Mai multe
|
am promis ca voi deschide un topic unde se va vota pro si contra manelelor...cu argumente! eu votez pentru muzica adevarata! nu-s rasista, dar manelistii astia au adus pe piata muzicii o adevarata teroare! pustoaice care asculta smiorcaielile lui Guta si mai si plang! si barosani care au in masina lor manele la maxim..."au inima mea! "
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:17 |
||
|---|---|---|
|
contra manele, cand vreau sa ascult muzica pro manele (cateva), cand este vorba de petrecere |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Octombrie 2008 12:29 |
||
|
Eu sunt pt muzica buna. Nu ma puneti sa argumentez ca nu pot. Nu imi plac manelele si gata.. Muzica tiganeasca, lautareasca e frumoasa, da manelele nu imi plac. |
||
|
|
||
|
sheeva Postat pe 9 Octombrie 2008 12:30 |
||
| exact! multi confunda muzica tiganeasca cu manelele...nici pe departe! am vazut filme minunate realizate de Emil Kusturita...cu niste melodii tiganesti superbe... | ||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:36 |
||
| vas, primele manele erau mai acceptabile, adica mai tolerabile, cuvinte ok, dar acum in afara de dusmani, femei in bikini si bautura pe masa nimic! | ||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 12:37 |
||
De la: luli_c, la data 2008-10-09 12:37:53vas, primele manele erau mai acceptabile, adica mai tolerabile, cuvinte ok, dar acum in afara de dusmani, femei in bikini si bautura pe masa nimic! asta cam asa e imi aduc aminte mai acum 7-8 ani (?) , erau vreo 2-3 formatii care chiar scoteau niste melodii ca lumea si cu foarte mare succes acum, numai bani, mandruta si barosani auzi bleooohhhhhhhhhhhhhhhhhhh |
||
|
_fantoma_ Postat pe 9 Octombrie 2008 12:52 |
||
De la: vas25, la data 2008-10-09 12:52:24De la: luli_c, la data 2008-10-09 12:37:53vas, primele manele erau mai acceptabile, adica mai tolerabile, cuvinte ok, dar acum in afara de dusmani, femei in bikini si bautura pe masa nimic!
|
||
|
Postat pe 9 Octombrie 2008 13:30 |
||
Aþi uitat de maºini Anti-manele, inclusiv cele aºa-zise R&B! |
||
|
oandree Postat pe 23 Octombrie 2008 11:37 |
||
| eu nu am nimic cu manelele....adica cine asculta sa asculte...doar ca eu nu ascult asa ceva....si sincer la ce petreceri m-am dus eu nu am auzit manele...pentru ca nici prietenii mei nu asculta...cand eram mai mica...acum vreo 4-5 ani da era frumos la petrecere sa asculti si o manea ca se facea caterinca....dar acum...crede-ma ca numai cand aud aceasta muzica ma zgarie pe creier....antimanele | ||
|
eu_mihaela20 Postat pe 30 Octombrie 2008 11:49 |
||
| nu am nimic cu cei care asculta,e alegerea lor,dar eu sint CONTRA MANELE! | ||
|
ROBERTA_BRUNI Postat pe 2 Noiembrie 2008 21:07 |
||
Contra manelelor si eu, principalele teme ale lor sunt dusmanii mei, banii mei, si femeile mele plus niste texte de toata jena, mie nu-mi plac.
|
||
|
my_melody Postat pe 4 Noiembrie 2008 10:22 |
||
|
mai luli ce-ti veni ???? stai sa ezi ce dedicatie iti fac aici..... http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/video/show/8823/Aceasta-melodie-este-dedicata-varcolacilor-ca-asa-vreau-io-neah-si-virginelor-care-n-au-loc-de-margineanu-se-stiu-ele-care-este.html na si sa-mi spui daca ti-o placut |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 28 Noiembrie 2008 21:51 |
||
manelele nu mi au placut niciodata.pentru ca au o tematica restransa(femei,bani,invidie,dusmani)si pentru ca exprimarea lasa de dorit,rimele sunt jalnice
|
||
|
marinaruxandra Postat pe 8 Ianuarie 2009 15:29 |
||
eu optez contra manelilor.. pentru k textele pieselor de cele mai multe ori sunt banale si provoaca dezgust..dar cine vrea sa le askulte nu are dekit..fiekare ku propria preferintza
|
||
|
aleera Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:24 |
||
offf, le urasc...pt ca nu stiu sa dansez pe ele
|
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 00:20 |
||
despre manele nu pot spune decat ca imi provoaca sila sunt dezgustata si de manele si de cei ce asculta manelele recunosti un manelist sau o manelista de la o posta . CUM?pai imbracat in alb , incaltamintea cat mai alba si ea si daca se poate si ascutita in varf, daca au si o stare materiala mai buna au si o masina. ce culoare are masina ?????????? NU ATI GHICIT??? AAALLLBBBAAAAA. de-a dreptul hidos adica chiar asa oamenii astia nu au deloc imaginatie????si "melodiile", "versurile" sunt compuse de retardati. |
||
|
adihornet Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:35 |
||
De la: adihornet, la data 2009-01-24 23:35:42despre manele nu pot spune decat ca imi provoaca sila sunt dezgustata si de manele si de cei ce asculta manelele te rog frumos, e poezie de periferie, in care poetu' descrie trairea! |
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:43 |
||
De la: adihornet, la data 2009-01-24 23:35:42despre manele nu pot spune decat ca imi provoaca sila sunt dezgustata si de manele si de cei ce asculta manelele te rog frumos, e poezie de periferie, in care poetu' descrie trairea! |
||
|
Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:43 |
||
|
Manele clar NU!!! Asta da http://www.youtube.com/watch?v=FAZQwd4DTkc |
||
|
G_Bogdan Postat pe 24 Ianuarie 2009 23:57 |
||
| da bogdan...si mai e aia what hurts the most cu rascall flattts :X:X:X sau tot rod stuart-when i need you... :(:(:( | ||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:01 |
||
|
ba... asta seara vreau sa fiu in asentimentul vostru si spun ashea.... ooooo viata meaaaaa !!!!! maine am examen la engleza nu de alta.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:05 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-25 00:05:02ba... asta seara vreau sa fiu in asentimentul vostru si spun ashea.... asa draga , uite cum punem de-o manea! ![]() care ai calcaaaaaat pe eaaaaaa! |
||
|
Postat pe 25 Ianuarie 2009 00:07 |
||
hai pe stanga hai pe dreapta maine incep si eu sesiunea abia ast eu vreau una de aia mai de veselie
|
||
|
yumy Postat pe 25 Ianuarie 2009 13:42 |
||
| Dragii mei si dragele mele, simt ca trebuie sa fac o precizare. Nu sunt nici pentru manele si nici impotriva lor. Motivul? Fiecare asculta ce vrea. Dar va rog din toata inima sa nu mai spuneti ca au versuri banale si care provoaca dezgust. Si la case mai mari se intampla sa ma scape o greseala gramaticala iar dc ascultati unele melodii precum cele ale Innei Hot...nu stiu cate vresuri interesante si sugestive veti gasi acolo: "Fly like you're high.....". Sa inteleg ca alea 4 versuri sunt o metafora? WTF? Versurile manelelor chiar exprima realitatea. Nu va mai raportati la voi si la prietenii vostrii atunci cand vorbiti de manele. Cred ca mai mult de jumatate din tara asculta si isi formeaza idealurile din muzica lor: femei, masini, bani, dusmani. Da, suntem inconjurati de astfel de persoane "ratacite", ca sa spun asa, si ne este frica sa recunostem. | ||
|
gxgy Postat pe 23 Februarie 2009 09:17 |
||
De la: gxgy, la data 2009-02-23 09:17:30Dragii mei si dragele mele, simt ca trebuie sa fac o precizare. Nu sunt nici pentru manele si nici impotriva lor. Motivul? Fiecare asculta ce vrea. Dar va rog din toata inima sa nu mai spuneti ca au versuri banale si care provoaca dezgust. Si la case mai mari se intampla sa ma scape o greseala gramaticala iar dc ascultati unele melodii precum cele ale Innei Hot...nu stiu cate vresuri interesante si sugestive veti gasi acolo: "Fly like you're high.....". Sa inteleg ca alea 4 versuri sunt o metafora? WTF? Versurile manelelor chiar exprima realitatea. Nu va mai raportati la voi si la prietenii vostrii atunci cand vorbiti de manele. Cred ca mai mult de jumatate din tara asculta si isi formeaza idealurile din muzica lor: femei, masini, bani, dusmani. Da, suntem inconjurati de astfel de persoane "ratacite", ca sa spun asa, si ne este frica sa recunostem. Ok, deci iti plac manelele ca le intelegi, spre deosebire de alte cantece. E si asta un motiv. |
||
|
Kathara Postat pe 23 Februarie 2009 09:47 |
||
Si pen' ca le poate fluiera! (nu ma astept sa stie cine a zis asta... Un "proletar", evident )
|
||
|
Dor_a Postat pe 23 Februarie 2009 09:51 |
||
adica sa-mi rapesc eu placerea de a asculta manele la ora 7 dimineatza cand inca adormita ma sui in taxiu pentru a merge la servici iar din boxe rasuna la maxim (nu ma punetzi sa spun ce ca habar n-am)sfanta manea oricum credeti-ma este cheia succesului catre o zi inceputa nu prost ci foarte prost si acum on topic : NUUUUUUUUUU MANELE
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 10:07 |
||
De la: donttouch, la data 2009-02-23 10:07:52adica sa-mi rapesc eu placerea de a asculta manele la ora 7 dimineatza cand inca adormita ma sui in taxiu pentru a merge la servici iar din boxe rasuna la maxim (nu ma punetzi sa spun ce ca habar n-am)sfanta manea O noua saptamana la munca, Donty? Si io's la fel de morocanoasa, mi-am dat seama dupa salata de i-am facut-o Rezervatului pe topicul cu violu' ... Iar (e a doua oara ) m-am dezbracat de caracter, dar deja m-a enervat. Am incercat o saptamana sa o dau in diverse, si vad ca ei o tin una si buna, ca - vezi Doamne - daca sunt violate, cam vina lor (a fetelor) ar fi... Si deja azi mi-a ajuns... I-am tras cateva suturi virtuale de numa!
|
||
|
Dor_a Postat pe 23 Februarie 2009 10:13 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-23 10:13:35De la: donttouch, la data 2009-02-23 10:07:52adica sa-mi rapesc eu placerea de a asculta manele la ora 7 dimineatza cand inca adormita ma sui in taxiu pentru a merge la servici iar din boxe rasuna la maxim (nu ma punetzi sa spun ce ca habar n-am)sfanta manea ai dreptate dora o noua saptamana la munca sunt nervoasa sti nu-mi ajunge ce am eu de facut mai trebuie sa indeplinesc eu si sarcinile de serviciu ale altora fara macar sa fiu intrebata spune-i lui rezervatu ca exista si cazuri de barbati violati
|
||
|
donttouch Postat pe 23 Februarie 2009 10:22 |
||
De la: , la data 2008-10-09 12:17:29am promis ca voi deschide un topic unde se va vota pro si contra manelelor...cu argumente! Eu votez pentru orice fel de muzica atat timp cat nu ma deranjeaza - adica nu o ascult cu forta....chiar nu ma intereseaza ce asculta altii atat timp cat nu aud si eu....E treaba fiecaruia ce asculta dar avem de lucru ca capitolul civilizatie....de multe ori "trebuie" sa ascultam muzica vecinilor, colegilor, idiotilor care circula cu masini cu geamurile deschise din care urla "muzica" sau a idiotilor care circula prin mijloacele de transport cu "muzica" dupa ei....toti astia chiar ar trebui amendati ! la noi nu exista notiunea de liniste publica.... "ideologic" vorbind manelele se adreseaza unei audiente de un anumit nivel...unor oameni care asta stiu, atata pot.... nu poti pretinde ca toti sa inteleaga si asculte muzica simfonica.... |
||
|
ocs Postat pe 25 Februarie 2009 10:26 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Id-uri schimb de voturi | 69 | De la: Romina1 1 Septembrie 2013 00:47 |
| Barbati intretinuti din dragoste | 203 | De la: geo_refinantat 18 Aprilie 2011 22:25 |
| Cadou unicat | 3 | De la: yumalai 1 Aprilie 2009 07:34 |
|
|
||
| Joc atractiv pentru toti copiii care sunt in si cu noi! | 1 | De la: suzanne13 29 Ianuarie 2009 22:13 |
| 'semnati si voi petitia pentru infiintarea politiei animalelor!' | 2 | De la: a_lu 19 Decembrie 2009 19:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.