Mai multe
| sincer nu prea ascult mai deloc.... in schimb cand merg la cate o petrecere cu prietenii mei ascult atunci pana ma plictisesc.... sincer nu imi plac deloc | ||
|
_dulcik_ Postat pe 25 Februarie 2009 21:32 |
||
|---|---|---|
ANTI manele cu toata fiinta mea! I-as impusca pe toti astia care le miorlaie, in primul rand. Nu suport manele nicaieri,la fel si muzica house. Mi se ridica parul in cap. De ce? Pt ca asta nu se poate numi muzica. Asa ca prefer sa ascult MUZICA.
|
||
|
j_acinthe Postat pe 25 Februarie 2009 22:55 |
||
Traiasca Rockul Manelele :
|
||
|
|
||
|
ETE_EU Postat pe 25 Februarie 2009 23:01 |
||
|
Romania e o mare manea, fie ca e reprezentata de bruneti cu lanturi la gat, fie de copiii minimalisti cu tepi in cap care asculta 'haus frate'... |
||
|
midnightloser82 Postat pe 25 Februarie 2009 23:08 |
||
Fiecare asculta ce vrea..... Noi suntem diferiti asa cum si gusturile sunt diferite... Nu pun nici un minus nici un plus pentru manele......eu sunt paralel cat ttimp nu e vorba de muzica populara,opera sau simfonica,
|
||
|
kevin Postat pe 27 Februarie 2009 06:18 |
||
| maneaua=o muzica foarte proasta.... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 28 Februarie 2009 09:53 |
||
De la: kevin, la data 2009-02-27 06:18:39Fiecare asculta ce vrea..... Noi suntem diferiti asa cum si gusturile sunt diferite... Nu pun nici un minus nici un plus pentru manele......eu sunt paralel cat ttimp nu e vorba de muzica populara,opera sau simfonica, Am inteles...deci asculti o manea dar nu esti in stare sa asculti o opera,opereta,simfonica. Next ! |
||
|
Postat pe 28 Februarie 2009 10:30 |
||
| maneaua nu se poate numi muzica... poate o fi avut si ea vremea ei pe la inceputul aparitiei ei dar totusi ... numai cocalari si pitipoancele asculta asa ceva... dar oricum cui ii place nu are decat sa asculte... gusturile nu se discuta | ||
|
_dulcik_ Postat pe 5 Martie 2009 21:22 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:22:58maneaua nu se poate numi muzica... poate o fi avut si ea vremea ei pe la inceputul aparitiei ei dar totusi ... numai cocalari si pitipoancele asculta asa ceva... dar oricum cui ii place nu are decat sa asculte... gusturile nu se discuta exact ..manelele vechi aveau mesaj, erau dansabile, de bun gust cat de cat ..ma refer la cele de prin 2000 mai mult sau mai putin, acum nu mai este muzica, este zgomot ....un zgomot grohaitor..despre bani, femei masini si vile cu piscine ...not good ! Dar, gusturile nu se discuta ... |
||
|
__LL__ Postat pe 5 Martie 2009 21:27 |
||
| pai asta e maneaua muzica tiganilor care arunca cu bani... si canta numai lalaiala | ||
|
_dulcik_ Postat pe 7 Martie 2009 16:50 |
||
|
Pro si Contra... sunt manele care`mi plac care ma ung, sa zic asa, la inima.. alea de dor, de dragoste.. si manele care nici nu suport sa le ascult... fiecare asculta ce`i place... gustu` nu se discuta... |
||
|
Diavolyta_ Postat pe 25 Martie 2009 16:14 |
||
|
personal- sunt ANTI evindent- pe vremea cand lucram strungar in Timpuri Noi- cred ca le-as fi acceptat ( cu toate ca-mi amintesc ca pe vremea aia- taman ce Iesise Judas cu "Justice for All" si Maiden era pe buzele tuturor prietenilor mei.... Ah, da- si Vangelis- si Michel Jarre, si...Oldfield- ..sii.. A...scuze: Manele...ntz! Of....viatza lor! Dar- treaba lor- cui le place- sa fie sanatosi! |
||
|
G_I_JOE Postat pe 10 Aprilie 2009 13:10 |
||
| ascult manele dar cele de la inceput,acelea care transmit un mesaj...cele recente sunt groaznice! | ||
|
deiutza_20 Postat pe 10 Aprilie 2009 15:10 |
||
| Cei care asculta manele sunt in in general aceia care , vorbesc tare , folosesc cuvinte urate, vulgaritati , sunt zgomotosi ,fac gesturi bruste si evidente , sunt tupeisti, in limita extrema , grosolani , mananca seminte pe care le scuipa pe unde apuca , arunca gunoaiele pe jos , se imbraca cat mai batator la ochi , educatia lor si cunostintele incap scrise pe maxim o foaie format A4..... Pentru acestia ,bun simt , eleganta , stil , si sintagma "Mai putin inseamna mai mult " nu au nici un inteles . | ||
|
libra66 Postat pe 10 Aprilie 2009 17:47 |
||
De la: libra66, la data 2009-04-10 17:47:19 Cei care asculta manele sunt in in general aceia care , vorbesc tare , folosesc cuvinte urate, vulgaritati , sunt zgomotosi ,fac gesturi bruste si evidente , sunt tupeisti, in limita extrema , grosolani , mananca seminte pe care le scuipa pe unde apuca , arunca gunoaiele pe jos , se imbraca cat mai batator la ochi , educatia lor si cunostintele incap scrise pe maxim o foaie format A4..... Pentru acestia ,bun simt , eleganta , stil , si sintagma "Mai putin inseamna mai mult " nu au nici un inteles . stii si eu mai ascult manele din cand in cand si deloc nu ma incadrez in descrierea care ai facut`o tu... nu poti categorisi un om dupa stilul de muzica pe care il asculta
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 10 Aprilie 2009 17:52 |
||
De la: DiavolytaTa, la data 2009-04-10 17:52:20De la: libra66, la data 2009-04-10 17:47:19 Cei care asculta manele sunt in in general aceia care , vorbesc tare , folosesc cuvinte urate, vulgaritati , sunt zgomotosi ,fac gesturi bruste si evidente , sunt tupeisti, in limita extrema , grosolani , mananca seminte pe care le scuipa pe unde apuca , arunca gunoaiele pe jos , se imbraca cat mai batator la ochi , educatia lor si cunostintele incap scrise pe maxim o foaie format A4..... Pentru acestia ,bun simt , eleganta , stil , si sintagma "Mai putin inseamna mai mult " nu au nici un inteles . same here....mai ales cand ma simt melancolica....ma loveste cate.o manea... sau daca sunt la vreo nunta...e tare bine venita o manea pe l 4 dimineata...
|
||
|
l_diana_c Postat pe 10 Aprilie 2009 17:54 |
||
| .....Am spus ...."in general " nu am spus ca " toti cei care " .......asta incluzand si un numar de ...."ocazionali " ..... | ||
|
libra66 Postat pe 13 Aprilie 2009 10:55 |
||
De la: libra66, la data 2009-04-13 10:55:59 .....Am spus ...."in general " nu am spus ca " toti cei care " .......asta incluzand si un numar de ...."ocazionali " ..... ma gandeam iooo
|
||
|
Diavolyta_ Postat pe 13 Aprilie 2009 11:28 |
||
| inainte da era muzica... sa zicem ... dar acum e o mare prostie... banii, femei, iubire, tristete | ||
|
_dulcik_ Postat pe 13 Aprilie 2009 21:30 |
||
De la: __LL__, la data 2009-03-05 21:27:36De la: _dulcik_, la data 2009-03-05 21:22:58maneaua nu se poate numi muzica... poate o fi avut si ea vremea ei pe la inceputul aparitiei ei dar totusi ... numai cocalari si pitipoancele asculta asa ceva... dar oricum cui ii place nu are decat sa asculte... gusturile nu se discuta @ LL- maneau- ca forma de "manifestare artistica" a aparut cu muuult mai devreme decat 2000 ( dar probabil ca atunci ai auzit-o tu)Manele canta pe la inceputul anilor 70 Romica Puceanu, Gabi Lunca, Catalina Catanga, Nelutza Neagu, si Dom` Deputat cu toata femelia lui ( repet- nu ma dau DELOC! in vant dupa manele- dar - pentru a aprecia ceva/sau dezaprecia trebuie sa stim despre ce vorbim; Cred ca cineva ( nu eu- ca deocamdata am din ce sa-mi castig cozonacul/pasca sau- uneori painea) ar trebui sa scrie o istorie a muzicii tiganesti- sa "manaca si gura lui ceva"- ca sigur se va vinde!
|
||
|
G_I_JOE Postat pe 16 Aprilie 2009 17:20 |
||
|
Votez impotriva manelelor. Desi exista zeci de mii de manele,toate suna la fel,nu stiu cum poate exista cineva care sa adore sunetele alea.Prefer oalele batute deolalta dimineata la 6 la usa cortului decat un casetofon bazaind glasul ragusit a lui Guta pe banda,atarnat de o creanga-n copac. Nici la chefuri nu agreez sunetele alea denumite "manele" ,ma retrag politicos din"ring" daca se schimba genul muzical si revin cand se termina piesa ,sau dupa ce primeste dj-ul niste injuraturi,pentru ca sunt tot si tot mai multi antimanelisti Ascult rock alternativ. |
||
|
ArtLover Postat pe 29 Iunie 2009 13:07 |
||
Votez si eu impotriva manelelor , am ascultat rock si nu se poate face o punte intre manele sau alt curent muzical , pt ca manelele reprezinta declinul muzicii de petrecere
|
||
|
blue07scorpion Postat pe 29 Iunie 2009 13:10 |
||
De la: libra66, la data 2009-04-10 17:47:19 Cei care asculta manele sunt in in general aceia care , vorbesc tare , folosesc cuvinte urate, vulgaritati , sunt zgomotosi ,fac gesturi bruste si evidente , sunt tupeisti, in limita extrema , grosolani , mananca seminte pe care le scuipa pe unde apuca , arunca gunoaiele pe jos , se imbraca cat mai batator la ochi , educatia lor si cunostintele incap scrise pe maxim o foaie format A4..... Pentru acestia ,bun simt , eleganta , stil , si sintagma "Mai putin inseamna mai mult " nu au nici un inteles . pe bune astia sunt? ia sa ma uit eu mai atent in jurul meu, sa-i descopar |
||
|
_fantoma_ Postat pe 29 Iunie 2009 13:11 |
||
De la: blue07scorpion, la data 2009-06-29 13:10:52Votez si eu impotriva manelelor , am ascultat rock si nu se poate face o punte intre manele sau alt curent muzical , pt ca manelele reprezinta declinul muzicii de petrecere d'acord avec toi
|
||
|
yumy Postat pe 29 Iunie 2009 13:12 |
||
| Nu-mi plac si nu am alt argument decat faptul ca ma deranjeaza auditiv cu tot ceea ce implica treaba asta. Nici nu am unde sa ascult asa ceva, foarte rar cate unul in trafic, dar inchid geamul din instinct. O data unul s-a si enervat, a demarat in viteza si s-a bagat in fata mea pentru ca inchisesem geamul cand am ajuns in fata lui. Nu mi-am dat seama imediat, am crezut ca braveaza...m-am prins pe urma ca l-am cam jignit ca nu i-am ascultat muzica...mi se rupe, de cele mai multe ori nici nu aud, mi-am dezvoltat un fel de atentie selectiva... | ||
|
liliana2005 Postat pe 29 Iunie 2009 14:44 |
||
|
Maneaua e un gen de muzica, la fel ca toate celelalte genuri. Faptul ca se asculta non stop in Romania nu trebuie sa ne faca sa uram manelele, ci sa ne dam seama ce popor suntem :D PS: Sunt contra manele, dar trebuie sa privim realitatea asa cum e, nu cum ne place noua |
||
|
Postat pe 29 Iunie 2009 18:19 |
||
manelele dementzesc mintzile oamenilor si nus bune, ce inseamna aia dai cu zaru, sa moara dushmanii mei...., ma rog!
|
||
|
kamyvaly Postat pe 29 Iunie 2009 19:49 |
||
|
eu ascult manele, dar nu numai. ce mi-a placut pe aici pe forum este ca aproape nimeni nu a avut o atitudine violenta fata de ascultatorii genului. apropo, pentru cine a zis ca pe manelisti ii recunosti de la o posta ii transmit ca daca ma vede maine pe strada nu o sa-si dea seama ca ascult manele. nu sunt de acord cu faptul ca muzica sa iti influenteze stilul vestimentar, dar de cele mai multe ori acest lucru se intampla. iar comparand hainele rockerilor si cu cele ale manelistilor(repet nu sun de acord sa ne imbracam in functie de ce fel de muzica ascultam), cele ale manelistilor le depasesc cu muult mai muult pe cele ale rockerilor. versurile sincer sunt majoritatea de petrecere si de distractie. desigur, sunt si manele de dragoste si de durere, dar nimeni nu este obligat sa asculte. inca ceva, poti sa fii ft destept si sa asculti manele si poti sa fii prost si sa asculti rock, punk etc. muzica nu are nimic de a face cu inteligenta oamenilor. parerea mea .
|
||
|
Mariabe Postat pe 29 Iunie 2009 20:10 |
||
| nu apreciez la manele decat repeziciunea si simplitatea cu care sau mai bn zis prin care au facut atatia avere.din punctul asta de vedere sunt de admirat,la fel ca dan diaconescu.bani facuti pe prostia celorlalti.ma-nclin!!! | ||
|
maria33 Postat pe 29 Iunie 2009 23:31 |
||
| la orice pas sau unde e duci e imposibil sa nu fie o manea...te uiti la copilasi si ce vezi pac din telefon rasuna maneaua... | ||
|
_dulcik_ Postat pe 2 Iulie 2009 11:06 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Te astept....sunt fierbinte la tv...IN DIRECT! | 37 | De la: kudika_972424 19 August 2014 02:02 |
| Curs de limba italiana Iasi !! | 2 | De la: carmee_k 18 Mai 2014 13:30 |
| femeia musulmana! | 14 | De la: muslim 25 Martie 2011 00:00 |
|
|
||
| Geneva | 3 | De la: diana1981 16 Noiembrie 2009 07:35 |
| la dragon | 8 | De la: yumy 8 August 2010 15:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.