Mai multe
De la: _oktober_, la data 2009-12-26 20:49:07Mariiii si eu am lucrat pe 24 asa ca sunt alaturi cu inima de tine ! si miine voi lucra si poiimine... daor de pe 30 pina pe 3 sunt libver ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 27 Decembrie 2009 13:04 |
||
|---|---|---|
|
Helloooooooo!!!!!!!! Ia nu va mai plangeti ca lucrati de sarbatori... Ca noi ne-am ales joburile astea, nu ni le-a varat nimeni pe gat... Mai bine sa ne bucuram de momentele libere petrecute alaturi de cei dragi.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 27 Decembrie 2009 14:40 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-12-27 14:40:29Helloooooooo!!!!!!!! corect ! Nu ma pling copila mosului doar ca eram alaturi de cei care lucreaza si in 24 !si incercam sa ne sustinem la greu ! |
||
|
|
||
|
Aproape_eu Postat pe 27 Decembrie 2009 17:47 |
||
ok kenta te astept faci ce stii mai bine ,ce nu stii tu fac eu asa termin si eu mai repede masa si pregatirile,nici eu nu ma pling imi pare bine ca am unde sa muncesc am spus doar sa stiti ca nu am murit inca,traiesc,muncesc bla,bla oktoooooooooooooote tuc de nu te vezi si pe voi gasca
|
||
|
mari58 Postat pe 27 Decembrie 2009 21:52 |
||
|
'neataaa!!! Cred ca am facut o gafa... Citisem si pe alte topicuri postari in care oamenii se plangeau ca lucreaza de sarbatori si am postat eu aici exact ce gandeam in acel moment. Nu de alta, dar de 20 de ani n-am sarbatori, n-am sambete si duminici si nu pot sa spun ca m-am obisnuit... Si tocmai de aceea am dat acel sfat sa ne bucuram de momentele libere fara sa ne gandim la alte obligatii. |
||
|
Lucia38 Postat pe 28 Decembrie 2009 09:14 |
||
Sa petrecemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm in orice clipa libera
|
||
|
vali_pc2007 Postat pe 28 Decembrie 2009 13:27 |
||
De la: mari58, la data 2009-12-27 21:52:33ok kenta te astept faci ce stii mai bine ,ce nu stii tu fac eu asa termin si eu mai repede masa si pregatirile,nici eu nu ma pling imi pare bine ca am unde sa muncesc am spus doar sa stiti ca nu am murit inca,traiesc,muncesc bla,bla oktoooooooooooooote tuc de nu te vezi pai vin s afac salata d eboeuf, salata de vinete cu amioneza, fripturica la cuptor cu piure de cartofei, oua umplute, icre, pateu! Iar kal desert clatiote, cornulete si gogosi cu brinza si dulceata (dar cu alaut cumparat din comertul capitalist) Suna bine meniul? |
||
|
Aproape_eu Postat pe 28 Decembrie 2009 14:51 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-12-28 09:14:54'neataaa!!! sutnem intr eprieteni copila mosului ! Asa ca nu ai facuty nici o gafa, stai linistita. Si eu lucram de sarbatori cind eram mai mic incuysiv d enopate vreo doi ani la evenimentul zilei de prinz (bulina albastra cum ii spune aina cea vreme). Noi s afim sanatosi ! Tuturora o zi minunta in care zimbetul , voia buna si iubirea s ava fie calauza ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 28 Decembrie 2009 14:52 |
||
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-28 14:52:44De la: Lucia38, la data 2009-12-28 09:14:54'neataaa!!! ...Multumim pentru urari Kentane,la fel si pentru tine si pentru toti ceilalti, toata saptamana aceasta care a mai ramas din 2009........cuscra,Mary,Irisoancooooooooooo.........si la toate cele Craciunite de prin cooffe-pub..... fara numarrrrrrrrr.....iar pentru masculi, Kentane,mai pune o melodie cu Faramita,sa mearga vinul fiert
|
||
|
lion_king Postat pe 28 Decembrie 2009 15:15 |
||
De la: lion_king, la data 2009-12-28 15:15:51De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-28 14:52:44De la: Lucia38, la data 2009-12-28 09:14:54'neataaa!!! multam de urare Liionu ! sa ai si tut poarte d etot ce iti doresti pelume ! merge banda.... ,,Vreau sa mi sopui frumoas Zaraza/ Cine te vrajit/ Citi nebuni au plis dupa tine/ Si cit te au iubit...,,! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 28 Decembrie 2009 20:04 |
||
| Buna dimineata! | ||
|
_oktober_ Postat pe 29 Decembrie 2009 09:25 |
||
|
Ma dor urechile de la ecou....unde sunteti? La joburi banuiesc....off,ce naspa sa ai liber taman marti dimineata...nu ai scuze pt treburi gen spalat,calcat etc etc etc |
||
|
_oktober_ Postat pe 29 Decembrie 2009 09:38 |
||
Sa nu te doara draga mea Okto, uite, ecoul a ajuns pana la malul Dunarii
|
||
|
luchianramona Postat pe 29 Decembrie 2009 09:48 |
||
Ramo!!! Nu ne-am vazut de ceva vremuri! Frumoasa Dunarea,dar mie imi cam este frica de ea
|
||
|
_oktober_ Postat pe 29 Decembrie 2009 09:59 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-29 09:59:45Ramo!!! Nu ne-am vazut de ceva vremuri! Si mie imi este. Este frumos sa o privesti, mai ales acum, soarele se oglindeste in ea.... hmmmm, ma apuca somnul ca am cam chefuit aseara ! |
||
|
luchianramona Postat pe 29 Decembrie 2009 10:08 |
||
'neataaaaaa..... o stacana de cafea.....de la mine...ca vad ca e somnik la lume..... ...alaturi de pupiceii dulci..... ......si urarile de bine.....
|
||
|
etta Postat pe 29 Decembrie 2009 12:12 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-29 09:38:02Ma dor urechile de la ecou....unde sunteti? de ce nu mai dat un semn ca veneam intr epicaturi de la serviciu ca s ate mai ajut la trebile ghospodarersti ! sa aveti mereu seri de vis pline d evisare si de tandrete ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 29 Decembrie 2009 23:52 |
||
Buna dimineata ... v-ati trezit , dragilor ? Hai ca dau eu cafeaua in dimineata asta ... Si pupicii !
|
||
|
Miruna_r Postat pe 30 Decembrie 2009 07:40 |
||
|
Buna dimineata de la Cluj!!!! Pentru ca nu voi mai intra pana anul viitor, vreau sa va urez de pe-acum un an nou plin de sanatate, fericire si multe multe bucurii!!! Sa ne vedem cu bine in 2010!!! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 30 Decembrie 2009 08:43 |
||
|
buna dimineata luci..,salut prieteni !! anul nou sa va aduca sanatate ,ca-i mai buna decat toate...,bucurii si impliniri .. Domnul sa va calauzeasca pasii ,sa va lumineze mintea si casa,sa aveti spor si ajutor,sa iubiti si sa fiti iubiti... drum bun patroana ,sa duci cu tine gandurile mele bune si parte din ele sa le daruiesti cui trebuie.. La multi ani tuturor !!
|
||
|
stef80 Postat pe 30 Decembrie 2009 09:37 |
||
|
Neata! Kent....faci tu asta pt mine? Eu calc,tu impaturi...sau,si mai bine:mergi cu Deea cu rolele? Cu mami nu mai vrea sa mearga,doar cu "baieti mai mari"! Pt ca stiu ca esti la job,iti trimit cea mai aromata cafeluta....sa treaca ziua repede!Neaaata! poate mai apuc sa pup si eu prietenii care nu mai intra pana la anul......huhhh,ce graba,abia imi trag sufletul!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 30 Decembrie 2009 10:19 |
||
De la: _oktober_, la data 2009-12-30 10:19:33Neata! copila dulce a mosului cum nu le am cu roleleel mai bine ramin la trebile godpodarsti. Azi pe la vreo 6 ajung sie u acasa si miine mai muncersc un strop pin ape la 12. sau 1 cam asa ceva Apoi liberi pina pe 3. Tocmai de aceea siorb cu bucurie din cafeluta data d etine, multam pt ea si mai pastrez si pe miine s aamai am ! |
||
|
Aproape_eu Postat pe 30 Decembrie 2009 11:47 |
||
Se poate suplimenta oricand ...uite si un pic de pt o noapte frumoasa!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 30 Decembrie 2009 22:23 |
||
ma asez la start...pentru ultima suta de ....minute ..pana la sosirea Noului An !!...si deja incep sa numar........100......99...98....97....96....95...... ....deocamdata,in seara asta....va las niste pupicei dulci.....
|
||
|
etta Postat pe 30 Decembrie 2009 22:38 |
||
"Buna seara,dragii mei!!....Poftiti,poftiti,intrati va rog!!....eu sunt moderatorul acestui club......"acestei cafenele" si va urez "Bine ati venit!!"....poftiti,bauturile se gasesc la barul situat in dreapta.....luati cu increderere,in seara acesta sunt din partea casei!!!.....daaaar....putina liniste,va rog!!!...ce se audeee????....tic-tac....tic-tac.....3....2.....1.....pooooc.....poooc.. ..vuuuf...vuuuf....buuum....buuuum....sampanieeeee....artificiiii..." La multi ani cu sanatate maxima si fericire cat cuprinde ,tuturor !! era doar un preludiu ..,mai mult sau mai deloc pervers..
|
||
|
stef80 Postat pe 31 Decembrie 2009 00:00 |
||
De la: Altfel_, la data 2009-12-31 00:00:57"Buna seara,dragii mei!!....Poftiti,poftiti,intrati va rog!!....eu sunt moderatorul acestui club......"acestei cafenele" si va urez "Bine ati venit!!"....poftiti,bauturile se gasesc la barul situat in dreapta.....luati cu increderere,in seara acesta sunt din partea casei!!!.....daaaar....putina liniste,va rog!!!...ce se audeee????....tic-tac....tic-tac.....3....2.....1.....pooooc.....poooc.. ..vuuuf...vuuuf....buuum....buuuum....sampanieeeee....artificiiii..." ........nu poti sa uiti atmosfera creata de mine....din penel !!!......poocccc......poccccc.....vuuufff...vuuuffff........buummmmmmmmmmmmm..........
|
||
|
etta Postat pe 31 Decembrie 2009 00:20 |
||
trebuie sa-ti recunosc valoarea PERVERSO...!! sa aveti un an nou ,frumos asa cum vi-l doriti....
|
||
|
stef80 Postat pe 31 Decembrie 2009 01:00 |
||
....valoarea mea......valoarea meaaaaaaaaaaaaaaaaa............... sa aveti si voi......la fel ce ne doriti si noua !!!!....... ....... ....pupicii sunt pentru Tanti......
|
||
|
etta Postat pe 31 Decembrie 2009 01:13 |
||
AMR......22 DE ORE SI 44 MINUTE..... .....asta pentru ca mai imbatranii cu un an......dar.... ....asta,pentru ca mai trecuram cu bine inca un an......si poate scapam mai repede de criza.....
|
||
|
etta Postat pe 31 Decembrie 2009 01:16 |
||
crize nervoase ..nicidecum si nici financiare... stai sa se intoarca din vacanta "Helena din Troia" si atunci sa vezi an nou fericit si trai....poate numa' pe vatrai... daaaaaar ..,da-i calului jaratic ,gainii graunte selectate si mulge bine vacuta ... dejaba PERVERSO..,tot magaru-i baza.. noapte buna dragilor !!
|
||
|
stef80 Postat pe 31 Decembrie 2009 01:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa vb despre operatii | 5 | De la: lil_devil 18 Martie 2009 00:49 |
| va rog votati!!!!un cadou pentru iubitu meu!!! | 1 | De la: kudika340749 25 Octombrie 2011 22:13 |
| MATURITATE | 12 | De la: camelyta_camy 17 Iunie 2010 21:10 |
|
|
||
| Cafenea pentru andreea_n_x si alte certarete (ca sa-mi lase topicul in pace) | 28 | De la: one_size 5 Martie 2010 12:07 |
| ciclu la 2 saptamani? | 108 | De la: piscolino 27 August 2011 11:01 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.