Setari Cookie-uri

Alt fel de cafenea

Stef - nu mi se pare normal ca cineva sa intre pe un subiect si sa barfeasca pe el fara ca sa existe dreptul la replica. Trebuia sa ii ceri oanei sa taca in momentul in care a inceput sa ne denigreza daca iti doreai armonie.
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:16
De la: wolfy, la data 2008-10-27 21:15:13
De la: stef80, la data 2008-10-27 21:10:18salut wolfy..
te rugasem si eu sa nu mai strici ambianta cafenelelor..!!
si o facusem pe "cafeneaua fetelor musulmane"..

iti multumesc pt faptul ca atunci m-ai inteles si sper ca ai sa procedezi la fel si acum

De ce nu o inviti pe oana sa inceteze cu minciunile? In nebunia ei crede ca nu stiu cate persoane au vorbit despre familia ei, cand numai mia_bella a facut asta! Si mai are tupeul sa ma fac pe mine nerusinata! O sa apar pe oriunde scrie oana despre mine! Iar tu nu esti administartor sau moderator sa ma inviti sa nu mai postez pe un topic!

nu ai dreptate ca stef nu e moderator dar...ca sa nu foiu rautacioasa am sa te intreb , de ce iti place sa bagi samanta de scandal peste tot, abia se potolesc apele cu o porcarie ca trebuie neaparat sa rasara alta?????

serios acum cu totii stim parerile tale despre oana ....
toti ne-am facut o parere personala despre oana...dar chiar asa pe toate topicurile trebuie sa dau de acelasi refren???
ce mama dracu vreau si eu sa fiu vedeta....
pe cine trebuie sa injur????

asta a fost o gluma ca sa nu imi fie luat la puricat textul intr-o maniera mult prea putin demna de un om inteligent.
in concluzie si contuzie.... te rog eu din tot sufletul meu lasati treburile personale pt alte topicuri sau pt mesaje pe privat .intelege-ti odata pt totdeauna ca suntem pe un forum si ca suntem doar usere cand suntem pe acest spatiu , nu persoane reale cu care sa te paruiesti.

chiar ca mi-a pierit cheful de stat pe cafenea in seara asta ...asa ca mai bine dau o raita pe bloguri ca oricum acolo am ce citi si rade.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:20
De la: Kathara, la data 2008-10-27 21:04:46
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-27 20:56:59
De la: Kathara, la data 2008-10-27 20:55:02Buna tuturos - vad ca este activitate pe aici, asa ca m-am gandit sa fac o intrebare. Stiti cat trebuie sa fie afara temperatura ca sa ne dea la job caldura?

Acum serios? Nu aveti caldura la lucru

Nu! Ca lucrez intr-un mausoleu, in care peretii au cam 5 metri inaltime, iar semnal la mobil ioc - si e mai cald afara decat inauntru.

Nu are rost sa descriu ce stiu eu
Macar e placut vara sa lucrezi acolo, ca e probabil racoros.

Se da drumul la caldura daca 3 zile au fost in medie 10°
http://www.gandul.info/social/azi-radet-da-drumul-caldura-bucuresti.html?3932;252875
Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:23
Dandanaua, nu e vorba de asta - uita-te in spate sa vezi cine a inceput prima cu injuriile la adresa unor persoane care nu erau de fata si care nu stiau ca se vorbeste despre ele.

Bestdevil - multam fain!
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:25
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:15:36
De la: Kathara, la data 2008-10-27 20:55:02Buna tuturos - vad ca este activitate pe aici, asa ca m-am gandit sa fac o intrebare. Stiti cat trebuie sa fie afara temperatura ca sa ne dea la job caldura?

mai jos de 10 grade deja tre sa furnizeze caldura .... eu asa stiu ca functioneaza..la mine eu gestionez caldura asa ca daca ma supara careva... ii tai de pe lista imediat....

eu caut info, ma uit la televizor si tu postezi acelasi lucru ...
numai ca nu se furnizeaza in toate cartierele B. caldura.
Asta am citit ...

Full_Metal_Jacket
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:27
De la: wolfy, la data 2008-10-27 21:15:13[
De ce nu o inviti pe oana sa inceteze cu minciunile? In nebunia ei crede ca nu stiu cate persoane au vorbit despre familia ei, cand numai mia_bella a facut asta! Si mai are tupeul sa ma fac pe mine nerusinata! O sa apar pe oriunde scrie oana despre mine! Iar tu nu esti administartor sau moderator sa ma inviti sa nu mai postez pe un topic!

apropo.... cam de cate pagini nu a mai intrat oana pe topicul asta?????

serios acu..... de multe de tot....
deci in concluzie si contuzie

"ie-te" aci ceva de ... tot rasul

http://www.filebox.ro/image.php?key=9900b426a8fbec1aa34711afb27163f9

romanul si inventivitatea sa.... adica gramatica sa....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:28
Acasa e ok, nu depindem de statul romanesc, problema e la serviciu!
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:29
De la: bestdevilinside, la data 2008-10-27 21:27:42
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:15:36

mai jos de 10 grade deja tre sa furnizeze caldura .... eu asa stiu ca functioneaza..la mine eu gestionez caldura asa ca daca ma supara careva... ii tai de pe lista imediat....

eu caut info, ma uit la televizor si tu postezi acelasi lucru ...
numai ca nu se furnizeaza in toate cartierele B. caldura.
Asta am citit ...

pai eu vorbeam din punct de vedere legal, adica la valoare de 10 grade celsius tre sa furnizeze caldura.... cum insa "ieste o iesplicatie" adica sunt restantieri ....cucu caldura

kathara am inteles despre ce era vorba.... doar ca.... uite mai bine vorbim despre vremea de afara ca daca vreau injuraturi si ofuscari ma duc pe alte topicuri. serios acu chiar cafenelel sunt locuri placute unde parca totusi nu e loc de.... picanterii .

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:31
De la: Kathara, la data 2008-10-27 21:29:28Acasa e ok, nu depindem de statul romanesc, problema e la serviciu!

daca lucrezi la vreo insitutie din aia mare ar trebui sa aveti un administrator care tine legatura cu "CET-UL" care va furnizeaza caldura, daca exista restante este posibil sa nu va dea caldura , dar iti sugerez sa iti cumperi o aeroterma .... si cu tupeu sa o bagi in priza ,nu are nimeni ce sa iti spuna si le faci o bucurie si colegilor,daca nu e biroul mare....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:33
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:33:40
De la: Kathara, la data 2008-10-27 21:29:28Acasa e ok, nu depindem de statul romanesc, problema e la serviciu!

daca lucrezi la vreo insitutie din aia mare ar trebui sa aveti un administrator care tine legatura cu "CET-UL" care va furnizeaza caldura, daca exista restante este posibil sa nu va dea caldura , dar iti sugerez sa iti cumperi o aeroterma .... si cu tupeu sa o bagi in priza ,nu are nimeni ce sa iti spuna si le faci o bucurie si colegilor,daca nu e biroul mare....

Deja ne incalzim cu radiatoare si aeroterme - dar birourile sunt imense, cam 5 m inaltime, si 10 lungime si cam 8 latime; pana se incalzesc...
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:37
nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi si ...asta...

http://traficul.org/?p=175

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:38
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:20:58

iti multumesc pt faptul ca atunci m-ai inteles si sper ca ai sa procedezi la fel si acum

nu ai dreptate ca stef nu e moderator dar...ca sa nu foiu rautacioasa am sa te intreb , de ce iti place sa bagi samanta de scandal peste tot, abia se potolesc apele cu o porcarie ca trebuie neaparat sa rasara alta?????

serios acum cu totii stim parerile tale despre oana ....
toti ne-am facut o parere personala despre oana...dar chiar asa pe toate topicurile trebuie sa dau de acelasi refren???
ce mama dracu vreau si eu sa fiu vedeta....
pe cine trebuie sa injur????

asta a fost o gluma ca sa nu imi fie luat la puricat textul intr-o maniera mult prea putin demna de un om inteligent.
in concluzie si contuzie.... te rog eu din tot sufletul meu lasati treburile personale pt alte topicuri sau pt mesaje pe privat .intelege-ti odata pt totdeauna ca suntem pe un forum si ca suntem doar usere cand suntem pe acest spatiu , nu persoane reale cu care sa te paruiesti.

chiar ca mi-a pierit cheful de stat pe cafenea in seara asta ...asa ca mai bine dau o raita pe bloguri ca oricum acolo am ce citi si rade.....

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:40
De la: Kathara, la data 2008-10-27 21:37:48
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:33:40

Deja ne incalzim cu radiatoare si aeroterme - dar birourile sunt imense, cam 5 m inaltime, si 10 lungime si cam 8 latime; pana se incalzesc...

uite eu personal cand nu aveam caldura la munca... mi-am adus o aeroterma de acasa. din aia care sufla aeru nu din aia care numa face ca resoul....
si am bagat-o sub biroul personal... ma repet sub biro... eu transpiram si restul turbau de frig....unde ma mutau aia cu biroul hop si aeroterma mea.... asa ca.... daca ai drum ;la brasov ti-o dau tie ca acu .....cica m-am ajuns, avem centrala termica .

serios vorbesc alea ca resoul sau radiatoarele nu fac nimic dar...astea care sufla aer cald.... incalzesc locul mai repede .pana una alta nu exista alta solutie.

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:42
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 21:28:34
De la: wolfy, la data 2008-10-27 21:15:13[

apropo.... cam de cate pagini nu a mai intrat oana pe topicul asta?????

serios acu..... de multe de tot....
deci in concluzie si contuzie

"ie-te" aci ceva de ... tot rasul

http://www.filebox.ro/image.php?key=9900b426a8fbec1aa34711afb27163f9

romanul si inventivitatea sa.... adica gramatica sa....

Noi acum am vazut ce a scris - nu ti se pare normal ca daca cineva vorbeste urat despre tine sa ii raspunzi?
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:44

la rugamintea mea , insotita de o floare.., asta a fost raspunsul tau demn de o lady..????????
ma indoiesc ca doar atata poti sa duci..

aici se vrea LINISTE,PACE SI VESELIE !!
sper ca ai inteles acum,domnisoara !!

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:44
buna seara tuturor acum am reusit si eu in sfarsit sa ma bag in pat!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:55
De la: pussyk, la data 2008-10-27 21:55:17buna seara tuturor acum am reusit si eu in sfarsit sa ma bag in pat!

la cine?

Postat pe 27 Octombrie 2008 21:56
Ce faci sultane? ai de la mine numai
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:58
auzi belito....fa pasi ca dau cu praf......

nu te mai baga nimeni in seama si nu stii pe cine sa jignesti ca sa ai subiect de cearta...hai plimba ursul..
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 21:59
ooooffff oooofff mai mai
kathara... veni vidi vici.....
am venit am vazut am invins...
adica : am intrat pe topic am vazut ce s-a scris si mi-am infranat pronirile bataioase ca sa pot sa rad
apropo mai uite o chestiune super tare...asta seara se pare ca iar am de lucru cu damele gen pitzi.....
persoanele de fata se exclud evident si pe mine ma exclud acum pt ca si eu am obiceiul sa fac ce scrie in articolul asta...

http://www.zoso.ro/2008/10/la-cumparaturi-n-berlin.html

hai mai cititi serios chiar e de tot rasul....

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:02
De la: mia_bela, la data 2008-10-27 21:56:52
De la: pussyk, la data 2008-10-27 21:55:17buna seara tuturor acum am reusit si eu in sfarsit sa ma bag in pat!

la cine?

uite incerc sa ma comport civilizat si it sugerez si tie subiectul de mai sus.... adica link-ul ala care l-am postat acolo...poate asa ai chef de alte alea.

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:03
pussyk..o seara linistita sa ai...
mafia_nrr1
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:05
Haha foarte tare! Ma adevarul e ca la noi hainele de firma sunt foarte scumpe acolo le gasesti la jumatate de pret, asta cam asa e! Insa stiti cum e vedetelor le sta bine cu fite!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:07
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-27 22:03:30
De la: mia_bela, la data 2008-10-27 21:56:52

la cine?

uite incerc sa ma comport civilizat si it sugerez si tie subiectul de mai sus.... adica link-ul ala care l-am postat acolo...poate asa ai chef de alte alea.

mersi dandanica!!! i love you

Postat pe 27 Octombrie 2008 22:09
De la: pussyk, la data 2008-10-27 21:58:50Ce faci sultane? ai de la mine numai

iubita ..,esti atat de frumoasa si dulce, incat chiar daca nu te cunosc prea bine ,pentru ca nu am discutat pe privat niciodata ,ma faci sa simt ca te cunosc de mult timp si te simt aproape..
ba da ..,ti-am dat un mesaj pe privat,de multumire..

multumesc mafia ! pai seara linistita am ce i drept ca iubitul e cam departe!
pussyk
oricum cand ma plictisesc si am chef de ras.... e o adevarata minune sa "ma dau pe bloguri" cum spune al meo romeo ... nu-s toata acasa la mansarda si rad de una singura in fata calculatorului....

http://pitzipoanca.org/page/6/

asta iar mi s-a parut o chesti tare de tot....pt ca de ce sa nu recunoastem..... asa facem!!!@ ne pozam pe unde ne taie creierul......

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:11
asta e o poza....de :"ASA NU"!!!!

http://pitzipoanca.org/wp-content/uploads/2008/10/7jw9fv026247-02.jpg

daca dai inapoi din browser o sa vezi si un coment de genul....:

Nu ºtiu de voi, dar mie mi-e rãu. Doamna meritã o mãscãrealã supremã, dar mi-e foarte rãu, deci nu pot. Parol.

dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:13
De la: stef80, la data 2008-10-27 22:09:49
De la: pussyk, la data 2008-10-27 21:58:50Ce faci sultane? ai de la mine numai

iubita ..,esti atat de frumoasa si dulce, incat chiar daca nu te cunosc prea bine ,pentru ca nu am discutat pe privat niciodata ,ma faci sa simt ca te cunosc de mult timp si te simt aproape..
ba da ..,ti-am dat un mesaj pe privat,de multumire..

Stiu dragul meu sultan am primit toate mesajele imi pare rau daca nu am apucat sa ti raspund la toate dar eu stau pe kudika si mai fac si altceva!

Insa nu i tarziu de abia am inceput! Si eu, chiar daca nu cunosc pe nimeni personal, simt ca as cunoaste anumite persoane de aici, de foarte mult timp!
pussyk
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:14
Pe pitzipoance.com am vazut mai demult o fetita ( avea vreo 6 ani), rujata si aranjata de mama-sa, in pozitie lasciva si in costum de baie. Stiu ca am anuntat protectia copilului atunci, dar nu stiu ce s-a mai intamplat.
Kathara
Postat pe 27 Octombrie 2008 22:16

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafeneaua "de serviciu" 4456 De la: taiko 22 Octombrie 2009 16:05
Ce credeti despre urtuna ravasitoare cu rahat din centrul Bucurestiului ? 17 De la: MONSENIORUL 23 Februarie 2014 18:34
Un sfat va rog! 4 De la: oana84onutza 27 Ianuarie 2010 19:08
Super Concurs Vichy!!! 1 De la: mirelagn 10 Aprilie 2010 14:01
Cafeneaua Premiilor Grammy 4 De la: iulia069834 13 Februarie 2010 11:42