Mai multe
eu cu ce am gresit vreau o bere:))
|
||
|
alynutzaaa Postat pe 4 Iulie 2010 16:50 |
||
|---|---|---|
De la: alynutzaaa, la data 2010-07-04 16:50:59 Cu ce ai gresit nu stiu Bere avem dar in conditiile de fata cred ca un screwdriver ar fi mai potrivit
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 4 Iulie 2010 17:04 |
||
seara buna cafenea...iris... ceva alcool ca maine sunt tura de zi si mai e si luni ...patroana? fetele? e o duminica frumoasa si lenesa...probabil dorm la umbra undeva...eu acum m-am trezit
|
||
|
|
||
|
_oktober_ Postat pe 4 Iulie 2010 18:25 |
||
|
Buna searaaaaaaaa!!!!!!! Nu dati cu pietre ca abia acum am sosit de la Sibiu. Mi-am dus copila si mama la bunica mea, asa ca, 3 saptamani... I'M FREEEEEEEEE!!!! Stiu, sunt o mama denaturata, dar nu-i cazul sa aruncati cu pietre ca am avut motive serioase sa fac asta.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 4 Iulie 2010 18:41 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-04 18:25:38 Scuze de intarziere dar cand ai aparut tu eu eram deja pe drum sa ma intalnesc cu fetele sa vedem eclipsa vamipirilor E prea tarziu pentru alcooale acum dar un strop de cognac in cafeluta nu face decat sa-i intareasca aroma si sa-i dea un gust deosebit O zi buna sa ai
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Iulie 2010 06:09 |
||
De la: Lucia38, la data 2010-07-04 18:41:48Buna searaaaaaaaa!!!!!!! Nu aruncam cu pietre ne bucuram ca ai si tu un moment sa respiri
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Iulie 2010 06:10 |
||
Buna dimineata cafenea Eu ma falfai ca de abia m-am trezit dupa juma de ora de somn care s-a transformat in 4 iar la mine de abia 22.00 Nu va cer sa va falfaiti si voi ca stiu cum sunt zilele de luni asa ca pun cafeluta la facut si croissantele la dospit sa le gasiti fierbinti cand va treziti
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Iulie 2010 06:13 |
||
|
fatoooooooooooooo!!!!!!!!!!!.........m-am dus si yo ca omu`...cu ele...si cand colo...cumparau...NIMIC!!!! ca...zau de acoperea ceva!!!: dar...fiind pe banii lor...le-am lsat!!! si...am revenit sa va spui si voua~!!! cu...fomeile...e grele..nene!!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 5 Iulie 2010 18:12 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2010-07-05 18:12:19fatoooooooooooooo!!!!!!!!!!!.........m-am dus si yo ca omu`...cu ele...si cand colo...cumparau...NIMIC!!!! Daca nu te-au pus pe tine sa platesti atunci e bine ca le-ai lasat sa cumpere nimic , ti-ai clatit si tu ochii iar data viitoare stii unde sa le duci : in padure unde-s multe frunze si au de unde alege
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Iulie 2010 18:40 |
||
Buna seara prieteni
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 5 Iulie 2010 18:41 |
||
|
Buna dimineata Cafeluta e gata si pupiceii sunt la discretie pentru toata lumea
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Iulie 2010 06:00 |
||
|
Buna dimineata Iris...buna dimineata cafenea! Iau eu si cafea..si pupicei.....ca am o durere de cap de ieri... se vede ca a trecut o mini furtuna pe la noi...a plouat cu nou nascuti... acum sa fie sanatosi si norocosi...sa nu ii mai uite mamicile prin spitale... ma okto! mai taci si nu strica farmecul diminetii.. ..no,mai vb io si cu mine uneori Luci.nu esti tu denaturata...noi ce sa mai spunem? Am fost 5 nopti la mare fara copii...doar noi doi... dar avem o scuza,am sarbatorit 10 ani de casnicie si chiar a fost singura noastra iesire in doi ...care e motivul tau?
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 07:44 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-06 07:44:49Buna dimineata Iris...buna dimineata cafenea! E unul cat se poate de... banal. Din tabara unde a cam facut foame (nu de fite ci pentru ca era prea putina mancarea, a zis ea...), copila mi-a venit acasa si mai slaba decat era. Prin urmare, am trimis-o la bunica mea la tara (impreuna cu maica-mea...) ca sa se puna pe picioare. Stii, uneori e mai bine in 2. Un respiro...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 13:28 |
||
Buna ziua de la Cluj!!! Va pup pe toti, fara exceptie!!!!!!!!!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 13:30 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-06 07:44:49Buna dimineata Iris...buna dimineata cafenea! Octo , venirea pe lume a unui bebelus in general e prilej de bucurie La multi ani fericiti , nu am stiut ca asta a fost motivul pentru care ati taiat-o la mare
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Iulie 2010 17:03 |
||
Seara buna
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Iulie 2010 17:08 |
||
|
Buna seara Asa e iris...e moment de bucurie...efemer pt unele care isi iau talpasita si uita ca lasa in urma lor un sufletel...m-am enervat intr-o zi,nu ma bagati in seama Da,au trecut 10 ani de casnicie...nici nu stiu cand si cum...dar repede ...din fericire am reusit asa sa ne intalnim si cu geo ...multumim pt urari ...chiar niciodata nu am mai fost singuri in excursie...mai greu a fost pt piticul care a plans zilnic dupa noi....doar domnisoara ne-a intrebat mirata ca deja venim acasa?
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 21:19 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-06 21:19:06Buna seara Te-ai enervat intr-o zi si nu ti-a mai trecut de atunci ca nu e prima data cand esti intoarsa pe dos din cauza bebelusilor Tare faza cu domnisoara inseamna ca aveti acordul ei sa mai plecati si altadata singurei |
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Iulie 2010 21:28 |
||
Cea mai lunga discutie cu ea a fost ceva de genul: mami,tati...mi-am luat diploma de la scoala...scrie pe ea calificativ excelent ...si sunt singura din clasa care a primit asa ceva...na atunci imi cumparati telefon? Am ajuns din greseala pe sectia de nou nascuti..pt o perioada scurta initial,sa tin locul cuiva...dar nu am mai vrut sa plec
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 21:31 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-06 21:19:06Buna seara Asta-mi aminteste de ziua de duminica. Dupa vreo ora de stat la bunica mea in Sibiu, fiica-mea nu s-a mai putut abtine si ne-a intrebat: "Da' voi nu mai plecati odata?" Mi-e tare greu sa accept ca devine independenta... |
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 21:47 |
||
ce repede cresc ...noroc ca il mai am si pe piticot care are obiceiul sa ma pupe pe unde si cand apuca...e adorabil de mamos...sorry...buna seara luci
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 21:50 |
||
Buna seara, Okto!!! By the way! Am avut ocazia sa-ti cunosc o colega. Numele Elena iti spune ceva? |
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 21:55 |
||
Da??? MNu stiu sigur luci...sunt mai multe cu numele elena...un mic indicu extra
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 21:58 |
||
De la: _oktober_, la data 2010-07-06 21:58:27Da??? Stai ca nu-mi amintesc numele de familie.. Lucreaza tot in neonatologie (sau asa ceva...) si are 44 de ani. Printre alte scoli, este absolventa si a facultatii de litere. |
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 22:02 |
||
No va trebui sa ma apuc de cercetat ...deocamdata nu recunosc pe nimeni..o fi Moldovan? Vine bogdi langa mine acum un minut si imi spune serios: mami,se misca tzintzii (dintii)mei...ii dau jos? si trage de ei...o urmareste pe domnisoara si daca ea mai schimba dintii se gandi ca e si el baiat mare noapte frumoasa!
|
||
|
_oktober_ Postat pe 6 Iulie 2010 22:09 |
||
|
Nu, nu e Moldovan, dar cand aflu, iti spun. Noapte buna si tie!!! |
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Iulie 2010 22:26 |
||
Sa va traiasca minunile
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 6 Iulie 2010 23:40 |
||
buna dimi am fc cafe zahar nu am pus eu o beau amara ca viata mea sunt la fel cum am fost a recidivat miine merg la genesis la dr maler unde mai trimis tu okto schimb medicul sa vad asta ce spune ma lasa nervii ma intoxic de medicamente si ca sa ce?numai bine si rau la nimeni
|
||
|
mari58 Postat pe 7 Iulie 2010 11:41 |
||
De la: iris_4_ever, la data 2010-07-06 23:40:28Sa va traiasca minunile sa-ti traisca si tie minunea de... catel!!!
|
||
|
Lucia38 Postat pe 7 Iulie 2010 17:00 |
||
seara buna cafenea!!! si...va astept sa mai dezbatem cate ceva p`aci!!!
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 7 Iulie 2010 19:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Buna! | 3 | De la: kud22 13 Octombrie 2009 01:27 |
| Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 | 1 | De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28 |
| Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? | 3 | De la: copacelul 12 Mai 2009 10:15 |
|
|
||
| La o sueta! | 9 | De la: freakyyy 24 Noiembrie 2010 20:48 |
| A la olteni :D | 305 | De la: Lucia38 17 Septembrie 2009 21:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.