Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

pupicei si raze de soare si de la mine
andreea1976
Postat pe 3 Octombrie 2009 14:37
Hello, hello!!!!!!!!!!!
La Cluj e soare si caldutz... Inca se mai poate umbla in maneca scurta...
Lucia38
Postat pe 3 Octombrie 2009 14:39
De la: Lucia38, la data 2009-10-03 14:01:53
De la: iris_4_ever, la data 2009-10-02 18:57:06
De la: Lucia38, la data 2009-10-02 13:07:55Buna ziua de la Cluj!!!! Azi am baut o cafea... mmmmmmmmmm.... delicioasa... Va trebui sa cumpar si pentru cafeneaua asta...
Sa aveti o zi minunata si numai bucurii in weekendul care urmeaza.

Ce cafea bausi patroana de ti-a ramas gandul la ea ?

Dalmayer.
Da' tu pe unde umbli dragutza? Ca altadata iti mai urmaream postarile... Acuma tare te-ai mai imblanzit...

Sunt cuminte huh ?

M-am plictisit patroana , nici macar nu am chef sa stau sa citesc vreun topic pentru ca in ultima perioada numai tampenii am citit pe aici si mi s-a luat de ele plus ca incerc sa nu mai fiu rautacioasa si daca ma apuc de scris pe aici clar nu ma pot abtine
iris_4_ever
Postat pe 4 Octombrie 2009 08:51
Neata am adus cafeluta pentru toata lumea
iris_4_ever
Postat pe 4 Octombrie 2009 08:53
Buna dimineata !
Ce de lume noua pe aici noua pt mine care nu am baut cafea de ceva vreme...hmmm....trebuieste recuperat.... ....la cat e de frig afara si la cat de mult urasc eu frigul....brrrr......o sa vin in fiecare zi dupa cafeluta fierbinte si mai ales pt ca sunt panaceu universal...platesc pe loc....
_oktober_
Postat pe 4 Octombrie 2009 09:51
Buna dimineata!!!!! M-am prezentat si eu la cafelutza si va doresc sa aveti o duminica superba, asa cum se anunta cea de la Cluj.
Lucia38
Postat pe 4 Octombrie 2009 10:00
Neatza fetelor, ce vreme frumoasa e la Cluj
candy_sweet
Postat pe 4 Octombrie 2009 10:05
De la: candy_sweet, la data 2009-10-04 10:05:03Neatza fetelor, ce vreme frumoasa e la Cluj

mie-mi spui?
Lucia38
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:19
Hai sa va zic ceva...
Joi seara am baut o cafea, pe o terasa cu... Supermiki si cu Gabi a lui Miki!!! A fost prima oara cand ne-am vazut, da' parca ne stim de cand lumea. Concluzie? Timp prea scurt, povesti prea multe (mai ales eu...)...
Lucia38
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:21
De la: Lucia38, la data 2009-10-04 10:00:38Buna dimineata!!!!! M-am prezentat si eu la cafelutza si va doresc sa aveti o duminica superba, asa cum se anunta cea de la Cluj.

si la mine e vreme faina
am pregatit si eu o cafeluta buna
andreea1976
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:23
De la: andreea1976, la data 2009-10-04 11:23:02
De la: Lucia38, la data 2009-10-04 10:00:38Buna dimineata!!!!! M-am prezentat si eu la cafelutza si va doresc sa aveti o duminica superba, asa cum se anunta cea de la Cluj.

si la mine e vreme faina

de aia de-a ta?
cat despre vreme, ce mi-i Budapesta, ce mi-i Cluj...
Lucia38
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:24
De la: Lucia38, la data 2009-10-04 11:24:52
De la: andreea1976, la data 2009-10-04 11:23:02

si la mine e vreme faina

de aia de-a ta?
cat despre vreme, ce mi-i Budapesta, ce mi-i Cluj...

dap....de aia stiam ca iti place
andreea1976
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:26
yummyyyyyyyyyyy
de-abia astept s-o savurez, asa ca fii atenta: primul lucru cand te-am anuntat ca am ajuns, ai pus cafeaua la facut... pleasssseeeeeeeee
Lucia38
Postat pe 4 Octombrie 2009 11:31
ziua buna si de la Targovisteeeeeeeeee.......... ........unde e mai racoare asa..........si mie-mi placeeeeeeeee !!..........

las aici o cafelutza buna ............ .........pupiceii ,drept garnitura............ .........si va urez o duminica placuta !!..........
etta
Postat pe 4 Octombrie 2009 12:13
Buna seara prieteni
Ca tot vorbiti de vreme , aici e cald si frumos afara , pasarelele ciripesc ( una urla de-a dreptul,nush ce natie de pasare e dar ea are impresia ca ,canta frumos .Am incercat sa-i spun ca e total pe langa la capitolul muzica dar se pare ca nu m-a inteles ca nu s-a oprit din urlat/cantat )

Lucia , ma bucur ca ai avut ocazia sa petreci clipe placute alaturi de Supermiki si sotia lui

Eu-s la o bere si o voi pe unde sunteti ?
iris_4_ever
Postat pe 4 Octombrie 2009 22:48
'neatza de la Cluj!!!
Iris, sa inteleg ca iar te-ai apucat de fumat... In opinia mea, chestia cu fumatul e foarte alambicata. Toata lumea zice ca fumatul dauneaza grav sanatatii... Hai sa fim seriosi! O fi daunanad, da' ce viata-i aia sa fii om sanatos si sa nu poti socializa, sa nu ai prieteni, sa nu stai la o sueta? Pentru ca, trebuie sa recunoastem ca o tigara aduna oamneii la un loc. In plus, cand esti nervos si nu te poti controla, nu-i mai bine ca decat sa arunci vorbe grele sa iei o pauza de tigara si sa te calmezi pana o termini de fumat? So, mai bine mor tanara, decat sa ajunga neamurile sa zica "da' nu mai moare asta odata?"...
Prin urmare, acuma ma pun si eu la o cafea si o
Lucia38
Postat pe 5 Octombrie 2009 09:43
Neatza si de la Tulcea, gasca zanatica....................

Ma bucur sa va gasesc sanatosi si frumosi...................
Un cafelos se poate si la fata??
Va las cateva briose doar ce scoase din cuptor alaturi de turma mea de pupicei..............
Etta, Lucia, Okto si care mai sunteti sa nu uit pe nimeni............
sun_shine
Postat pe 5 Octombrie 2009 12:03
De la: voicu_monica2001, la data 2009-10-05 12:03:31Neatza si de la Tulcea, gasca zanatica....................

Va las cateva briose doar ce scoase din cuptor alaturi de turma mea de pupicei..............

Monica, de cand nu te-am vazut!!!!!!!!
Lucia38
Postat pe 5 Octombrie 2009 12:45
De la: voicu_monica2001, la data 2009-10-05 12:03:31Neatza si de la Tulcea, gasca zanatica....................

..........incepe sa se-adune lumileeeeeeeeeee !!.........pup dulce draga mea draga !!.........
etta
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:03
De la: Lucia38, la data 2009-10-05 09:43:04'neatza de la Cluj!!!
Iris, sa inteleg ca iar te-ai apucat de fumat... In opinia mea, chestia cu fumatul e foarte alambicata. Toata lumea zice ca fumatul dauneaza grav sanatatii... Hai sa fim seriosi! O fi daunanad, da' ce viata-i aia sa fii om sanatos si sa nu poti socializa, sa nu ai prieteni, sa nu stai la o sueta? Pentru ca, trebuie sa recunoastem ca o tigara aduna oamneii la un loc. In plus, cand esti nervos si nu te poti controla, nu-i mai bine ca decat sa arunci vorbe grele sa iei o pauza de tigara si sa te calmezi pana o termini de fumat? So, mai bine mor tanara, decat sa ajunga neamurile sa zica "da' nu mai moare asta odata?"...

iote ca eu...suietez...si fara tigara !!......... ........am doar ....trabuce !!....... ..........

Irisssssssssssss...nu te-am uitat..........
etta
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:05
pupici dulci de la PERVERSA !!!.......si o raza de soare de la Targoviste ...ca sa aveti o zi buna !!..........
etta
Postat pe 5 Octombrie 2009 13:06

Am reusit sa nu fumez 20 de zile , nu am avut nici o treaba pana intr-o seara cand mi s-a facut pofta de bere si tigara
Am o problema destul de grava cu poftele ,daca nu am ceea ce poftesc ma doare capul de mor ,incep sa tremur si nu mai pot face nimic pana nu beau sau mananc ceea ce vreau
Asa am luat-o de la capat
iris_4_ever
Postat pe 5 Octombrie 2009 14:07
De la: etta, la data 2009-10-05 13:05:26

iote ca eu...suietez...si fara tigara !!......... ........am doar ....trabuce !!....... ..........

Trabucele fara fum nu au niciun farmec
Neata
iris_4_ever
Postat pe 5 Octombrie 2009 14:07
De la: iris_4_ever, la data 2009-10-05 14:07:49
De la: etta, la data 2009-10-05 13:05:26

Trabucele fara fum nu au niciun farmec
Neata

uite cine stie...
da' nu-mi fac probleme de Etta ca fata asta scoate fum din orice... trabuc...
Lucia38
Postat pe 5 Octombrie 2009 21:45
sal'tare , unde ati disparut toata ziua ? sau a plouat si la voi si v-ati pus pe numarat bani ?
iris_4_ever
Postat pe 6 Octombrie 2009 00:18
De la: Lucia38, la data 2009-10-05 12:45:27

Monica, de cand nu te-am vazut!!!!!!!!

Scuze draguta mea, dar asa ce ma navalira in ultime vreme ceva probleme...........
mama lor dara, abia le-am dat de capat..........
Dar am revenit cu forte noi noute.............

Deci ce se mai aude pe aici? Cine pe cine a mai intalnit? Cunoscut ceva??

Pupicei dulci..............
sun_shine
Postat pe 6 Octombrie 2009 10:27
De la: etta, la data 2009-10-05 13:03:56

..........incepe sa se-adune lumileeeeeeeeeee !!.........pup dulce draga mea draga !!.........

Etta, Perversa mea ubita, o incantare ca intodeauna pt sufletelul meu.........

Te pup dulce............

Si multam pt mail-uri........ma bine dispun de fiecare data .................
Va las un butoi de cafelos si niste briose cu ciocolata..........
O zi buna zanaticii mei dragi..................
sun_shine
Postat pe 6 Octombrie 2009 10:29
De la: iris_4_ever, la data 2009-10-06 00:18:52sal'tare , unde ati disparut toata ziua ? sau a plouat si la voi si v-ati pus pe numarat bani ?

iar te-am scapat...
Lucia38
Postat pe 6 Octombrie 2009 11:02
'neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Lucia38
Postat pe 6 Octombrie 2009 11:02
De la: Lucia38, la data 2009-10-06 11:02:37'neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

neata scumpa Lucia
..............dar sa sti ca-s tare necajit aseara dupa ce am adormit te-ai furisat din pat si ai plecat iar acum sunt mai racit ca ieri
spumosu
Postat pe 6 Octombrie 2009 11:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
de ce nu se opreste?pastila de a 2 a zi cauza? 4 De la: kudika_7881 20 Mai 2012 22:48
concurs 2 De la: a_ale 24 Ianuarie 2009 13:34
kudika nicoll,,m am indragostit de tn 16 De la: kudika_nikole 1 Ianuarie 2012 17:53
helpppppppppp me pls 4 De la: kudika052198 9 Ianuarie 2010 01:59
just married 1 De la: kika25 27 Septembrie 2009 23:21