Setari Cookie-uri

Un milion de dolari contra virginitate

Dacã într-un restaurant ar fi la intrare o plãcuþã pe care ar scrie interzis femeilor, toatã lumea ar sãri ca arsã cã e vorba de discriminare. De ce-ar fi site-ul ãsta, sau altele, un loc exclusiv al cuiva anume ? Net-ul e un loc public unde oricine are dreptul de a participa la o discuþie ºi de a-ºi spune pãrerea. Cã unii oameni sunt misogini, sau au anumite rezerve înainte de a lãsa un lucru pe mâna unei femei, e treaba lor. Aº putea avea rezerve sã las lumea asta pe mâna americanilor sau a fanaticilor religioºi ºi nimãnui nu i s-ar pãrea deplasat. Dacã unii aleg sã-ºi ºteargã conturile în loc sã-ºi spunã deschis o pãrere, e iarãºi treaba lor. Nu ºtiu ce-ar putea sã caute fiecare pe net, dar e dreptul lui/ei sã se manifeste (în limitele decenþei), chiar dacã mie, sau altcuiva, nu i-ar plãcea. ªi lumea în care trãim e aºa. Dacã nu-þi place, ce faci ? Îþi ºtergi contul ?
ionutsk
Postat pe 20 Septembrie 2008 17:05
Nu ai dreptate si iti spun si de ce. Restaurantul nu are specific in general. Kudika e site de femei. Varianta pentru barbati e yuppy. De ce nu intrati acolo? Pentru ca majoritatea sunt la agatat de aici si deranjul. Mesaje vulgare indecente, comentarii nesarate. De ce oare nu se numeste kudika-si atat? Este kudika site pentru femei. Asta nu inseamna nimic? Nu mai insist ca de unde nu e nici domnul nu cere. Sunt totusi curioasa daca se incumeta un barbat sa raspunda de ce aici pe site de femei si nu pe yuppy sau altundeva...Daca in viata te superi nu stergi contul. Aici majoritatea care se supara au motive mai intemeiata. Mesajele nepotrivite, vulgaritatea barbatilor. Lipsa unui comportament si limbaj adecvate deranjeaza mai mult decat simpla prezenta. Poate te-am lamurit.

Postat pe 20 Septembrie 2008 22:24
Cu ceva vreme în urmã mi-am spus punctul de vedere despre prezentþa mea aici într-un scurt post pe blog. ( http://www.kudika.ro/comunitate/ionutsk/blog/view/1448/Ce-caut-eu-pe-site-ul-sta-.html ). Despre alþii nu mã pronunþ. Intru pe destule site-uri, inclusiv pe Yuppy, ºi citesc destul din ce se scrie. E interesant de destule ori ºi, dacã simt cã am ceva de spus - o fac, indiferent ce "orientare sexualã" are site-ul; tocmai pentru cã nu fac diferenþã între un bãrbat ºi o femeie (intelectual :)
Cuvintele tale mã fac sã oftez realizând câtã intoleranþã zace în sufletul omului. Cum se acumuleazã câteva frustrãri se scoate din panoplie argumentul: "Aici e þara/casa/pagina mea ºi tu n-ai ce cãuta aici ! Afarã !". E de-a dreptul aiuritor sã te trezeºti arãtat cu degetul de "cenzori-comisari" sã-þi spunã cã eºti un "duºman al poporului purtãtor de ovare" ºi n-ai ce cãuta aici. S-avem pardon !
ionutsk
Postat pe 21 Septembrie 2008 02:59
De la: ionutsk, la data 2008-09-21 02:59:30 Cu ceva vreme în urmã mi-am spus punctul de vedere despre prezentþa mea aici într-un scurt post pe blog. ( http://www.kudika.ro/comunitate/ionutsk/blog/view/1448/Ce-caut-eu-pe-site-ul-sta-.html ). Despre alþii nu mã pronunþ. Intru pe destule site-uri, inclusiv pe Yuppy, ºi citesc destul din ce se scrie. E interesant de destule ori ºi, dacã simt cã am ceva de spus - o fac, indiferent ce "orientare sexualã" are site-ul; tocmai pentru cã nu fac diferenþã între un bãrbat ºi o femeie (intelectual :)
Cuvintele tale mã fac sã oftez realizând câtã intoleranþã zace în sufletul omului. Cum se acumuleazã câteva frustrãri se scoate din panoplie argumentul: "Aici e þara/casa/pagina mea ºi tu n-ai ce cãuta aici ! Afarã !". E de-a dreptul aiuritor sã te trezeºti arãtat cu degetul de "cenzori-comisari" sã-þi spunã cã eºti un "duºman al poporului purtãtor de ovare" ºi n-ai ce cãuta aici. S-avem pardon !


eh...tot felul de exemplare...nu lua in seama tot ce citesti!
sweetpink
Postat pe 21 Septembrie 2008 03:15
da cine se crede tipa? Fecioara Maria? doamne daca ar durea prostia...sau e o minune cumva si eu nu stiu? singura femeie virgina existenta vreodata pe pamant? saraca mai bine ar face rost de bani sa se duca la psiholog,psihiatru sau de ce ar mai trebui pt asa ceva ca e dusa rau.
di_cristina
Postat pe 21 Septembrie 2008 05:48
sau daca fata vrea sa primeasca bani ca sa fac sex poate sa rezolve problema banilor si in rate pt ca e virgina prima rata cere si ea mai mult iar urmatoarele mai micute si uite asa isi plateste fata necesitatile ca doar nu ar fi nici prima nici ultima. doamne nici acum nu mi-am revenit,nu-mi vine sa cred ce poate debita lumea. bai nene si eu sunt proasta dar cand ii vad sau aud pe altii parca ma simt mai bine.
di_cristina
Postat pe 21 Septembrie 2008 05:55
1.woooow ce-i cu discriminarea asta?si eu care credeam ca numai barbatii se ocupa cu asa ceva(bine ca m-am inselat:D ) pey si eu am avut cont pe yuppy.Nu mi se pare ceva deplasat..si uneori e nevoie si de parerea sexului opus..logic!oricum yuppy sucks(scuze baieti)-cred ca 80% dintre'barbatii'care posteaza acolo sunt misogini infocati..da domn'le infocati,mai ceva ca microbistii!cred ca asta e un sport pentru ei..dar nu conteaza,vroiam doar sa subliniez ca fiecare are dreptul de a-si crea cont pe orice site pofteste,atata timp cat are un comportament decent
2.am incercat sa intru si eu pe linkul referitor la tipa respectiva(cea cu himenul de vanzare )si nu mi-a mers:( da daca ziceti voi ca nici nu-i frumoasa....hmmm...oricum un disperat nu ar da 1 milion de dolari pentru a dezvirgina o tipa-logic ar prefera una mai'versata'-si spre norocul lui,.prostituatele sunt mai ieftine Doamneeee si cand ma gandesc cate se intampla in lumea asta si presa face atata tam-tam pe o chestie de nimic... cum am auzit la stiri zilele trecute-prima stire a buletinului de stiri de la ora 19(la antena 1 parca):mihaela radulescu divorteaza!Jeeeez mor copii de frig si foame,fara adapost sau maltratati,iar prima stire e divortul unei'vedete'?
pucca22
Postat pe 21 Septembrie 2008 10:15
De la: Larisa82, la data 2008-09-13 00:58:18ideea tipei nu e rea,mai ales ca poate vrea sa scape de virginitate,chestia e ca nu o sa-i dea nimeni nici macar 1000 de dolari nu 1 milion keep dreaming....



Corect!
Bravo, Larisa!
cartheo
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:02
Ai punctat bine, Lydeea. Comportamentul decent si civilizat asta e tot ce li se pretinde ca sa nu mai existe reprosuri referitoare la prezenta lor aici. Nu mai exagerati cu interpretarile rauvoitoare ca nu e cazul. Nu cred sa existe femeie in toata lumea asta sa displaca toti barbatii. Fiecare are si rude, prieteni, parteneri barbati. Singurul lucru care deranjeaza este nesimtirea...atat. Si cum aici suntem in spatele unui monitor si nu avem contact direct unii abuzeaza si asta da, deranjeaza. Dar nici nu stiu de ce am intervenit eu in discutia asta. Uitasem ca pe langa barbati mai avem parte si de fanele lor ca ei, saracutii, nu se pot apara (a se citit argumenta) singuri. Ionut, ma bucur ca ai timpul necesar sa navighezi pe atatea siteuri desi esti intelectual si cum stii si tu, a fi intelectual presupune o instruire continua. Numai bine tuturor.

Postat pe 21 Septembrie 2008 11:06
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-13 00:58:23nu-i prost cine cere.. e prost cine da!


Exactly!
Salut, zuzu_mic; tu si Alrisa sinteti niste dragute!
cartheo
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:14
Scuze, Larisa voiam sa spun
cartheo
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:14
De la: ionutsk, la data 2008-09-15 01:33:40Mã amuz gândindu-mã cã dacã cineva chiar ar avea un milion de pus la bãtaie, ar putea face o înscriere publicã ºi candidatele sã treacã printr-un concurs televizat pânã rãmâne doar una, cu juriu cu interviuri, cu prietenii susþinãtori, cu pãrinþi înlãcrimaþi, cu vot prin SMS - cu tot tacâmul. Bãnuiesc cã totul ar fi cât se poate de fezabil. E un subiect bun pentru o carte. Poate mã hotãrãsc ºi o scriu eu :). Sã nu-mi furaþi ideea ! :))



Excelent, ionutsk!
Eu nu-ti fur ideea, dar subscriu...
cartheo
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:17
De la: Gabi19, la data 2008-09-19 13:47:25Din cate vad e plin de frustrati si misogini pe site. Apropo, asta e site de femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dracu cautati pe aici? Daca vroiam sa "beneficiem" de prezenta lor ne inregistram pe site de barbati sau mixt........na ca m-am enervat Tare penibili sunteti de stati pe site pt. femei. Care ar fi motivul? Poate va alegeti cu vreo fraiera sau cum?????????????? Au ajuns fetele si femeile sa-si stearga conturile sau sa stea cu mesajele blocate din cauza disperatilor. Stiu ce vorbesc, cazuri concrete. Mare nesimtire pe capul unora. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Dar de ce, draga Gabi19?
Fiecare are dreptul la opinie; si acest site, desi SE ADRESEAZA feneilor, nu le este destinat in exclusivitate (ca admin. ar fi facut ceva in acest sens; n-a facut-o, deci sugestia e aberanta)
Apoi, interventiile celor incriminati de tine au fost de bun-simt. Iar topicul propus de ionutsk (ca si interventiile lui, aici si in alte parti) idem! Cit despre nesimtire, darga mea, mai degraba tu dai dovada de asa ceva!

In schimb, n-am inteles ce-ai vrut sa spui cu frustratii si misoginii? Poate ma (ne) lamuresti...
cartheo
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:24
Hai mah nu deviati...vorbeam si noi de virginitatea fetei apropo....imediat cum am citit aici m`am interesat ...look.. http://a11news.com/641/natalie-dylan/

Si pana la urma eu cred k e o fata fff desteapta bey ..nu ca multe dintre noi care in cazul celor fericite impartim "comoara" cu pers iubita..in cazul celor nefericite o dau cui apuca asa....de plictiseala sau curiozitate Ei...n`avem si noi pic de creier ca faceam avere....asa cu ce ne`am ales...cu iubire sau companie...ee..asta nu tine de foame..in ziua de azi totul se bazeaza pe bani bani bani ..observ
Lasand tonul ironic la o parte eu cred k e un fel de prostitutie....si ca ce e tinut prea mult la pastrare deodata explodeaza...
Cat despre cine ar da bani....oho...e lumea plina de nebuni...
in concluzie girl...e bien ca stie ce vrea
Cherry_bob
Postat pe 21 Septembrie 2008 11:52
O sa radeti, dar stiati ca o prostituata virgina e mai valoroasa decat una care are experienta. Cate fete virgine nu sunt vandute la preturi destul de mari (nici un milion de dolari, totusi), pe post de carne vie. Mai sunt si barbati care colectioneaza virgine, carora li se pare ca daca fata e virgina ei au mai mult testosteron si sunt mai barbati.
Marina_Simona
Postat pe 21 Septembrie 2008 12:33
Tot ce zboara se mananca ?????? Daca ea vrea , nu inseamna ca o sa si primeasca ! Daca ar fi asa , ce s-ar intampla ?! Maine poimaine o sa vedem magazine cu " femei la prima mana " sau " avem virgine proaspete " ! Hai sa fim seriosi ! Tara arde si baba se piaptana !

Postat pe 21 Septembrie 2008 13:50
Sincer mi se pare o idiotenie 1 milion de dolari dar ce se crede se vinde pur si simplu putea sa isi puna o placut pe care sa scrie sunt virgina ma vand pt 1 milion de dolari...asa ceva nu am mai intalnit...

Postat pe 21 Septembrie 2008 13:52
Bine zis adicon...
Mada11
Postat pe 21 Septembrie 2008 15:05
- Domnisoara, va-ti culca cu mine pentru 1 milion de dolari?
- hmmmm, da.
- Dar pentru 50 de dolari?
- Drept cine ma luati?!?!?!
- Asta am lamurit, acum negociam!
annemone_dam88
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:20
chiar asa!! ar trebui sa plateasca vreo televiziune 1 milion ca sa aiba exclusivitate...si va avea mult de castigat ca o sa aiba audienta maxima!!heheheh..razna rau e tipa...poate ca minte,poate vrea doar o cariera in televiziune sau un irinel ca o rampa de lansare
xxelena85
Postat pe 21 Septembrie 2008 17:46
De la: Gabi19, la data 2008-09-19 13:47:25Din cate vad e plin de frustrati si misogini pe site. Apropo, asta e site de femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dracu cautati pe aici? Daca vroiam sa "beneficiem" de prezenta lor ne inregistram pe site de barbati sau mixt........na ca m-am enervat Tare penibili sunteti de stati pe site pt. femei. Care ar fi motivul? Poate va alegeti cu vreo fraiera sau cum?????????????? Au ajuns fetele si femeile sa-si stearga conturile sau sa stea cu mesajele blocate din cauza disperatilor. Stiu ce vorbesc, cazuri concrete. Mare nesimtire pe capul unora. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


adevaru-i ca si eu i-am spus barbatului meu sa nu mai intre ca asta e topic pentru femei...da' el a zis ca tocmai si-a descoperit latura feminina asa ca are tot dreptul sa intre macar o data pe saptamana...

Postat pe 21 Septembrie 2008 22:39
De la: inocica, la data 2008-09-21 22:39:20
De la: Gabi19, la data 2008-09-19 13:47:25Din cate vad e plin de frustrati si misogini pe site. Apropo, asta e site de femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dracu cautati pe aici? Daca vroiam sa "beneficiem" de prezenta lor ne inregistram pe site de barbati sau mixt........na ca m-am enervat Tare penibili sunteti de stati pe site pt. femei. Care ar fi motivul? Poate va alegeti cu vreo fraiera sau cum?????????????? Au ajuns fetele si femeile sa-si stearga conturile sau sa stea cu mesajele blocate din cauza disperatilor. Stiu ce vorbesc, cazuri concrete. Mare nesimtire pe capul unora. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


adevaru-i ca si eu i-am spus barbatului meu sa nu mai intre ca asta e topic pentru femei...da' el a zis ca tocmai si-a descoperit latura feminina asa ca are tot dreptul sa intre macar o data pe saptamana...



saluta-l din partea mea ino..... el e un domn dealtfel un cavaler desavarsit.... si dai si tu voie mai des.....

dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:43
bine..fie..asta ca ai pus tu o vorba buna pentru el..si te stiu de femeie serioasa...

Postat pe 21 Septembrie 2008 22:45
pai sincera sa fiu mi-au placut comentariile lui pe la topicurile referitoare la educatia in scoli.... de acolo si rugamintea mea....
dandanaua_reloaded
Postat pe 21 Septembrie 2008 22:48
1 milion de dolari la cum arata ea ca am vazut clipul daca ar da 2000 de dolari ar trebui sa fie multumita...cred ca mai multi bani a luat de la televiziune ca au dat o stire exclusiva...nu fac discriminare dar daca pe ea atata o duce capul sa se vanda treaba ei mult succes in a gasi fraierul care sa-i plateasca 1 milion de dolari

Postat pe 22 Septembrie 2008 09:15
@rock nu mai dezinforma lumea, mai intai documenteaza-te si apoi vorbeste despre un anume subiect. gheisele nu isi vindeau virginitatea, a fost o intreaga dezinformare odata cu filmul si cartea Memoriile unei gheise, in care se spune ca anume persoane cumparau virginitatea gheiselor. Ele nici nu intretineau relatii sexuale, decat daca voiau ele, nu ca erau platite.
fluturas1987
Postat pe 23 Octombrie 2008 21:35
aualeu mamicoo un mil de $ pt o"pasarik"da ce pana mea de vultur are e de aur si e pe orizontala?de eram si eu milionar sa vezi ce gradinita particulara imi deschideam.....

inca ceva interesant:in Guam, sunt barbati a caror slujba e sa calatoreasca prin sate si sa defloreze tinerele virgine care ii mai si platesc bine pentru acest privilegiu! De ce? Dupa legile lor, virginelor le este interzis sa se casatoreasca.

UNDE naiba e GUAM asta ca vreau si eu sa le scap pe tinerele de acolo de acest "privilegiu" asa poate fac bani pt domnisoara cu fufulik de aur
mickyyo_parintele
Postat pe 24 Octombrie 2008 05:18
Parca ar fi singura virgina din lume...Cine o fi dispus sa dea atatea bani doar pt asta? Nu i se pare ca exagereaza?
daria08
Postat pe 30 Octombrie 2008 20:02
macar este vreo bunaciune ? ca asa se gaseste vreun pampalau cu bani

Postat pe 30 Octombrie 2008 20:04
De la: Georgia99, la data 2008-10-30 20:04:26macar este vreo bunaciune ? ca asa se gaseste vreun pampalau cu bani



poate sa fie buna tot p.....da are....si daca nu e poleita ce rost are sa dai atatia bani?
mickyyo_parintele
Postat pe 1 Noiembrie 2008 17:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
eu leu, el rac 2 De la: ik22 28 Iulie 2010 04:28
Fara sex! cat? 257 De la: kudika029282 16 Septembrie 2009 17:47
Videochat. Iar. 3 De la: one_size 22 Aprilie 2010 14:00
Pozitii ;) 27 De la: fergieum 18 Iulie 2011 00:09
CE PARERE AVETI VOI DESPRE BARBATII CARE UMBLA DUPA FEMEI CU BANI 147 De la: oana84onutza 17 Noiembrie 2009 17:59