Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Si acum.......salutare tuturorrrrrrrrrr.....

am adus cafelutza ...beuturica..... ....prajiturele...inghetzatzicaaa...... ......ciresele.....capsunicaaaa..... .....pupicei... ...si veselicaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!...... ......pai doar a inceput weekendul,nu ???.....si tre sa avem de toate !!!!!!!!!!!.......
BlueeyesEtta
Postat pe 25 Iunie 2010 18:30
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-25 18:30:22 Si acum.......salutare tuturorrrrrrrrrr.....

am adus cafelutza ...beuturica..... ....prajiturele...inghetzatzicaaa...... ......ciresele.....capsunicaaaa..... .....pupicei... ...si veselicaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!...... ......pai doar a inceput weekendul,nu ???.....si tre sa avem de toate !!!!!!!!!!!.......

da ms
roz5blue6lila7
Postat pe 25 Iunie 2010 18:38
De la: mari58, la data 2010-06-25 17:37:10am mincat dar ce a fost cu sare leam lasat lor stiu ca e periculos azi e ultima zi in care am luat si de miine pap si eu ca oamenii botezati va fc cinste ca mam fc bine hai noroc

Hai noroc , cum e mana acum dupa ce ai terminat tratamentul ?
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:40
De la: tavi85, la data 2010-06-25 13:37:47buna ! ce mai e nou?

Nou esti tu in cafeneaua noastra ocazie cu care iti uram bine ai venit si speram sa iti faca placere sa bei o cafeluta cu noi si o bere sau un vin , depinde de preferintele tale
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:42
De la: Lucia38, la data 2010-06-25 13:35:49Buna ziua de la Cluj!!!!
Deci de-aici mi se trage starea proasta pe care o am... Nu-i bai, cafelutza facuta de Iris sigur o sa ma binedispun.

Starea proasta ti se trage de la faptul ca e inorat la mine si nu am eu chef de facut nimic azi Nu-i asa ?
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:43
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-25 12:25:36`neatzaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!...........hop si yo...dupa miros...asa!!!

Vezi ca ieri te-am pus absent in catalog
Hai sa traiesti
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:44
De la: _oktober_, la data 2010-06-25 09:05:11Pune linistita...sigur se aduna lenesii cand simt aroma...io una am si aparut!

Am pus ca nu vreau sa zica lumea ca vine in cafeneaua noastra si nu a gasit o ceascuta de cafea proaspata
Tu ce mai invarti ?
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:45
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-25 18:26:00
De la: iris_4_ever, la data 2010-06-23 07:13:55Buna dimineata cafeluta e gata , pupiceii pe teava iar eu gata de dus la culcare

Salutare Ovi
Fante , patroana noastra-i tare ocupata dar nu uita niciodata sa vina pe aici sa vada cum merg treburile
Etta vad ca a dat bir cu fugitii ca si Dl Stef dealtfel

prezenttttttttttttttttt......vezi tu cum te aud imediat ????..........

Imediat la tine inseamna 2 zile ?

Mai bine mai tarziu decat niciodata si o floricica de la mine pentru floricica mea
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:47
De la: BlueeyesEtta, la data 2010-06-25 18:30:22 Si acum.......salutare tuturorrrrrrrrrr.....

Pupicii si cateva cirese iau si eu dar restul va las voua ca pusa tare pe slabit zilele astea
iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:48
Buna seara prieteni

iris_4_ever
Postat pe 25 Iunie 2010 18:50
seara buna....si...cine-mi motiveaza si mie absenta de ieri?
eu_ovidiu
Postat pe 25 Iunie 2010 21:00
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-25 21:00:15seara buna....si...cine-mi motiveaza si mie absenta de ieri?

Pfff , desi eu sunt cea care pun absentele, patroana e cea care face modificari in catalog asa ca tre sa rezolvi problema cu ea
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 07:38
Buna dimineata
E aproapte 8 si eu nu am pus de cafea da e sambata si lumea se trezeste mai tarziu azi nu ?
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 07:40
Gata , am pus de cafeluta Azi se face prezenta ca vrem sa redecoram cafeneaua si tre sa stim cate scaune sa cumparam ,daca sa facem separeuri sau stam cu totii la gramada
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 07:47
eu nu Iriss stii ca lucrez si simbata,mrss pt cafea sunt mai bine isi revine culoarea normala dar mai incet punele in vaza perverso mam speriat ca ai patit ceva si tu
mari58
Postat pe 26 Iunie 2010 11:09
De la: iris_4_ever, la data 2010-06-26 07:38:09
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-25 21:00:15seara buna....si...cine-mi motiveaza si mie absenta de ieri?

Pfff , desi eu sunt cea care pun absentele, patroana e cea care face modificari in catalog asa ca tre sa rezolvi problema cu ea

ooooooofffffffffffff............cum ma bagi tu in incurcaturi!!!
dupa ce ca vine rar...ma pui s-o caut!!!
luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a pus abesentza!!!
eu_ovidiu
Postat pe 26 Iunie 2010 12:17
De la: mari58, la data 2010-06-26 11:09:25eu nu Iriss stii ca lucrez si simbata,mrss pt cafea sunt mai bine isi revine culoarea normala dar mai incet punele in vaza perverso mam speriat ca ai patit ceva si tu

Stiam eu ceva dar uitasem , oricum ai gasit cafeluta facuta cand ai intrat asa ca am scapat , data viitoare nu mai dau vina pe weekend pentru intarzierile mele

Ma ocup eu si de floricelele Pervesei ca pana apare ea mi-e sa nu se ofileasca.
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 17:56
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-26 12:17:06
De la: iris_4_ever, la data 2010-06-26 07:38:09

ooooooofffffffffffff............cum ma bagi tu in incurcaturi!!!
dupa ce ca vine rar...ma pui s-o caut!!!
luciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mi-a pus abesentza!!!

Eu te bag in incurcaturi ?
Daca nu te treceam absent intram eu la apa si oricum , pana la examenul anual mai e ceva asa ca sunt sanse mari ca patroana sa ti-o motiveze

Evident , asta daca nu acumulezi altele intre timp
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 17:57
Na'seara , m-am trezit

Mi-am facut o cafeluta de sta matza in coada ,espresso e mic copil pe langa ce am eu aici

Eu azi am program de whist la ora 8 dupa care ma duc la peste iar acum stau sa ma intreb daca sa mai bag o tigara inainte de a pleca la sala sau sa nu

Stef , cred ca ma las de fumat Intr-o saptamana de zile am fumat 6 pachete de tigari fara sa fiu stresata , nervoasa sau chestii de genu
iris_4_ever
Postat pe 26 Iunie 2010 18:00
Buna seara de la Cluj!!!!!
Hmmmmmm... Ovi, draga, pai daca te lasa memoria, cum ai vrea sa-ti fac un bine si sa-ti motivez absenta? Nu stii ca erai cu mine sa aducem marfa pentru cafenea?????
Iris, draga, daca ziceai canasta de la 8, eram sigura ca vii la mine. Ca deseara asta e programul meu: canasta si yams. Cat despre tigari, eu nu renunt! Ma tin tare, fumez maxim 5 intr-o zi, da' nu renunt!!!
Cat despre Okto, pun pariu ca inca e sub influenta intalnirii cu Geo, asa ca eu propun s-o lasam sa mai viseze un picut... La valurile marii, nu la Geo, normal!!!
Lucia38
Postat pe 26 Iunie 2010 18:29
De la: Lucia38, la data 2010-06-26 18:29:23Buna seara de la Cluj!!!!!
Hmmmmmm... Ovi, draga, pai daca te lasa memoria, cum ai vrea sa-ti fac un bine si sa-ti motivez absenta? Nu stii ca erai cu mine sa aducem marfa pentru cafenea?????
Iris, draga, daca ziceai canasta de la 8, eram sigura ca vii la mine. Ca deseara asta e programul meu: canasta si yams. Cat despre tigari, eu nu renunt! Ma tin tare, fumez maxim 5 intr-o zi, da' nu renunt!!!
Cat despre Okto, pun pariu ca inca e sub influenta intalnirii cu Geo, asa ca eu propun s-o lasam sa mai viseze un picut... La valurile marii, nu la Geo, normal!!!

Adica Ovi are alibi dar nu stia de el ?

Tiii , de cand nu am mai jucat canasta nici nu cred ca mai stiu regulile .Eram bunicica si la canasta ,imi place jocul
Yamms joc pe www.joci.ro ca live nu prea am cu cine juca pe aici

Okto s-a intalnit cu Geo ?
iris_4_ever
Postat pe 27 Iunie 2010 10:34
Buna dimineata , o tai la somn ca e 2.35 aici si de abia acum observ cat e ceasul am obs cat de tarziu este pentru ca m-am uitat la ceas sa vad daca am intarziat cu cafeluta sau nu

Nu am intarziat ca vad ca-s prima asa ca v-am pupat
iris_4_ever
Postat pe 27 Iunie 2010 10:36
Neaata! Si eu mai lucrez in uichend asa ca sper sa nu ma treceti absenta,stie luci ce si cum...mama ei de viata de bugetar
...mmmda,si cu Geo...si cu Alex....nu am avut ocazia sa ii vad in valuri dar inca mai sper,poate anul urmator...zicea geo ca stie el un loc mai special.... ,,,,unde gasim mai multe scoici,nu va ganditi la prostii oricum,greu m-am dezlipit de alexandru,iti capteaza toata atentia fara sa iti dai seama...norocos tatic geo al nostru
gata,am fugit, inca nu ploua si sper sa facem in sfarsit gratar azi...ca l-am programat de cateva zile
va pupic,duminica linistita
_oktober_
Postat pe 27 Iunie 2010 11:07
Buna dimineata!!!!
Deci, Okto, am avut dreptate. Esti iremediabil indragostita de Alex.. Stiam eu!!!!! Cat despre viata de bugetar, incep sa cred ca am facut cea mai proasta alegere din viata mea acum 20 de ani...
Iris, poate-i tragem o canasta cand ne intalnim. Sa-ti amintesc regulile jocului. Oricum, mersi de link, am sa ma apuc si eu de yams on line.
Lucia38
Postat pe 27 Iunie 2010 13:32

poi...yo am vrut sa-i ezplicitez la iris...da ea...neam!!
absent...si gata!!
deci...se lasa cu...yams?...ioooooiiiiiiiii.........ca n-am mai jucat de pe vremea lu` impushcatu`!!!
si atunci...parca abia asteptam sa ajung la serv. sa jucam!!
deci...cine organizeaza?
eu_ovidiu
Postat pe 27 Iunie 2010 17:08
buna....ce faceti? a iesit si soarele..in sfarsit
roz5blue6lila7
Postat pe 27 Iunie 2010 17:19
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-27 17:08:50

absent...si gata!!
deci...se lasa cu...yams?...ioooooiiiiiiiii.........ca n-am mai jucat de pe vremea lu` impushcatu`!!!
deci...cine organizeaza?

je, la mine acasa.
Lucia38
Postat pe 27 Iunie 2010 18:13
De la: _oktober_, la data 2010-06-27 11:07:09Neaata! Si eu mai lucrez in uichend asa ca sper sa nu ma treceti absenta,stie luci ce si cum...mama ei de viata de bugetar
...mmmda,si cu Geo...si cu Alex....nu am avut ocazia sa ii vad in valuri dar inca mai sper,poate anul urmator...zicea geo ca stie el un loc mai special.... ,,,,unde gasim mai multe scoici,nu va ganditi la prostii oricum,greu m-am dezlipit de alexandru,iti capteaza toata atentia fara sa iti dai seama...norocos tatic geo al nostru
gata,am fugit, inca nu ploua si sper sa facem in sfarsit gratar azi...ca l-am programat de cateva zile
va pupic,duminica linistita

Super ,poate la anul imi arata ne arata la amandoua locul cu scoicile alea deosebite Pofta buna si noroace la gratar
iris_4_ever
Postat pe 27 Iunie 2010 19:20
De la: Lucia38, la data 2010-06-27 13:32:32Buna dimineata!!!!
Deci, Okto, am avut dreptate. Esti iremediabil indragostita de Alex.. Stiam eu!!!!! Cat despre viata de bugetar, incep sa cred ca am facut cea mai proasta alegere din viata mea acum 20 de ani...
Iris, poate-i tragem o canasta cand ne intalnim. Sa-ti amintesc regulile jocului. Oricum, mersi de link, am sa ma apuc si eu de yams on line.

II tragem si o canasta si te las sa si castigi ca sa nu zici ca-s rea Vezi ca tre sa-ti faci profil ca sa poti juca, have fun sefa
iris_4_ever
Postat pe 27 Iunie 2010 19:23
De la: eu_ovidiu, la data 2010-06-27 17:08:50

absent...si gata!!
deci...cine organizeaza?

Ea spera ca patraoana sa observe zelul de care da dovada si sa o avanseze in functie
Am gasit zaruri pt yamms zilele trecute si nu le-am luat ca am zis ca nu am ce face cu ele ....cred ca le iau sa fie acolo
iris_4_ever
Postat pe 27 Iunie 2010 19:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
ajutor 4 De la: candy25 28 Octombrie 2009 19:09
baietii 21 De la: copacelul 29 Mai 2009 22:53
Hipnoza 15 De la: miss_darine 26 Aprilie 2010 21:47
intrebare 16 De la: Full_Metal_Jacket 12 Noiembrie 2009 13:49
alt topic al meu 1067 De la: monreve3031 20 Februarie 2012 06:28