Setari Cookie-uri

barbatii raci

da exista viata dupa un rac 6 ani am stat cu unu..si sincer pe cat de frumoasa era dragostea pe atatea sacrifiicii trebuia sa fac pt a trage pluta pe uscat.e greu ..sunt incapatanati,orgoliosi,posesiviiiiiiii.si delasatori.Nu-s de mine.L-am iubit enormmm si sincer imi era frica sa-l las ca nu cunva sa regret.Viata e sigur dupa un rac...care te indoctrineaza ca el e tot si fara el te duci pe apa sambetei.Nu mi-as mai dorii in viata mea sa mai fiu cu un rac>
ps: toti au elementul comun ..spun ca fac si cam uita sa faca .Asta e constata din iubitii prietenei mele ..care are magnet la raci.si toti sunt identici.Nimic diferit .chiar ii zic dinainte cum va "evolua" relatia.Totusi sperrrrrrrrr sa te iti merga relatia..si casa de piatra..poate tu esti compatibila
alina2809
Postat pe 10 Februarie 2009 12:31
Mersi pt urari,sper sa fie ..bine..si din punctul meu de vedere....cred k racii sunt cei mai tari...eu chiar ma inteleg foarte bine cu el..se mai intampla..sa ne contram dar ajungem repede la o concluzie comuna..si ceea ce imi place cel mai mult este faptul k imi da siguranta k nu va pleca de nebun dak nu are motiv.Mersi tuturor inca o data pt sfaturi ,commenturile lasate..si urari.Pupici multi..

andreeafatu
Postat pe 10 Februarie 2009 16:57
Sotul meu e rac, si sunt casatorita cu el de 4 ani, si impreuna suntem de 7... Rezistati cu bine doar daca faci fata fazelor lunii. Ma refer la Luna de pe cer, de care e foarte influentata zodia asta. Ba e dragastos, si simpatik, ba nervos, obosit s.a.m.d. asa ca daca ai nervii tari, si dragoste multa, e de bine!!!
ebo
Postat pe 10 Februarie 2009 20:44
Fetelor, nu vreau sa va dezamagesc . Eu sunt rac si tin cu zodia mea , dar vreau sa va spun ca am cunoscut multi barbati rac, ca simpli prieteni sau ca fosti iubiti , iar toti , cu varste cuprinse intre 19 si peste 50 de ani sunt foarte afectuosi, le place sa faca pe plac iubitei, sunt gospodari ... toata lauda , dar nu se pot abtine la un moment dat sa nu insele. Indiferent cat de mult isi iubesc si respecta iubita, sotia, familia si copiii, ei totusi inseala. Asa ca fiti atente , acrodati-le multa iubire si siguratza in casa si poate asa nu vor cauta ceva nou, mai mult in afara relatiei cu voi, caci altfel, barbatul rac \'\'sufera\'\' de iubire atat de mult incat o cauta peste tot, si pe langa casa. Ei sunt mereu, vesnici copii, cauta tandrete si afectiune cat mai multa, dar niciodata nu lasa ca relatiile cu diferite alte partenere sa influenteze sau sa raneasca casatoria Sunt soti sau iubiti fideli ideii de relatie stabila, dar .. ma repet.... din pacate cam toti inseala ....
kudika_girl
Postat pe 13 Februarie 2009 04:39
sotul meu este rac , suntem casatoriti de 10 ani , dupa 5 ani de relatie......Vreau sa va spun ca este egoist , posesiv , incapatanat ....Ma iubeste , si eu il iubesc , dar in felul acesta s-ar putea ca iubirea mea sa se termine......Ideea e ca iti trebuie multa iubire , rabdare si nervi sa traiesti langa un rac asa cum este sotul meu. Nu stiu , fiecare are personalitatea lui , dar daca vrei ca relatia asta sa mearga , atunci trebuie sa lupti ... cu adevarat.
tedy
Postat pe 13 Februarie 2009 08:36
Sunt casatorita cu un rac de 19 ani. Intr-adevar este incapatanat, il ia pe ''nu pot, nu am timp'' in brate facandu-te sa poti in locul lui cu gandul de a-l ajuta, de a-l proteja. Si asa zi dupa zi ajungi sa faci totul in locul lui. Este familist, dar familistul comod caruia ii convine aceasta postura pentru a fi protejat, cocolosit. A parut incapabil de a jigni dar.......dupa 16 ani cand a dat de greu la locul de munca a inceput cu reprosurile acasa si a aratat ca poate jigni extrem de dur, aratandu-si egoismul . Eu sunt geamana. Se spune ca relatia dintre o geamana si un rac este posibila doar cand ea are si copii si mult de lucru pentru a-si consuma energia in surplus de care racul duce lipsa...La noi....asa a fost. Incercati sa nu-i mai cocolositi si vedeti ce se intampla......Cred ca este un test bun. Incercati atata timp cat poate fi un test doar nu cand ajunge sa fie o lovitura cumplita pentru voi.
yvonne_yvonne
Postat pe 17 Februarie 2009 13:39
De la: alinaghemis, la data 2009-01-09 15:39:37 la fel ca si copii mici,f dragastosi,romantici incurabili,vesnic au nevoie de drgoste si multa multa tandrete,daca le dai ce isi doresc vei fi fericita langa ei,daca nu vei avea norocul la multe situatii neplacute pe fondul geloziei.

...Gelozia...bat o...vina...
gratuit89
Postat pe 4 Martie 2009 18:34
Si eu sunt in zodia gemeni si sunt cu un rac de 2 ani...si curios este ca semanam mai putin la faza ca eu ma exteriorizez mai mult si el mai putin, adica eu ii zic in fiecare zi ca il iubesc el mai putin dar stiu ca ma iubeste si ca tine la mine! Suntem gelosi si incapatanati amandoi:D si intr-o zi dupa ce ne-am certat mi-a dat un mesaj in care mi-a scris asa: "Si eu te pup si te iubesc! Dar ne-ar fi mult mai bine daca nu ai fi atat de filosoafa si de geloasa."
andre13
Postat pe 12 Martie 2009 10:55
Stii ce...esti norocoasa...cu un barbat rac
lizzy74
Postat pe 19 Mai 2009 13:35
si eu ca si voi am o relatie cu un RAC.e ceea ce mi-am dorit.in august facem un an de cind sintem impreuna.vrem sa ne casatorim,sa facem copilasi,sa ne facem ceva al nostru.RACII CHIAR STIU SA IUBEASCA SI STIU SA SE FACA IUBITI.uneori exagereaza cu geloziile sau cu posesivitatea.dar asa sint ei.sint grijulii si protectori.IL IUBESC PE RACUL MEU.la inceput ma speria cu atitudinea lui.dar acum mi-am dat seama ca ei o fac din dragoste.
razelm
Postat pe 28 Iulie 2009 11:00
Deci mor de ras.... si eu sunt tot sagetatoare ...el rac ...relatia noastra tocmai ai descris-o tu
E identica .... nici nu ma vrea dar nici nu ma lasa sa traiesc .. e ingrozitor
Se pricepe f bine la calculatoare , sunt monitorizata non stop chiar dak nu mai suntem impreuna ... dak plec la mare ... de ce m-am dus ? ca ce am facut? in conditiile in care nu ne-am vz de 3 saptamani ... vreau sa scap de el dar nu pot ...
Chiar nu stiu cum sa fac ...
Asa deci ... 2 strigate .... HELP!!!
motzi_girl
Postat pe 28 Iulie 2009 12:02
De la: alina2809, la data 2009-02-10 12:31:06 da exista viata dupa un rac 6 ani am stat cu unu..si sincer pe cat de frumoasa era dragostea pe atatea sacrifiicii trebuia sa fac pt a trage pluta pe uscat.e greu ..sunt incapatanati,orgoliosi,posesiviiiiiiii.si delasatori.Nu-s de mine.L-am iubit enormmm si sincer imi era frica sa-l las ca nu cunva sa regret.Viata e sigur dupa un rac...care te indoctrineaza ca el e tot si fara el te duci pe apa sambetei.Nu mi-as mai dorii in viata mea sa mai fiu cu un rac>
ps: toti au elementul comun ..spun ca fac si cam uita sa faca .Asta e constata din iubitii prietenei mele ..care are magnet la raci.si toti sunt identici.Nimic diferit .chiar ii zic dinainte cum va "evolua" relatia.Totusi sperrrrrrrrr sa te iti merga relatia..si casa de piatra..poate tu esti compatibila

Si eu, dragele mele am fost la un pas de casatorie cun rac. Doar ca personajul de fata nu facea parte din categoria celor tandri, romantici, dragastosi, familisti convinsi. El era la polul opus: parisv, mincinos, egoist din cale afara, vanzator de iluzii, dupa cum mai spunea cineva aici. M-a iubit si la un moment dat l-am iubit si eu, insa daca unul tragea cu casa, cum s-ar zice, iar celalalt (EL) vroia sa isi indeplineasca el toate dorintele si capriciile si pt ca incepea cu draci si vartejuri pt ca nu vezi domne nu stateam eu planton in fata lui sa ii fac toate poftele si sa il culeg de pe jos cand avea depresii (si avea slava Domnului., o data la cateva zile), pai scuzeeeeeeee .... mi s-a pus pata. Era si normal, nu?

Intre noi a fost dragoste cu nabadai, un razboi continuu. Eu una, ca om, ca femeie, ca persoana, nu suport si nu voi tolera in veci un om plin de capricii, de caderi nervoase, de tristeti si cosmaruri, un om care nu stie decat sa cerseasca afectiune si sa faca mofturi, ca de ... el e sensibil... pe mine ma ia greata de la asa ceva ... la o femeie mai e cum mai e, dar la un barbat, chiar mi-e greata ...

Si bineinteles ca totul s-a terminat, avand deosebita placere de a-i da lovitura de gratie si de a-l face sa sufere pentru fiecare nervisor de-al meu, pentru fiecare neuron distrus .... si tare bine m-am simtit si inca ma simt pentru ca si acum, dupa ani de zile ma mai cauta, spunandu-mi cat ma iubeste, ca nu ma poate uita si ca stie ca totul a fost din vina lui, ca a fost incorect cu mine, ca nu s-a comportat cu respect si maturitate ...

Parerea mea este ca indiferent de zodie daca omul de lg tine te respecta si iti ofera si el iubire, intelegere, consolare, nu doar sa stea sa primeasca, atunci, da-i inainte cu tupeu! Insa nu se merita sa iti irosesti viata cu un pierde vara ratacit printre visuri si iluzii de copil cretin, plangand si dand cu pumnii in masa ca lui sa i se dea si sa i se faca ....

Pentru ce sa suporti asa ceva ?

Fiecare are dreptul sa fie iubit si sa tratat cu respect si corectitudine !!!
ana_pietraru
Postat pe 28 Iulie 2009 12:22
Ana Pietraru, nu ne-ai spus ,tu in ce zodie esti nascuta?
slowdance
Postat pe 28 Iulie 2009 13:55
Am cunoscut si eu 2 barbati in zodia rac si pot spune aoleuuuuuuuuuuuuuuu Doamneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee sunt ca scaiul, barem ultimul mi-a adus numai suferinta si frustrari, intruna revine cu rugaminti si lamentari. Vor numai ca ei sa faci, sa nu iesi din cuvantul lor.Daca joci cum canta el daaaa esti cea mai fericita femeie.
Sunt ca o furtuna in viata unei femei.
alexia30
Postat pe 28 Iulie 2009 15:05
De la: andreeafatu, la data 2008-09-30 01:08:58buna..vreau si eu pareri despre barbatii in zodia racului...iubitul meu e in aceasta zodie sunt de 5 ani impreuna si urmeaza peste 2 ani sa facem nunta....majoritatea miau spus k de raci nu mai scapi...k sunt foarte fideli si posesivi..vreau pareri..va pup..mersi..:*:*:*::*:*

draga mea ,am cunoscut civa raci in viata mea , adevarat , daca iubesc , iubesc pina la urma dar daca incep sa te urasca e pentru totdeauna , sunt oameni stranii , foarte stranii , e greu cu ei ... cine stie poate sunt si raci diferiti.. oricum bafta
Amaretta
Postat pe 28 Iulie 2009 15:07
am un catelus foarte jucaus.....e in zodia rac ,limbicios si pupacios....balacios..si pishicios....
frumusel ca un strudel......doar e in rac ...fir-ar sa fie el........
heaven_2906
Postat pe 28 Iulie 2009 15:10
ana pietraru - e super ce ai scris tu aclolo! bravo fato! daca ar fi cat mai multe femei k tine, barbatii n-ar mai fi "porci"! ceea ce ai scris tu aici despre raci e perfect adevarat...si eu am fost la un pas de casatorie cu un rac si ma felicit in fiecare zi k nu am facut-o...bineinteles k si akum ma suna sa-mi zik kat de rau ii pare si k totul e din vina lui, la fel k si pe tine al tau...
audrey
Postat pe 28 Iulie 2009 15:13
...si probabil ma va mai suna ani buni de akum...
audrey
Postat pe 28 Iulie 2009 15:17
De la: MIHAI_NELU, la data 2009-07-28 13:55:44Ana Pietraru, nu ne-ai spus ,tu in ce zodie esti nascuta?

Sunt fecioara cu un picior in balanta ... vrei si ascendentul?

Si cu riscul de a ma repeta, nu am generalizat, am spus ca am cunoscut unul din categoria 2, cea diametral opusa primei. A nu fi inteleasa gresit, pls. Nu sunt toti la fel, ca dovada fetele de aici vorbesc despre raci buni si familisti.
ana_pietraru
Postat pe 28 Iulie 2009 15:20
sincer..eu am acceasi problema cu un Capricorn !suntem in aceeasi zodie dar totusi, eu sunt cea care de fiecare data il culege de pe jos,care il imbarbateaza si il incurajeaza..dandu-i acea farama de oprimism care lui ii lipseste atat de mult !de un an jumate o ducem la fel.uneori am impresia ca eu sunt barbatul in relatia asta si nu imi doresc asta..imi doresc sa ma pot baza la nevoie pe un barbat puternic care sa imi ofere sprijinul de care am nevoie..dar de unde :))
si de cate ori am incercat sa o termin-si crede-ti-ma ca nu a fost doar o data /:) -nu am putut,pt ca ma ruga chiar si in genunchi..si plin de lacrimi sa nu o terminam.uneori oscilez intre dragoste si mila.dar sincer..nu mai stiu in ce procentaj e dragostea :-s
La urma urmei..cred ca nu depinde de zodie..ci mai mult de caracter..sau o fi avand iubitul meu vreun ascendent in rac?:)))
kudika_girl90
Postat pe 28 Iulie 2009 15:22
"si acum mai suna", chestia asta va gadila placut la orgoliu?...pe cati oameni te poti bizuii chiar si dupa ani de zile?...faceti un test pe partenerii vostrii...ana...audrey...
e_motivul
Postat pe 28 Iulie 2009 16:26
trebuie sa ai fffff mare rabdare cu ei,sa fii intelegatoare,atenta la tot ce face si ce spune.ascultal cum vb si nu-i reprosa nimic inapoi pana ce nu il ai din nou langa tine.....dar si atunci cand ii reprosezi ceva fa-o in forma de gluma ca sa nu se aprinda repede si sa va certati aiurea......iti spun din propia experienta.....fii desteapta,zic ca ei si faci ca tine,asa merge cel mai bn....bafta..
kudika005006
Postat pe 28 Iulie 2009 17:38
asa e daca nu stii cum sa-l tii pe barbatul rac langa tine,oricat te-ar iubi,tot trebuie sa mearga la alta.daca nu merge nu e sanatos,dar daca stii cum sa-l faci sa se simta vinovat de ceea ce a facut atunci poti sa stii ca e numai al tau si ca nu o sa mai mearga in alta parte.trebuie doar sa-i cunostii toate calitatile si toate partile lui si trebuie sa te inarmezi cu nervii de otel,cu multa iubire si relatia o sa mearga de minune.racii in generalse preocupa de casa dar nu prea le place sa faca ceva in casa,daca exista cineva care sa faca pt ei ar fi perfect....intr-adevar sunt foarte afectuosi,romantici,dulci,respectuosi,doar atunci cand vor ei nu cand vrei tu......asa ca succes in reletii cu racii,merita daca esti intelegatoare si iubitoare.........http://www.kudika.ro/comunitate/forum/post_reply/20211.html#
kudika005006
Postat pe 28 Iulie 2009 17:54
De la: milka_b, la data 2008-11-12 12:28:46hmmm....cum spune si prietenul meu: pe cat de bun, iubitor, intelegator samd este, pe atat de rau, pervers, fara scrupule poate deveni atunci cand este calcat pe coada. Sunt o enigma. Si cred ca e necesar sa fie luati si acceptati asa cum sunt, alfel nu iese nimic. Sunt de luat acasa daca stii sa ii intelegi. :D:D

frumos,frumos
lookinforu
Postat pe 8 Mai 2011 16:07
De la: kudika_girl90, la data 2009-07-28 15:22:24sincer..eu am acceasi problema cu un Capricorn !suntem in aceeasi zodie dar totusi, eu sunt cea care de fiecare data il culege de pe jos,care il imbarbateaza si il incurajeaza..dandu-i acea farama de oprimism care lui ii lipseste atat de mult !de un an jumate o ducem la fel.uneori am impresia ca eu sunt barbatul in relatia asta si nu imi doresc asta..imi doresc sa ma pot baza la nevoie pe un barbat puternic care sa imi ofere sprijinul de care am nevoie..dar de unde :))
si de cate ori am incercat sa o termin-si crede-ti-ma ca nu a fost doar o data /:) -nu am putut,pt ca ma ruga chiar si in genunchi..si plin de lacrimi sa nu o terminam.uneori oscilez intre dragoste si mila.dar sincer..nu mai stiu in ce procentaj e dragostea :-s
La urma urmei..cred ca nu depinde de zodie..ci mai mult de caracter..sau o fi avand iubitul meu vreun ascendent in rac?:)))

:))...orice e posibil...n-ar strica sa afli :)
lookinforu
Postat pe 8 Mai 2011 16:10
Si eu sunt sagetator iar el rac ..dar la noi e ca o poveste ...la 13 ani l-am cunoscut ...am fost un an jumate impreuna ...a dormit d nenumarate ori cu mn dar niciodata nu s-a atins d mn ...dupaia ne-am despartit ..din cauza celei mai bune pr care m-a convins sa il las ...si SURPRIZA dupa nici o sapt era cu el d mana..au ramas 4 ani impreuna ...eu am plecat inafara tarii ...iar in Aprilie 2010 ..am fost in vacanta o sapt in tara ..si ne-am intalnit p strada ..din pura intamplare..mi-a propus sa n plimbam seara ...ne-am plimbat k niste amici ..

Dupaia l-am convins sa mearga cu gasca mea la o discoteca.. iar akolo m-a sarutat ...in fn ..n intalneam numai noaptea ..eu am crezut k va fi doar o aventura d vacanta ..dupa 2 zile d cand plecasem vb p mess si mi-a zis k a lasat-o ..k nu mai are nik pt ea ...

Bineinteles k ea a zis ba k e gravida , ba k nu poate avea copii k sa ii starneasca lui mila ..si a reusit sa s culce cu el ...credea k gata la recuperat iar ...doar k in vara m-am intors in tara ...ea il tot suna k vrea sa vb cu el si prostii d genul asta ...eu ii ziceam sa s duca ..nu vroiam sa fac crize d gelozie ...si in august s-a intors cu mn ...acum stam in casa cu ai mei ..el este un barbat foarte respectuos , familist, iubitor, ma bombardeaza cu msg d dragoste tot timpul ...e gelos ( dar eu sunt si mai si :)) ) ...in decembrie m-a cerut de nevasta ...la anul urmeaza nunta ...un barbat ca el recomand tuturor !!!

Scz pt romanul c l-am scris ..dar kiar ma plictisesc d moarte :)) ...multa bafta si iubire tuturor!!
frenchiegirl
Postat pe 30 Iunie 2011 13:52
Hmmm ...strategii d lupta ...incearca sa faci p timida knd esti ku el ...fii foarte feminina..pusa p glume..nu injura in fata lui ..incearca sa devii intai amica lui ...iar dupa c reusesti ....cere-i ajutorul ku cate cv (nu cu bani !! ) ...iar incet ..incet va fi al tau ;)
frenchiegirl
Postat pe 30 Iunie 2011 13:58
Hell...topicul asta mi-a scapat!
E adevarat ca are j'de mii de ani...
Si tot adevarat e si ce ati scris in el, deci, sunt un nenorocit!
Darkmagic
Postat pe 30 Iunie 2011 14:46
E adevarat ca un rac se implica f mult in momentul in care are relatii sexuale cu o persoana f apropiata , o amica f buna spre exemplu? O prietena mia spus ca asa ar fi , desi ei nu arata si sustin total contrariul? oare se poate sa tina la cineva si in acelasi timp sa fie foarte indiferent fata de acea persoana?
Am un amic rac f bun si desi ne intelegem perfect si facem aproape totul impreuna imi spune ca vrea o relatie sexuala cu mine dar nu o relatie adevarata , ca cica il sperie o relatie cu mine....are cineva vreo explicatie la asta?
kudika070481
Postat pe 30 Iulie 2012 13:14
De la: Darkmagic, la data 2011-06-30 14:46:27Hell...topicul asta mi-a scapat!
E adevarat ca are j'de mii de ani...
Si tot adevarat e si ce ati scris in el, deci, sunt un nenorocit!

asa nenorocit cum spui ca esti mie tot mi-e dor de tine!!
kiss_my_ass
Postat pe 30 Iulie 2012 13:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce parere au Barbatii despre Femei 115 De la: puiut_77 1 Martie 2011 09:37
barbat fecioara dificil...help 19 De la: kudika006087 11 Martie 2010 18:50
ce parere aveti de barbatii din zodia fecioarei?cum sunt intr-o relatie? 70 De la: sopterean 28 Ianuarie 2016 19:54
Ce ati facut cand barbatii iubiti nu s`au ridicat la asteptarile voastre? 53 De la: kudika029282 29 August 2010 18:22
femeia perfecta? 135 De la: adintz 23 Iulie 2009 13:14