Mai multe
care-i problema, iti spune cumva ca are multe probleme cu ai lui ? :)) dar el se gandeste la tine cate probleme ai de fiecare data cand el zice sau a nu? eu nu cred ca s-a gandit la tine cand a hotorat sa va despartiti ... cam egoist gestul sa iai o hotarare pt amandoi , daca zice k te iubeste . in fine ...eu vroiam sa ma scuz pt greseli , sunt la work si sciu cam in graba :) all the best !
|
||
|
Postat pe 2 Decembrie 2008 16:18 |
||
|---|---|---|
|
Daca va iubiti,treceti peste tot,chiar daca sunt parintii tai,parintii lui sau toata lumea....Aceeasi problema am avut-o si eu.El cu 9 ani mai mare,anturaj nasol,mama impotriva lui.Eu cuminte,facultate...alea alea....Toata lumea era impotriva noastra. Timp de 5 ani, de relatia noastra au stiut doar 5-6 persoane..Pana cand l-am luat de mana si am decis sa mergem sa vb cu mama.A fost un soc pentru ea,pt ca stia ca nu mai tinem legatura.Plansete,tipete,tot tacamul. Am ascultat-o, dupa care i-am spus ce am avut de aspus,chit ca i-a placut,chit ca nu.Crizele de nervi din partea ei s-au tinut lant mult timp dupa,dar s-a linistit...S-a obisnuit cu ideea.Acum,avem 2 ani de cand e liniste..E totul bine si ne dorim sa fie asa in continuare. Daca iti doresti cu adevarat ceva, obtii.Daca iubesti si vrei sa fii cu o anume persoana, oricat de multe reprosuri ti s-ar aduce, oricate zile te-ar tine inchis in camera, oricate zile vei sta fara bani,tel,masina...etc..Daca vrei,poti.Trebuie doar sa lupti pentru ce vrei.Viata e abia la inceput.Daca inceti sa renunti de dragul celor din jur,indiferent cine ar fi ei...nu vei sti niciodata sa te impui,sa alegi ce vrei cu adevatat... Numai bine si bafta multa.Daca va iubiti,impreuna veti trece peste tot...TREBUIE DOAR SA VRETI |
||
|
sissy85 Postat pe 9 Decembrie 2008 17:48 |
||
si eu sunt imtr-o situatie destul de penibila am un prieten de doi ani el este divortat mai mare cu trei ani ca mine eu nu sunt divortata iar parintii nu sunt de acord cu relatia noastra deoarece el tine legatura cu fosta lui nevasta cu care este prieten iar eu eram geloasa pe fosta si atunci s-a despartit de mine intr-o zi mi-am facut curaj si m-am luat de fosta lui nevasta si i-am zis sa il lase in pace ca eu sunt prietena lui atunci ea a zis ca termina cu el iar el s-a intors la mine dar recent s-a intors din strainatate cu o masina si m-a invitat intr-o excursie la prietenii lui iar eu am zis ca merg cu el in excursie numai daca mergem si pe la mama lui dar mama lui a preferat sa plece la fratele lui decat sa il astepte pe prietenul meu impreuna cu mine si atunci m-am suparat si am zis ca daca eu nu am ce cauta la mama lui in casa de ce sa merg la prietenii lui pe care eu nu ii cunosc si atunci el s-a suparat pe mine si a plecat din nou la prietenii lui in strainatate de atunci nu ma mai suna nu stiu ce sa mai cred oare mai am vreo sansa sa il mai recuceresc vreau un sfat de la voi va rog ajutati-ma
|
||
|
|
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 09:56 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-18 09:56:07si eu sunt imtr-o situatie destul de penibila am un prieten de doi ani el este divortat mai mare cu trei ani ca mine eu nu sunt divortata iar parintii nu sunt de acord cu relatia noastra deoarece el tine legatura cu fosta lui nevasta cu care este prieten iar eu eram geloasa pe fosta si atunci s-a despartit de mine intr-o zi mi-am facut curaj si m-am luat de fosta lui nevasta si i-am zis sa il lase in pace ca eu sunt prietena lui atunci ea a zis ca termina cu el iar el s-a intors la mine dar recent s-a intors din strainatate cu o masina si m-a invitat intr-o excursie la prietenii lui iar eu am zis ca merg cu el in excursie numai daca mergem si pe la mama lui dar mama lui a preferat sa plece la fratele lui decat sa il astepte pe prietenul meu impreuna cu mine si atunci m-am suparat si am zis ca daca eu nu am ce cauta la mama lui in casa de ce sa merg la prietenii lui pe care eu nu ii cunosc si atunci el s-a suparat pe mine si a plecat din nou la prietenii lui in strainatate de atunci nu ma mai suna nu stiu ce sa mai cred oare mai am vreo sansa sa il mai recuceresc vreau un sfat de la voi va rog ajutati-ma o vreau pe dana3.............nu p tine........scoate cealalta personalitate...plssss
|
||
|
Postat pe 18 Decembrie 2008 09:57 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-18 09:56:07si eu sunt imtr-o situatie destul de penibila am un prieten de doi ani el este divortat mai mare cu trei ani ca mine eu nu sunt divortata iar parintii nu sunt de acord cu relatia noastra deoarece el tine legatura cu fosta lui nevasta cu care este prieten iar eu eram geloasa pe fosta si atunci s-a despartit de mine intr-o zi mi-am facut curaj si m-am luat de fosta lui nevasta si i-am zis sa il lase in pace ca eu sunt prietena lui atunci ea a zis ca termina cu el iar el s-a intors la mine dar recent s-a intors din strainatate cu o masina si m-a invitat intr-o excursie la prietenii lui iar eu am zis ca merg cu el in excursie numai daca mergem si pe la mama lui dar mama lui a preferat sa plece la fratele lui decat sa il astepte pe prietenul meu impreuna cu mine si atunci m-am suparat si am zis ca daca eu nu am ce cauta la mama lui in casa de ce sa merg la prietenii lui pe care eu nu ii cunosc si atunci el s-a suparat pe mine si a plecat din nou la prietenii lui in strainatate de atunci nu ma mai suna nu stiu ce sa mai cred oare mai am vreo sansa sa il mai recuceresc vreau un sfat de la voi va rog ajutati-ma Draga,tu chiar nu stii ce mai vorbesti.Acum ai o relatie exceptionala acum te plangi!Nu stiu, sa te compatimesc sau A doua varianta sigur.
|
||
|
bruneta06 Postat pe 18 Decembrie 2008 14:09 |
||
| esti intr-o situatie aiurea,va suparati ca niste copii.in loc sa ii lasati pe altii sa isi vada de viata lor voi stricati cv ce ar putea fi frumos.eu una l-as fi facut fff fericit la munte sincer.caci parerea mea este ca in dragoste trebuie sa fii egoist sa fiti doar voi doi nu mai multi. | ||
|
bella_bya Postat pe 18 Decembrie 2008 14:13 |
||
| daca va iubiti cu adevarat ar trebui sa nu va pese ce parere au parintii vostrii despre relatia voastra si ar trebui sa luptati sa faceti orice pt a fi impreuna.si totusi,sunteti majori si nu trebuie sa va lasati parintii sa va hotarasca viata si cu atat mai putin nu trebuie sa decida ei cu cine o sa fiti pe viitor si cu cine nu.doar voi puteti decide ce va fi sau ce nu va fi intre voi doi.de exemplu eu am 17 ani iar prietenul meu are 19 ani, si so bagat multa lume ca sa ne desparta,suntem impreuna de 1 an jumate si am luptat ca sa ramanem impreuna iar cand implinesc 18 ani vrem sa ne mutam impreuna,ne iubim asa de mult incat nimeni nu ne mai poate desparti acuma.ca sa ne poata desparti cineva ar trebui sa ne omoare ca sa ne desparta.sfatul meu este sa lupti pt el,sa faceti orice pt a fi impreuna,iar el ca barbat ar trebui sa vbeask cu maicasa si sai spuna ca daca nu te accepta pe tine o sal piarda pe el....parerea mea...mult succes | ||
|
bella_for_ever Postat pe 18 Decembrie 2008 14:52 |
||
Daca la varsta asta e asa de influentabil,inseamna ori canu e destul de matur,ori nu considera ca merita sa se lupte cu toti pentru tine...Nu dispera...lumea e plina de baieti buni,uita-te in jurul tau, mai atenta,si vb aceea ,ce e al tau e pus deoparte,ai incredere in tine,o sa fie bine,o sa vezi!si crede-ma ca n-ai dupa cine plange,lasa-l ca nu te merita,niciodata sa nu fugi dupa trenul care nu te asteapta... nu merita!vine altul...cu sigurantza.Timpul le rezolva pe toate!Bafta!
|
||
|
magda_65 Postat pe 18 Decembrie 2008 15:02 |
||
| Sarbatori fericite! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 29 Decembrie 2008 15:17 |
||
| Un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 12:23 |
||
De la: raluk_ionela, la data 2008-09-23 14:27:19eu am 20 si el 22...dak m-ar fi iubit cu adv ar fi facut ceva pt rel asta...eu am o ksa si este a mea, eu sunt propietara...mama mea a murit si iau o pensie destul de frumoasa de pe urma ei..am putea sa ne angajam amndoi si ne-ar mrg bn, cred k ne-am descurk cu banii...dar el face ce vor parintii lui...si ce imi pare cel mai rau, este k parintii lui se folosesc de el...l-au terimnat cu o munk toata ziua, si-au facut firma pe numele lui k sa nu mai plateask, etc....asta este interesul lor...le este frik sa nu-l piarda, odata pierdut, pierde tot...gandul noastru nu a fost sa ne luam...k ink avem o fac de terminat si trebuie sa avem si un serviciu stabil...dar astia sunt parintii lui... pai si la varsta asta ii mai iau ai lui mobilul si masina de parca i-ar lua jucariile? scuza-ma dar nu-i deloc ok relatia dintre ei in primul rand. se vede ca n-au incredere in el deloc... cat despre treaba cu" il folosesc" n-as zice ca-i chiar asa....intr-un final tot lui o sa ii ramana una si alta. pcat numai ca-l obliga sa si munceasca..din experienta stiu ca e cam greu sa faci fatza la scoala cand ai servici de 8h/zi. a incercat sa negocieze cu ei sa lucreze macar part-time? sau in fine...nush ce sa zic....or fi banii importanti pentru a va mentine relatia, dar sacrificiul e cam mare. in locul tau cred ca m-as fi angajat la firma parintilor...daca zici ca el are drept de decizie, de ce nu? Asa ar fi avut si parintii sansa sa inteleaga ca nu te dereanjeaza lucrul si poate ar fi invatat sa te aprecieze....zic si eu.
|
||
|
ecce_cortex Postat pe 21 Ianuarie 2009 22:20 |
||
De la: dana_3, la data 2008-12-18 09:56:07si eu sunt imtr-o situatie destul de penibila am un prieten de doi ani el este divortat mai mare cu trei ani ca mine eu nu sunt divortata iar parintii nu sunt de acord cu relatia noastra deoarece el tine legatura cu fosta lui nevasta cu care este prieten iar eu eram geloasa pe fosta si atunci s-a despartit de mine intr-o zi mi-am facut curaj si m-am luat de fosta lui nevasta si i-am zis sa il lase in pace ca eu sunt prietena lui atunci ea a zis ca termina cu el iar el s-a intors la mine dar recent s-a intors din strainatate cu o masina si m-a invitat intr-o excursie la prietenii lui iar eu am zis ca merg cu el in excursie numai daca mergem si pe la mama lui dar mama lui a preferat sa plece la fratele lui decat sa il astepte pe prietenul meu impreuna cu mine si atunci m-am suparat si am zis ca daca eu nu am ce cauta la mama lui in casa de ce sa merg la prietenii lui pe care eu nu ii cunosc si atunci el s-a suparat pe mine si a plecat din nou la prietenii lui in strainatate de atunci nu ma mai suna nu stiu ce sa mai cred oare mai am vreo sansa sa il mai recuceresc vreau un sfat de la voi va rog ajutati-ma ai reactionat destul de dur dupa faza cu mama lui...nu trebuia sa-i refuzi invitatia...incearca sa-i explici ca a fost o slabiciune de moment si ca realizezi ca n-a fost prea matur din partea ta. bafta! |
||
|
ecce_cortex Postat pe 21 Ianuarie 2009 22:22 |
||
| E vina lui te rog sa ma ierti ; daca te-ar iubi l-ar durea in paispe de ce spun jupanii pt.ca in timp se rezolva problema. Pe mine mama,sora ,nepoata etc. iubitului meu m-au facut "devoratoare de barbati ". Stii ce-a facut dragul meu? Pe sora-sa a pocnit-o iar pe ma-sa a ignorat-o cu desavirsire . Le-a spus franc in fata -nu-mi spuneti voi mie cu cine sa ma culc sau nu,pe cine sa iubesc sau nu. Si cu asta s-a-ncheiat bilciul. Deci... nu te iubeste cu adevarat, nu e barbat. | ||
|
nocturnalia Postat pe 22 Ianuarie 2009 08:31 |
||
| parerea mea e ca intradevar parintii au un cuvant greu de spus intr-o relatie si multe relatii se strica numai din cauza ca parintii nu accepta unul din parteneri asa a fost si in cazul meu pe mine m-au despartit parintii de fostul prieten pentru ca nu l-au agreat deloc din contra au ajuns sa il urasca si din cauza asta el a zis ca mai bine sa ne despartim si acum sunt singura si sufar iar el este divortat si a ajuns sa faca sex pe bani cu profesioniste iar eu din cauza asta am ajuns sa imi fie scarba de el | ||
|
ilyescorina Postat pe 24 Ianuarie 2009 14:19 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2008-09-24 11:43:48 al meu are aproape 30 si tot de mama asculta
|
||
|
__XXX__ Postat pe 4 Aprilie 2009 14:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sa ma despart inainte de nunta? | 35 | De la: pinguina 21 Noiembrie 2010 22:17 |
| Il vreau inapoi! | 13 | De la: kudika029282 2 Ianuarie 2011 21:26 |
| te-ai mai intalni cu fostul doar de dragul unei relatii strict sexuale???? | 58 | De la: Rafinata 15 Iunie 2009 15:08 |
|
|
||
| o viata aparent linistita | 2 | De la: 23 Martie 2015 10:03 |
| Ar trebui sa mai continue ceva?? | 61 | De la: kudika486726 21 Decembrie 2011 16:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.