Setari Cookie-uri

Orgasm

adica da, un sef avem, si un soare
googoodoll
Postat pe 20 Septembrie 2008 18:57
De la: Lucia1971, la data 2008-09-20 18:39:23si pretul?

Am auzit-s-ar putea sa fie mit,ca o tipa si-a pus un pirce in clitoris(cred) si ca la fiecare km de mers pe jos are cate un orgasm-e adevarat ca nu e dintr-acela vaginal da ...zic eu merita-nu mai stiu acum exact cat costa sa iti faci un pirce-ing,dar cred ca nu mult.
Aaaa si mai este varianta ieftina-dusul,dar asta nu am inteles exact cum tebuie folosit...
sweetpink
Postat pe 20 Septembrie 2008 19:27
se demonteaza si se tine in tanga 23 de minute, si in al 24-lea ai orgasm, garantat !!!
googoodoll
Postat pe 20 Septembrie 2008 19:55
I-ai multumit pe toti.
cesar
Postat pe 21 Septembrie 2008 18:45
Am mentionat cele de mai sus pentru ca stiu cat sunt de adevarate.

Din aceeasi carte, si din aceeasi experienta personala, am sa citez:
"Freud a fost primul care a sugerat ca exista doua tipuri de orgasm: VAGINAL si CLITORIDIAN".
"El a spus ca orgasmul trait in urma stimularii clitorisului este precursorul unui orgasm mai profund si mai satisfacator simtit in vagin in timpul penetrarii de catre penis" - si aicea ii dau din nou o mare dreptate lui Freud.
"Dupa parerea lui Freud, orgasmul VAGINAL este un raspuns sexual ADEVARAT, MATUR, in timp ce orgasmul CLITORIDIAN este imatur si inferior". Aici, pt. cine a putut vre o data sa faca diferenta, va stii iarasi cata dreptate a avut Freud !!!

Ei, si aicea - la ultima afirmatie a lui Freud, apar o serie de comentarii contradictorii in lumea cercetatorilor specialisti ...

"Chiar daca toate orgasmele sunt la fel" , "femeile relateaza TOTUSI senzatii diferite in situatiile in care au fost penetrate, fata de cele in care au fost masturbate". "Iar surpriza este ca orgasmele obtinute prin masturbare, care sunt traite de toate femeile care reusesc sa invete CUM sa ajunga la CLIMAX prin masturbare, singure sau cu un partener, sunt cele mai placute". "Toate femeile care ajung la orgasm in acest mod cunosc tensiunea acuta din clitoris, senzatia voluptoasa care se descompune in contractii multiple ale tesuturilor inconjuratoare".
"O minoritate a femeilor (in jur de 20%, dupa sexologul Shere Hite), care au simtit si orgasmul cu penisul in interiorul vaginului, il descriu ca fiind o experienta cu totul diferita ..... orgasmul cu penetrare este ca bubuitul unei explozii indepartate, puternic dar cumva inabusit".

"Un orgasm simultan, in care ambii parteneri ajung la punctul culminant in timpul penetrarii, poate fi resimtit ca o explozie subterana surprinzator de puternica ..."

Ei mai spun in acea cartem printre altele ca:
"IMPORTANT este ca femeile trebuie sa traiasca in mod regulat orgasme masturbatorii". (masturbatorii ??? EU NU SUNT DE ACORD, si va voi spune mai tarziu si de ce)
"Orgasmul elibereaza tensiunile, reincarca corpul si revitalizeaza mintea. In urma orgasmului femeia ramane implinita si plina de energie". "Atunci cand orgasmul de acest tip este trait alaturi de un partener, el reprezinta o culme a implinirii sexuale si poate fi o expresie puternica a dragostei, ajutand la unificarea cuplului".

Ei, aici trebuia ajuns. Ce se intampla daca masturbarea nu se realizeaza IN CUPLU ? Nu credeti ca relatia din cuplu are de suferit?
Ba bine ca da! Cu atat mai mult daca partenerul este nepriceput, sau nu va aduce nici o satisfactie/orgasm NICI NU VA AVEA VRE-O SANSA daca d-vs. va satisfaceti singure

Deci, cel mai important, tot atat de important ca si descoperirea propriului corp, a propriilor placeri, ramane totusi CONSILIEREA COMUNICAREA CU PARTENERUL. incercarea de a face totul IMPREUNA

Simply_i
Postat pe 21 Septembrie 2008 19:23
De'ar fi si practica la fel de simpla ...oricum multumesc
Daisy_amorina
Postat pe 22 Septembrie 2008 16:47
Ar fi cateva lucruri pe care o femeie le poate face pentru a avea orgasm.
1. sa incerce sa faca sex cu mai multi parteneri. Nu in acelasi timp evident, insa putine sunt cele care pot termina cu barbatul cu care au prima relatie (sau a doua, sau a treia). Uneori e nevoie de mult mai multi parteneri pentru a ajunge sa te cunosti ca femeie.
2. ai zis ca il iubesti deci probabil numai ideea de a o face cu altul iti repugna si e de inteles. Cumpara-ti un vibrator - si joaca-te cu el pana inveti sa termini. Tu singurica.
3. e posibil ca minunatul in pat iubit al tau sa aiba un penis nepotrivit vaginului tau. Barbatii nu sunt buni si prosti in pat ci potriviti si nepotriviti cu tine.
4. Freud avea ceva ceva dreptate in ceea ce spunea cu tipurile de orgasm. Cel provenit din stimularea clitorisului este mai usor de obtinut, pentru ca suntem mai obisnuite cu acest tip de stimulare sau ma rog... eu nu stiu sa iti explic stiintific.
5. Mai departe - la nivel practic, cand vei dori sa termini (dupa ce inveti sa te joci cu vibratorul, cu degetele, cu dusul etc.) te sui tu frumusel pe iubitul tau, il pui sa stea nemiscat si incerci sa iti explorezi vaginul cu penisul sau. Deja vei stii ce cauti pentru ca ai facut asta cu vibratorul. In timpul asta preseaza-ti clitorisul de pubisul lui sau chiar masturbeaza-te cu mana. Probabil nu o sa iti iasa din prima.. dar mai incerci de 2-3 ori si sigur termini. Evident trebuie sa te relaxezi in timpul asta. Ma rog... asta in cazul in care penisul totusi corespunde. Daca penisul nu corespunde, unei femei care nu a avut niciodata orgasm ii e mai greu sa se descurce.
6. Dupa ce te inveti cu orgasmul asta "combinat" poti sa experimentezi si alte pozitii... dar mai vorbim dupa.
7. Fa muuuuuult muuuuult sex. Incearca sa combini tipurile de sex, tipurile de pozitii si parerea mea, ar trebui sa ai mai multe acte mai scurte (10-15 min) intr-o noapte decat unul lung si stresant pentru vaginul tau. Cand spun mai multe acte spun minim 3. E posibil sa incepi sa ai orgasm de la al 4-lea act sexual. Fa pauze intre actele sexuale dar nu mai mult de 30 de minute. In tot timpul asta organele tale genitale vor pastra excitatia care se va transmite cumulativ de la un act la celalalt pana cand intr-un final vei reusi sa termini.
8. de cate ori nu termini prin sex normal spune-i iubitului tau sa te ajute sa termini prin sex oral. Roaga-l sa iti stimuleze vaginul cu degetul cat mai mult in timpul actului sexual oral. Daca vrea sa te ajute sa ai orgasm vaginal e suficient ca atunci cand simte ca tu esti pe cale sa termini sa nu te mai atinga cu gura si sa pastreze numai stimului vaginal. In felul asta e posibil sa ai orgasm - chiar daca e vorba de deget :P
9. tot cu ajutorul partenerului, in timp ce face sex cu tine poate sa te stimuleze in zona clitorisului (dar cu grija sa nu te doara) si din cand in cand sa te linga, apoi sa faca din nou sex and so on pana cand termini...
si ti-as mai putea scrie vreo 30 de sfaturi dar ma opresc aici, nici nu stiu daca le vei citi sau nu :) oricum, daca te ajuta cu ceva, si eu am fost la fel ca tine - 4 ani cu primul iubit fara nici un orgasm vaginal. Dupa el au mai urmat un numar de barbati (nu vreau sa dau cifre) apoi urmatorul iubit stabil - cu care am avut primul orgasm dupa 6 luni. Dupa primul orgasm el a inteles ce anume m-a facut sa am orgasmul si a repetat. Uneori ii iesea, alteori nu - ideea e ca, in timp si cu mare implicare din partea lui am reusit sa am orgasm la fiecare act sexual. Acum - pot sa am orgasm in 30 de secunde dupa ce simt un penis in interior (e drept ca au trecut ceva ani de atunci). Asa este cu femeile - si noua ne trebuie experienta si experiente si ne mai trebuie si amanti talentati :). Si o ultima recomandare - nu il minti NICIODATA ca ai orgasm daca nu ai. E un quest in 2, daca el stie ca tu esti ok nu o sa stie cum sa te ajute si vei fi acolo all by yourself. Deci bottom line, cand esti singura te masturbezi la greu, cand esti cu el in pat faceti echipa. Transparenta totala :) Hai bafta!

Postat pe 14 Octombrie 2008 00:33
Iar pentru Simply_i, fata asta are o problema de orgasm, trebuie sa isi cunoasca corpul - nu poate face asta langa iubit 24 de ore din 24. Pana la urma e corpul ei si e datoria ei sa il exploateze. Masturbarea langa prieten poate fi inhibatoare pentru femeie. In loc sa fie atenta la ce simte va fi atenta la ce simte el. Nu e ok.

Postat pe 14 Octombrie 2008 00:37
multumesc frumos Lulababe pt.sfaturi,am avut de invatat multe!si eu ajung mai greu la orgasm vaginal,asa ca ce ai scris tu s-ar putea sa ne ajute pe multe fete, chiar daca nu recunostem toate
anisa_nisa
Postat pe 14 Octombrie 2008 08:00
Poate nu sint eu in masura sa dau sfaturi dar..."orgasme orgasmice cutremuratoare etc etc"....am de cind am inceput sa imi cunosc propriul corp.
Subscriu la citatele date de Simply_i, trebuie intra-adevar sa incerci sa iti cunosti reactiile corpului, care sint zonele care te excita, ce iti place sa ti-i se faca, si e f. importanta pozitia in care poti avea orgasm. Trebuie amindoi sa explorati si sa iti dai singura seama ce pozitie excita clitorisul, sau vaginul, dupa parerea mea trebuie si el sa fie interesat de asta (din neimplinirea ta sexuala se poate ajunge la multe discutii si certuri, ce nu fac bine relatiei).
O solutie ar fi sa te masturbeze kiar el, sa va uitati la filme (excita ....kiar daca pt. unii e vulgar) , vorbele de iubire si alint ( cred ca si astea conteaza nu numai cele vulgare...).
Dar, in primul rind trebuie sa fii relaxata, sa nu te gindesti tot timpul " de ce nu vine ????? vreau sa vina !!! sa traiesti fiecare atingere si senzatie, si sa te concentrezi si sa insinsti pe ceea ce-ti face placere TIE! La ei e mai simplu, de cele mai multe ori.
Succes ! merita e suuuper !
_iluzie_
Postat pe 23 Octombrie 2008 12:26
hmmmm.....m-am gandit mult pana sa ma bag in topicul asta....pentru ca e dificil sa dai sfaturi in asemenea domeniu....si asta pentru ca acest lucru difera de la om la om, de la cuplu la cuplu.....degeaba va zic cum ajung eu cu sotul meu la orgasm.....daca pe voi va lasa reci.....deci parerea mea e ca ar trebuie sa purtati mai intai o discutie cu partenerii vostri despre ce si cum va place si unde va place, muzica, vin, rosu, petale, chestii, pozitii, unde sa puna mana, guritze, etc etc, cum sa se miste, viteza...etc.....totul tine de tehnica....degeaba va asteptati sa ghiceasca bietii baieti ce vreti daca nu le ziceti.....nu-s magicieni....sunt oameni.....discutia rezolva....nu sex la greu si fara calitate.....calitate nu cantitate....deci dicutati si aplicati!!!!spor la orgasme....



viata e o boala cu transmitere sexuala!
racushor_26
Postat pe 30 Octombrie 2008 17:36
mai fetelor eu sunt sigura ca ati avut dar nu cred ca realizati atunci cand il aveti.
ETE_EU
Postat pe 30 Octombrie 2008 18:54
De la: ETE_EU, la data 2008-10-30 18:54:30mai fetelor eu sunt sigura ca ati avut dar nu cred ca realizati atunci cand il aveti.


neah ! nu cred ca exista femeie care sa nu realizeze cand are orgasm

Postat pe 30 Octombrie 2008 18:57
te ajut ios a ai dak vrei
marijuanu
Postat pe 2 Noiembrie 2008 20:37
virtual?............

Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:04
mai marijuanu, faci concurenta neloiala lui Geo...ia zi, oferta ta cu ce este mai speciala? convinge-ne!

Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:11
Ce, nu se poate sa ai orgasm virtual? Ooooooooooo, mamaaaaaa!!!! E de cea mai buna calitate si mai are o multime de avantaje...
Lucia1971
Postat pe 3 Noiembrie 2008 08:57
hmmmm.....m-am gandit mult pana sa ma bag in topicul asta....pentru ca e dificil sa dai sfaturi in asemenea domeniu....si asta pentru ca acest lucru difera de la om la om, de la cuplu la cuplu.....degeaba va zic cum ajung eu cu sotul meu la orgasm.....daca pe voi va lasa reci.....deci parerea mea e ca ar trebuie sa purtati mai intai o discutie cu partenerii vostri despre ce si cum va place si unde va place, muzica, vin, rosu, petale, chestii, pozitii, unde sa puna mana, guritze, etc etc, cum sa se miste, viteza...etc.....totul tine de tehnica....degeaba va asteptati sa ghiceasca bietii baieti ce vreti daca nu le ziceti.....nu-s magicieni....sunt oameni.....discutia rezolva....nu sex la greu si fara calitate.....calitate nu cantitate....deci dicutati si aplicati!!!!spor la orgasme....
la cat mai multe orgasme...coborai din deal in vallle

Postat pe 26 Decembrie 2008 22:16
Nu prea stiu daca-s potrivita sa raspund si eu pe aici, dar....eu nu prea stiu cum e sa nu ai orgasm. Mi-am inceput viata sexuala acum 21 ani si doar prima data cand am facut sex (sau dragoste, cum vreti voi sa-i ziceti), n-am avut orgasm. Sau nu mi-am dat seama? Nu stiu. Cert e ca de fiecare data ajung ........in al noualea cer! A fost ffffffff bine toti anii astia, dar de curand am schimbat partenerul si .....ce pot sa spun? Nu mi-am imaginat ca se poate mai bine decat a fost pana acum!!! Secretul meu? Pun tot sufletul in ceea ce fac. Nu ma gandesc daca-i bine sau rau, ma relaxez si ma gandesc ce bine-mi este mie cu iubitul meu si.....asta-i tot. As vrea ca si voi sa traiti macar jumatate din placerea si bucuria pe care le simt eu!!!!!!!!! relaxati-va si traiti momentul!!!!!

Postat pe 27 Decembrie 2008 23:43

Postat pe 28 Decembrie 2008 00:22
Salutare,


Cred ca in primul rand ar trebui sa inveti ..... sa te relaxezi.... Este prioritar!!!...... ... dupa care ....... sa incepi sa daruiesti.... fara a astepti ceva, in schimb...... incearca in acel moment sa nu te mai gandesti la absolut nimic... Inlatura-ti orice alt gand, care apare.... Contati doar voi doi in acea clipa !!! ATATTTT....TTTTT!!! ...............
Eu spun ca daca iti doresti cu adevarat sa se intample acel lucru ...... se va intampla!!!!

Bafta!!!! si cat mai multa relaxare.. NU UITA!!!

PAAAAAAAAAAAA
POTCOVAR
Postat pe 28 Ianuarie 2009 23:59
M-am uitat un pic la poza ta.
Este clar ca ceva indrazneala in plus nu ti-ar strica. Cam peste tot...
Asta nu se dobindeste usor, Dar e posibil.
D-aia s-au inventat doctorii da suflet.
Problema apare insa apoi, cind tu ai fi ceva mai indrazneata si el nu...

Sa fie mama de vina, cind s-a ferit sa ne spuna ca viatza nu este doar lapte si miere?
Caci nu a vrut sa suferim, cit a suferit ea!...
Mircea_O
Postat pe 29 Ianuarie 2009 00:48
sorry cum o femeie isi da seama ca a ajuns la orgasm care este senzatia,sa nu confundam excitatia maxima cu orgasmul.
claud1982
Postat pe 3 Februarie 2009 12:13
cand sa raspund... am vazut ca e vechi subiectul. sper ca nu mai e de actualitate, si in caz ca mai este, in afara de relaxare totala iti recomand 2 lucruri: niste exercitii de contractie a musculaturii pelviene Kegel, dak nu scriu gresit, si sa te gandesti doar la tine, sa fi un pic egoista ca sa poti obtine ce trebuie... bafta! :P
ebo
Postat pe 10 Februarie 2009 21:31
draga mea stai linistitã, toate la timpul lor...eu implinesc anul ãsta 40 de ani...din anul 1990, când am început viaþa sexualã, abia anul trecut am avut primul orgasm...totul depinde de parteneri...iar tu fii mai relaxata si un pic mai egoistã...aºa cum te a sfãtuit toatã lumea de aici...si incepe cu tine ºi apoi cu el...daca intelegi ce vreau sa spun....succes!
icatalina26
Postat pe 18 Martie 2009 08:49
De la: claud1982, la data 2009-02-03 12:13:04 sorry cum o femeie isi da seama ca a ajuns la orgasm care este senzatia,sa nu confundam excitatia maxima cu orgasmul.
=)) foarte tare asta....sa vina partenerul sa-i dau meditatii....ca sa te invete aopi ce si cum.....
silviu_m74
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:49
fetelor.sunt cu pritenul meu de 5 ani de zile.timp de 4 ani nu am avut nici odata orgasm si nici nu m-a deranjat deoarece nu stiam cum e sa ai unul adevarat cu un barbat.Acum un an s-a petrecut ceva foarte extraordinar,ne-am dus la munte am stat o sa saptamana intreaga,in care in fiecare zi faceam dragoste de 2-3 ori(preludiu si toate alea ca la carte),problema a fost ca cum eu inainte nu aveam orgasm ma autosatisfaceam singura acasa,dar acum chiar nu aveam unde sa ma duc ca doar eam impreuna la munte.Asa eram deja de excitata si de pornita in a 5 zi incat pur si simplu L-AM AVUT!!!! de 2 ori inca una dupa alta!!! Prietenul meu a fost foarte surprins pt ca deobicei eu nu asa ma manifestam la "orgasm" :)),(el habar nu avea ca eu timp de 4 ani nu am avut orgasm).AAAAEra sa uit ,am avut orgasmul in pozitia misionarului,si pana in ziua de azi eu numa asa pot sa am orgasm,si daca facem dragoste intens si apasat .NU pot sa spun ca vai doane am in fiecare zi,sau nici macar in fiecare saptamana dar il am si asta conteaza! insfasit pot sa spun ca sunt printre femeile care au avut parte de orgasm.

FETELOR VA SFATUIESC SA NU VA MAI AUTOSATISFACETI DELOC(daca puteti sarezistati tensiunii,)sa il puneti pe domnul sa va faca un preludiu mai prelungit,si chiar daca nu o sa iasa din prima o sa vedeti peste cateva zile ca o sa explodati si voi! Aveti auto control!
urzicutza
Postat pe 2 Aprilie 2009 08:58
Nici euu am orgasm...inca astept...dar asta nu inseamna ca nu ma simt super cu el (poate intr-o zi o sa vina si orgasmul)
Anonima_007
Postat pe 10 Mai 2009 13:45
Iata'ma...am revenit, dupa mult mult timp. :)
Vreau sa va multumesc pentru sfaturile date, am incercat sa iau cate ceva din fiecare si in sfarsit am reusit
Daisy_amorina
Postat pe 6 Noiembrie 2009 18:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pastila de a doua zi 4 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 09:26
In timpul SEXULUI, de ce femeile gem mereu , iar barbatii aproape niciodata? :-? 150 De la: riimaruca 12 Decembrie 2012 21:19
chestie cam rusinoasa :"> 89 De la: roxarox 3 Iunie 2009 21:32
prietenul meu are idei invechite despre virginitate 42 De la: battleofwits 13 Aprilie 2011 08:51
fericire si sex 28 De la: mimi_ca29 21 Ianuarie 2011 21:31