Setari Cookie-uri

eu am 20 de ani...el are 41...vreau pareri:D:X

Corect! nice4u, cand revii si tu cu un post sa ne spui ca ai terminat-o cu nenea?
I-as spune "domnul", dar e un nimic intre oameni, daca loveste o femeie.
adyna_ka
Postat pe 10 Aprilie 2009 22:40

Ideea mea e ca oricat de indragostita ai fi tre sa ai ochii macar atat deschisi sa te gandesti de ce e cu tine. Pt ca e inebunit dupa tine sau s-a plictisit de nevasta-sa care probabil e deodata cu el si nu ii satisface poftele. Nu te supara, dar ar fi bine sa fi macar atat de desteapta sa nu il lasi sa te foloseasca pentru placerile lui. Imagineaza-te peste 20 de ani. O sa iubesti un mos de 60 de ani? Daca da gandeste-te el poate vrea tot o femeie sau o fata mai bine zis de 20 de ani, o naiva care vede doar bani. Crede-ma sentimentul de iubire pura si curata, emotiile si trairile nu se pot cumpara, a sau pe tine nu te intereseaza.Parerea mea e ca un barbat divortat nu e un barbat de casa. Daca vrei o aventura scurta traieste clipa dar cauta-ti junataea care te va face sa traiesti sa simti, pentru care poti intelege iertarea si tot ce inseamna iubire.
cristeamihaelaramona
Postat pe 11 Aprilie 2009 08:43
Buna! Am 25 de ani si sunt cu cineva care are 45,are un baiat de 20 cu care ma inteleg minunat, este divortat de 8 ani,tot de atat suntem si noi impreuna desi nu am avut nici o legatura cu motivele pt care a divortat. La inceput a fost totul ca si perfect,ne sincronizam in tot. La inceput parinti si prietenii nu au imbratisat prea mult relatia mea,tocmai din cauza varstei si a faptului ca fusese casatorit si ca are si copil, nu am tinut cont de nimeni si nimic si am continuat cu el. Mult timp,aproape4- 5 ani, a fost foate frumos, era foarte atent cu mine,foarte dragastos, in vremea aceea nu lucram si el ma lua peste tot cu el,petreceam cam 15ore pe zi impreuna. Am fost impreuna in foarte multe calatori impreuna,in tara si in afara.

Dute cat vezi cu ochii,fugi de el.Daca nu reusesi singura apelaza la organizatii care ajuta femei in situatii de genu....muta-te in alt oras....fa ceva,k pana o sa se sature el de tine...mai dureaza mult si bine...Succes,sper sa iti iei inima in dinti si sa il parasesti
lara77_girl
Postat pe 11 Aprilie 2009 21:07
nu comteaza varsta! atata timp kt te face sa te simti bine si in largul tau!!!!! dar dupa aia sa nu iti para rau! asculta si parerile altora.. parintii ce zic?
deutza_fetitza_trista
Postat pe 12 Aprilie 2009 01:24
la 20 de ani ai toata viata si libertatea din lume ;folosestele cu intelepciune. Inevitabil vor apare crize de gelozie, reprosuri,.... Mai bine te-ai cupla cu fiul
mery_aida
Postat pe 12 Aprilie 2009 10:34
Eu cred ca ar trebui sa te gindesti ce se va intimpla cind tu vei avea 30 de ani si el 51
la 41 de ani el a trait si a vazut multe tu este abia la inceput si ai nevoie sa cunosti lumea ,sa te distrezi,ceea ce lui o sa-i mai faca placere cca 5-10 ani,iar dupa aceea o sa fie prea plictisit
viata nu se rezuma la pat si comportament sa stii!!!!!
grigora71
Postat pe 12 Aprilie 2009 10:36
De la: Xintia, la data 2009-04-06 12:07:25aoleuuuu...nu mai sunt cu el de 5 luni si tot primesc mesaje....mersi mult pt toate comentariile...si pt cele rele...si inca o chestie...nu m-am despartit de el pt sfaturile de pe forum...nici pt criza financiara...ci pt ca mi-am dat seama singura ca nu era pt mine. ms inca o data si va pup!!!!!



Ajunge de sfaturi,s-a terminat povestea ,multumim tuturor pt. toate comentariile.
nufar_alb
Postat pe 12 Aprilie 2009 11:20
u 20 si el...aceeasi varsta ca si tatal tau aproximativ..hmmmm..fato iubirea intr-un fel o traiesti la 21 de ani si altfe la 41...sexu e doar sex....banii doar banii...distractiile distractii.....faptul k iti place perversitatea lui si banii asta nu sta la baza unei relatii,asta ar trebui sa o sti pana acum,pt k la un momnet dat o sa te distruga.traieste ti varsta si nu te da ca un catelus ascultator pe langa el doar pt ca are bani,putere etc.....o sa decazi ....si atunci o sa fie vai de tine...k iesiti pin cluburi ..etc...daca e sa fi oboectiva u cum ai vedea un barbat la 40 de ani zbenguinduse in cluba ha?nu am prejudecati....dar alte e viata la 40 si u ai 20.....si faptul k a mai avut altele de varsta ta ar tb sa iti ridice un sem de intrebare .....esti tanara...traieste dupa cum iti place,nu dupa cum iti impune stilul lui de viata,pt k ai si tu un caracter,personalitate etc....sau daca o sa ti convina k peste un 10 ani sa umbli cu cutiuta de viagra dupa el...ce sa zic...e alegerea ta,dar nu i frumos.iti place k iti face toate poftele...frumos...dar pt asta e mai satifacatoare independenta si faptul k iti permiti tu din buzuarul tau mofturile si capriciile...si daca inca nu o poti face ei bine munceste,pt k nu toata viata o sa fie cineva langa tine sa iti gadile dorintele si pofetle....si cu cat mai repede cu atat mai bine...alegerea e a ta. Si faptul k e un fin phisolog ...sa sti k asta nu e in avatajul tau,te intoarce cum vrea..invata un lucru...NICIODATA nu lasa un barbat sa iti cunoasca sufletul...nu ai nimic de pierdut....
roxi_adela2000_yahoo_com
Postat pe 12 Aprilie 2009 11:44
tu subliniezi in ce ai spus ca te "satisface" intru totul. eu cred ca iubirea nu are nici o treaba cu satisfactia asta...daca e bun la pat asta nu inseamna ca e omul perfect. nu ai spus nimic in postari daca e atent cu tine,daca-ti aduce flori , daca iti face surprize ..vorbesti de cluburi...ca e influent si cam atat..dupa cum vezi nu esti prima pipitza cu care a fost si asta trebuie sa-ti dea de gandit. eu cred ca tu esti impresionata de faptul ca un om realizat ca el se uita la tine,pentru ca cine la 20 de ani e realizat si e pe picioarele proprii?
nu cred ca e iubire ce simti pt el,pentru ca nici macar nu vrei sa-l prezinti parintilor. ce relatie e aia? sa te ascunzi de parinti? parintii sunt cei mai buni prieteni si sunt in masura sa-ti dea sfaturi.
eu zic ca tipu nu cauta nimic serios cu tine,ca daca ar fi cautat ar fi fost altfel treaba, ar fi insistat sa-ti vada parintii . un om care umbla la 40 de ani prin cluburi nu e om de casa si cu atat mai putin serios...te-ai intrebat de ce s-a despartit de nevasta,probabil din cauza asta,ca-si petrecea noptile cine stie pe unde.
gandeste-te mai mult la tine!
ca esti satisfacuta sexual e una,dar ai nevoie si de sprijin (si nu ma refer la cel material si vai ca iesiti),o relatie inseamna mult mai mult.
dorina_77
Postat pe 12 Aprilie 2009 12:28
ar fi mai bine sa-l uiti si sa iti cauti un iubit de varsta ta sau cu cativa ani mai mare nu sa umblii cu tata
sopterean
Postat pe 12 Aprilie 2009 14:20
De la: sopterean, la data 2009-04-12 14:20:57ar fi mai bine sa-l uiti si sa iti cauti un iubit de varsta ta sau cu cativa ani mai mare nu sa umblii cu tata

Voi chiar nu intelegeti ca s-a terminat relatia dintre cei doi? De ce tot insistati sa dati sfaturi in continuare?
tematoare
Postat pe 12 Aprilie 2009 16:29
esti o nenorocita . zdreamto credca nu se uita nici unu mai tanar la tine te culci cu taicatu ordinaro
kudika000625
Postat pe 12 Aprilie 2009 17:41
De la: kudika000625, la data 2009-04-12 17:41:52esti o nenorocita . zdreamto credca nu se uita nici unu mai tanar la tine te culci cu taicatu ordinaro
sarutama
Postat pe 12 Aprilie 2009 17:45
De la: kudika000625, la data 2009-04-12 17:41:52esti o nenorocita . zdreamto credca nu se uita nici unu mai tanar la tine te culci cu taicatu ordinaro

uau
sesu
Postat pe 12 Aprilie 2009 18:34
Nu-i potrivita deloc relatia, el e neserios, iar tu esti o carpa pentru el,fiind-ca isi satisface poftele in fel si chip ...tu ai spus-o mai altfel. Pe sotia lui o iubeste si o respecta ,n-o umileste ca pe tine. Dar tu nu gandesti ca un om la 41 de ani nu te vrea decat sa te foloseasca?Tu esti cea rea, de ce nu-i respecti macar baiatul care zici c-ar avea 19 ani,si poate sufera din cauza asta, mai bine te-ai duce cu el, decat cu taica-su! Mai fat-o ,eu in locul mamei tale ti-as da o batuta sora cu moartea,si nu te-as mai recunoaste ca fiica.Asta nu-i dragoste,e prostitutie! Scuza-ma,dar proaste mai sunteti, nu degeaba baietii mei (sunt majori) le fac pe fetele de genul tau ..gaini(fara minte)???!!!!!!!!!!!Cu viata ta ce-o sa faci, o sa te ia unul si-o sa platesti candva ...cu varf si-ndesat! Pacat de tine ca esti tanara!!!!!!!!!!!!!!!!!
kudika008125
Postat pe 12 Aprilie 2009 18:59
De la: Xintia, la data 2008-09-28 16:22:06copilul lui e de acord...a mai avut o prietena inainte de mine care avea si ea 21 sau 22 de ani...tatal meu nu stie de el...si nici nu va afla...nu stau cu ei...is studenta in alt oras...si cand m-am referit la chestia ca ma satisface din toate punctele de vedere...m-am referit la pat si la comportament.

Pai daca ai tai nu stiu de el, inseamna ca in primul rind tu esti cea care are o problema cu relatia asta, daca nu ai putut sa le spui.
cckitty
Postat pe 12 Aprilie 2009 19:24
eu cred ca e ok
ai incredere in tine si daca simti ca e ceea ce vrei mergi mai departe
si mai ales nu tine cont de parerea nimanui
ceao
maria_mercuti
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:28
De la: nufar_alb, la data 2009-04-12 11:20:11
De la: Xintia, la data 2009-04-06 12:07:25aoleuuuu...nu mai sunt cu el de 5 luni si tot primesc mesaje....mersi mult pt toate comentariile...si pt cele rele...si inca o chestie...nu m-am despartit de el pt sfaturile de pe forum...nici pt criza financiara...ci pt ca mi-am dat seama singura ca nu era pt mine. ms inca o data si va pup!!!!!



Ajunge de sfaturi,s-a terminat povestea ,multumim tuturor pt. toate comentariile.
cckitty
Postat pe 12 Aprilie 2009 20:30
uite eu iti zic din popria experienta am 20 de ani si acum un an am incetat o relatie de 1 an cu un tip de 46,credema la inceput era exact cum spui tu era bandit cu bani smecher .........barbatul perfect dar dupa jumatate de an nu ieseam nici pana la magazinul de la coltul blocului.
Asa se comporta la inceput sa crezi u ca asa va fi mereu dar de fapt nu va fi asa,vei ajunge sati plangi in pumni si sa te intrebi cum sa ajuns aici.......dar nu vei putea sati raspunzi pt ca nu te va lasa nici macar sa gandesti......opreste aceasta relatie daca tii la demnitatea ta ,la parintii tai.Gandeste-te ca te culci cu tatal tau ca tiar putea fi,nu lasa timpul sa treaca.Pe mine ma ameninta ca nu voi mai putea gasi pe nimeni ca voi fi mereu singura ca ma va urmari mereu bla bla vrajeala de barbat care vrea o prospatura in viata sa si sal vada prietenii cu o gagica buna de 20.iti jur cati zic astea din exerienta.gandeste cum va fi peste 20 de ani.imagineazati nunta ta,il vezi mirele perfect pe care ti lai dorit?
o sa te urasti pe tine la un moment dat ca din fata aia sigura pe ea ai sa ajungi o umbra in jurul lui.Eu dac facultate in alt oras ai mei erau in spania deci cam aceeasi situatie ca a ta.Plus ca nu arat rau pot sa am orce baiat de varsta mea dar eu am facut greseala ca era matur ca imi oferea o stabilitate,ca ma lua mereu cu el ca ieseam la inceput dar toate astea dispar cu timpul credema.Mai ai timp sa iti dai seama nu fa ca mine ca e groaznic,o sa te simti folosita.succes si spar sa mai vb sami zici ce ai mai facut
oana_luchian
Postat pe 12 Aprilie 2009 21:02
FETELOR, ATENTIE LA NEATENTIE!.... CEI DIVORTATI PESTE 40 ANI SUNT ,ORI PERVERSI SEXUAL,ORI FAC ALTE BLESTEMATII....E PACAT K MULTE TINERE CAD IN CAPCANA ACESTORA!...FEMEIA LA 40 ANI,PRIMESTE RASPLATA FAPTELOR FACUTE LA 20!
domnita2007
Postat pe 12 Aprilie 2009 22:44
DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE NU CRED CA CINEA AR TREBUI SA ITI DEA SFATURI IN ACEATA RELATIE DAR INTRADEVAR VEZI SI TU K ARE UN COPIL APROAPE DE O VARSTA CU TINE.POATE TU AR TREBUI SA IEI O DECIZIE SI SA TE GANESTI MAI BINE.CREZI K POTI SA ITI FACI O FAMILIE PE VIITOR CU EL?ESTI SIGURA CA TE IUBESTE SAU STA CU TINE DOAR PT CA ESTI FRUMOASA TANARA SIPASIONALA?
madalinaelena
Postat pe 13 Aprilie 2009 09:14
fa ce simti nu ce spun altii....e pacat totusi sa vezi ce face banu in ziua de azi....si dimineata cand te trezesti cu babaciunea langa tine...acuma nu iti dai seama...bafta...
andreyutzaandreea
Postat pe 13 Aprilie 2009 15:52
eu ma intreb ca vrea sa mai se simte tinar si daca poate sa mai faca ceva pina nu cade sa o faca cu cineva mai tinar
HANESCUANA
Postat pe 13 Aprilie 2009 18:20
De la: domnita2007, la data 2009-04-12 22:44:21FETELOR, ATENTIE LA NEATENTIE!.... CEI DIVORTATI PESTE 40 ANI SUNT ,ORI PERVERSI SEXUAL,ORI FAC ALTE BLESTEMATII....E PACAT K MULTE TINERE CAD IN CAPCANA ACESTORA!...FEMEIA LA 40 ANI,PRIMESTE RASPLATA FAPTELOR FACUTE LA 20!



Da?????
Pai majoritatea sunt insurati si se dau ...liberi sau neintelesi de consoarte!
Astia sunt mai periculosi decat aia liberi.. , adica divortati!
Despre partea a doua ,aia cu femeia iti spun peste cativa ani...pana atunci da-mi voie sa ma indoiesc de spusele tale!
ella_c
Postat pe 13 Aprilie 2009 18:27
draga mea,de ce nu ar fi ok?eu am 30 si sotul meu are 4,chiar nu e o problema diferenta mare de virta.si sotul meu are o fiica de 20 de ani,care petrece citeva luni dn an la noi.tot ce conteaza e dagostea,dar sa fiti siguri de ceea ce vreti.sau iubirea asta e doar din partea ta?
vezi ce vea de la tine si apoi ai tot reptu sa-ti faci ''vise''.mult succes
laura_baby78
Postat pe 13 Aprilie 2009 20:41
De la: laura_baby78, la data 2009-04-13 20:41:14 draga mea,de ce nu ar fi ok?eu am 30 si sotul meu are 4,chiar nu e o problema diferenta mare de virta.si sotul meu are o fiica de 20 de ani,care petrece citeva luni dn an la noi.tot ce conteaza e dagostea,dar sa fiti siguri de ceea ce vreti.sau iubirea asta e doar din partea ta?
vezi ce vea de la tine si apoi ai tot reptu sa-ti faci ''vise''.mult succes


cum adica are 4 ani si are si`un copil de 20 de ani???? da` tu faci corupere de minori????????????
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 20:46
De la: kudika000625, la data 2009-04-12 17:41:52esti o nenorocita . zdreamto credca nu se uita nici unu mai tanar la tine te culci cu taicatu ordinaro


taci mai bosorogule
Diavolyta_
Postat pe 13 Aprilie 2009 20:47
De la: domnita2007, la data 2009-04-12 22:44:21FETELOR, ATENTIE LA NEATENTIE!.... CEI DIVORTATI PESTE 40 ANI SUNT ,ORI PERVERSI SEXUAL,ORI FAC ALTE BLESTEMATII....E PACAT K MULTE TINERE CAD IN CAPCANA ACESTORA!...FEMEIA LA 40 ANI,PRIMESTE RASPLATA FAPTELOR FACUTE LA 20!

Daca intr-adevar ai 49 :ai imbatrinit degeaba
Ai trecut prin viata ca fantoma
fratzica
Postat pe 14 Aprilie 2009 11:14
Poate vroia sa-i zica la nenea "versat", nu bandit
cosmyy
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:02
am traiat si eu ceva de genul asta,o sa-ti traca oricat de stisfacuta ai fi acum,e prea mare dif intre voi si nu ma refer la varsta ci la modul de gandire,nu stu cat de implicata sentimental esti sau daca esti....
dia_A_I
Postat pe 14 Aprilie 2009 15:47

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ajutor 18 De la: Shhh 28 Ianuarie 2010 20:46
dragostea m-a dus la rascrucea vietii - numai pentru cei fara prejudecati 126 De la: Cristinakitty 20 Ianuarie 2010 14:29
toate avem cate un fost..si toti avem cate o fosta 137 De la: kudika029282 30 Septembrie 2010 21:43
help me! cum sa fac si ce sa fac?! 12 De la: Ina19 11 Iunie 2009 23:02
voi ce parere aveti? 17 De la: Costache_Ofelia_Ofelia_1 2 Aprilie 2013 11:26