Mai multe
| super adevarat! bine k io m-am prins de asta inca din facultate :) | ||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 29 Septembrie 2008 17:17 |
||
|---|---|---|
Eu inca traiesc nedreptatile de la facultate
|
||
|
Postat pe 29 Septembrie 2008 17:55 |
||
|
aaaa paaaai sa vezi cum st treaba.... nu mai stiu ce-i aia sa iti faci temele de prin clasa a 5-a.... unu la mana ... si 2 la mana am avut medii de bursa la prima facultate.... deci e ceva in neregula daca ma incadrez in gramada aiai care chefuia si se distra in facultate???? nu cred tot asa a fost si liceul si pe acolo eram premianta.... nu stiu ce-i aia tocit.... de cate ori ma apuc sa tocesc cate ceva...imi iese instantaneu din minte..... probabil ca tine de mintea fiecaruia .... ce vrea sa retina si cum foloseste informatiile adunate.... |
||
|
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Septembrie 2008 18:14 |
||
|
O faza de genul asta am patit-o si eu cu directorul national al unei soceitati destul de mari cu care doream sa inchei un contract. Contractul pe mail , schimbat de ,,n'' ori ,adaugat alte si alte rahaturi in plus ...telefoane zilnice si nimic ...dupa o luna de zile tot nu semnasem contractul desi vorbeam cu el la tel de cel putin 3 ori pe zi pana cand intr-o zi m-am enervat si ii trimit astuia un sms in care il anunt ca-mi bag picioarele in el de contract si ca daca vorbea cu mine la tel doar pt ca-i placea vocea mea de ce pana mea nu mi-a zis de prima data. In incheiere i-am spus ca daca vrea contract stie unde ma gaseste Era o zi din aia de nimic nu mergea ,parca totul era cu susul in jos si tocmai primisem de la secretara lui contractul cu inca un paragraf pe care-l dorea el. La 5 min dupa ce am trimis sms-ul ma suna tipul si imi spune ca ,,maine''o sa vina cineva la mine la birou cu contractul semnat nervoasa fiind in continuare replica mea a fost scurta :,,daca stiam ca tre sa injur ca sa incheiem contractul o faceam demult ''
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 Septembrie 2008 18:43 |
||
De la: Iris4ever, la data 2008-09-29 18:43:18O faza de genul asta am patit-o si eu cu directorul national al unei soceitati destul de mari cu care doream sa inchei un contract. esti tare de tot! jos palaria!!!!
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 29 Septembrie 2008 18:46 |
||
| Astazi trebuia sa imi iau locul de la camin. Am primit in U4, camera 804, stiam sigur de la rectorat. Ajung azi la camin, vb cu administratorul si surpirza..eu cu bagajele dupa mine...nu eram la caminul ala...super misto. Cineva a dat banul si pe mine m-au dat afara cu toate ca sunt la buget alea,alea...acum probabil tre sa dau vreo 500 de euro ca sa am unde sta. suuuuper | ||
|
Postat pe 29 Septembrie 2008 18:48 |
||
|
ei na!!!1 cu asa mai cum asa... fi tupeista...cheama proteveu'daca trebuie nu te lasa!!!! ceartate ca la usa cortului ca aiai care fac gura mare si mahala se pare ca au ceva sanse..... glumesc evident dar asta e una din realitatile studentiei.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 29 Septembrie 2008 18:56 |
||
Georgia,imi pare rau , nu stiu ce sa zic la faza cu ,caminele sunt pe de laturi Just_becouse ...nu-s tare ca nu se face asa ceva in mod normal si daca nu eram nervoasa la culme nu as fi facut-o cand ma ia valul insa ....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 29 Septembrie 2008 18:59 |
||
stati fetelor linistite..ca eu sunt studenta la buget, la zi...toate alea.....mai sunt si angajata la universitate cu juma de norma....si tot nu am camin....... stau in chirie
|
||
|
dienuta_nou Postat pe 29 Septembrie 2008 18:59 |
||
|
pai.. daca invatai atat de mult, chiar daca luai tu 7...tot n ai invatat sa scrii cum trebuie? (catre cea care a deschis topicul desigur..:D ) si in rest ... mai bea! ... la mai multe contracte!:)) |
||
|
morticia_adams Postat pe 20 Noiembrie 2008 21:42 |
||
|
problema asta o am si eu... in liceu invatam de rupeam cartile un week-end intreg si la lucrare luam un 7 amarat si colegele mele care se distrau tot week-end-ul luau 9 si 10.
|
||
|
ashley Postat pe 16 Aprilie 2009 20:16 |
||
Dap...asa e....eu am patit ceva ff interesesant am fost mereu oaia neagra a familiei mi-am batut toti vecinii,toti colegii........eram o nebuna:)):)) dar parintii mei nu aveau d c sa se planga de mine intr-un singur mod: eram o tocilara invatam k nebuna tot timpul in kre nu ma bateam cu cineva....si culmea,.....profii la scoala imi dadeau note mici desi la altele le dadea numai note de 10 si ma oftikm.....eu am fost generala la tzara si aici se tinea cont de al cui esti....kte cadouri le dai.etc etc...eu nu am vrut sa le dau cadouri dekt de 1 martie,8 martie...etc etc....vroiam note pe merit...dar nu a fost sa fie:((:(( si ajungand la capacitate proastele alea kre luam numai 10 au luat numai 5 si 6 ce m-am bucurat....in fine....eu nu m-am dus la un liceu de elita ci unu bun kre se intra cu o medie de 8:50 (media ultimului admis) si culmea...am innimerit cu ink 3 de la mn din generala dintre care doar una in cls in fine ea nu prea invata cei drept....eu eram apreciata de prosi luam si bursa....si desi eram de la tzara(liceul era in bucuresti) la mn nu s-a facut deosebirea k la altii k sunt din provincie...ba kiar am fost favorizata...aici a inceput totul: invidia celorlalti...ajunsesem sa ma bat cu fetele din liceu... va inchipuiti?si a fost nevoie sa ma transfer din liceu mama nu mai m-a lasat la un liceu in bucuresti ci ma dus la unu de la noi din judet:((:(( kt am mai suferit si ce am plans:(( profiii de akolo erau cumsecade si m-au ajutat sa trec peste tot....dar liceul era fff prost cu copiii de nota 4:))si asa am reusit sa fiu prima pe liceu la invatatura ink din primul an:)):))olimpiade peste olimpiade....si credeti-ma note tot mai luam si de 6 si 7 la unele materiii......de batai si certuri nu scapa nimeni logic profii nu ii credea pe ceilalti ziceau k ei dau in mine de invidie mai ales k faceam un teatru cu ei....(sunt o viitoare actrita)si ma rog....eram favorizata...ce credeti?intr-a 12-a chiuleam...ma imbatam la coltul liceului,fumam...ma "inhaitasem"cu cea mai tare gasca din liceu kre erau cu mine in cls culmea...si faceam numai prostii...dar notele erau tot mai mari:)):)) fata de altele kre se pusesera pe invatat si yo numai invatam deloc....nu m-am pregatit ff mult pt bac k nu aveam timp:):))dar la orale am luat 10 si la scris numai peste 8:)):)) si am fost singura din clasele de la zi kre a luat bacul din prima...deci....k s avedeti/.....PROST SA FI NOROC SA AI.....si acum sunt la drept la facultate si knd am invatat la unele materii pt sesiune am luat 7 si la cele kre nu m-am pregatit si doar mi-am arunkt 5 min ochii inainte sa intru in examen pe ele...culmea am luat 10 ...asa k fetelor numai fiti constiincioase k nu razbiti...
|
||
|
misterrrr Postat pe 17 Aprilie 2009 08:46 |
||
elisabyy... cred ca exagerezi mult :)) poate chiar asa o fi dar tu parca prea faci din tantar armasar
|
||
|
Georgiana77 Postat pe 17 Aprilie 2009 09:04 |
||
ce poveste haioasa serios?! ultim parte n'o prea cred pentru ca pare o compunere
|
||
|
nebuna94 Postat pe 17 Aprilie 2009 20:23 |
||
De la: uitarea_aducerii_aminte, la data 2008-09-29 17:17:13super adevarat! bine k io m-am prins de asta inca din facultate :) Nu am prea inteles ce pot unii si altii nu ? Unii pot sa invete sau unii se descurca in viata sau... sau...fii ceva mai explicita. Oricum de obicei aia care "pot" sunt ceva mai inteligenti si/sau au ceva mai mult noroc. |
||
|
ocs Postat pe 28 Aprilie 2009 12:00 |
||
| Dar ce naiba, acum se bat oamenii intregi la minte in liceu ? Reveniti-va fetelor ca sunteti...femei in toata firea. Sau o sa va paruiti si prin birouri peste cativa ani . OMG ! | ||
|
ocs Postat pe 28 Aprilie 2009 12:05 |
||
| pentru ca pot! | ||
|
roz5blue6lila7 Postat pe 30 Octombrie 2009 16:30 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Fericirea se ascunde in mom nepremeditate! | 3 | De la: joana_rise 21 August 2008 03:27 |
| ce sa fac?trecutul nu-mi da pace:( | 28 | De la: MadaIry 12 Mai 2009 18:08 |
| De nu reusesc sa am o relatie? | 54 | De la: BogdanPaul 26 Februarie 2009 09:20 |
|
|
||
| Nu ma descurc... | 26 | De la: krissy_3 20 Octombrie 2011 03:43 |
| 6 pasi pentru o comunicare eficienta | 1 | De la: catalog_cursuri 24 Octombrie 2010 14:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.