Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Luciiiiiii....te-ai suparaaaaattt ???......

fetili,io va las singurele acu' ....ca tre' sa-mi onorez soacra cu o vizita ,ca e ziua ei !!!.....sa-mi traiasca !!!...... ....sincer,acu, dupa 17 ani e totul OK......da' am avut ceva de muncit cu dumneaei .......eee...totul e bine cand se termina cu bine !!!!......

pupici.....
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:24
La multi ani si din partea cafegistilor de pe-aici! Si subscriu: si soacrele-s bune la ceva. La ce? Fiecare dupa puteri...
Distractie placuta, scumpa!
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:28
etta, multam frumos de pupici ca bine mi-au prins!!! lucia, si eu ca nesatula...nah!am cerut si mi s-a dat! poate daca cere si mia bela minte oare ii da cineva?
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:46
E prea tarziu pentru asta... Totul e pierdut... Vesnica ei pomenireeeeeeeeeeeeeeee!!!
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:48
am vrut sa fiu finuta cu fata...dar din pacate nici o sansa pt ea!
fetelor, eu va las...ma duc sa ma dichisesc ca am o aniversare si tre sa arat si eu bine...deh!
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:50
asa ca va pup deja de noapte buna si va urez spor la cearta!!!
Lulli
Postat pe 16 Octombrie 2008 17:51
Distractie placuta, Luli! Bea si pentru noi, da' vezi sa nu te faci manga sa stii si drumul catre casa...
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:09

poftim etta!
tot eu is fruncea!asa ca in ardeal desi sunt olteanca!
distractie placuta si l amulti ani socrei tale!
lucia, nu am nici o legatura cu claudia lazar dar ii doresc numai succese in cariera!
si nu e nici o suparare ca ma intrebi..
iti dau pupicei si tie si claudiei si la toata lumea !
azi sunt darnica !
alinadanielalazar
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:18
lucia iubita,fiul meu are aproape 15 ani.....e la liceu in clasa a noua scumpul de el,o dulceatza de copil de nu ai mai vazut,la fel si alex fiica-mea sunt tare norocoasa sa am asa prunci,pe bune,sunt binecuvantata.
iuli scumpa mea te-am mai pupat azi insa nu ma deranjeaza sa o mai fac pt ca imi este f usor pt ca esti o scumpa.
etta draga,sanatate soacrei tale si tzie la fel
matracucu
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:23
etta la multi ani pt socrela....
salutari la cei de acasa
si fetele eu ma pregatesc de plecare inspre casa mea... azi dau fuga mai repede ca.... deh, e fratiorul in vizita.

va pupilic si vb mai incolo...

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:26
In caz ca m-ati strigat si nu v-am raspuns sa stiti ca dormeam ca porcul in papusoi
cred ca tre sa ma duc la doctor in pana mea , de 3 zile ma prinde cate un somn dupa masa si nu ma mai pot trezi .....stiti senzatia aia tampita cand te trezesti dar esti cu ochii inschisi , vrei sa te ridici din pat ca-ti dai seama ca ai dormit prea mult dar corpul isi face de cap si chiar nu te poti trezi din somn ?

Bine,avand in vedere ca tot dorm pe la ore anormale ( 5 - 6 dimineata ) ar fi de inteles dar totusi ....nu-i a buna somnul asta
iris_4_ever
Postat pe 16 Octombrie 2008 18:43
Ba-i foarte a buna, draga mea! Ca ti-ai dat tot bioritmul peste cap. Prietenii stiu de ceeeeeeee...
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 19:24
De la: laurathegirl, la data 2008-10-16 18:23:55lucia iubita,fiul meu are aproape 15 ani.....e la liceu in clasa a noua scumpul de el,o dulceatza de copil de nu ai mai vazut,la fel si alex fiica-mea sunt tare norocoasa sa am asa prunci,pe bune,sunt binecuvantata.
iuli scumpa mea te-am mai pupat azi insa nu ma deranjeaza sa o mai fac pt ca imi este f usor pt ca esti o scumpa.
etta draga,sanatate soacrei tale si tzie la fel

No acuma pot sa-ti zic de ce te-am intrebat. Daca tot ai asa o mandrete de baiatsi ti-i frica sa nu puna mana pe el vreo matracuca, poate punem noi de-o... incuscrire... Crezi ca se simte tare diferenta de 8 ani jumate?
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 19:25
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/gol-pusca-in-centrul-timisoarei-vezi-aici-imagini.html

iris_4_ever
Postat pe 16 Octombrie 2008 20:05
deci...............lucia .......mama draga, dar de pe acuma o legi pe cristinuta la cap?...........are vreme fetitza.........stai sa traiasca un pic.....deja vrei sa o mariti?

cum sunteti dragii mei?

ema...i-ai facut-o si la lucia ca si mie azi?

sa aveti o seara excelenta.......

ne vedem dimineata la cafeluta.........

si daca e cineva care doreste sa aiba parte de natura weekendul acesta va invit la cules strugurei.....la tara:P
dienuta_nou
Postat pe 16 Octombrie 2008 20:23
Vazut, da' nu prea bine ca n-am adobe instalat la job... Si-am pierdut esenta.
Lucia1971
Postat pe 16 Octombrie 2008 20:24
lucia , sper ca nu te referi la link-ul pus de mine ca nu-i nici o esenta e unu care-i dezbracat si i se vad toate cele
eu o sa va las mai devreme in seara asta pt ca astept o vizita asa ca va cam pup de pe acum ca e pe drum si poate apare oricand .
iris_4_ever
Postat pe 16 Octombrie 2008 21:53
seara buna dragii mei...draguti..drgalasi....

vad ca sunteti bine si ma bucur pentru voi....

va doresc o seara placuta si linistita...
mafia_nrr1
Postat pe 16 Octombrie 2008 21:54
noapte buna ,dragele mele !!!!....si la sultan vise placute si picante cu intreg haremul !!!!..... .....cine are harem,are....siai lalalalalaaaaaaaaaa.....cine n-areeeee,n-areeeeeeee !!!!.......sa-si faca ,baaaaaaaaaaaaaaaa........

si pupicii de noapte buna .....
etta
Postat pe 16 Octombrie 2008 22:24
salut HAREMUL INTREG !!!

dragelor,ce ma fac.. :sml-happ
trebuie sa fac RECENSAMANTUL

din zeci de cadane iubite si adorate de Sultan,am desccoperit ca 3 dintre ele,se ocupa de "prostitutie" pe forum si privat..
m-au inselat

dar..,sunt inca multumit de faptul, ca am pe cine iubi si am cui sa trimit pupicii zilnici si ii trimit din sufletul meu , celor ce-i merita ..
noapte buna si vise placute tuturor !!

Postat pe 16 Octombrie 2008 22:37
De la: stef80, la data 2008-10-16 22:37:27salut HAREMUL INTREG !!!

dragelor,ce ma fac.. :sml-happ
trebuie sa fac RECENSAMANTUL

din zeci de cadane iubite si adorate de Sultan,am desccoperit ca 3 dintre ele,se ocupa de "prostitutie" pe forum si privat..
m-au inselat

dar..,sunt inca multumit de faptul, ca am pe cine iubi si am cui sa trimit pupicii zilnici si ii trimit din sufletul meu , celor ce-i merita ..
noapte buna si vise placute tuturor !!

ce zici tu acolo si dupa o dezvaluire ca asta te mai astepti sa dorm bine?? dupa ce i-am vazut mostrocelul aluia balabaninduse in toate directiile crezi ca mai pot dormi???
dupa ce ca maine ma duce romeo la cluj crezi ca mai pot dormi????

ce fluturasi in stomac???? "fluturoi"!!!!

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 22:43
stiti voi mai bine..
sa-mi pupacesti cadanele din Cluuuuuuuj mult ,mult..
sa ma sunati cand sunteti impreuna..

Postat pe 16 Octombrie 2008 22:58
cu siguranta te voi suna.
oooo am motiv de bucurie mai sultane..... dar nici chiar asa sa te uit pe tine. te sun cand sunt cu lucia...si apoi pe la pranz.

oooo viata mea...mi-am facut bagajul.... de 3 ori pana acum....

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 23:01
fetele si nu numai, eu ma retrag, va pupic pe toate si pe toti
etta sa iti traiasca soacra si sa iti aduca numa bucurii
noapte buna lumeeeeee
sheeva
Postat pe 16 Octombrie 2008 23:02
noapte buna la toata lumea....
ooo si vise cu cele mai eorice fantezii!!!!
pai ce numa' io???

dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Octombrie 2008 23:03
sheeva..!!
se spune ca niciodata nu-i tarziu..
LA MULTI ANI..!!
noapte buna, tuturor..!!

Postat pe 16 Octombrie 2008 23:08
De la: Iris4ever, la data 2008-10-16 21:53:56lucia , sper ca nu te referi la link-ul pus de mine ca nu-i nici o esenta e unu care-i dezbracat si i se vad toate cele
eu o sa va las mai devreme in seara asta pt ca astept o vizita asa ca va cam pup de pe acum ca e pe drum si poate apare oricand .

Iris nebunatico , iar faci sex nebun? ce numar de inmatriculare are barbatelul din seara asta , la cate cifre ai ajuns? Bravo bravo ma bucur pentru tine Vezi ca ii faci pofta lui Dandanica putulica ca ea saraca duce lipsa grav

Postat pe 16 Octombrie 2008 23:41
vad ca pe toate topicurile esti cal breaz! iti dai mai multa importanta decat e cazul! la cum arati as putea spune ca faci trotuarul draguta si ti dai aere de mare vedeta! eu zic mai bine sa te duci sa te culci!
puffulete
Postat pe 16 Octombrie 2008 23:44
bai disperato,eu cred ca tu esti motanul incaltat,ca ea si-a sters contul

Postat pe 16 Octombrie 2008 23:47
daca mai ai vreo plomba cazuta si inca nu s-a gasit cineva sa-ti umple gaurica... ,o face Sultanu'..
asa ca iei afara ,javra ordinara de pe topicul asta..

Postat pe 16 Octombrie 2008 23:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Mary kay 2 De la: Lucia38 21 Februarie 2011 18:58
Buna tuturor...o rugaminte...raspundeti, realizez o cercetare.multumesc 9 De la: mkdisk 24 Aprilie 2009 12:58
Weekend la Viena 1 De la: eley 19 Septembrie 2011 16:34
Premii 4 De la: rashela 13 Octombrie 2011 00:34
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19