Setari Cookie-uri

Relație șef-angajat!

Hey! Am si eu o micã "problema" ca sa ii zic asa. M-am angajat la o firma acum 2 luni împreuna cu soțul meu. Muncim împreuna zi de zi. De cateva saptamâni am observat ca nepotul unuia dintre șefi ( sunt 3 frați cãrora le aparține firma), un fel de șef mai mic, se tot baga in seama cu mine. Nu ar fi o problema, sunt o fire sociabila. Doar ca am auzit la început de la colegele mele ( vârsta intre 50-60 de ani) ca este un tip foarte artagos si certaret. M-am gândit ca nah, profita de statutul lui. Dar cand l-am cunoscut personal, a fost foarte amabil si simpatic. La început am crezut ca e din cauza ca si eu sunt tânara ( eu 22- el 27 ). Dar am observat ca rade la orice prostie pe care o spun, ma întâlnesc mereu cu el in firma,"întâmplãtor", este foarte atent la orice spun, ma privește foarte insistent si e mereu cu zâmbetul pe buze cand ma vede. Tot timpul vine si îmi spune ca tre sa fac ceva, deși sunt alte colege acolo, mult mai vechi si care se pricep mai bine decât mine. El este insurat si are o fetița de 4 anisori. Vreau sa stau de vorba cu el si sa ii explic ca este mult prea "amabil" cu mine si pe soț deja îl deranjeazã. Dar nu vreau sa îl jignesc. Dar am o problema, nu stiu daca e doar amabil sau ma place pe mine mai mult. O pãrere, va rog?
kudika228115
Postat pe 7 August 2013 23:26
oare e de ajuns daca ii spui ca e sotul gelos si ca nu vrei sa ai probleme acasa? fara sa intri in prea multe detalii si fara sa ii spui ceva ce s-ar putea sa il jigneasca..

cred ca e doar din cauza ca esti sociabila si ii raspunzi cu aceeasi moneda, adica cu zambetul pe buze, dar nu e nimic gresit in asta. am zis bine?
Muse__
Postat pe 8 August 2013 00:09
Lucrez intr-o comapnie destul de mare si observ cum devine o tinta, colega noua sau cea care e mai sociabila.. Daca nu stii sa pastrezi distanta mai bine ai fi mai putin sociabila!
Darius_
Postat pe 8 August 2013 00:54
Incearca sa fii mai retinuta. El ar putea sa interpreteze zambetele, ca o invitatie.
Micaell
Postat pe 8 August 2013 08:37
Multumesc pentru rãspunsuri. De cand am observat ca e prea amabil, am încercat sa nu ii mai dau atenție. Cand am avut nevoie de ceva, am cerut altcuiva ajutorul, l-am evitat. Cand a vãzut ca îl evit, a început sa ma interne de ce sunt suparata, sau de ce sunt atât de trista. Cand a vãzut ca nu mai zambesc, mi-a spus " mai zambeste si tu puțin" si s-a întors si a plecat. Am tot încercat sa stau pe lângã soț la munca, dar prinde ocazie si ma trimite sa muncesc singura sau sa fac altceva si atunci vine si ma tine de vorba. Nu vreau nici sa creadã ca sunt vreo nesimtita si nu ii rapund la întrebãri. Nu i-am spus ca soțul este gelos fiindca îmi este teama ca interpretez eu ceva greșit si el defapt e doar amabil.
kudika228115
Postat pe 8 August 2013 18:40
e bine sa-i spui ca ai un sot gelos
in felul asta esti acoperita
e interpretarea sotului
su te poate acuza ca i-ai inteles gresit.....amabilitatea
maria-ioana
Postat pe 8 August 2013 18:57
si nu te .......
am rectificat
maria-ioana
Postat pe 8 August 2013 19:03
De la: kudika228115, la data 2013-08-07 23:26:35Hey! Am si eu o micã "problema" ca sa ii zic asa. M-am angajat la o firma acum 2 luni împreuna cu soțul meu. Muncim împreuna zi de zi. De cateva saptamâni am observat ca nepotul unuia dintre șefi ( sunt 3 frați cãrora le aparține firma), un fel de șef mai mic, se tot baga in seama cu mine. Nu ar fi o problema, sunt o fire sociabila. Doar ca am auzit la început de la colegele mele ( vârsta intre 50-60 de ani) ca este un tip foarte artagos si certaret. M-am gândit ca nah, profita de statutul lui. Dar cand l-am cunoscut personal, a fost foarte amabil si simpatic. La început am crezut ca e din cauza ca si eu sunt tânara ( eu 22- el 27 ). Dar am observat ca rade la orice prostie pe care o spun, ma întâlnesc mereu cu el in firma,"întâmplãtor", este foarte atent la orice spun, ma privește foarte insistent si e mereu cu zâmbetul pe buze cand ma vede. Tot timpul vine si îmi spune ca tre sa fac ceva, deși sunt alte colege acolo, mult mai vechi si care se pricep mai bine decât mine. El este insurat si are o fetița de 4 anisori. Vreau sa stau de vorba cu el si sa ii explic ca este mult prea "amabil" cu mine si pe soț deja îl deranjeazã. Dar nu vreau sa îl jignesc. Dar am o problema, nu stiu daca e doar amabil sau ma place pe mine mai mult. O pãrere, va rog?



Aminteste-i doua lucruri si anume:
1.Esti o doamna casatorita.
2.El este un domn casatorit,care are si un copilas!!!
Cred ca este suficient daca reusesti sa-i improspatezi memoria!!Daca nu obtii rezultatul dorit,roaga-l pe sotul tau sa discute cu acel "mic sef",asa,ca intre barbati!!!
kudika_15804
Postat pe 8 August 2013 20:18
Sunt destul de frecvente tipul asta de relatii' de comunicare, tatonare, tachinare si daca nu-ti convine ar fi mai bine sa gasesti o varianta diplomata de ai da de inteles ca nu te incanta ..mai mult! Daca il pui pe sot la mijloc, e foarte posibil sa-l priveasca urat si chiar sa-l intepe subtil..
Darius_
Postat pe 9 August 2013 04:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Situatie confuza.... 24 De la: motzko 10 Aprilie 2010 09:43
sa continui sau nu... 13 De la: Karbon 4 Decembrie 2009 22:20
ma interb si va intreb 20 De la: nefer 23 Iunie 2009 14:25
help me! cum sa fac si ce sa fac?! 12 De la: Ina19 11 Iunie 2009 23:02
Il iubesc pe el, dar m-am culcat cu fratele lui geaman 6 De la: kudika018532 28 Iulie 2009 15:36