Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: roz5blue6lila7, la data 2010-06-29 20:47:56sal
ce face lumea din cafenea ..se simt bine?

Nu stiu cum se distreaza altii dar eu tocmai mi-am luat catel si-s in culmea fericirii
iris_4_ever
Postat pe 30 Iunie 2010 02:09
Am incercat sa pun poza cu el dar nu imi ia link-urile asa ca e la profil
iris_4_ever
Postat pe 30 Iunie 2010 02:11
ioiiiiiiiiiiiiiiii, ce fain ii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa-ti traiasca!!!!
no buna dimineata de la Cluj!!!!
Lucia38
Postat pe 30 Iunie 2010 09:46
buna dimi dau eu cafea zahar nu am pus Iriss beau dar fara vodka vrei sa o iau pe aratura citi ciini ai mai eu am 3,da Lucia sunt bronzata ai vazut bine si asa ca tine sunt si eu suparata ma freaca acum cu tva-ul inventar bla bla nu am chef azi dau o lege miine alta si nimeni nu stie cum sa fc sa fie bine
mari58
Postat pe 30 Iunie 2010 10:18
Ziua buna
Ntz ntz ntz , am fost atat de incantata de noua achizitie incat am uitat sa pun de cafeluta

Lucia , multumesc , sa-mi traiasca si sa nu raceasca ca tremura de frig de dimineata cand l-am scos afara .

Mari , doar pe el il mai am ca pe ceilalti a trebuit sa-i dau cand m-am mutat.Din fericire le-am gasit stapani ca lumea .
Am inteles , fara vodka

iris_4_ever
Postat pe 30 Iunie 2010 15:15
De la: iris_4_ever, la data 2010-06-30 15:15:45Ziua buna
Ntz ntz ntz , am fost atat de incantata de noua achizitie incat am uitat sa pun de cafeluta

Lucia , multumesc , sa-mi traiasca si sa nu raceasca ca tremura de frig de dimineata cand l-am scos afara .

Mari , doar pe el il mai am ca pe ceilalti a trebuit sa-i dau cand m-am mutat.Din fericire le-am gasit stapani ca lumea .
Am inteles , fara vodka

scuzati intrarea cam tarzie si nedumerirea tampa! aici beau cafea numai ardeleni din cluj sau sunt primiti si niste mitici ?
pickard
Postat pe 30 Iunie 2010 15:36
De la: nymoy, la data 2010-06-30 15:36:28
De la: iris_4_ever, la data 2010-06-30 15:15:45Ziua buna

Am inteles , fara vodka

scuzati intrarea cam tarzie si nedumerirea tampa! aici beau cafea numai ardeleni din cluj sau sunt primiti si niste mitici ?

Te primim si pe tine Mitica numa sa promiti ca nu te mai certi cu noi .

Ardeleanca din Cluj e patroana iar managerul e munteanca din America asa ca nu conteaza in ce parte a globului te afli atata timp cat iti place cafeluta facuta de noi si

Bine ai venit
iris_4_ever
Postat pe 30 Iunie 2010 15:48
Idei de nume pentru ,,no name'' al meu are cineva ? Eu ma gandeam sa-l botez Gigi
iris_4_ever
Postat pe 30 Iunie 2010 15:50
Va pup pe toti!!!
Inclusiv noii veniti, dar mai ales pe tine Iris care esti o gazda atat de buna!!!
Am si eu o propunere pentru puiutzu' tau. Daca as fi avut un caine mascul, mi-ar fi placut sa-l cheme Misu (scris Mishou). Sau... crezi ca merge mai bine... Brutus?
Lucia38
Postat pe 1 Iulie 2010 14:47
ziua buna cafenea puturoasa!!!
astept...vesti de la shefa...si...de la cea ce-i tine locu`!!!!
o zi frumoasa sa aveti...dar...mai treceti si pe aici!!!
eu_ovidiu
Postat pe 1 Iulie 2010 17:22
De la: Lucia38, la data 2010-07-01 14:47:25Va pup pe toti!!!
Inclusiv noii veniti, dar mai ales pe tine Iris care esti o gazda atat de buna!!!
Am si eu o propunere pentru puiutzu' tau. Daca as fi avut un caine mascul, mi-ar fi placut sa-l cheme Misu (scris Mishou). Sau... crezi ca merge mai bine... Brutus?

Multumesc shefa , ma bucur sa vad ca-mi sunt apreciate calitatile

Esti a doua persoana care-mi propune Mishu , Brutus e nume frumos si ok pentru romani dar americanii nu sunt in stare sa pronunte r-ul si decat sa risc sa aud ca-i poceste lumea numele mai bine ma abtin.

Al meu nu e de acord cu Gigi ca aici e nume de fata da mie mi se pare ca mititelul are fatza de gigi ...sau jimmy sau Mishu
iris_4_ever
Postat pe 1 Iulie 2010 18:34
De la: eu_ovidiu, la data 2010-07-01 17:22:45ziua buna cafenea puturoasa!!!
astept...vesti de la shefa...si...de la cea ce-i tine locu`!!!!
o zi frumoasa sa aveti...dar...mai treceti si pe aici!!!

Ziua buna dl Ovidiu , am aparut Mai tarziu decat de obicei pentru ca a trebuit sa dam 3 ture de casa inainte sa intram pe net dar sunt prezenta la datorie si va astept pe toti cu bere rece si ice tea
iris_4_ever
Postat pe 1 Iulie 2010 18:37
uite ca am venit ovidiu sa beau ceai de la iriss hai noroc,e cald si pica bine pai punei ce nume iti place tie tu il strigi toata ziua, pe al meu il cheama blaky si pe fete lady si printesa,mam ingrasat 1,5kg sau mam umflat de la prednison am citit efecte secundare si mam speriat retineri de apa,ataca ficatul si stomacul na dal incolo nu ma las eu la el sunt puternica va cint un pic... toate se platesc in viata,toates cusute cu ata,doamne de ai intoarce urma si sa imi dai mintea de acuma nu mas da pe toata lumea http://www.youtube.com/watch?v=KPJdkHnS_Hw&NR=1
mari58
Postat pe 1 Iulie 2010 19:36
Buna seara de la Cluj!!!!!!!!!!!!
Iris, abia acuma imi dau seama ca niciodata nu m-am gandit serios la varianta adoptarii unui mascul si de aceea am doar nume de fete in lista.
Mary pot eu sa-ti confirm ca prednisonul te umfla. Stii, face mult bine pe-o parte, dar rau pe alta. Oricum, tu ai unde sa pui pe tine, asa ca nu-i mare bai daca te ingrasi un pic.
Ovi, io-s aici, da' de data asta bem numa' icetea de la Iris. Ca-i cald afara si pica bine cu o tzara de gheata.
Lucia38
Postat pe 1 Iulie 2010 22:23
buna dimi o cafea fara zahar si suc de morcovi cu grepruit hai noroc lucia ca mam ingrasat am acum 51kg nici un bai dar sa vezi ce obraji rotunzi am poate ma transform in monstru mi se umfla gleznele si nu mi sau umflat niciodata,stau cu manusi de bumbac sa nu ma atace microbii,eu si michael jakson si poate o sa creada fetele ca acum asa e la moda si le vad si pe ele asa na lasa trece va tucccccc
mari58
Postat pe 2 Iulie 2010 10:49
De la: Lucia38, la data 2010-07-01 22:23:01Buna seara de la Cluj!!!!!!!!!!!!
Iris, abia acuma imi dau seama ca niciodata nu m-am gandit serios la varianta adoptarii unui mascul si de aceea am doar nume de fete in lista..

Aveam de ales intre femela sau mascul cand l-am luat si am optat pentru mascul pentru ca prima data cand i-a venit menstra lu Daisy si am gasit pete de sange prin casa m-am speriat crezand ca cine stie ce a patit.Nu stiam ca si catelusele au asa ceva
Plus ca nu vreau sa-l castrez iar daca luam femela eram obligata sa o castrez avand in vedere problemele care apar cand intra in calduri

iris_4_ever
Postat pe 2 Iulie 2010 16:04
De la: mari58, la data 2010-07-01 19:36:33uite ca am venit ovidiu sa beau ceai de la iriss hai noroc,e cald si pica bine pai punei ce nume iti place tie tu il strigi toata ziua, pe al meu il cheama blaky si pe fete lady si printesa,mam ingrasat 1,5kg sau mam umflat de la prednison am citit efecte secundare si mam speriat retineri de apa,ataca ficatul si stomacul na dal incolo nu ma las eu la el sunt puternica va cint un pic... toate se platesc in viata,toates cusute cu ata,doamne de ai intoarce urma si sa imi dai mintea de acuma nu mas da pe toata lumea http://www.youtube.com/watch?v=KPJdkHnS_Hw&NR=1

Hai noroc , cred ca Tiger o sa-l botez pentru ca e mic si al dracu
Nu poate urca scarile de la etaj si cand vreau sa-l iau in brate ca sa-l trec de ele incepe sa maraie si sa latre .
Nu cred ca te-ai ingrasat , doar retii apa acum din cauza prednisonului dar o sa treaca faza asta
iris_4_ever
Postat pe 2 Iulie 2010 16:07
De la: mari58, la data 2010-07-02 10:49:31buna dimi o cafea fara zahar si suc de morcovi cu grepruit hai noroc lucia ca mam ingrasat am acum 51kg nici un bai dar sa vezi ce obraji rotunzi am poate ma transform in monstru mi se umfla gleznele si nu mi sau umflat niciodata,stau cu manusi de bumbac sa nu ma atace microbii,eu si michael jakson si poate o sa creada fetele ca acum asa e la moda si le vad si pe ele asa na lasa trece va tucccccc

Buna dimineata , iau cafeluta si pun zahar de la mine iar sucul de morcovi ti-l las tie ca nu-mi place

Mari , ai mai trecut pe la doctor ? Era de asteptat sa retii apa dar nu in obraji , poate ar fi cazul sa-i impingi medicului o vizita si sa-l intrebi daca nu cumva efectele adeverse sunt prea adverse la tine si daca tre sa iei altceva ca sa le contracareze
iris_4_ever
Postat pe 2 Iulie 2010 16:13
Buna seara plimbaretilor ,vad ca nu ati mai trecut pe aici asa ca trag concluzia ca sunteti cu totii la mare , la soare , la fetite goale

Mare nu avem pe aici iar oceanul e tare departe asa ca eu ma multumesc cu cele 6 lacuri la care ajung destul de repede .

Weekend placut tuturor
iris_4_ever
Postat pe 3 Iulie 2010 17:30
De la: iris_4_ever, la data 2010-07-03 17:30:32Buna seara plimbaretilor ,vad ca nu ati mai trecut pe aici asa ca trag concluzia ca sunteti cu totii la mare , la soare , la fetite goale

Mare nu avem pe aici iar oceanul e tare departe asa ca eu ma multumesc cu cele 6 lacuri la care ajung destul de repede .

Weekend placut tuturor

buna seara...!!!
eu...acu` plec...sa vad daca gasesc ...fetite goale!!!
asa ca...revin...si...va spun daca da sau nu!!!
weekend placut...tuturor cafegiilor!!!
si...special pt ...patroana...si...imediat...pt iris...
seara placuta...si...sper sa aveti weekend asa cum va doriti!!!
eu_ovidiu
Postat pe 3 Iulie 2010 17:51
Buna seara!
Vreau eu suc de morcov...imi place....mai ales primavara obisnuiesc sa beau...pana devin galbuie si in varful unghiilor... ...fetite goale ....hmmm...din pacate sunt...multe...tot mai multe....sunt asa de multe proaspete mamici minore de te ia cu frig...dar asta e un alt subiect,nu prea potrivit pt o seara de sambata...tocmai am venit de la job si am ramas cu imaginea...no,bine ca a mai dat si o ploicica scurta si e aerul respirabil...va doresc o seara linistita si o noapte instelata
_oktober_
Postat pe 3 Iulie 2010 19:55
seara buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sweet_heart
Postat pe 3 Iulie 2010 21:19
fetite goale ???
si....pupici pentru cine apuca
stef80
Postat pe 4 Iulie 2010 00:03
De la: eu_ovidiu, la data 2010-07-03 17:51:28
De la: iris_4_ever, la data 2010-07-03 17:30:32Buna seara plimbaretilor ,vad ca nu ati mai trecut pe aici asa ca trag concluzia ca sunteti cu totii la mare , la soare , la fetite goale

Weekend placut tuturor

buna seara...!!!
eu...acu` plec...sa vad daca gasesc ...fetite goale!!!
asa ca...revin...si...va spun daca da sau nu!!!
weekend placut...tuturor cafegiilor!!!
si...special pt ...patroana...si...imediat...pt iris...
seara placuta...si...sper sa aveti weekend asa cum va doriti!!!

Ovidiuuuuuuuu cum e cu fetitele , le-ai gasit sau nu ?
Daca nu apari pana ma duc eu la culcare inseamna ca le-ai gasit si te-ai dus cu ele la shopping sa le cumperi haine
Have fun
iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:27
De la: _oktober_, la data 2010-07-03 19:55:21Buna seara!
Vreau eu suc de morcov...imi place....mai ales primavara obisnuiesc sa beau...pana devin galbuie si in varful unghiilor... ...fetite goale ....hmmm...din pacate sunt...multe...tot mai multe....sunt asa de multe proaspete mamici minore de te ia cu frig...dar asta e un alt subiect,nu prea potrivit pt o seara de sambata...tocmai am venit de la job si am ramas cu imaginea...no,bine ca a mai dat si o ploicica scurta si e aerul respirabil...va doresc o seara linistita si o noapte instelata

Astea-s riscurile meseriei
iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:28
De la: sweet_heart, la data 2010-07-03 21:19:02seara buna tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Seara buna si bine ai venit pe la noi
iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:29
De la: Altfel_, la data 2010-07-04 00:03:03fetite goale ???
si....pupici pentru cine apuca

Daca nu-s goale le dezbracam noi
iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:31
Buna seara prieteni
Nu stiu cum e la voi dar aici a inceput sa bata vantul si cred ca asteptam sa ploua.
Ieri a fost cald si frumos , poate mult prea cald pentru gustul lui Tiger care s-a ascuns intr-un colt al barcii si a dormit vreo 4 ore non stop .Schimbarile astea de vreme nu-mi plac deloc

iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:36
ce inseamna casnicie legata:-s
alynutzaaa
Postat pe 4 Iulie 2010 16:38
De la: alynutzaaa, la data 2010-07-04 16:38:27ce inseamna casnicie legata:-s

Nu ai nimerit bine topicul , aici se bea cafeluta , alcooale si se dau pupicei
Eu una nu stiu ce inseamna ...ceva legat de vraji probabil
iris_4_ever
Postat pe 4 Iulie 2010 16:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O saptamana fara internet 105 De la: Ame_ly 15 Iulie 2011 15:49
New game -Ce i-ai face celui de deasupra ta ????......... 1249 De la: vali_pc2007 26 Februarie 2010 18:31
iubirea http://img.kudika.ro/comunitate/img/topic_icons/icon12.gif 8 De la: kudika_6589 12 Mai 2012 21:35
incredere... 5 De la: mimi_ca29 15 Aprilie 2011 11:56
despre parfumuri si nu numai 10 De la: _dulcik_ 26 Martie 2009 14:55