Setari Cookie-uri

Un milion de dolari contra virginitate

Am auzit la TV ºtirea conform cãreia Natalie Dylan, proaspãtã absolventã a Sacramento State College, în vârstã de 22 de ani, e dispusã sã-ºi "dãruiascã" virginitatea contra sumei de un milion de dolari, ca sã-ºi finanþeze studiile ºi ca sã-ºi asigure o "stabilitate" financiarã. Voi ce pãrere aveþi când auziþi la ºtiri asta ?
ionutsk
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:48
pai dak e vorba p`asa...mi`o cos...
Dak mi`o cos se pune ??:))
Sabrina_Nede
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:49
Pai...aici e cu dus-intors...sa ne gandim doar la faptul k prima oara conteaza enorm...k te markeaza ca femeie...zic eu...si k pana mea...iti cam vinzi viitoarea viata sexuala...pt k nu stii cum vor decurge lucrurile dupa...

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:52
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-13 00:49:32pai dak e vorba p`asa...mi`o cos...
Dak mi`o cos se pune ??:))

:)))) sabrina, te insotesc la cusut

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:52
Cu atza ROSIE vreauuuu :)))

si legat de subiect : Mi se pare cam deplasata ideea...vorba lu` rock ...iti vinzi viatza "sepsuala"...ce muschii mei :))
Sabrina_Nede
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:54
Dar cu mintea de acum...si eu mi-as coase pasarrica.... =)))

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:56
ce idei mai au unii...doamne...dar cine ar da atatia bani pe virginitatea tipei ?

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:56
Neah...acum serios....e prostitutie la nivel inalt...asa faceau gheishele...ce sunt gheishele...a? cam despre asta e vorba...e prostitutie facuta si publica...

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:57
ideea tipei nu e rea,mai ales ca poate vrea sa scape de virginitate,chestia e ca nu o sa-i dea nimeni nici macar 1000 de dolari nu 1 milion keep dreaming....

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:58
nu-i prost cine cere.. e prost cine da!

Postat pe 13 Septembrie 2008 00:58
degeaba o da, k nu o ia nimeni adik poate sa o ia orice barbat, GRATIS

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:00
eu ma refeream la milionul de dolari

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:02
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-13 01:02:02eu ma refeream la milionul de dolari

clar..poate din snobism sa gaseste vreunu sa dea

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:03
mai ales ca tipa nici nu arata cine stie ce

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:03
kiar un milion de dolari... :-o e frumoasa tipa? are ceva? asa deosebit?adik...kiar un milion de dolari...mai bine o dezvirgineaza cinci odata si pun mana de la mana =)))

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:04
Sunt sigura ca baiatul` ala virgin pana la 22 de ani ar da !:))))))))))))))))))))))
Sabrina_Nede
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:05
probabil ca au fost barbati care s-au gandit la varianta asta sa faca cheta

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:05
sabrina,lasa-ma cu el ca mor!!!!!!!!ai vazut ca nici nu mai stie citi saracul din cauza hormonilor pusi la pastrat

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:07
Dar un virgin cu o virgina??? nu vad sensul...adik...el de ce cu o virgina? sa o kinuie mai tare

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:14
te rog eu rock to love intra pe topicul virgin pana la casatorie si explica-i tu baiatului care e faza ca eu cu sabrina am obosit!!

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:15
sexul pana la casatorie,pardon.

Postat pe 13 Septembrie 2008 01:16
Bun, înþeleg cã orice om are un preþ al sãu :).
Problema pe care mi-o pun este aspectul pe care îl dã publicitatea fãcutã în jurul cazului. Tipa va trebui sã trãiascã întreaga viaþã cu chestia asta în "palmares". Copiii ei vor ºti de asta. Vor fi mândrii de ea ?
Problema e pusã mai interesant în filmul "Propunere indecentã", dar acolo presa nu juca nici un rol.
Zic, dacã-i despre bani, pentru încã un milion ar fi oare de acord ºi cu transmiterea în direct a "evenimentului" ? E altceva ?
Un milion e un milion; dar ar face-o ºi pentru 100.000 ? Dar pentru 10.000 ? E vreo diferenþã ?
ionutsk
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:24
Mã amuz gândindu-mã cã dacã cineva chiar ar avea un milion de pus la bãtaie, ar putea face o înscriere publicã ºi candidatele sã treacã printr-un concurs televizat pânã rãmâne doar una, cu juriu cu interviuri, cu prietenii susþinãtori, cu pãrinþi înlãcrimaþi, cu vot prin SMS - cu tot tacâmul. Bãnuiesc cã totul ar fi cât se poate de fezabil. E un subiect bun pentru o carte. Poate mã hotãrãsc ºi o scriu eu :). Sã nu-mi furaþi ideea ! :))
ionutsk
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:33
De la: ionutsk, la data 2008-09-15 01:24:28Bun, înþeleg cã orice om are un preþ al sãu :).
Problema pe care mi-o pun este aspectul pe care îl dã publicitatea fãcutã în jurul cazului. Tipa va trebui sã trãiascã întreaga viaþã cu chestia asta în "palmares". Copiii ei vor ºti de asta. Vor fi mândrii de ea ?
Problema e pusã mai interesant în filmul "Propunere indecentã", dar acolo presa nu juca nici un rol.
Zic, dacã-i despre bani, pentru încã un milion ar fi oare de acord ºi cu transmiterea în direct a "evenimentului" ? E altceva ?
Un milion e un milion; dar ar face-o ºi pentru 100.000 ? Dar pentru 10.000 ? E vreo diferenþã ?

Pai cum vrei sa faca banii astia daca nu prin publicitate?Spera si fata ca s-a gasi vre-un nebun care sa ii dea banii astia...e logic!
Probabil ca nu se gandeste acum la ce vor crede copiii ei,si si daca se gandeste,probabil ca e pe mentalitatea...pai eram virgina la 22 de ani...deci mare lucru pt societatea feminina de azi si am facut ce am facut cu un scop nobil-sa nu aveti o mama proasta...si...nu am facut asta cu primul prost,macar era bogat
sweetpink
Postat pe 15 Septembrie 2008 01:55
Eu cred cã la mijloc este stilul pragmatic ºi... practic american. Fata s-a uitat în jurul ei ºi ºi-a spus: "No, trebuie sã vând ceva de prin casã pentru a face rost de niºte bani." Cum nu putea lua cine ºtie ce pe televizor sau pe scaunele din bucãtãrie, a fãcut rapid un studiu de marketing ºi a ajuns la concluzia cã e penurie de virgine ºi la ei, la americani. Urmarea? ªi-a scos himenul la vânzare. Cred cã ar merge ºi la noi dar ar trebui sã specifice: "accept ºi credit pentru nevoi personale sau chiar plata în n rate"...
adicon
Postat pe 15 Septembrie 2008 07:38
... cum spune un proverb , mare este gradina domnului ! sau cate bordeie atatea obiceie . este si chestie de gust , nu poti sa te c..i in gustul omului ... sau ma rog , al femeii . treaba-i clara , la americani totul este posibil , nu exista lucruri care nu sunt de vanzare pentru un pret corect , nu exista tabu-uri etc. daca ai o campanie publicitara beton poti sa vinzi cu succes si un r...t pe batz . un lucru nu iau multi in seama : ce o sa se intample dupa aia . asa cum scoti pe taraba fara prea multe fasoane vaginul sau , ma rog himenul , asa poti pune la fel de bine orice , nu ? chiar orice ? cum bine spunea batranul will " ceva este putred in danemarca " . da' oricum , fiecare face ce pofteste cu viata lui , chiar si s-o arunce la gunoi daca vrea . partea mai stupida este insa faptul ca s-a facut atata tam-tam in presa . mare scofala . oricum , fraier este cine-si pierde timpul citind asa ceva sau chiar cautand vreun sens ascuns intr-o tampenie . ar mai trebui sa invitam niste psihologi care sa gaseasca o explicatie savanta si cool pentru banala prostie . viata mea decurgea bine , lin si in siguranta si fara sa stiu de marea problema existentiala a unei demoazele care avea o teribila mancarime vaginala si nu stia cum sa scape de ea intr-un mod creativ si profitabil ... n-a avut sansa sa intalneasca vreo doi cioroi de la ea din oras , proaspat scapati din parnaie dupa 10 ani de abstinenta fortata si satui de popou de puscarias . asta da perspectiva diferita !
claudio
Postat pe 15 Septembrie 2008 08:38
Zau? Un milion?
Kathara
Postat pe 15 Septembrie 2008 09:46
De la: rock__to_love, la data 2008-09-13 01:04:40kiar un milion de dolari... :-o e frumoasa tipa? are ceva? asa deosebit?adik...kiar un milion de dolari...mai bine o dezvirgineaza cinci odata si pun mana de la mana =)))

http://www.thehollywoodgossip.com/gallery/vote.php

Full_Metal_Jacket
Postat pe 17 Septembrie 2008 23:03
De la: Georgia99, la data 2008-09-13 01:00:12degeaba o da, k nu o ia nimeni adik poate sa o ia orice barbat, GRATIS

Normal ca poate daca tipa e foarte proasta. Vai uitasem ca acum e la moda sa intretina femeile barbatii. Eu zic sa va luati repede repede 2-3 joburi doar doar sa nu fiti parasite

Postat pe 19 Septembrie 2008 13:39
Din cate vad e plin de frustrati si misogini pe site. Apropo, asta e site de femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dracu cautati pe aici? Daca vroiam sa "beneficiem" de prezenta lor ne inregistram pe site de barbati sau mixt........na ca m-am enervat Tare penibili sunteti de stati pe site pt. femei. Care ar fi motivul? Poate va alegeti cu vreo fraiera sau cum?????????????? Au ajuns fetele si femeile sa-si stearga conturile sau sa stea cu mesajele blocate din cauza disperatilor. Stiu ce vorbesc, cazuri concrete. Mare nesimtire pe capul unora. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postat pe 19 Septembrie 2008 13:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
:-? 4 De la: simonycik 9 Octombrie 2009 10:03
exista riscuri? 6 De la: ad__83 1 August 2011 17:05
Sunt toate relatiile o minciuna?!? 6 De la: kudika084234 11 Mai 2010 17:46
insarcinata sau probleme cu stomacul? 32 De la: kudika_28965 13 Februarie 2013 23:32
ce? 13 De la: felixcat 22 Noiembrie 2009 14:55