Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-26 18:25:14sultane mare dreptate ai.... intelegand foarte bine ce vrea sa spuna mesajul tau de mai sus..

poate asa..., vor intelege si cei de pe forumul asta ,ce se lasa manipulati de o singura persoana ,ce foloseste zeci de usere si tot ea este cea.., care sa da ranita..!!

pacat ca in jocul mai mult decat MURDAR ,sunt atrasi si oameni seriosi,care nu ar trebui sa faca parte din scenariile ei, bolnave..

Postat pe 26 Octombrie 2008 18:39
va recomad in seara asta emisiunea de la PRO TV
"ROMANIA TE IUBESC"

macar pt a vedea ce inseamna uneori un forum...nu numai cearta si scandaluri.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 18:56
ma bucur dragalas pui pt tine.

ufff dar asa m-am intristat la emisiunea asta.....
bine ca s-a terminat.

hai sa vedem ce lucruri bune a-ti reusit sa mai faceti voi azi?

cafea careva?
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:01
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-26 18:56:53va recomad in seara asta emisiunea de la PRO TV
"ROMANIA TE IUBESC"

macar pt a vedea ce inseamna uneori un forum...nu numai cearta si scandaluri.

dandanel...sun foarte multe site-uri unde poti vorbi vorbi civilizat...nu cearta ca aici...dar ce sa faci....una lume nu are altceva mai bun de facut...

noi sa fim sanatosi....

mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:05
mafia ma refeream ca se vorbea despre infertilitate si despre faptul ca exista un forum si cum femeile de pe acel forum s-au intalnit si in realitate macar pt a se sprijini una pe alta.
dureros subiect dar atat de aproape de sufletl meu
si mi-am dat seama ca de fapt haremul pt mine asta este
pe voi v-am gasit atunci cand am avut mai multa nevoie de voi si va am mereu .
sper doar ca asa cum m-ati ajutat voi pe mine sa fii reusit sa fii fost si eu langa voi
va multumesc pt ca existati.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:09
dandanicooooo..
serveste Sultanu' masa ,fructe de mare(Doamne ,cat le ador) ..
si mai ales in compania apropiatilor mei..!!

asa s-a intamplat si aseara..!!
cafeluta(ceiuletul) ti le ofer ,mai tarziu !!!
iar sambata caracatitita,calamar si surimi..,la Brasov.., la tine in casa !!

Postat pe 26 Octombrie 2008 19:13
aaaa sultane cu siguranta ca asa o sa facem.

ia zi cand vii de vineri seara sau sambata dimineata????

ca sa stiu cum imi aranjez ploile la munca.

si eu ador fructele de mare. si mi-a venit in minte ca lui radu colegul meu de munca i se face rau numai cand aude de ele ...are alergieeeee!!!!

m-a intristat doar emisiunea in sine pt ca am o cunostiinta care a facut pana acum 3 fertilizari in vitro si inca nu a ramas insarcinata iar la inceputul anului asta a facut o depresie groaznica.

si m-a impresionat de asemenea faptul ca asa cum noi ne intalnim ca prieteni asa si ele ,acele femei, se intalneau in realitate pt a se sprijini la bine si la greu una pe alta.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:18
ema dulce ,cred (si sigur ) o sa ajungem vineri dupaamiaza..
cu programul tau ,nu trebuie sa-ti faci griji..
are cine te suplini acasa..,mama Ani..,caruia te rugam sa-i oferi pupicii nostri si toate cele bune si frumoase..!!

Postat pe 26 Octombrie 2008 19:31
no apai bine mai draga sultane ii voi spune cu siguranta ca veniti de vineri si apai sa vezi ce panicata o sa fie....

glumesc
dar o sa iasa ok. sper doar sa fie la fel de frumos ca si azi afara si sa ne putem plimba prin orasul vechi .
ma interesez de statiunea aia despre care am vb azi. macar un link ceva .sa vezi si tu ce e acolo.

unde-s restul trag chiulul?
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:36
dragii mei va doresc o seara placuta si linistita

mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 19:55
salutare , im back
ceva noutati pe aici ?
sultanul meu drag , m-am gandit sa nu racesti , data viitoare nu te scap insa :)
iris_4_ever
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:04
astept sa se fiarba orezul cu laptic sa ma bag in pat sa ma uit la trilogia "matrix" pe care am capatat-o de la un amic.

si pt ca pierzand noaptea aseara am dormit peste zi si acu n-am chef de somn.....

tu iris ce ai mai combinat azi????
mafiutoooo deja te retragi????

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:08
dandanel nu ca ma retrag..dar vad ca nu prea este activitate ..Haremul cine stie unde umbla

mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:21
eee ai ma ca vin ele imediat.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:22
salutare scumpelor

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:23
oohooooohhhoooooo...oana.. ce faci mai draguta....tare ma bucur sa te revad la cafeluta....
mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:25
multumesc iubito.. ma gandeam sa nu mai postez nicaieri.. dar, de ce sa imi bat eu capul pt ceva/cineva care nu merita?
asa ca uite-ma

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:27
good decision .....nu are rost...lasa lumea sa vorbeasca ca invidia e mare si mafia stie ce spune......nu mananca ea alune....

mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:29
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:23:49salutare scumpelor

poi...,eu eram pe la HAREM si tot strigam de unul singur:

oaaaaaaaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....,oanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..!!
unde esti draguta Sultanului..
credeam ca nu mai iubesti HAREMUL MEU..!!!
si te-ai indragostit de wolfy si de france..
acum ca ai venit ,vreau sa te pup

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:31
De la: stef80, la data 2008-10-26 17:58:42
De la: pussyk, la data 2008-10-26 16:56:41buna fetelor m am intors i a fost cuiva dor de mine? va pup

mie...
ca tare frumoasa mai esti !!

Esti un dragut multumesc pana s o gasi cineva sa se i a de mine pe kudika! ca ce am patit data trecuta... a fost mai bine ca m am retras putin! pentru tine si toata lumea multi
pussyk
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:37
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:23:49salutare scumpelor

aaaa oanaaaa ce faci???
ma bucur ca mai dai pe la cafenea.
si ma bucur ca esti cu noi aici....

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:39
pussyk:
si eu, care nu am indraznit macar sa-ti dau un pupic,in postul meu adresat tie..
nici macar sa-ti cer permisiunea..
si toti ,acum o fac

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:40
De la: pussyk, la data 2008-10-26 20:37:43
De la: pussyk, la data 2008-10-26 16:56:41buna fetelor m am intors i a fost cuiva dor de mine? va pup

mie...

Esti un dragut multumesc pana s o gasi cineva sa se i a de mine pe kudika! ca ce am patit data trecuta... a fost mai bine ca m am retras putin! pentru tine si toata lumea multi

seara pusyk.... las' mai mama ca nu esti singurica.....
bine ai revenit.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:40
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:27:57multumesc iubito.. ma gandeam sa nu mai postez nicaieri.. dar, de ce sa imi bat eu capul pt ceva/cineva care nu merita?
asa ca uite-ma

chiar ca nu merita, sti ce i-am spus odata unui sef care mi-a zis ca sunt o durere in partile posterioare???
ca nu sunt doar o durere ca sunt ca sfecla care i-a intrat in c...r si ca daca ma mai supara mult o sa devin o fisura anala sau mai rau un adevarat hemoroid.... de nici jos nu o sa mai poata sta .

scuze fetele pt plasticitate dar simteam nevoia sa spun asta... imi sta pe limba de mult
unele dintre noi sunt sfecla care le intra in posterior .... altora.

si mafia nu mananca alune....

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:43
sunt bine ema draga.. nu o sa stau mult azi ca merg sa vad un film.. dar am sa revin, bineinteles..
salut pussyk.. hai la veterana oana sa iti spuna cum sa rezisti psihic ,,atacurilor,, unor cotoharle verzi de ciuda!
deh.. chiar nu are rost..
pupici multi sultane.. si nu uit de tantica si albinel

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:44
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-26 20:40:52
De la: pussyk, la data 2008-10-26 20:37:43

mie...

seara pusyk.... las' mai mama ca nu esti singurica.....
bine ai revenit.

Stiam eu Ema!
pussyk
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:44
sunt bine ema draga.. nu o sa stau mult azi ca merg sa vad un film.. dar am sa revin, bineinteles..
salut pussyk.. hai la veterana oana sa iti spuna cum sa rezisti psihic ,,atacurilor,, unor cotoharle verzi de ciuda!

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:45
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:44:10sunt bine ema draga.. nu o sa stau mult azi ca merg sa vad un film.. dar am sa revin, bineinteles..

da Oana draga, pai m am intarit ca la cati pumni si jigniri am primit nu ma mai intereseaza!
pussyk
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:46
Sunt singurica si mi e cam rau, dar cu voi aici mai uit!
pussyk
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:48
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:44:10sunt bine ema draga.. nu o sa stau mult azi ca merg sa vad un film.. dar am sa revin, bineinteles..

asa te vreau, zambareata....
si imi cer scuze oficial ca m-am uitat sub fusta a cand ai uracat pe scari in sus.

nah!!!
acu pun pozele cu noi si le las numai pt prieteni.

apropo daca din greseala am sters pe careva din lista mea de prieteni cand m-am apucat de curatenia de toamna va rog politicos sa imi cereti sa va pun in listuta pe vreun topic unde postez de obicei altfel...... lista mea de asteptari e lunga rau si nu prea ma chinui sa mai uit in ea nu de alta dar e triplul listei de prieteni daca nu si mai mare.....

pusyk ti-am dat accept.... sper.
dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Salutare tuturor! 7 De la: ocsa 30 Octombrie 2009 15:37
(((((((((((SFATURI((((((((( 19 De la: oonahabibi_yahoo_com 25 Martie 2009 10:15
cine? 23 De la: Calandrinon 13 Noiembrie 2009 10:41
De ce in manele, e motiv de mandrie faptul ca ai plecat "descult de acasa" si "ai ajuns unde nu-s multi" ? 29 De la: Thais13 18 Iulie 2011 19:35
vand lentile de contact div nuante 40 ron albastru verde 1 De la: kudika004836 8 Aprilie 2010 13:33