Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

De la: Iris4ever, la data 2008-10-27 19:24:06Am patit ca vreau sa stiu daca exista posibilitatea ca medicii dintr-un spital sa nu-ti dea voie sa stai langa copilul tau care se afla in coma !

Larisa , nu m-am luat de tine draga mea,doar m-am citat pentru ca mai fevreme tocmai postasem mesajul respectiv si daca tu intrebi ceva pe oana , oana iti raspunde si tu iar raspunzi s.a.m.d. se ajunge la haos si aici.

Mafia , unde-i berea aia ca-s ciufuta auzi tu sa nu te lase langa copilu tau

auzi iris nu le-ai rupt picioarele la doctori???? de-i impuscam pe toti dar de langa el nu plecam...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:26
ok fetele,promit sa nu fac scandal pe aici
pupici iris,diana,mafia,stef

Postat pe 27 Octombrie 2008 19:26
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-27 19:26:08
De la: Iris4ever, la data 2008-10-27 19:24:06Am patit ca vreau sa stiu daca exista posibilitatea ca medicii dintr-un spital sa nu-ti dea voie sa stai langa copilul tau care se afla in coma !

Larisa , nu m-am luat de tine draga mea,doar m-am citat pentru ca mai fevreme tocmai postasem mesajul respectiv si daca tu intrebi ceva pe oana , oana iti raspunde si tu iar raspunzi s.a.m.d. se ajunge la haos si aici.

Mafia , unde-i berea aia ca-s ciufuta auzi tu sa nu te lase langa copilu tau

auzi iris nu le-ai rupt picioarele la doctori???? de-i impuscam pe toti dar de langa el nu plecam...

pai eu de ce sunt stresata acum ? desi cica , daca ar fi la terapie intensiva chiar nu lasa pe nimeni dar pana mea ...mi se pare aiurea
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:29
iris.............eu am stat o saptamana in spital cu bunicul meu care nu era in coma, doar foarte slabit..........si nu mi-a comentat nici un doctor.........nu inteleg sa te opreasca cineva sa stai langa propriul copil in spital, darmite daca e in coma...........eu as ridica tot spitalul in picioare.....
dienuta_nou
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:29
Iris, ce spital?
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:31
dragii mei.............o seara placuta sa aveti.........va pupic dulce si fug la un filmulet.........poate mai intru mai deseara sa beau un ceiut cu voi.......
dienuta_nou
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:32
Buna seara fetele, am revenit, da nu stau mult.
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:33
De la: sheeva, la data 2008-10-27 19:31:59Iris, ce spital?

euroclinic
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:39
De la: dienuta_nou, la data 2008-10-27 19:29:42iris.............eu am stat o saptamana in spital cu bunicul meu care nu era in coma, doar foarte slabit..........si nu mi-a comentat nici un doctor.........nu inteleg sa te opreasca cineva sa stai langa propriul copil in spital, darmite daca e in coma...........eu as ridica tot spitalul in picioare.....

asta nu intelegem nici noi de aia vroiam sa intreb medicul de garda ca poate stie mai multe ca noi ....daca e in coma si se afla la terapie intensiva ...are voie sa primeasca vizite ?

Pana mea , am vazut atatea filme lacrimogene in care rudele stau la capatului pacientului aflat in coma......
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:41
sheeva bine ai venit....

iris si cum este baiatul acum??? tot in coma....dar ce are???
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:43
Iris.... din pacate nu cunosc pe nimeni de la euroclinic, d-aia intrebam :(
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:45
Accident de masina...cica ar fi deschis ochii ieri si a adormit la loc .....
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:45
De la: Iris4ever, la data 2008-10-27 19:45:23Accident de masina...cica ar fi deschis ochii ieri si a adormit la loc .....

am sa ma rog pentru baietel ca totul sa fie bine.....si sa-si revina cat mai repede...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:47
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-27 19:47:05
De la: Iris4ever, la data 2008-10-27 19:45:23Accident de masina...cica ar fi deschis ochii ieri si a adormit la loc .....

am sa ma rog pentru baietel ca totul sa fie bine.....si sa-si revina cat mai repede...

iris nu stiu si nu intreb baiatul tau sau al unei prietene...dar in cazul asta ma scuzi ca ma cunostea tot orasul acela....sa nu ma lase sa stau langa el.... mammmaaaaa...ce mai faceam cu toti de la al mai mic la al mai mare dar eram langa el....

asta am facut eu cu mama mea..tot asa nu-mi dadeau voie si ea era in coma...pana a vazut doctorul un pumn in fata...dar am stat langa ea....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:49
Am trecut sa va salut si sa va spun noapte buna !!!!......celor care cred in sinceritatea si in sufletul meu curat !!!......

Iriiiiss,multa sanatate pustiului....dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!!.......oooffff....ce m-am saturat iara de chestii negative si de interpretari !!!......
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:50
De la: etta, la data 2008-10-27 19:50:53 Am trecut sa va salut si sa va spun noapte buna !!!!......celor care cred in sinceritatea si in sufletul meu curat !!!......

Iriiiiss,multa sanatate pustiului....dar traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!!!.......oooffff....ce m-am saturat iara de chestii negative si de interpretari !!!......

etta...soorooo..tu ce mai ai???? cin' te mai supara..ce?? care? cum? unde? interpretari...

soroooo.... sa nu spui ca mafia te-a suparat sau interpretat ,.,,,
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:55
Mai , e vb de o cunostiinta destul de indepartata....ma rog ,haideti sa depasim momentul si va multumesc pentru tot

etta ,zii repede cine te-a suparat
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:59
De la: mafia_nrr1, la data 2008-10-27 19:55:00
De la: etta, la data 2008-10-27 19:50:53 Am trecut sa va salut si sa va spun noapte buna !!!!......celor care cred in sinceritatea si in sufletul meu curat !!!......

etta...soorooo..tu ce mai ai???? cin' te mai supara..ce?? care? cum? unde? interpretari...

soroooo.... sa nu spui ca mafia te-a suparat sau interpretat ,.,,,

mda....
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 19:59
ok...va doresc o seara placuta....si sa aveti grija de voi...

iris sanatate multa la baietel....

noapte buna!!!
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:01
Fetele, eu v-am lasat, va pupicesc, o seara frumoasa, linistita, alaturi de cei dragi, fara ganduri rele si ... ne auzim si vedem maine.
Pupici
sheeva
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:02
o seara faina tuturor
Malak
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:15
aaaa....nu fetele mele,nu m-a suparat nimeni in mod deosebit, asa de tare !!!.....sunt doar un pic melancolica !!!!.....si mai zise si Iris de baietelul ala mic !!!......si ma intristai nitel !!!!.....
etta
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:17
eu tre sa dispar vreo doua ore ...pup fetele care merg la somnic intre timp
iris_4_ever
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:54
Buna tuturos - vad ca este activitate pe aici, asa ca m-am gandit sa fac o intrebare. Stiti cat trebuie sa fie afara temperatura ca sa ne dea la job caldura?
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:55
De la: Kathara, la data 2008-10-27 20:55:02Buna tuturos - vad ca este activitate pe aici, asa ca m-am gandit sa fac o intrebare. Stiti cat trebuie sa fie afara temperatura ca sa ne dea la job caldura?

Acum serios? Nu aveti caldura la lucru
Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:56
De la: oanna_81, la data 2008-10-27 13:39:56luli draga.. eu nu am absolut nimic cu tine sau impotriva ta, intelegi? chiar din contra, mereu am sustinut ca esti f simpatica si stii bine asta..
daca m-a deranjat ceva a fost faptul ca ai decis sa te bagi intr-o discutie unde eram atacata f urat de 5 persoane, eu fiind una singura.. si nu faptul ca te-ai bagat m-a deranjat atat de tare, ci faptul ca mi-ai reprosat (tocmai mie, din toate) ca sunt aroganta fata de acele 5 nerusinate care au spus ce au spus referitor la mine, viata si casnicia mea.

Fetita, esti mitomana! Este incredibil cum poti sa minti! Care sunt alea cinci care au spus ceva despre casnicia ta? Ca in afara de mia-bella nimeni nu a facut asta. Celelalte patru nerusinate - eu, Khatara, Puffilici si France am avut intr-adevar nerusinarea sa aratam celorlalti cum te-ai purtat cu noi. Iti mai aduci aminte cum ma injurai pe tot forumul pe baza unor presupuneri? Iti mai aduci aminte cum te-ai potolit imediat ce am cerut administratorilor sa demonstreze ca nu am niciun cont?

ASTEPT CITATELE IN CARE AM VORBIT EU DESPRE FAMILIA TA!!!

De la: oanna_81, la data 2008-10-27 13:39:56 Niste minciuni ordinare spuse intr-un mod la fel de ordinar!!.

Astept sa arati unde am mintit!

De la: oanna_81, la data 2008-10-27 13:39:56Era NORMAL sa ma apar, cred eu. Mai ales ca am venit cu dovezi incotestabile ca nu mint si ele nu au avut nici macar o mica proba palpabila ca sa demonstreze ca ce spuneau e real. Nu m-au scos din tarfa, inculta, proasta, mincinoasa, nefericita, incapabila, paduchioasa, parazit.. azi ma insela sotul, maine de fapt ma prindea el pe mine cu amantul in pat.. ba mai nou eram urata si invidioasa forumului! SI TOT EU AM GRESIT CA AM FOST AROGANTA?????? !!.

In afara de mia_bella nimeni nu a facut asta. De ce vorbesti de mai multe persoane? Tu chiar crezi ca oamenii astia nu pot citi topicul respectiv?

De la: oanna_81, la data 2008-10-27 13:39:56Nici macar nu ti-am raspuns pe acel topic, deoarece mesajele mele erau strict pt ,,respectivele domnisoare,,. Si oricat am incercat sa ignor, mi-a fost greu deoarece ma urmareau pe orice topic.. inventand noi si noi usere care aveau o ora de activitate aici si sareau direct cu gura pe mine.. iar asta vreo 3 saptamani la rand.

Asta e prima data cand te urmaresc pe alte topicuri. Si nu mai face afirmatii nesustinute din nou! Extraordinar, ce importanta esti tu sa inventez eu conturi pentru tine, de parca nu ti-am spus intotdeauNA ce GANDESC despre tine de pe contul meu.

ESTI MITOMANA!
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:00
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-27 20:56:59
De la: Kathara, la data 2008-10-27 20:55:02Buna tuturos - vad ca este activitate pe aici, asa ca m-am gandit sa fac o intrebare. Stiti cat trebuie sa fie afara temperatura ca sa ne dea la job caldura?

Acum serios? Nu aveti caldura la lucru

Nu! Ca lucrez intr-un mausoleu, in care peretii au cam 5 metri inaltime, iar semnal la mobil ioc - si e mai cald afara decat inauntru.
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:04
salut wolfy..
te rugasem si eu sa nu mai strici ambianta cafenelelor..!!
si o facusem pe "cafeneaua fetelor musulmane"..

iti multumesc pt faptul ca atunci m-ai inteles si sper ca ai sa procedezi la fel si acum

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:10
De la: stef80, la data 2008-10-27 21:10:18salut wolfy..
te rugasem si eu sa nu mai strici ambianta cafenelelor..!!
si o facusem pe "cafeneaua fetelor musulmane"..

iti multumesc pt faptul ca atunci m-ai inteles si sper ca ai sa procedezi la fel si acum

De ce nu o inviti pe oana sa inceteze cu minciunile? In nebunia ei crede ca nu stiu cate persoane au vorbit despre familia ei, cand numai mia_bella a facut asta! Si mai are tupeul sa ma fac pe mine nerusinata! O sa apar pe oriunde scrie oana despre mine! Iar tu nu esti administartor sau moderator sa ma inviti sa nu mai postez pe un topic!
beyonce_indragostita
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:15

mai jos de 10 grade deja tre sa furnizeze caldura .... eu asa stiu ca functioneaza..la mine eu gestionez caldura asa ca daca ma supara careva... ii tai de pe lista imediat....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bointer.net - pentru cele care au afacerile lor si nu numai 1 De la: bointer_net 31 Martie 2010 17:35
Cafenea de Noapte 12893 De la: fluturas_ 24 Mai 2013 17:35
Cate ore petreceti pe zi pe Kudika.ro ??? atentie creeaza dependenta :)) 9 De la: Summer_ 8 Decembrie 2010 21:42
ati fii in stare sa donati 1 euro pt un caz umanitar??? 1 De la: omenie 24 Iunie 2010 21:33
am scris asta da a aparut la topicul altcuiva! 12 De la: greierash_is_back 16 Noiembrie 2009 13:19