Mai multe
da,,dragii mei nu mai am acel numar de telefon are voi il stiati.....schimbare de tara...schimbare de numar ..inclusiv telefon... stati linistiti ca eu am numerele voastre...nu va sterge mafia....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 25 Octombrie 2008 11:39 |
||
|---|---|---|
|
mafiutooo acasa la noi cand vii???? inca torturez calendarul ala ca pe hotii de cai. te astept cu drag si dor.
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 11:46 |
||
dandanel vine mafiotul....ajunge el si pe meleagurile tarii....ma gandism sa nu mai vin..dar am zis sa mai vad si eu iarna dupa ani si ani.... o bere servim..sau e prea devreme...pfff..iote ca incepui sa beau..pai beau ce sa fac cu atateabucurii pe kudika....
|
||
|
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 25 Octombrie 2008 12:01 |
||
| buna dimineata! ema, o cafea si mie, draga mea ca-s bolnava rau de tot! | ||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 12:01 |
||
mafia, si tie multi pupici si iti doresc o zi minunata!
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 12:06 |
||
|
lulisor de ceva vreme tot bolnavioara esti. ce-i cu tine??? nu iti mai trece guturaiul??? dau o cafea calduta sa iti pice bine la sufletel. mafiutooo te astept pe la brasov cam la fel de mult cat te asteapta stef la snagov....poate ne dam cu patinele pe lac...... neata sheeva ai reusit sa te dai jos din pat? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 12:08 |
||
luli...mersi iubita..iti doresc o zi placuta si linistita...cu toate ca esti bolnavioara....nu bea cafeluta...un ceai fierbinte si aspirina recomand.... |
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 25 Octombrie 2008 12:09 |
||
bolnava sunt de cateva zile, dar aseara s-a accentuat prea tare...ma simt de parca m-a batut cineva cu un ciomag! multumesc de cafea, ema! mafia,
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 12:13 |
||
|
doar ti-am spus .... vitaminele fac minuni in perioada asta. incearca sa mananci chiar daca nu poti si chiar daca nu ai chef... altfel nu te pui pe picioare si paracetamolul cica e ok la chestii de genul asta. eu una ma tratez sincer cu aspirina si vitamina "C" cand sunt racita, antibiotice nu prea pot sa iau ca am alergie la cateva.... deci multe lichide si caldura cat sa transpiri raceala . |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 12:29 |
||
| antibiotice nu iau nici eu...dar am o imunitate a naibii de slaba! orice boala se prinde de mine parca as avea lipici! | ||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 12:35 |
||
|
Da, dandana si in dimineata asta m-am decis sa imi terorizez vecinii. Imi pare rau de ei, da o fac rar. Pup fetele |
||
|
sheeva Postat pe 25 Octombrie 2008 12:35 |
||
| pupici, sheeva! si un week-end minunat! | ||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 12:39 |
||
|
Sar'na luli, insanatosire grabnica si pupici. Un w-end placut fetele, daca nu ne vedem mai pe seara, atunci duminica sau luni. O zi superba
|
||
|
sheeva Postat pe 25 Octombrie 2008 12:41 |
||
salutare feteleeeeee !!!......ce faceti ,ce ziceti ????......pe asa vremeeeeeeeeee....ce poti sa faci ????....eu nu am bani de numarat,deeeci.........ma duc sa invat,ca ieri am ramas corigenta la studii !!!!.....in opinia unora....... .........si,cum mi-a recomandat sora mea,ma duc sa dau proba de saritura in inaltime cu aterizare pe ceva ....tare !!!....... .....ca incep cu sportul,ca e mai usor !!!...... va pupacesc din tot sufletul si va doresc o zi relaxanta !!!......
|
||
|
etta Postat pe 25 Octombrie 2008 12:45 |
||
De la: etta, la data 2008-10-25 12:45:28 salutare feteleeeeee !!!......ce faceti ,ce ziceti ????......pe asa vremeeeeeeeeee....ce poti sa faci ????....eu nu am bani de numarat,deeeci.........ma duc sa invat,ca ieri am ramas corigenta la studii !!!!.....in opinia unora....... soroooo... ramasesi tu corijenta...ai grija la saritui dragele mele si dragi..va doresc o zi linistita
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 25 Octombrie 2008 14:14 |
||
salve feteor,ce mai facetzi???uite acilea rapid niste pupici ca tare-s grabita,am o gramada de oale pe foc......stef te pup si pe tine si pe tantelu cel dulce si asteptam lamuriri si explicatzii despre tradatori......stef,e legat de ceea ce am vb noi la telefon ultima data????
|
||
|
matracucu Postat pe 25 Octombrie 2008 15:33 |
||
ti le-am dat pe telefon,putin mai devreme !!
|
||
|
Postat pe 25 Octombrie 2008 17:38 |
||
|
da iubite stef,din pacate lumea se distreaza facand rau,chiar fac din asta un hobby..... insa cert e ca eu va iubesc sincer stef si pe tantelu si prietemia asta a noastra la care eu nu-i mai spun de multa vreme "virtuala",nu nu,e cat se poate de reala. multzi pupici
|
||
|
matracucu Postat pe 25 Octombrie 2008 17:53 |
||
laura, pupici multi... sper ca fara gripa
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 18:26 |
||
|
si daca iau gripa ce???? doar nu o sa stea o amarata de gripa intre noi mai luli
|
||
|
matracucu Postat pe 25 Octombrie 2008 18:55 |
||
asa ziceam si eu...dar mai bine previi decat tratezi...asa ca... cu dedicatie pentru laura
|
||
|
Lulli Postat pe 25 Octombrie 2008 20:19 |
||
|
fetele ...seara buna.... sivise cu cowboy ca eu ma bag sa ma joc de lupul si scufita.. salutari si pupilici.. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Octombrie 2008 21:03 |
||
ema,spun un banc pt ca ai pomenit de lup,merge scufita rosie singura prin padure la bunica,se intilneste cu lupul,dar lupul nu vrea sa o pape vrea altceva se vorbesc ei doi si lupul pune intrebare scufito da cei spui la bunica pai ii spun ca mai violat de 5 ori,oauuu spune lupul de atitea ori,scufita ;da ce te grabesti lupule mai tirziu va mai cint sa dorniti bine,ca noaptea asta e mai lunga cu o ora
|
||
|
mari58 Postat pe 25 Octombrie 2008 21:23 |
||
|
seara buna dragilor mari-cucu....ma bucur sa te revad....
|
||
|
mafia_nrr1 Postat pe 25 Octombrie 2008 21:27 |
||
'neataaaaaaaaaaaa !!!....vaaaaai di mini si de mini si di puturosi !!!......sau lume obosita de-atata servici ,care vrea sa profite de ora in plus de somn,de azinoapte !!!!......... ....saaaaaaaaau o ora in plus deeeeeeeeeeeeee........am inteles !!!!!!........ ........spor laaaa "cafeluta perversei" !!!.....ca io am dat-o gata deja pana la ora asta !!!!...... va pupicesc cu drag pe toti si pe toate....... si azi....BAIRAM......pentru toti cei care isi sarbatoresc ziua de nume sfant Dumitru,un sincer LA MULTI ANI !!!!.....alaturi de cele mai bune ganduri ,din partea mea !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 26 Octombrie 2008 10:19 |
||
|
buna dragiloooor. multzi pupici pt toata lumea. aaaa,sa nu uitatzi sa va schimbatzi ora La multzi ani celor care isi serbeaza ziua de nume.
|
||
|
matracucu Postat pe 26 Octombrie 2008 11:30 |
||
va salut dragelor..!! LA MULTI ANI !! celor ce poarta numele sfant de DUMITRU.. va doresc, sa aveti o duminica superba cu soare si multa bucurie in suflete..
|
||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 12:00 |
||
buna dimineata! eu nu-s dumitru, sunt truli, dar ma bucur ca e soare afara! pupici tuturor!
|
||
|
Lulli Postat pe 26 Octombrie 2008 12:03 |
||
|
salut stef,salut tantza va trimit pupicei si azi de aici din nordul tzarii
|
||
|
matracucu Postat pe 26 Octombrie 2008 12:03 |
||
De la: Luli2, la data 2008-10-26 12:03:15buna dimineata! eu nu-s dumitru, sunt truli, dar ma bucur ca e soare afara! pupici tuturor! TRULI...??????? daaaaa..,am inteles..
|
||
|
Postat pe 26 Octombrie 2008 12:17 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O mana de ajutor pt mine si una pt tine ! | 8 | De la: Dontyyy 8 Aprilie 2010 15:36 |
| buna | 2 | De la: iulia069834 29 Ianuarie 2010 12:29 |
| remarca memorabila a unei pitipoance | 13 | De la: dienuscha 10 Iunie 2010 17:02 |
|
|
||
| LA CAFENEUA VECHE : ) | 762 | De la: 31 Martie 2012 13:05 |
| A la olteni :D | 305 | De la: Lucia38 17 Septembrie 2009 21:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.