Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Doamne Ema pai pe site ul asta am gasit si eu poze cu mine! si pe kudika este un utilizator care folos pozele mele!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:16
stiu pusyk.... daca ai cont pe hi5 atunci iti sugerez sa iti setezi pozele ca fiind private..... album privat ceva de genul sau pur si simplu sa iti inchizi contul.

kathara, nu am idee ce se intampla mai departe pt ca din cate stiu eu.... site-ul este bine administrat si pna se urneste protectia consumatorului sa faca cercetari...."acea fetita" de care vorbesti tu poate sa fie deja adolescnta si sa nu mai dea doi bani pe ce spune absolut nimeni
nu vreau sa fiu cinica sau rea dar astea sunt poze luate de pe hi5 , adica chiar sunt reale.

daca pe tine te-a speriat ce poate face o mama unei fetite gandeste-te ca am vazut poze si mai de groaza.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:21
si eu ,care ma gandesc f serios sa ma opresc aici..
sincer ,nu mai pot
si am atatia prieteni..,ca nu stiu cum sa fac sa pot renunta la forumul asta..
cred ca am sa intru mai rar la cafeluta, sa va salut odata pe zi si desigur pe HAREMUL MEU MINUNAT....!!

te pupic, pussyk..!! :sml-love0049
si ma bucur tare mult ca am reusit sa te cunosc..

Postat pe 27 Octombrie 2008 22:23
De la: stef80, la data 2008-10-27 22:23:13si eu ,care ma gandesc f serios sa ma opresc aici..
sincer ,nu mai pot
cred ca am sa intru mai rar la cafeluta, sa va salut odata pe zi si desigur pe HAREMUL MEU MINUNAT....!!

Si eu ma bucur Stef!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:27
mai da' cateodata sunt tare ....
mi-am uitat ceasul pe ora trecuta si acu'..... inca sunt dupa ora veche si am tot timpul impresia ca sunt in intrziere...si alerg de colo colo ca un titirez....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:28
De la: stef80, la data 2008-10-27 22:23:13si eu ,care ma gandesc f serios sa ma opresc aici..
sincer ,nu mai pot

stef te bagi la somn??????

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:29
Eu nu am cont nicaieri decat pe netlog! Pe hi5 aveam acum un an de zile, dar l am sters! Insa hi5-ul e plin cu pozele mele! Dar nu ma intereseaza, m am obisnuit! Ma mai uit la cate un cont care are pozele mele, si vad ce comentarii pune fetita respectiva aklo...e ingrozitor ma vad pe mine si vad niste vorbe... de mahala ca sa le spun asa, ca nu vreau acum sa adresez jigniri la adresa lor! E inutil si eu am treburi mult mai importante de facut!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:32
inca nu ema...!!

nu uita ,ca peste cateva zile,vom fi iar in casa ta
vom fi IMPREUNA, vom servi fructe de mare si vom discuta cu prietenii pe forum !!
sa-i dai pupicii de noapte buna,mamei ANI..

Postat pe 27 Octombrie 2008 22:38
De la: pussyk, la data 2008-10-27 22:32:04Eu nu am cont nicaieri decat pe netlog! Pe hi5 aveam acum un an de zile, dar l am sters! Insa hi5-ul e plin cu pozele mele! Dar nu ma intereseaza, m am obisnuit! Ma mai uit la cate un cont care are pozele mele, si vad ce comentarii pune fetita respectiva aklo...e ingrozitor ma vad pe mine si vad niste vorbe... de mahala ca sa le spun asa, ca nu vreau acum sa adresez jigniri la adresa lor! E inutil si eu am treburi mult mai importante de facut!

atunci nu trebuie sa te simti cu nimic...pusyk cel mai important lucru este ceea ce crezi tu despre adrvarata ta valoare. iti spun asta din inima, daca tu te cunosti pe tine cat de cat si ai o parere buna despre tine cu siguranta asta transmiti si celor din jurul tau.....
nu sunt decat poze ....si pt mine nu astea conteaza ci omul care poti fii tu in realitate. deci nu ai de ce sa te simti aiurea pt niste poze....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:40
De la: stef80, la data 2008-10-27 22:38:17inca nu ema...!!

nu uita ,ca peste cateva zile,vom fi iar in casa ta
vom fi IMPREUNA, vom servi fructe de mare si vom discuta cu prietenii pe forum !!
sa-i dai pupicii de noapte buna,mamei ANI..

nu uit nici macar o secunda.... ma gandesc la voi mereu
apropo mama inca e la munca pe ea o astept sa imi beau lapticul cu ea si pe urma ma bag la somn......

o sa ii transmit un pupic de la tine....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:42
Noapte buna tuturor ca eu ma bag la somnic! Maine ma trezesc de dimineata sa merg la facultate! V am pupat
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:50
seara buna merg sa imi beau lapticul si ma bag si eu la somn...maine am si scoala si servici....

somnic pufos la toata lumea...
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:16
De la: Kathara, la data 2008-10-27 22:16:01Pe pitzipoance.com am vazut mai demult o fetita ( avea vreo 6 ani), rujata si aranjata de mama-sa, in pozitie lasciva si in costum de baie. Stiu ca am anuntat protectia copilului atunci, dar nu stiu ce s-a mai intamplat.

Te plangi de frig? Uite ca am gasit niste sfaturi frumoase pe net.

http://venus.org.ro/Cine-stie-aplica/Fa-ti-din-frig-un-aliat.html
Mai mult de titlu nu am putut citi, ca ma umflase rasul.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:17
cine a scris articolul ala nu cred ca s-a gandit la anexite la raceli la ovare la raceli la rinichi si alte tipuri de raceli de orice fel... e intr-adevar de tot rasul..... a-ti cali organismul la o varsta ...ca a mea... e deja o utopie....norocul meu ca mai merg pe la bazin si pe la sala de fitness.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:21
Ooo, pacat ca nu-i zapada afara ca m-a apucat un chef sa ma tavalesc nuda prin nea!
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:23
kathara ...e zapada pe bucegi la cota 2000, been there done that.....

sa ca...posteriorul in tren si directia sinaia sau predeal..... te astept daca vrei facem o excursie impreuna....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:25
kathara...
noapte buna voua si vise placute..!!

Postat pe 27 Octombrie 2008 23:28
sincer ,nu mai pot

bine faci, fugi dracu de tuicar libidinos sa scapam de tine sa nu o uiti pe zina internetului ca apoi faci pacate

Postat pe 27 Octombrie 2008 23:28
Voi vreti sa va tavaliti acuma amandoua nude prin zapada ? Sau cum?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:29
mai sti???Doamne fereste...dar mi-ar place sa revad zapada......din bucegi....
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 23:51
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 23:51:24mai sti???Doamne fereste...dar mi-ar place sa revad zapada......din bucegi....

Era o gluma Si cine te opreste sa tragi o fuga cu prietenele sau ala caruia sa i se faca ciuda pe acolo la un sfarsit de saptamana?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 28 Octombrie 2008 00:05
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:20:58nu ai dreptate ca stef nu e moderator dar...ca sa nu foiu rautacioasa am sa te intreb , de ce iti place sa bagi samanta de scandal peste tot, abia se potolesc apele cu o porcarie ca trebuie neaparat sa rasara alta?????

Uite, am sa-ti vorbesc pe limba ta: scuteste-ma! Adica vine oana cu niste minciuni nerusinate despre mine, spune ca am vorbit de familia ei si ca am facut-o "tarfa"(intre noi fie vorba, eu nu am facut-o, ea ma-a facut pe mine mai demult), si te gaseseti tu si-mi spui mie ca "bag samanata de scandal". Pai spune-i ei sa nu mai vorbeasca prostii, sa nu ma incarce cu vorbe pe care nu le-am rostit si pareri pe care nu le-am emis. Altfel eu inteleg ca domnisoara oana vrea scandal in continuare. Banuiesc ca si tu ai reactiona daca s-ar spune aberatii despre tine, nu-i asa?
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:20:58asta a fost o gluma ca sa nu imi fie luat la puricat textul intr-o maniera mult prea putin demna de un om inteligent..

Sunt convinsa ca avem pareri diferite despre inteligenta.
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:20:58in concluzie si contuzie.... te rog eu din tot sufletul meu lasati treburile personale pt alte topicuri sau pt mesaje pe privat .intelege-ti odata pt totdeauna ca suntem pe un forum si ca suntem doar usere cand suntem pe acest spatiu , nu persoane reale cu care sa te paruiesti.

Vai draga, mersi mult pentru sfat!Atat timp cat eu am pe forumul asta o identitate, asa virtuala cum e ea, voi reactiona intotdeauna cand se vor spune minciuni in legatura cu mine. Si nu stiu de ce, cred ca asa ar face oricine.

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:28:34apropo.... cam de cate pagini nu a mai intrat oana pe topicul asta?????

Irelevant.
beyonce_indragostita
Postat pe 28 Octombrie 2008 04:41
[quote name='stef80' date='2008-10-27 2]
la rugamintea mea , insotita de o floare.., asta a fost raspunsul tau demn de o lady..????????
ma indoiesc ca doar atata poti sa duci..

aici se vrea LINISTE,PACE SI VESELIE !!
sper ca ai inteles acum,domnisoara !! [/quote]

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar ca sa vorbesti despre ce inseamna sa fii o lady trebuie sa cunosti una. Si va fi liniste, pace si veselie, atat timp cat nu se mai trezeste oana sa spuna aberatii despre mine.
beyonce_indragostita
Postat pe 28 Octombrie 2008 04:48
buna dimineata fetele!!! cine are o cafea si pentru mine?... e o dimineata agitata... fug la o sedinta dar revin...
neata iar....
betterrr
Postat pe 28 Octombrie 2008 08:53
Buna dimineata tuturor! Tocmai am terminat de citit ce ati maipostat si m-a apucat un dor de munteeeeeee... Cu cortul evident si cu rucsacul in spate... Acu' m-am domnit si am masina... Da' am si bocanci meseriasi de munte! Prin urmare, da Doamne sa vina din nou vremea calda si... cine stie...?
Andreea, cafeluta vineeeeeeeeeee!!!!

Lucia1971
Postat pe 28 Octombrie 2008 09:54
'neata!

wolfy, am facut ieri un apel pe acest topic, cand a spus larisa ceva de oana, in care am rugat ca acest topic sa ramana pentru servit cafelute virtuale, sa intram aici cu draga inima si daca aveti ceva de reprosat sau de zis unei persoane, se poate pe orice alt topic, pe privat, pe telefon sau absolut unde doriti voi..........

suntem unii care chiar ne-am saturat de atatea certuri, nu mai avem rabdare sa citim despre acelasi subiect deja de 2 saptamani.....

nu m-am luat de nimeni pe acest forum , in afara de mia, si de ea m-am luat fara sa ma intereseze daca e adevarat ce spune sau nu, ci pentru ca a fost deplasat felul in care a facut-o.........

am renuntat sa mai intru pe acel topic.......si nu sunt singura.......nu vreau sa nu mai intru si pe acet topic, singurul unde mai imi face placere sa mai postez.........

nu am nimic cu tine, am facut doar un apel, ca atunci cand intrati aici sa lasati tot ce aveti rau de spus in afara acestui topic.......

dienuta_nou
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:01
Buna de dimineata!
O zi frumoasa, insorita si plina de reusite.
Va pup si ... vreau si eu o cafea sefa
sheeva
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:02
'neata lucia
dienuta_nou
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:02
cafeluta pentru toateeeeeee!!!!
Vineeeeeeee!!! Dar deschideti mai usa, ca nu mai pot sa stau cu ea in mana ca-mi arde degetele!
Lucia1971
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:05
Gata sefa! Ars, ars, da e buna rau.
Sar'na
sheeva
Postat pe 28 Octombrie 2008 10:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
bratarica rosie 1 De la: serendipity7 14 Septembrie 2011 13:19
Sounds of Hell 1 De la: Criss_M 7 Martie 2012 13:40
DRAGOSTEA SI IUBIREA!! 21 De la: amarutza 3 Iunie 2009 17:03
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54
Relaxare in fata pc ului 6 De la: Full_Metal_Jacket 29 Martie 2010 21:53