Mai multe
| Am auzit la TV �tirea conform c�reia Natalie Dylan, proasp�t� absolvent� a Sacramento State College, �n v�rst� de 22 de ani, e dispus� s�-�i "d�ruiasc�" virginitatea contra sumei de un milion de dolari, ca s�-�i finan�eze studiile �i ca s�-�i asigure o "stabilitate" financiar�. Voi ce p�rere ave�i c�nd auzi�i la �tiri asta ? | ||
|
ionutsk Postat pe 13 Septembrie 2008 00:48 |
||
|---|---|---|
|
pai dak e vorba p`asa...mi`o cos... Dak mi`o cos se pune ??:)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 00:49 |
||
| Pai...aici e cu dus-intors...sa ne gandim doar la faptul k prima oara conteaza enorm...k te markeaza ca femeie...zic eu...si k pana mea...iti cam vinzi viitoarea viata sexuala...pt k nu stii cum vor decurge lucrurile dupa... | ||
|
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:52 |
||
De la: Sabrina_Nede, la data 2008-09-13 00:49:32pai dak e vorba p`asa...mi`o cos... :)))) sabrina, te insotesc la cusut
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:52 |
||
|
Cu atza ROSIE vreauuuu :))) si legat de subiect : Mi se pare cam deplasata ideea...vorba lu` rock ...iti vinzi viatza "sepsuala"...ce muschii mei :)) |
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 00:54 |
||
| Dar cu mintea de acum...si eu mi-as coase pasarrica.... =))) | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:56 |
||
ce idei mai au unii...doamne...dar cine ar da atatia bani pe virginitatea tipei ?
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:56 |
||
| Neah...acum serios....e prostitutie la nivel inalt...asa faceau gheishele...ce sunt gheishele...a? cam despre asta e vorba...e prostitutie facuta si publica... | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:57 |
||
ideea tipei nu e rea,mai ales ca poate vrea sa scape de virginitate,chestia e ca nu o sa-i dea nimeni nici macar 1000 de dolari nu 1 milion keep dreaming....
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:58 |
||
nu-i prost cine cere.. e prost cine da!
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 00:58 |
||
degeaba o da, k nu o ia nimeni adik poate sa o ia orice barbat, GRATIS
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:00 |
||
eu ma refeream la milionul de dolari
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:02 |
||
De la: zuzu_mic, la data 2008-09-13 01:02:02eu ma refeream la milionul de dolari clar..poate din snobism sa gaseste vreunu sa dea |
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:03 |
||
mai ales ca tipa nici nu arata cine stie ce
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:03 |
||
| kiar un milion de dolari... :-o e frumoasa tipa? are ceva? asa deosebit?adik...kiar un milion de dolari...mai bine o dezvirgineaza cinci odata si pun mana de la mana =))) | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:04 |
||
Sunt sigura ca baiatul` ala virgin pana la 22 de ani ar da !:))))))))))))))))))))))
|
||
|
Sabrina_Nede Postat pe 13 Septembrie 2008 01:05 |
||
probabil ca au fost barbati care s-au gandit la varianta asta sa faca cheta
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:05 |
||
sabrina,lasa-ma cu el ca mor!!!!!!!!ai vazut ca nici nu mai stie citi saracul din cauza hormonilor pusi la pastrat
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:07 |
||
Dar un virgin cu o virgina??? nu vad sensul...adik...el de ce cu o virgina? sa o kinuie mai tare
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:14 |
||
te rog eu rock to love intra pe topicul virgin pana la casatorie si explica-i tu baiatului care e faza ca eu cu sabrina am obosit!!
|
||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:15 |
||
| sexul pana la casatorie,pardon. | ||
|
Postat pe 13 Septembrie 2008 01:16 |
||
|
Bun, �n�eleg c� orice om are un pre� al s�u :). Problema pe care mi-o pun este aspectul pe care �l d� publicitatea f�cut� �n jurul cazului. Tipa va trebui s� tr�iasc� �ntreaga via�� cu chestia asta �n "palmares". Copiii ei vor �ti de asta. Vor fi m�ndrii de ea ? Problema e pus� mai interesant �n filmul "Propunere indecent�", dar acolo presa nu juca nici un rol. Zic, dac�-i despre bani, pentru �nc� un milion ar fi oare de acord �i cu transmiterea �n direct a "evenimentului" ? E altceva ? Un milion e un milion; dar ar face-o �i pentru 100.000 ? Dar pentru 10.000 ? E vreo diferen�� ? |
||
|
ionutsk Postat pe 15 Septembrie 2008 01:24 |
||
| M� amuz g�ndindu-m� c� dac� cineva chiar ar avea un milion de pus la b�taie, ar putea face o �nscriere public� �i candidatele s� treac� printr-un concurs televizat p�n� r�m�ne doar una, cu juriu cu interviuri, cu prietenii sus�in�tori, cu p�rin�i �nl�crima�i, cu vot prin SMS - cu tot tac�mul. B�nuiesc c� totul ar fi c�t se poate de fezabil. E un subiect bun pentru o carte. Poate m� hot�r�sc �i o scriu eu :). S� nu-mi fura�i ideea ! :)) | ||
|
ionutsk Postat pe 15 Septembrie 2008 01:33 |
||
De la: ionutsk, la data 2008-09-15 01:24:28Bun, �n�eleg c� orice om are un pre� al s�u :). Pai cum vrei sa faca banii astia daca nu prin publicitate?Spera si fata ca s-a gasi vre-un nebun care sa ii dea banii astia...e logic! Probabil ca nu se gandeste acum la ce vor crede copiii ei,si si daca se gandeste,probabil ca e pe mentalitatea...pai eram virgina la 22 de ani...deci mare lucru pt societatea feminina de azi si am facut ce am facut cu un scop nobil-sa nu aveti o mama proasta...si...nu am facut asta cu primul prost,macar era bogat
|
||
|
sweetpink Postat pe 15 Septembrie 2008 01:55 |
||
| Eu cred c� la mijloc este stilul pragmatic �i... practic american. Fata s-a uitat �n jurul ei �i �i-a spus: "No, trebuie s� v�nd ceva de prin cas� pentru a face rost de ni�te bani." Cum nu putea lua cine �tie ce pe televizor sau pe scaunele din buc�t�rie, a f�cut rapid un studiu de marketing �i a ajuns la concluzia c� e penurie de virgine �i la ei, la americani. Urmarea? �i-a scos himenul la v�nzare. Cred c� ar merge �i la noi dar ar trebui s� specifice: "accept �i credit pentru nevoi personale sau chiar plata �n n rate"... | ||
|
adicon Postat pe 15 Septembrie 2008 07:38 |
||
| ... cum spune un proverb , mare este gradina domnului ! sau cate bordeie atatea obiceie . este si chestie de gust , nu poti sa te c..i in gustul omului ... sau ma rog , al femeii . treaba-i clara , la americani totul este posibil , nu exista lucruri care nu sunt de vanzare pentru un pret corect , nu exista tabu-uri etc. daca ai o campanie publicitara beton poti sa vinzi cu succes si un r...t pe batz . un lucru nu iau multi in seama : ce o sa se intample dupa aia . asa cum scoti pe taraba fara prea multe fasoane vaginul sau , ma rog himenul , asa poti pune la fel de bine orice , nu ? chiar orice ? cum bine spunea batranul will " ceva este putred in danemarca " . da' oricum , fiecare face ce pofteste cu viata lui , chiar si s-o arunce la gunoi daca vrea . partea mai stupida este insa faptul ca s-a facut atata tam-tam in presa . mare scofala . oricum , fraier este cine-si pierde timpul citind asa ceva sau chiar cautand vreun sens ascuns intr-o tampenie . ar mai trebui sa invitam niste psihologi care sa gaseasca o explicatie savanta si cool pentru banala prostie . viata mea decurgea bine , lin si in siguranta si fara sa stiu de marea problema existentiala a unei demoazele care avea o teribila mancarime vaginala si nu stia cum sa scape de ea intr-un mod creativ si profitabil ... n-a avut sansa sa intalneasca vreo doi cioroi de la ea din oras , proaspat scapati din parnaie dupa 10 ani de abstinenta fortata si satui de popou de puscarias . asta da perspectiva diferita ! | ||
|
claudio Postat pe 15 Septembrie 2008 08:38 |
||
Zau? Un milion?
|
||
|
Kathara Postat pe 15 Septembrie 2008 09:46 |
||
De la: rock__to_love, la data 2008-09-13 01:04:40kiar un milion de dolari... :-o e frumoasa tipa? are ceva? asa deosebit?adik...kiar un milion de dolari...mai bine o dezvirgineaza cinci odata si pun mana de la mana =))) http://www.thehollywoodgossip.com/gallery/vote.php |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 17 Septembrie 2008 23:03 |
||
De la: Georgia99, la data 2008-09-13 01:00:12degeaba o da, k nu o ia nimeni Normal ca poate daca tipa e foarte proasta. Vai uitasem ca acum e la moda sa intretina femeile barbatii. Eu zic sa va luati repede repede 2-3 joburi doar doar sa nu fiti parasite
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:39 |
||
Din cate vad e plin de frustrati si misogini pe site. Apropo, asta e site de femei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce dracu cautati pe aici? Daca vroiam sa "beneficiem" de prezenta lor ne inregistram pe site de barbati sau mixt........na ca m-am enervat Tare penibili sunteti de stati pe site pt. femei. Care ar fi motivul? Poate va alegeti cu vreo fraiera sau cum?????????????? Au ajuns fetele si femeile sa-si stearga conturile sau sa stea cu mesajele blocate din cauza disperatilor. Stiu ce vorbesc, cazuri concrete. Mare nesimtire pe capul unora. Sa va fie rusine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 19 Septembrie 2008 13:47 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ciorapi sau nu la sandale? | 9 | De la: Corina1205 30 Iulie 2011 17:45 |
| Posibilă sarcina? | 1 | De la: kudika_1033149 13 Iunie 2018 15:55 |
| menstruatie falsa dupa escapelle | 1 | De la: robica29 25 Ianuarie 2014 15:39 |
|
|
||
| Granita intre vulgar si sublim | 66 | De la: arhanghel 14 Decembrie 2009 23:59 |
| sex cu fotbalisti ? | 31 | De la: roxette13 14 Septembrie 2010 18:31 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.