Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

SI SE VOR INTAMLA MAI MULTE..!!
pana atunci cand acest forum ,va afla cine sunt VINOVATII !!!

iar eu stef80...,fara ABSOLUT niciun interes aici.. ,in afara de cel de a descoperi OAMENI...
voi spune lucrurilor pe nume..
pupici iris ,pupici prieteni reali si virtuali
RUSINE..,tradatorilor HAREMULUI si frumoaselor lui idealuri..

Postat pe 24 Octombrie 2008 22:38
dragi mei va doresc Noapte buna....si linistita ...dupa un razboi..care inca sunt fer convinsa ca nu s-a incheiat aici astazi....

tradatori ai Haremului????? sultane nu-s tradatoare...sunt mafie dar eu va iubesc cu toata fiinta mea si nu as face asa ceva...

pentru tot Haremul minunat si cu inimile sincere si deschise...
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:50
De la: stef80, la data 2008-10-24 22:38:26SI SE VOR INTAMLA MAI MULTE..!!
pana atunci cand acest forum ,va afla cine sunt VINOVATII !!!

iar eu stef80...,fara ABSOLUT niciun interes aici.. ,in afara de cel de a descoperi OAMENI...
voi spune lucrurilor pe nume..
pupici iris ,pupici prieteni reali si virtuali
RUSINE..,tradatorilor HAREMULUI si frumoaselor lui idealuri..

ce zici tu acolo ,mai sultane, ca ma bagi in ceata !!!!.....tradatotii HAREMULUI ????........
etta
Postat pe 24 Octombrie 2008 22:50
De la: Iris4ever, la data 2008-10-24 21:24:45cred ca ma retrag si eu , cam prea multe s-au intamplat azi

v-am pacalit nu am plecat nicaieri
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:01
iris..te tii de jmecheroase... pai nu degeaba aveam eu...cuuucuuu...baaau...

sultane...ma lamuresti si pe mine cu mesajul tau de mai sus...

tradarea Haremului.....mafia????
mafia_nrr1
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:50
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-24 23:50:08iris..te tii de jmecheroase... pai nu degeaba aveam eu...cuuucuuu...baaau...

Pai draga mea , tocmai cand sa plec eu m-a tras de manecuta un subiect si am stat sa prestez la el pana acum dar acum am zis ca plec iar si o fac pe bune de data asta

Noapte buna cafenea,vise roz si pufoase la toata lumea

Clar ? VISE ROZ am zis , nu se accepta alte culori
iris_4_ever
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:53
De la: vas25, la data 2008-10-24 17:21:55
De la: etta, la data 2008-10-24 17:19:21
De la: vas25, la data 2008-10-24 16:54:10
io am zis ca am baut prea mult, si nu am mai gasit subiectul

oricum, nu stiu daca daca ati prins ultimul meu post, dar m-am sictyirit in asa hal de ce se intampla aici, ,incat nu prea o sa mai postez

daca vreti sa vb cu mine, aveti adresa de mess la profilul meu, iar cei care imi sunt mai apropiati, au si nr de tel

PUP pe toata lumea care stie cata de cat ca mi-a fost ( si imi este draga )

VAAAAAAAAAAAAIIIII,VASIIIIIIIIIIIIII !!!!........ne parasesti tu pe noiiiiiiiiiiii???????........... .........da' vino,draga,doar la o cafeluta cu fetele "cu sange-albastru"....si lasa razboaiele in urma !!!....... ....uite ,sa-ti treaca !!!!.....

vezi ca poate vin pe la tine in uichend

asta ca sa imi dai zacusca aia pe care nu am mancato, si mi-o tot promiti

sunteti pre multi si va distrati prea frumos..
cui sa ma adreses ,cui sa multumesc zilnic pentru pupici si cuvintele frumoase..
grea MISIUNE ai.., Sultane..
ei uite ca va tuc pe toate.., de va zapacesc
iar daca vasi
nu se potoleste..,sa vedeti voi ce pateste..
salut fratelooooo..,vezi ca ne intalnim cu Truli.. ,iris, etta ,lion si cred eu sheeva

Postat pe 25 Octombrie 2008 00:03
si io v-am pacalit din acelesi motive ca Iris !!!!......doooooamneeee,ce m-am distrat azi !!!!......nu ,ca am intrat in anul mortii !!!!.....nu credeam ca o sa ajung vreodata sa ma distrez pe "desteptaciunea" unora .....ca nu-mi sta in caracter !!!!.....dar azi am avut o zi de pomina !!!!!....... .....

siiiiiii....buna dimineataaaaaaaaa !!!...... ce matinala sunt in week-end-ul asta !!!!...... .......si-acum plec "sa-mi beau cafeluta " !!!.....aia a mea speciala !!!!.....ca imi trebuie un "intaritor" dupa atata energie consumata !!!!......ma intreb cum or rezista unii la certa non-stop....ca io-s sleita numa' de azi !!!!....DAR PENTRU PATRIE NE DAM SI VIATA !!!.....

hai pa-pa....si noapte buna....si aveti cafeluta pregatita,doar s-o incalziti !!!.......
etta
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:08
iooooi ce pierd iara.....
ma sultane tu vrei sa ma imbolnavesti cu totul
care este tradatoarea?????

io cumva????
glumesc. stef cred ca ti-am mai spus doar de atat de multe ori...
da-le ma dreacu de enervari inutile.
eu sper sa reusesti sa gasesti ceea ce cauti tu acolo ca sa te linistesti tu la sufletel.

mafiuto .... iaca iti trimit si tie mesagelul care mie mi-a deschis noi orizonturi....pe privat insa.

fetele ma vad nevoita sa va las balta asta seara...cum va spuneam am party in seara asta si a devenit privat...
va pupic si o seara superba sa aveti....

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:11
De la: stef80, la data 2008-10-25 00:03:32
De la: vas25, la data 2008-10-24 17:21:55
De la: etta, la data 2008-10-24 17:19:21
De la: vas25, la data 2008-10-24 16:54:10
io am zis ca am baut prea mult, si nu am mai gasit subiectul

oricum, nu stiu daca daca ati prins ultimul meu post, dar m-am sictyirit in asa hal de ce se intampla aici, ,incat nu prea o sa mai postez

daca vreti sa vb cu mine, aveti adresa de mess la profilul meu, iar cei care imi sunt mai apropiati, au si nr de tel

PUP pe toata lumea care stie cata de cat ca mi-a fost ( si imi este draga )

VAAAAAAAAAAAAIIIII,VASIIIIIIIIIIIIII !!!!........ne parasesti tu pe noiiiiiiiiiiii???????........... .........da' vino,draga,doar la o cafeluta cu fetele "cu sange-albastru"....si lasa razboaiele in urma !!!....... ....uite ,sa-ti treaca !!!!.....

vezi ca poate vin pe la tine in uichend

asta ca sa imi dai zacusca aia pe care nu am mancato, si mi-o tot promiti

sunteti pre multi si va distrati prea frumos..
cui sa ma adreses ,cui sa multumesc zilnic pentru pupici si cuvintele frumoase..
grea MISIUNE ai.., Sultane..
ei uite ca va tuc pe toate.., de va zapacesc
iar daca vasi
nu se potoleste..,sa vedeti voi ce pateste..
salut fratelooooo..,vezi ca ne intalnim cu Truli.. ,iris, etta ,lion si cred eu sheeva

sultaneeeee,io tradatoare ????.......sau oboseala acumulata nu ma lasa sa inteleg ??????.........
etta
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:11
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 00:11:26iooooi ce pierd iara.....

io cumva????
eu sper sa reusesti sa gasesti ceea ce cauti tu acolo ca sa te linistesti tu la sufletel.

mafiuto .... iaca iti trimit si tie mesagelul care mie mi-a deschis noi orizonturi....pe privat insa.

fetele ma vad nevoita sa va las balta asta seara...cum va spuneam am party in seara asta si a devenit privat...

noi orizonturi..

etta....iar ne pacalesti ca fugi la nani....

eeeeehhhh.....mai stau si eu putinel cu voi..si ma bag la nanic ca maine am multa treaba....
mafia_nrr1
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:17
MAI SULTANE,TU TE TII DE SOTII!!! (S DE LA SARPE ).......CA ATUNCI CU EMISIUNE MADALINEI !!!......ma duc la culcare ca altfel iar te spurc !!!...... .....
etta
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:17
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-24 23:50:08iris..te tii de jmecheroase... pai nu degeaba aveam eu...cuuucuuu...baaau...

mafia mutli stiu ...,dar putin recunosc
HAREMU'..,asa cum am spus-o de multe ori ,imi apartine..
in SUFLETUL meu..., intra doar cine simte el si eu..

unii au dovedit ca.., NU AVEAU CE SA CAUTE ACOLO..
SI VOI VORBI DESPRE EI ,acolo ..,la HAREM !!

VA DORESC ,O NOAPTE FURTUNOASA TUTUROR
asta ..,ca sa fiu in ton cu PERVERSA

Postat pe 25 Octombrie 2008 00:18
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-25 00:17:12
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 00:11:26iooooi ce pierd iara.....

io cumva????

noi orizonturi..

etta....iar ne pacalesti ca fugi la nani....

eeeeehhhh.....mai stau si eu putinel cu voi..si ma bag la nanic ca maine am multa treaba....

pai nu vezi ca acu' nu ma lasa sultanu' ????.....da acu' chiar plec !!!.....PLEC ....PLEC./...PLEC.......GATA !!!....NOAPTE BUNA LA TOATE LUMILE.....DE PE TOATE LUMILE.....CATRE TOATE LUMILE ......ptiu,drace,efectele " narcoticelor" de azi !!!!!.....CEEEAAAAAUUUUUUU........
etta
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:20
buna dimineata tuturor...si noapte buna celor care se duc la nani...
inocica2
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:24
inoooooo ce faci mai draga??? ep unde mai bantui? te salut ca fug nu de alta dar risc sa fiu spurcata si prea mult am asteptat evenimentul asta.... un tuc dulce la toata lumea.... si o noapte cu nabadai..... pe unde vreti voi ca patul e deja mult prea comun...

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:25
da' pe unde nu bantui...sunt prea multe de spus...
inocica2
Postat pe 25 Octombrie 2008 00:27
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 00:25:48inoooooo ce faci mai draga??? ep unde mai bantui? te salut ca fug nu de alta dar risc sa fiu spurcata si prea mult am asteptat evenimentul asta.... un tuc dulce la toata lumea.... si o noapte cu nabadai..... pe unde vreti voi ca patul e deja mult prea comun...

salut inocica si salutari lui adi..
dandanico..,cum adica sa fii spurcata..
sau asa se zice mai nou..
succes ROMEOOOOOOO...

Postat pe 25 Octombrie 2008 01:11
insomnia la toti ca si la mine?

Postat pe 25 Octombrie 2008 01:13
la mine chiar a fost..
caci astazi ,preconizam o zi libera, dar pana la urma ,s-a dovedit ca nu prea a fost..
asa ca maine toata ziulica ,Sultanu' va sta de vorba cu minunatele lui cadane..
va pup inca odata, de noapte buna dragelor !!

Postat pe 25 Octombrie 2008 01:26
De la: stef80, la data 2008-10-25 01:11:42
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-25 00:25:48inoooooo ce faci mai draga??? ep unde mai bantui? te salut ca fug nu de alta dar risc sa fiu spurcata si prea mult am asteptat evenimentul asta.... un tuc dulce la toata lumea.... si o noapte cu nabadai..... pe unde vreti voi ca patul e deja mult prea comun...

salut inocica si salutari lui adi..
dandanico..,cum adica sa fii spurcata..
sau asa se zice mai nou..
succes ROMEOOOOOOO...

vaaai mai sultane.... pai daca in loc sa am grija de romeo stau cu voi pe kudika pan la urma se supara pe mine de tot ,glumesc ....

uite pt delectarea ochisorilor vostri.... primul meu fulg de nea.

http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/3920/Primul-fulg-de-nea.html

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 01:27
nb dragilor,am facut praji si miine va dau,ce,cine,ce,cum eu nu stiu nimic
mari58
Postat pe 25 Octombrie 2008 02:03
NEataaaaaa....prima data cand ma trezesc si salut cafeneaua asa devreme cafea , ceai , mic dejun ...tot ce vrea muschiul tau , doar servesteste-te pentru ca azi avem bbufet suedez si eu probabil intarzii la botez daca nu ma apuc de imbracat
iris_4_ever
Postat pe 25 Octombrie 2008 09:29
neata...plec la munca... ne vb de acolo ca azi sunt singurica....

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 09:34
eu in juma de ora o tai la botez si cine stie cand va mai citesc
pupici all
iris_4_ever
Postat pe 25 Octombrie 2008 09:40
no care-i baiul nu vrea nimeni cafea????

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:04
neata dragii mei.....

dandanel beau eu cafeluta cu tine...

iris distractie placuta....

mari-cucu...

sultane...etta..laura..luci...iconici..luli...vasi..daca am uitat pe cineva nu cu intentie dar se sunt si pentru ei....
mafia_nrr1
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:19
Neata dragilor.. inca somnoroasa, imi beau cafeluta, da cred ca ma mai bag juma de ora in pat...
Pupici si o sambata superba
sheeva
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:28
sheeva lasa patul draguta...ca incepe o noua zi...bea o cafeluta si sa vezi ce fresh esti.....

o zi placuta si linistita s ai,,,,
mafia_nrr1
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:31
mafiutooo ti-ai schimbat numarul de tel ... oricum al meu il ai daca iti trece cumva prin cap sa iti stergi profilul de pe kudika sa nu care cumva sa ma stergi din telefon. capisci????

unde-s restul?????

azi dau si eu o cafea.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Octombrie 2008 11:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Plec in Vama Veche cu cortu' 7 De la: dandanaua_reloaded 27 August 2009 12:06
'neatza.... 22 De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41
Inca o probleme ...pe ziua de azi .HELP 96 De la: kudika130107 21 Decembrie 2010 20:34
Cafenea de Noapte 12893 De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35
Despre destinaþii sigure de vacanþã ºi date sigure 2 De la: katy6853_yahoo_com 20 Mai 2009 09:59