Mai multe
|
Buna! Problema mea este k nu stiu pana unde ar trebui sa merg cu sinceritatea in relatia actuala. In urma cu 2 ani am trecut printr-un divort. La 9 luni dupa acel eveniment l-am cunoscut pe actualul meu iubit. Nu ne-am intalnit de foarte multe ori pt. k el a plecat dupa 5 luni in Anglia.. Nu la mult timp dupa asta am plecat si eu in Italia.. Am stat departe unul de celalalt si am mentinut relatia mai mult prin intermediul telefonului.. Mi-a fost sprijin in momente foarte dificile, chiar daca relatia noastra a fost mai mult una "la distanta".. Din martie anul asta am inceput sa ne gandim la un viitor impreuna, iar luna viitoare ma duc si eu la el(pt 3 saptamani).. In felul asta vom vedea si cum ne intelegem stand mai mult timp unul in preajma celuilalt.. Ceea ce simt pt el imi dau seama k nu am mai simtit pt nimeni, cu toate k pare greu de crezut. Numai cand ii aud vocea inima mea incepe sa o ia razna.. mi se inmoaie picioarele.. Sunt sigura ca il iubesc. Am incercat sa fiu cat pot de sincera cu el, dar i-am ascuns un singur lucru, faptul k am un divort la activ. Initial am zis k ar fi mai bine sa ne cunoastem, sa vedem daca suntem facuti unul pt celalalt si-abia apoi sa intram in detalii personale. Cu toate ca in urma unor discutii am dedus k pe el nu-l intereseaza trecutul, ci tot ceea ce se intampla din momentul in care ne-am cunoscut, consider k acest "mic secret" trebuie sa i-l impartasesc. Ceea ce nu stiu, este cum si cand sa-i spun? Mi-e teama ca il voi pierde, dar sunt constienta ca odata cu trecerea timpului minciuna asta va fi perceputa altfel, si nu-mi va fi iertata incercarea de a trece cu vederea trecutul. Cum sa fac? Sa-i spun totul acum cand voi merge la el? Sau sa mai astept? Cine ma poate sfatui? |
||
|
arina_rbk Postat pe 29 Septembrie 2008 04:25 |
||
|---|---|---|
| eu nu vad nicio problema ca esti divortata. ar putea fi una, daca el e catolic. deobicei femeile sunt mai geloase pe trecutul barbatilor, dar asta fara a fi o regula. | ||
|
sorin65 Postat pe 29 Septembrie 2008 06:02 |
||
ok.. dar ar trebui sa-i explic cum stau lucrurile inainte sa merg acum la el.. sa-i spun acolo.. sau sa mai las timpul sa treaca.. sa vad cum decurge relatia.. si dupa inca ceva timp, daca este totul ok, sa-i spun totul.De la: sorin65, la data 2008-09-29 06:02:30eu nu vad nicio problema ca esti divortata. ar putea fi una, daca el e catolic. deobicei femeile sunt mai geloase pe trecutul barbatilor, dar asta fara a fi o regula. |
||
|
|
||
|
arina_rbk Postat pe 29 Septembrie 2008 10:10 |
||
|
cat crezi tu de sincera. daca greseti, inveti! |
||
|
morticia_adams Postat pe 7 Octombrie 2008 16:31 |
||
|
pai ii spui k esti divortata dar k nu esti pregatita sa vb despre asta si cum a spus k nu ii pasa trecutul nu va cere prea multe explicatiii |
||
|
bestiuitza Postat pe 7 Octombrie 2008 16:34 |
||
|
Dupa parerea mea bine ar fi sa ii spui. Este pacat sa incepi o relatie cu minciuni, ascunzisuri, etc. Pune-te in locul lui, daca ar fi el cel care ti-ar ascunde ceva care este destul de important, cum te-ai simtii? In definitiv este un divort...si eu am divortat si ca noi sute de mii!! Asta este viata, nu este facuta numai din lucruri (trairi) frumoase. Curaj! Felicia. Cine isi uita istoria risca sa si-o repete! |
||
|
Felicia_29 Postat pe 9 Octombrie 2008 12:03 |
||
|
trebuie sa inveti sa fii mereu sincera cu tine/si ceilalti - si pregatita pt a accepta realitatea, pe care oricum nu o poti schimba/ iluziile creeaza false vise si sperante - care nu fac decit sa te raneasca/ si adevarul doare, ades - dar este singurul prieten care te poate ajuta sa mergi drept, pe drumul vietii... |
||
|
Postat pe 14 Octombrie 2008 19:11 |
||
| Sunt deacord cu fetele, ar fi mai bine sa-i spuin acum cind pleci , cred ca el te va intelege acum mai bine decit mai pe urma ! Succese! Fii sigura pe tine, si defineste lucrurile asa cum sunt, caci elo daca te iubeste , atunci te iubestre pt ceea ce esti trecut si prezent! | ||
|
dj_vita Postat pe 14 Octombrie 2008 23:27 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-10-09 12:03:42Dupa parerea mea bine ar fi sa ii spui. Este pacat sa incepi o relatie cu minciuni, ascunzisuri, etc. Pune-te in locul lui, daca ar fi el cel care ti-ar ascunde ceva care este destul de important, cum te-ai simtii? multumesc pt sfaturi si pt incurajari..sper sa nu dea gres..
|
||
|
arina_rbk Postat pe 16 Octombrie 2008 19:21 |
||
| desi nu am trecut prin niciun divort k sa stiu cum t schimba aceasta experienta, eu cred k e bine sa fii sincera d la inceput si sa ii spui tot c ai d spus, tot c simti. eu am fost sincera in rel actuala poate mai mult dekt ar fi trebuit si desi au iesit si certuri urate , apoi ne-am dat seama k e mai bine asa. dc esti sincera si ti s raspunde cu sinceritate nu prea ai nimic d pierdut, mark nu stai lg o pers p kre sa nu o cunosti aproape deloc pt k mereu poata o mask si s teme d sinceritate. | ||
|
adriana2006 Postat pe 27 Octombrie 2008 10:49 |
||
De la: arina_rbk, la data 2008-10-16 19:21:01De la: Felicia_29, la data 2008-10-09 12:03:42Dupa parerea mea bine ar fi sa ii spui. Este pacat sa incepi o relatie cu minciuni, ascunzisuri, etc. Pune-te in locul lui, daca ar fi el cel care ti-ar ascunde ceva care este destul de important, cum te-ai simtii? Iti urez multa bafta si cuvinte potrivite!! Sa ne spui rezultatul! Felicia. |
||
|
Felicia_29 Postat pe 27 Octombrie 2008 16:10 |
||
| hhmmmm.....si inca ma intreb: ce problema te framanta pe tine? nu vad hiba. zau...spui, pac si gata...un divort la activ nu face din tine produs expirat | ||
|
lorelay_me Postat pe 31 Octombrie 2008 14:49 |
||
f sincera...exagerat de sincera
|
||
|
Postat pe 31 Octombrie 2008 16:23 |
||
sunt super fericita.. am discutat cu iubitul meu.. m-am confesat.. i-am spus tot ce aveam pe suflet in legatura cu trecutul meu.. si ne intelegem minunat.. intotdeauna e bine sa fim sinceri.. s-a mai dovedit ink o data in cazul meu.. multumesc pt sfaturile voastre.. mi-au fost de folos si m-au intarit sa iau decizia cea mai buna.. am sa va tin la curent cu ce se intampla..
|
||
|
arina_rbk Postat pe 17 Noiembrie 2008 01:17 |
||
De la: arina_rbk, la data 2008-11-17 01:17:35 Bv! Ma bucur ca te-am putut ajuta cumva! Sa va iubiti si sa fiti sinceri unul cu celalalt! Bv voua!
|
||
|
Felicia_29 Postat pe 17 Noiembrie 2008 13:50 |
||
De la: Felicia_29, la data 2008-11-17 13:50:42De la: arina_rbk, la data 2008-11-17 01:17:35
|
||
|
arina_rbk Postat pe 19 Noiembrie 2008 10:44 |
||
| Daca te iubeste, nu ar trebui sa-l deranjeze. Doar face parte din trecut. E bine ca ai reusit sa treci mai departe, asa ca bucura-te de ce-ti ofera viata. | ||
|
Lexy87 Postat pe 22 Ianuarie 2009 21:38 |
||
esti divortata,nu criminala.ce e asa rau in asta?crezi ca esti singura?fii sincera.nu iti cladi noua viata pe minciuni.e mai bine asa.mult succes!
|
||
|
dana_mv Postat pe 22 Ianuarie 2009 23:30 |
||
Este clar ca ceea ce simti pt el are un singur nume....IUBIRE......daca simte la fel pt tn,si este adev ce ti-a spus atunci,nu cred ca l-ar deranja ff tare trecutul tau.
|
||
|
butterfly_sound_of_love Postat pe 18 Februarie 2009 17:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Probleme de comunicare intr-o relatie.... | 10 | De la: lollitta 12 Ianuarie 2011 09:23 |
| Il iubesc la nebunie....dar pentru ca sai dovedesc trebuie sa ma culc cu el.... | 86 | De la: I_m_nuts2011 1 Octombrie 2010 11:10 |
| cum sa devenim indiferenti? | 30 | De la: TIGRA 15 Octombrie 2010 12:25 |
|
|
||
| Durere si resemnare | 18 | De la: kudika378797 24 Martie 2011 18:23 |
| Relatie "fara obligatii". | 39 | De la: Barbie30_ 10 August 2011 20:43 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.