Mai multe
| Hey! Am si eu o mic� "problema" ca sa ii zic asa. M-am angajat la o firma acum 2 luni �mpreuna cu soțul meu. Muncim �mpreuna zi de zi. De cateva saptam�ni am observat ca nepotul unuia dintre șefi ( sunt 3 frați c�rora le aparține firma), un fel de șef mai mic, se tot baga in seama cu mine. Nu ar fi o problema, sunt o fire sociabila. Doar ca am auzit la �nceput de la colegele mele ( v�rsta intre 50-60 de ani) ca este un tip foarte artagos si certaret. M-am g�ndit ca nah, profita de statutul lui. Dar cand l-am cunoscut personal, a fost foarte amabil si simpatic. La �nceput am crezut ca e din cauza ca si eu sunt t�nara ( eu 22- el 27 ). Dar am observat ca rade la orice prostie pe care o spun, ma �nt�lnesc mereu cu el in firma,"�nt�mpl�tor", este foarte atent la orice spun, ma privește foarte insistent si e mereu cu z�mbetul pe buze cand ma vede. Tot timpul vine si �mi spune ca tre sa fac ceva, deși sunt alte colege acolo, mult mai vechi si care se pricep mai bine dec�t mine. El este insurat si are o fetița de 4 anisori. Vreau sa stau de vorba cu el si sa ii explic ca este mult prea "amabil" cu mine si pe soț deja �l deranjeaz�. Dar nu vreau sa �l jignesc. Dar am o problema, nu stiu daca e doar amabil sau ma place pe mine mai mult. O p�rere, va rog? | ||
|
kudika228115 Postat pe 7 August 2013 23:26 |
||
|---|---|---|
oare e de ajuns daca ii spui ca e sotul gelos si ca nu vrei sa ai probleme acasa? fara sa intri in prea multe detalii si fara sa ii spui ceva ce s-ar putea sa il jigneasca.. cred ca e doar din cauza ca esti sociabila si ii raspunzi cu aceeasi moneda, adica cu zambetul pe buze, dar nu e nimic gresit in asta. am zis bine? |
||
|
Muse__ Postat pe 8 August 2013 00:09 |
||
| Lucrez intr-o comapnie destul de mare si observ cum devine o tinta, colega noua sau cea care e mai sociabila.. Daca nu stii sa pastrezi distanta mai bine ai fi mai putin sociabila! | ||
|
|
||
|
Darius_ Postat pe 8 August 2013 00:54 |
||
| Incearca sa fii mai retinuta. El ar putea sa interpreteze zambetele, ca o invitatie. | ||
|
Micaell Postat pe 8 August 2013 08:37 |
||
| Multumesc pentru r�spunsuri. De cand am observat ca e prea amabil, am �ncercat sa nu ii mai dau atenție. Cand am avut nevoie de ceva, am cerut altcuiva ajutorul, l-am evitat. Cand a v�zut ca �l evit, a �nceput sa ma interne de ce sunt suparata, sau de ce sunt at�t de trista. Cand a v�zut ca nu mai zambesc, mi-a spus " mai zambeste si tu puțin" si s-a �ntors si a plecat. Am tot �ncercat sa stau pe l�ng� soț la munca, dar prinde ocazie si ma trimite sa muncesc singura sau sa fac altceva si atunci vine si ma tine de vorba. Nu vreau nici sa cread� ca sunt vreo nesimtita si nu ii rapund la �ntreb�ri. Nu i-am spus ca soțul este gelos fiindca �mi este teama ca interpretez eu ceva greșit si el defapt e doar amabil. | ||
|
kudika228115 Postat pe 8 August 2013 18:40 |
||
|
e bine sa-i spui ca ai un sot gelos in felul asta esti acoperita e interpretarea sotului su te poate acuza ca i-ai inteles gresit.....amabilitatea |
||
|
maria-ioana Postat pe 8 August 2013 18:57 |
||
|
si nu te ....... am rectificat
|
||
|
maria-ioana Postat pe 8 August 2013 19:03 |
||
De la: kudika228115, la data 2013-08-07 23:26:35Hey! Am si eu o mic� "problema" ca sa ii zic asa. M-am angajat la o firma acum 2 luni �mpreuna cu soțul meu. Muncim �mpreuna zi de zi. De cateva saptam�ni am observat ca nepotul unuia dintre șefi ( sunt 3 frați c�rora le aparține firma), un fel de șef mai mic, se tot baga in seama cu mine. Nu ar fi o problema, sunt o fire sociabila. Doar ca am auzit la �nceput de la colegele mele ( v�rsta intre 50-60 de ani) ca este un tip foarte artagos si certaret. M-am g�ndit ca nah, profita de statutul lui. Dar cand l-am cunoscut personal, a fost foarte amabil si simpatic. La �nceput am crezut ca e din cauza ca si eu sunt t�nara ( eu 22- el 27 ). Dar am observat ca rade la orice prostie pe care o spun, ma �nt�lnesc mereu cu el in firma,"�nt�mpl�tor", este foarte atent la orice spun, ma privește foarte insistent si e mereu cu z�mbetul pe buze cand ma vede. Tot timpul vine si �mi spune ca tre sa fac ceva, deși sunt alte colege acolo, mult mai vechi si care se pricep mai bine dec�t mine. El este insurat si are o fetița de 4 anisori. Vreau sa stau de vorba cu el si sa ii explic ca este mult prea "amabil" cu mine si pe soț deja �l deranjeaz�. Dar nu vreau sa �l jignesc. Dar am o problema, nu stiu daca e doar amabil sau ma place pe mine mai mult. O p�rere, va rog? Aminteste-i doua lucruri si anume: 1.Esti o doamna casatorita. 2.El este un domn casatorit,care are si un copilas!!! Cred ca este suficient daca reusesti sa-i improspatezi memoria!!Daca nu obtii rezultatul dorit,roaga-l pe sotul tau sa discute cu acel "mic sef",asa,ca intre barbati!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 8 August 2013 20:18 |
||
| Sunt destul de frecvente tipul asta de relatii' de comunicare, tatonare, tachinare si daca nu-ti convine ar fi mai bine sa gasesti o varianta diplomata de ai da de inteles ca nu te incanta ..mai mult! Daca il pui pe sot la mijloc, e foarte posibil sa-l priveasca urat si chiar sa-l intepe subtil.. | ||
|
Darius_ Postat pe 9 August 2013 04:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| ajutorrrrrrr | 35 | De la: kudik04 28 Octombrie 2009 00:00 |
| Stie cineva,ce gandesc si ce vor barbatii,atunci cand sunt intr-o relatie? | 21 | De la: just_laura 8 Aprilie 2009 14:15 |
| Ma pot lasa de droguri fara sa merg la o institutie? | 1 | De la: kudika_958682 23 Martie 2014 16:10 |
|
|
||
| diferenta de varsta | 44 | De la: danaeu 20 Septembrie 2009 11:19 |
| Iubire la distanta. Help!! | 9 | De la: kudika_19168 6 Noiembrie 2012 10:51 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.