Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

multumim oana..!!
si abia asteptam sa vorbim cu iubitul tau sot !!
caruia, te rugam sa-i transmiti salutari de la noi
iar pentru tine,pupici si fii tare ca si pentru pussyk..

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:51
De la: pussyk, la data 2008-10-26 20:48:50Sunt singurica si mi e cam rau, dar cu voi aici mai uit!

ohhhh...las' ca-ti da mafia...... si trece....nu mai esti bolnavioara... chiar nu stiam ca si de tine s-a gasit cineva sa se ia...

lasa-i draga mea...hai la o bere si trece....

mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:53
pussyk draga.. ai sa vezi ca aici sunt oameni care te ridica atunci cand incepi sa cazi.. si vorbesc foarte serios.. si mie mi s-a testat ,,rezistenta,, in ultimele saptamani.. am incasat pana au inceput sa ma lase puterile.. si exact atunci m-au ridicat ei, ,,haremul,,
putini da' extrem de buni.. mai buni ca o gloata intreaga

emmmmaaaaa rautateeee... deci te-ai uitat sub rochie, aiii??
am stiut eu!!
am simtit....

Postat pe 26 Octombrie 2008 20:56
pusyk daca e gripa.... cica aspirina face minuni sau paracetamolu, daca e altceva.... maine dim direct la medic....

daca e doar sufletelul... cu noi trece cu mistourile.....

mafiuto cred ca se refera la pozele ei care au fost comentate destul de ....acid .
nu te preocupa prea tare pussyk si ale mele au fost comentte urat dar ... mi-am setat optiunea de moderarte comentarii si din nefericire am facut-o pe una "bambuce" si s-a atacat .....

asa ca....uneori sa platesti cu aceeasi moneda face bine.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 20:57
am plecat fetelor.. tre' sa ma uit la o comedie, cu sotul meu.. si deja ma cearta!
am luat filmul de joi si inca nu am fost in stare sa ma uit la el.. saptamanal inchiriez 2-3 filme, le tin acasa, nu le vad si platesc sute de mii pt ele
asa ca azi am ,,cinema evening,, obligatoriu

va pup dulce si abia astept sa stau iar de vorba cu voi la o cafeluta

Postat pe 26 Octombrie 2008 21:07
fugi,pupilic si salutari sotiorului... sa va bucurati de film adica vizionare placuta ma bag si eu la o comedie.. o seara faina va doresc.

dandanaua_reloaded
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:09
vizionare placuta..oana....si o seara placuta alaturi de sotul tau drag tie...

dandanel..gata te retragi si talica la comedie..pai hai sa-ti fac eu comedie aici nu vrei

ei,...da..las ca nu mai fac nimic..azi sunt cuminte..

pupici dandanel
mafia_nrr1
Postat pe 26 Octombrie 2008 21:14
cafea facuta pt voi,o sa va fie somn cu ora asta,am facut mai multa,ca iar miam cumparat aparat,ca la mine tine o luna si se strica,daca si asta e strica,fac la nisip ca sultanu va tuc de nu va vedeti
mari58
Postat pe 27 Octombrie 2008 00:36
De la: mari58, la data 2008-10-27 00:36:13cafea facuta pt voi,o sa va fie somn cu ora asta,am facut mai multa,ca iar miam cumparat aparat,ca la mine tine o luna si se strica,daca si asta e strica,fac la nisip ca sultanu va tuc de nu va vedeti

cafeluta....uraaa.....chiar nu mi-e somnic...

mari-cucu.... :sml-

love0038:
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 00:37
De la: mari58, la data 2008-10-27 00:36:13cafea facuta pt voi,o sa va fie somn cu ora asta,am facut mai multa,ca iar miam cumparat aparat,ca la mine tine o luna si se strica,daca si asta e strica,fac la nisip ca sultanu va tuc de nu va vedeti

pe buricul tau..
de fapt ,numai al meu..
noapte buna, cucule !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 01:02
ce lume rea...
cine dreaq ,o mai fi si asta ca a intrat hotarata pe scandal..
mafiaaaaaaaaaaaaaaaaa...,Sultanu' te pupaceste mult,mult si iti doreste o saptamana de vis
salutari, PRINTULUI tau !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 01:12
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 21:07:28am plecat fetelor.. tre' sa ma uit la o comedie, cu sotul meu.. si deja ma cearta!
am luat filmul de joi si inca nu am fost in stare sa ma uit la el.. saptamanal inchiriez 2-3 filme, le tin acasa, nu le vad si platesc sute de mii pt ele
asa ca azi am ,,cinema evening,, obligatoriu

va pup dulce si abia astept sa stau iar de vorba cu voi la o cafeluta

pai si la banii tai de mai pui la cateva sute de mii? alea 3 restaurante pe care le ai nu au profit deloc????? acum unde e de fapt esenta postarii tale?? vrei sa ne arati ca te asteapta sotul langa el?? sau ca esti destul de fraiera incat sa inchiriezi dvd-uri si sa nu te uiti la ele pentru ca stai ca gaina plouata pe kudika non stop??? sau poate vroia sa arati ca stii engleza???
care o fi varianta corecta???

ps: fatul ca ti-ai pus la avatar poza cu sotul nu te face sa ai un mariaj fericit!!! erati fericiti atunci, datele problemei s-au mai schimbat,,,,,si daca nu gresesc pana la aparitia miei pe forum,,,,vorbeai de sot doar cand iti aduceai aminte

Postat pe 27 Octombrie 2008 02:13
De la: stef80, la data 2008-10-27 01:12:59ce lume rea...
cine dreaq ,o mai fi si asta ca a intrat hotarata pe scandal..
mafiaaaaaaaaaaaaaaaaa...,Sultanu' te pupaceste mult,mult si iti doreste o saptamana de vis
salutari, PRINTULUI tau !!

sultane nu te chinui sa aflii cine sunt!!! ai vrea tu sa aflii sunt cine nici cu gandul nu gandesti,,,,nu vei putea niciodata sa stii cine sunt, faci supozitii ,,,,dar sunt FALSE!!!
capul tau nu merge pana acolo,,,, , nu ai tu atata putere de intelegere incat sa realizezi cine sunt eu
mai pune si mai fa vreo 2 facultati si 3 mastere si apoi poate vei da dovada de o sclipire de geniu,,,,cu toate ca ma indoiesc ca vei fi mai capabil atunci

iti spun doar ca nu sunt ca oferta la nescafe,,,,adica 3in 1 ,

nu am conturi multiple,,,,pentru ca nu sufar de acelasi sindrom de care sufera oana,,,,e singurul cont pe care il am la ora actuala dar intentionez sa il folosesc asa cum se cuvine

am tacut pana acum, dar zilele alea au apus,,,,de azi nu vor mai exista bariere si se va spune lucrurilor pe nume,,,,,asteapta si ai sa vezi,,,,

Postat pe 27 Octombrie 2008 02:29
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:45:57
salut pussyk.. hai la veterana oana sa iti spuna cum sa rezisti psihic ,,atacurilor,, unor cotoharle verzi de ciuda!

pussyk hai sa iti spun si tie care e treaba cu oana daca nu stiai, oana vrea sa para o doamna,o lady mai bine spus dar problema ei e ca cineva de pe forum a demascat-o si ne-a povestit noua ca oana e o mica taratura care isi inseala barbatul si care saracul mai si ia bataie pt ca l-a deranjat pe amant din exercitiul functiunii si nu a mai apucat sa termine si a plecat nesatisfacut de la zana,deci de asta crede ea ca noi suntem invidioase pe ea,plus ca nu are scoala,nu are job,o freaca in cap toata ziua pe net,nu e buna de nimic dar sa se lauda cu niste amarate de poze la o perdea in care btw arata ca porcu'
faptul ca ea se crede de o frumusete rara e partea a doua,pussyk vezi ca si de tine o sa spuna ca o invidiezi de moarte pt frumusetea ei,asa ca vezi ce zici,da-te bine pe langa ea ca altfel nu o sa ai viata buna pe kudika

Postat pe 27 Octombrie 2008 03:19
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-26 21:14:00vizionare placuta..oana....si o seara placuta alaturi de sotul tau drag tie...

fato,tu aberezi?ce ai??sotul ii e drag doar cand vine cu banu' acasa in rest ii e drag altul,tu nu esti cu stirile la zi?pai intreaba si tu ca te informam in seara asta s-a uitat cu sotul la un film ca el doar atat primeste si dupa ce se adoarme pisicuta oana o ia la fuga ca o mananca tare de tot si fuge la bogdanel sa aiba grija de ea,va dati seama cum sta oana in pat sau in masina unde or sta ei si savureaza tigara de dupa si ea ii povesteste lui bogdanel cat e torok de mutalau ca nu ii face nimic si ce seara plictisitoare a avut ca a trebuit sa stea cu sotul la un film pana adormea ca altfel nu putea iesi . Mama oana cat esti de tare,esti idolul meu

Postat pe 27 Octombrie 2008 03:29
'neata ..la cafea, daca voi continua sa ignor toate "rahaturile" care au cate ceva de spus despre viata personala a altora, poate ca intr-un final vor intelege ca nu ma intereseaza viata reala si personala a altora.

daca voi continua sa ignor macar in spatiul virtual rautatile si porcariile poate voi avea o zi placuta

daca nu voi ignora toate cele mentionate mai sus....cred ca pur si simplu am sa deschid un topic unde sa le invit pe fetele dragutele sa isi dea in stamba sa le faca cunoscut altora care-i baiul....cu viata personala a altora.

fatuca draga trebuie sa intelege-ti odata pt totdeauna ca sunt mii de utilizatori a caror viata poti sa o iei la purecat doar ca..... pana una alta sunt doar cuvinte scrise pe un forum, si ca pe topicul asta ai dat-o in bara pt ca .... pe majoritatea ne cam lasa rece care cati amanti are si cine si cum si-o trage.
aici vorbim doar de baut cafele virtuale.

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:44
buna dimineata! ce facti? o cafea buna?... cineva?
betterrr
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:44
da andrea dau eu cafeaua daca imi promiti ca imi povestesti ce ai facut "tu" in weekend...
glumesc dar m-am saturat sa tot vad detalii picante din viata personala a "vedetelor" .
daca vreau sa citesc cu si despre barfema uit la mircea badea sau imi iau ziarul "can-can"

in sfarsit..
dau eu o cafeluta ... ia zi cum ai petrecut in weekend????

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:48
app pentru cine poata sa le vada si numai pt prietenii din lista mea...
am pus pozele de la cluj cu lucia si cu dienuta si cu oana!!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:51
buna dimineata, fetelor! si fiindca astazi ma simt mult mai bine dupa gripa, sunt dispusa sa fac eu cafeaua pt toti...asa ca va astept! careva?
Lulli
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:56
neata! pai ce sa-ti zic ... sambata am muncit ca un erou in casa la curatenie, i-am trimis pe ai mei parinti la cumparaturi si pe sora-mea sa formateze calculatorul tatalui meu si am muncit in casa vre-o 6 ore ca nebuna, baita, gratarel, am mers la verisoara mea si apoi la o cafenea si apoi in club ca asa e frumos sambata, cu fetele in club.
duminica a fost un pic mai calm dar am fost la hram, undeva la vre-o 60 km de bacau, la un coleg de servici a prietenului meu, am fost la biserica, apoi la masa, dans, si multa voie buna, am ajuns acasa pe la 19.00, ne-am gatit frumusel si am fugit la o cafea, cu alti prieteni, si cam atat,
a fost un week-end super, la fel ca toate care le petrec asa...
dar tu ce ai facut?cum te-ai petrecut?...
betterrr
Postat pe 27 Octombrie 2008 08:59
salut Luli2! Ce mai faci draga? Mai vorbesti cu persoanele care nu sunt romincele? Sovinista sau nu?

Postat pe 27 Octombrie 2008 09:10
ira, in viata mea n-am fost sovinista! mai ales eu! de unde esti, draga mea?
Lulli
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:18
Buna de dimineata, o zi si o saptamana frumoasa si usoara.
Va pup si ne vedem si mai incolo.
Deci Luli, am inteles ca dai cafeluta tu azi? Ma bucur ca iti e mai bine.
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:18
De la: Luli2, la data 2008-10-27 09:18:05ira, in viata mea n-am fost sovinista! mai ales eu! de unde esti, draga mea?
Din Ucraina, Luli)
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20463/soacra-soacra-poama-acra/2.html

Postat pe 27 Octombrie 2008 09:23
De la: Ira28, la data 2008-10-27 09:23:44
De la: Luli2, la data 2008-10-27 09:18:05ira, in viata mea n-am fost sovinista! mai ales eu! de unde esti, draga mea?
Din Ucraina, Luli)
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20463/soacra-soacra-poama-acra/2.html
Mda...nu sunt sovinista, dar cu straini nu vorbesc...

Postat pe 27 Octombrie 2008 09:43
'neata!!!

ce faceti fetelor?
savurati cafeluta?
sa aveti o zi superba, si o saptamana pe masura...........

am cam tras chiulul, dar recuperez cu timpul.......va pupic pe toti
dienuta_nou
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:50
De la: oanna_81, la data 2008-10-26 20:56:15 pussyk draga.. ai sa vezi ca aici sunt oameni care te ridica atunci cand incepi sa cazi.. si vorbesc foarte serios.. si mie mi s-a testat ,,rezistenta,, in ultimele saptamani.. am incasat pana au inceput sa ma lase puterile.. si exact atunci m-au ridicat ei, ,,haremul,,
putini da' extrem de buni.. mai buni ca o gloata intreaga

emmmmaaaaa rautateeee... deci te-ai uitat sub rochie, aiii??
am stiut eu!!
am simtit....

Oana pai nu stiu daca imi mai vizitai pozele ca sa vezi ce hal de comentarii aveam, si unde s a putut ajunge, ca sa nu mai zic de mesajele pe privat! numai rautati! ma cam saturasem!

E dar acum am venit mai puternica!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:53
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-26 20:53:22
De la: pussyk, la data 2008-10-26 20:48:50Sunt singurica si mi e cam rau, dar cu voi aici mai uit!

ohhhh...las' ca-ti da mafia...... si trece....nu mai esti bolnavioara... chiar nu stiam ca si de tine s-a gasit cineva sa se ia...

lasa-i draga mea...hai la o bere si trece....

da Mafia si inca cum s au agatat de mine nu unu doi asa!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:54
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-26 20:57:21pusyk daca e gripa.... cica aspirina face minuni sau paracetamolu, daca e altceva.... maine dim direct la medic....

daca e doar sufletelul... cu noi trece cu mistourile.....

mafiuto cred ca se refera la pozele ei care au fost comentate destul de ....acid .
nu te preocupa prea tare pussyk si ale mele au fost comentte urat dar ... mi-am setat optiunea de moderarte comentarii si din nefericire am facut-o pe una "bambuce" si s-a atacat .....

asa ca....uneori sa platesti cu aceeasi moneda face bine.

da asa e ! stiu pozele tale , infine cine vrea gaseste la orice defecte asa ca sa nu ne mai miram!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 09:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Prieteni noi 31 De la: Macika00 31 Martie 2013 07:36
ce melodii credeti ca sunt :dragutze, cool, funny si au un videoclip pe masura 4 De la: Adora_me 27 Iunie 2009 10:19
mai bine vegetarian? 1 De la: Fahnell 12 Aprilie 2010 14:23
Atentie! Asigurarile de locuinte devin obligatorii in vara anului 2010 1 De la: smaraldu 9 Martie 2010 21:28
Cafeneaua astrelor 44 De la: gargaritamica 16 Ianuarie 2010 23:20