Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

........la ora asta deja nu mai percutez......asa de bine......asa ca .....baga o traducere....mai putin.....perversa !!!!............ ......noapte buna cafenea......

AMR.....22 DE ORE SI 8 MINUTE.....
etta
Postat pe 31 Decembrie 2009 01:52
cred c-am fost destul de explicit si nonpervers...
doar oboseala ta ,poate-i de vina..

va doresc o ultima noapte a anului 2009,cat mai la discretie..
stef80
Postat pe 31 Decembrie 2009 02:01
sa aveti o zi minunta plina d eiubire si d ebucurrii !
Aproape_eu
Postat pe 31 Decembrie 2009 10:02
Neata Kent! Neata copii! Va pupa oktober pe toate si pe toti si sper sa ne vedem si la anul....adica imediat !
_oktober_
Postat pe 31 Decembrie 2009 10:36
De la: _oktober_, la data 2009-12-31 10:36:01Neata Kent! Neata copii! Va pupa oktober pe toate si pe toti si sper sa ne vedem si la anul....adica imediat !

'Neata,Oktober si petrecere frumoasa diseara!
marilyn37
Postat pe 31 Decembrie 2009 10:41
De la: marilyn37, la data 2009-12-31 10:41:19
De la: _oktober_, la data 2009-12-31 10:36:01Neata Kent! Neata copii! Va pupa oktober pe toate si pe toti si sper sa ne vedem si la anul....adica imediat !

'Neata,Oktober,'neata tuturor si petrecere frumoasa diseara! :sml-
marilyn37
Postat pe 31 Decembrie 2009 10:42
Neata marilyn!
_oktober_
Postat pe 31 Decembrie 2009 10:52

buna dimineata cafenea !!
cam tarzior,dar noaptea trecuta avuseram repetitii pt revelion..
o inrebare :

Joi, 31 Decembrie 2009
Lucrurile in viata voastra personala decurg cum nu se poate mai bine. Intotdeauna v-ati dorit o relatie in care sa va simtiti ocrotiti si acceptati neconditionat. Spre seara, pregatiti-va de o petrecere pe cinste. Cuvantul care iti guverneaza ziua este FERICIRE.

sa cred sau ba..
Fericire va doresc si voua,azi la anul si La multi ani !!
stef80
Postat pe 31 Decembrie 2009 11:01

sa ai o dupa amiza si o seara minunta copila mosului si tot ce iti doresti sa ti s eindeplineasca int ro clipa !
Aproape_eu
Postat pe 31 Decembrie 2009 15:35
Cate urari de Noul An..
Va urez si eu multa sanatate si multe realizari!
LA multi ani!
mihaela_yi
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:21
buna ziua la toata lumea buna din cafeneaua patroanei noastre dragi

nu v-am uitat, doar ca din nou sunt pe drumuri, de data asta in vizita la ai mei, unde ne-am reunit toata familia.
am intrat sa va urez sarbatori fericite, la multi ani!, si un 2010 in care sa gasiti in voi puterea de va respecta rezolutiile din noaptea asta, puterea de a-i accepta si iubi pe cei apropiati voua asa cum sunt, si nu cum ne-am dori sa fie!
nu in ultimul rand va doresc multa sanatate, putere de munca, pofta de viata si caldura in suflet.
un an 2010 plin de impliniri!!!!!!
_diana_
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:51
Kenta tucuti mintea ta esti dragut bun si ce faci tu si ce am facut eu puse impreuna = masa imbelsugata va doresc ca noul an sa va duca sanatate cai mai buna decit toate,bani atiti citi aveti nevoie,si tot ce va doreste sufletelul vostru hai sa traim va tuca fata de nu va vedeti pe toti Etaa pune astea in vaza ta sa nu se ofileasca
mari58
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:58
De la: mari58, la data 2009-12-31 16:58:02Kenta tucuti mintea ta esti dragut bun si ce faci tu si ce am facut eu puse impreuna = masa imbelsugata va doresc ca noul an sa va duca sanatate cai mai buna decit toate,bani atiti citi aveti nevoie,si tot ce va doreste sufletelul vostru hai sa traim va tuca fata de nu va vedeti pe toti Etaa pune astea in vaza ta sa nu se ofileasca

sa ai parte d etot ce iti doresti fata mosului, s ate ocolesca necazurile si bucuriile sa iti inunde casa daraga a sufletului tau !
Aproape_eu
Postat pe 31 Decembrie 2009 18:23
HEEELLLOOOOOOOOOOOOOO....AM VENITTTTTTTTTTTTTTT ...CU URAREAAAAAAAAAA...... ...SI CU VESELIAAAAAAAAA.....ca doar imi vine soacra si tre sa fiu in forma !!.......

DRAGILOR.....VA IUBESC...VA STIMEZ.....VA DORESC....VA RESPECT...VA ....VA.....VA.....VAAAAAAAAAAAAAAA....STITI VOI MAI BINE !!!....CUVINTELE SUNT DE PRISOS UNEORI !!........ ....SI FIE CA 2010 SA ADUCA TUTUROR NUMAI BUCURII...IMPLINIRI....SANATATE....BANI...IUBIRE......DECI SA FIE MAI BOGAT DECAT CEI CE AU TRECUT !!!................LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!......... .....SI ....HAPPYYYYYYYYYY NEWWWWWW YEARRRRRRRRRRRRRRRRR !!........
etta
Postat pe 31 Decembrie 2009 18:41
Maryyyyy...am pus florile in glastra.....sunt bine acum....
etta
Postat pe 31 Decembrie 2009 18:52
AMR....1 ORA SI 10 MINUTE !!!...........
etta
Postat pe 31 Decembrie 2009 22:50
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIII !!!.......... ....HAPPYYYYYYYYY NEWWWWWWWWWW YEEEEEAAAAAARSSSSSSSSSSSSSS !!!!..... ............

MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAA....MULTI ANI TRAIASCAAAAAAAAAA....LAAAAAA MUULLTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIII !!!....SUS PAHARUL SA NE VESELIMMMMMMMMMMM !!.............
etta
Postat pe 1 Ianuarie 2010 00:32
De la: kentfarafiltru, la data 2009-12-31 18:23:44
De la: mari58, la data 2009-12-31 16:58:02Kenta tucuti mintea ta esti dragut bun si ce faci tu si ce am facut eu puse impreuna = masa imbelsugata va doresc ca noul an sa va duca sanatate cai mai buna decit toate,bani atiti citi aveti nevoie,si tot ce va doreste sufletelul vostru hai sa traim va tuca fata de nu va vedeti pe toti Etaa pune astea in vaza ta sa nu se ofileasca

sa ai parte d etot ce iti doresti fata mosului, s ate ocolesca necazurile si bucuriile sa iti inunde casa daraga a sufletului tau !

LA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...2010......LA FEL SI VOUAAAAAAAAAAAAA....OLDIES ..PENTRU CUSCRA SI TOATE CELELALTE MANDRE DIN CAFENEA SI DE CARE SA SE BUCURE SUFLETELELE VOASTRE GINGASE ...CAFEAUA ESTE ABURINDA ALATURI DE BINEMERITATUL BRANDY...SAU VIN FIERT,LA ALEGERE...............KENTANE SI CEILALTI GAGII.......LA MAI MARE PENTRU CA VAD CA ATI DESCOPERIT CAMERA SECRETELOR DIN RECLAMA LA BERE ............INTR-UN CUVANT,TOT CE VA DORINTI SA VI SE INDEPLINEASCA,CU SANATATE,VOIE BUNA,DRAGOSTE SI VISE INDRAZNETE....ASA CA AVETI GRIJA CE VA DORITI IN 2010........CU DRAG,LIONU'
lion_king
Postat pe 1 Ianuarie 2010 04:45

LA MULTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII...2010......LA FEL SI VOUAAAAAAAAAAAAA....OLDIES ..PENTRU CUSCRA SI TOATE CELELALTE MANDRE DIN CAFENEA SI DE CARE SA SE BUCURE SUFLETELELE VOASTRE GINGASE ...CAFEAUA ESTE ABURINDA ALATURI DE BINEMERITATUL BRANDY...SAU VIN FIERT,LA ALEGERE...............KENTANE SI CEILALTI GAGII.......LA MAI MARE PENTRU CA VAD CA ATI DESCOPERIT CAMERA SECRETELOR DIN RECLAMA LA BERE ............INTR-UN CUVANT,TOT CE VA DORINTI SA VI SE INDEPLINEASCA,CU SANATATE,VOIE BUNA,DRAGOSTE SI VISE INDRAZNETE....ASA CA AVETI GRIJA CE VA DORITI IN 2010........CU DRAG,LIONU'
lion_king
Postat pe 1 Ianuarie 2010 04:45
'neataaaaaaaaaa.....

LA MULTI ANI !!...fericiti si cu tot ce va doriti !!.... ......

am adus cafelutza.......... ...sa va trezeasca aroma ei imbietoare.......alaturi de pupicii calzi.........
etta
Postat pe 1 Ianuarie 2010 10:50
De la: lion_king, la data 2010-01-01 04:45:47

sa ai patte si tu d etot ce iti doresti si nici un necaz s anu iti tulbur eviata !

Tuturoa un an plin d eiubire si d erealizari !
Aproape_eu
Postat pe 1 Ianuarie 2010 11:05
Buna dimineata si LA MULTI ANI tuturor!
_oktober_
Postat pe 1 Ianuarie 2010 12:02
Buna dimineata pe 2010
Va citesc maine ca acu-s chiauna de somn am trecut sa va zic La multi ani si bine v-am regasit evident ca nu am uitat sa va las cafeluta
iris_4_ever
Postat pe 2 Ianuarie 2010 09:56
sa aveti o zi minunta si un an plin d eiubire !~
Aproape_eu
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:02
Buna dimineata! Sunt somnoroasa si sifonata ...prea multe libere strica am sa iau din cafeluta ta Iris si va astept cuminte la o masa...sper sa apareti repejor,altfel s-ar putea sa adorm
_oktober_
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:03
De la: _oktober_, la data 2010-01-02 11:03:38Buna dimineata! Sunt somnoroasa si sifonata ...prea multe libere strica am sa iau din cafeluta ta Iris si va astept cuminte la o masa...sper sa apareti repejor,altfel s-ar putea sa adorm

copila dulc epune capul pe umerii meis i trage un pui de somn, in ritm de Ducu Bertzi ce zici ?
Aproape_eu
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:08
De la: _oktober_, la data 2010-01-02 11:03:38Buna dimineata! Sunt somnoroasa si sifonata ...prea multe libere strica am sa iau din cafeluta ta Iris si va astept cuminte la o masa...sper sa apareti repejor,altfel s-ar putea sa adorm

Buna dimineata tuturor! Okto,ia o cafea si din partea mea ca sa te mai trezesti!
marilyn37
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:14
Buna dimineata kent! ce repede ai aparut! Imi place si Ducu.....dar mai mult imi place Chris De Burgh ....intre timp a iesit soarele si am vazut ca am ghiocei in curte mai putin si se deschid!
_oktober_
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:14
Neata marilyn!
_oktober_
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:16
De la: _oktober_, la data 2010-01-02 11:14:44Buna dimineata kent! ce repede ai aparut! Imi place si Ducu.....dar mai mult imi place Chris De Burgh ....intre timp a iesit soarele si am vazut ca am ghiocei in curte mai putin si se deschid!

Si mie imi place Chris de Burgh.
marilyn37
Postat pe 2 Ianuarie 2010 11:17

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sfaturi pentru toti 9 De la: kudika_nikole 31 Ianuarie 2012 18:41
friends 10 De la: soraderazboi 5 Martie 2010 17:30
cabinet 7 De la: Lucia38 10 Noiembrie 2009 10:49
Am si eu o problema 6 De la: aliona_larisa 11 Mai 2009 14:23
Dumnezeu ia in considerare...? 7 De la: Baiat_virgin 10 Mai 2012 17:42