizitati-l. Macar voi daca dusmanii se feresc... Link-ul vi-l dau imediat..
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20555/Omagiu-unei-Dandanale.html
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
va rog frumos dati mi un vot 1 De la: alice_oct88 15 Martie 2010 00:51
INTREBARE PENTRU FETELE DIN CRAIOVA 3 De la: andreea3006 8 Noiembrie 2009 22:27
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37
Eu am crescut in apartament cu WC, dar intotdeauna m-am intrebat cum se proceda la tara... 15 De la: Baiat_virgin 14 Mai 2012 21:21
Deseneaza si castiga! 4 De la: pamela_1 15 Mai 2009 09:52