Setari Cookie-uri

cum ar agata femeile un barbat?

De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 12:56:06
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-09 01:30:59
De la: fluffy, la data 2008-11-08 23:57:18eu sunt foarte directa...spun ce vreau!
asa am procedat si cu viitorul meu sot si a mers,si mai mult a apreciat ca am facut eu primul pas...i-am spus ce vreau de la el,desi se simtea atractia dintre noi...

]

ok ca ai facut u primu pas am inteles intrrebarea e ce iai spus ,,,,? cum ai procedat?

la un training imparteam calculatorul si ...daca tot vroiam sa scriu eu la tastatura..... m-a asezat la el in brate....
si m-am trezit cu cosmarul i...mpunsa....
deci de acolo a plecat totul....

de la o banala tastatura.

subscriu si eu , idem ,casatorie frumoasa
gabi8ma
Postat pe 1 Decembrie 2008 17:13
De la: raluk_hbl, la data 2008-12-01 13:36:26
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri?
PS:mi-ar place ca femeile sa se apuce de agatat.:D
PS1 femei nu parapante.

Continuare (am dat "Enter din greseala)

Sunt intr-un magazin si un tip dragut e langa mine la casa...Sunt cu geanta supradimensionala si cu cosul plin...si trebuie sa caut portofelul...Ma intorc catre el si ii intind geanta sau cosul "Ma poti ajuta?..."
E oricum destul de surprins; executa fara a raspunde, de cele mai multe ori...si schitaza doar cateva gesturi stangace. Am timp sa ii studiez reactiile si intr-un final sa ii multumesc pt amabilitate...Va spune "cu placere" sau "pt putin"...O sa insisti ca ai vrea sa il inviti la un ceai sau la o cafea peste o ora si ii ceri numarul de tel. Ii zambesti si pleci...

Barbatii se folosesc de nevoi pt a aborda "cat e ceasul...?", "incotro e...?", "cum pot sa ajung la...?" bla bla bla...deci nu e nimic gresit in a cere ajutorul. :)

Femeile agata frecvent dar nu constientizeaza intotdeauna rezultatul propriului comportament...sau e o abordare mai timida care uneori se incheie cu "luarea la fuga" din partea ei.

Agatatul folosindu-te de complimente il gasesc de prost gust...
E banal si femeile reactioneaza agreiv, impulsiv (constiente de propria sexualitate) cand sunt agatate astfel...si barbatii ar reactiona la fel...
Cand tipa/tipul sunt in grup, complimentele sunt cu totul altfel percepute, iar ideea de "agatat" capata alta conotatie...si sansele de reusita sau nereusita sunt 50-50%, depinzand de caracterul individului "complimentat" si perceptia grupului vis-a-vis de subiectul complimentului.

"Fir intins!" :D

mersi de vizita ....se pare ca dupa lungi asteptari am primit si eu un raspuns asa cum mi-am dorit.......e de retinut....pupici
mickyyo_parintele
Postat pe 10 Decembrie 2008 14:16
femeile nu mai agatza acum barbati pt ca sunt in post asteapta ele sa fie agatzate in pomul de craciun
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 14:23
De la: rosemery, la data 2008-12-10 14:23:46femeile nu mai agatza acum barbati pt ca sunt in post asteapta ele sa fie agatzate in pomul de craciun

mi-a placut....

Postat pe 10 Decembrie 2008 14:25
stiti eu cred ca agatatul barbatilor de catre femei presupune o tehnica aparte , cred eu , deoarece in lumea lor de vis si orgolii ( a barbatilor ) ei sunt vanatorii asa ca un gest sau compliment deschis adica atitudine de rinocer nu prea o sa-i placa si rar musca de obicei cei cu personalitate slaba , cred ca ceva indirect ca un gest "intamplator" urmat de un joc de cuvinte , niste zambete plasate acolo unde trebuie , cu sclipiri jucause in ochi il poate starni in general sa vina dupa tine , sa faca avansuri fara sa se prinda ca tu chiar asta asteptai , ma rog mai depinde si de barbat ca daca e mai tont de felul lui treuie sa ii explici detailat , ma rog la asta ar mai fi mult de scris dar mi-e lene acum
gabi8ma
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:27
De la: heaven_gate, la data 2008-12-10 14:25:04
De la: rosemery, la data 2008-12-10 14:23:46femeile nu mai agatza acum barbati pt ca sunt in post asteapta ele sa fie agatzate in pomul de craciun

mi-a placut....

intreaba-l pe geo el ar putea sa iti spuna mai exact
gabi8ma
Postat pe 10 Decembrie 2008 17:28
De la: gabi8ma, la data 2008-12-10 17:28:03

mi-a placut....

intreaba-l pe geo el ar putea sa iti spuna mai exact

ce sa spuna chiar sunt foarte curioasa:D
yumy
Postat pe 10 Decembrie 2008 18:27

nu prea pricep asteapta sa fie agatate in pom sau sub pom?
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Decembrie 2008 18:53
ehee...am o vrajeala in mine...dar e inca nedescoperita..pt k nu am avut nevoie sa agatz pe cinvea pana acum...dak mia placut cineva...iam dat de inteles k imi place..si lam lasat pe el sa ma agate...IMI PLACE SA MA LAS AGATZATA :D
alisa1991
Postat pe 13 Decembrie 2008 23:39
De la: alisa1991, la data 2008-12-13 23:39:28ehee...am o vrajeala in mine...dar e inca nedescoperita..pt k nu am avut nevoie sa agatz pe cinvea pana acum...dak mia placut cineva...iam dat de inteles k imi place..si lam lasat pe el sa ma agate...IMI PLACE SA MA LAS AGATZATA :D

sa stii ca te cred nu stiu de ce dar .....intrebarea mea era daca sar schimba totul si femeile ar trebui sa agate cum ati proceda?
mickyyo_parintele
Postat pe 13 Decembrie 2008 23:46
alte pareri?
mickyyo_parintele
Postat pe 16 Ianuarie 2009 14:36
l-as agata cu furca si l-as infige in gard...ca pe un trofeu....
l-as beli de piele pe urma si as face o sperietoare de ciori in vie....

scuze pt off topic...
dandanaua_reloaded
Postat pe 16 Ianuarie 2009 16:28
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-16 16:28:13l-as agata cu furca si l-as infige in gard...ca pe un trofeu....
l-as beli de piele pe urma si as face o sperietoare de ciori in vie....

scuze pt off topic...

mersi ema esti o draguta ...e o idee
mickyyo_parintele
Postat pe 16 Ianuarie 2009 21:54
Cum as agata un barbat...as folosi tehnicile ultra cunoscute pe care le folosesc si ei ca sa ne agate...:
1. In mijloace de transport in comun mi se pare cel mai frumos...priviri galese, atingeri nevinovate "din greseala" la care sa ne cerem scuze prin priviri, iar pe nesimtite i-as strecura un telefon de-al meu in buzunar. Evident ca vom cobori la statii diferite, ca o trezire brusca la realitate, privindu-ne pana ne pierdem in multime. L-as suna dupa o ora si stabilesc o intalnire ca sa imi recuperez telefonul.
2. La coada la...ceva: as incepe prin a-l privi interesata pentru a-l dezarma si pe urma i-as cere detalii stupide legat de motivul pentru care stam la coada (la vreun secretariat, la abonamente, la supermarket...) , subiectul poate duce catre arii de interes pentru el si il las sa vorbesca si sa ma mai invete si pe mine cate ceva...unii barbati, chiar daca sunt timizi la inceput explica cu mult interes si se simt bine...capata increderea care asigura succesul cuceririi. Daca dam de un subiect de interes comun il invit la o cafea, o inghetata sau in parcul de distractii. merge mereu :)
3. Ipoteza: ma indrept linistita catre punctul de intalnire cu cativa prieteni cand il vad pe el....misterios, aer inteligent, chipes si singur; devin subit debusolata si il abordez rugandu-l sa imi arate drumul catre punctul de intalnire cu prietenii, eventual daca are timp sa mearga cu mine, pentru ca nu ma pricep deloc la orientarea in spatiu. El, fastacit din cauza trezirii bruste din concentrare, ma conduce. Pe drum le dau un telefon prietenilor si par extrem de mirata ca nu se mai organizeaza intalnirea. Trista, ii cer sa mearga cu mine la un suc, pentru ca e prea devreme sa ma intorc acasa...
4. In supermarket...ma duc la raionul cu electrice si par foarte confuza din cauza unor aparate...pur si simplu nu stiu ce sa aleg si cum toti angajatii sunt ocupati il rog pe el sa ma ajute sa iau o decizie. Eventual il invit sa o monteze acasa daca e vreo veioza, lampa etc. Nu poate refuza...il ademenesc cu o prajitura, un cocktail sau o cafea "cu suflet".
ablazancadar
Postat pe 16 Ianuarie 2009 23:12
femeile nu ar trebui sa agate barbati.mie una nu imi place.
dana_mv
Postat pe 4 Februarie 2009 01:33
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri?
PS:mi-ar place ca femeile sa se apuce de agatat.:D
PS1 femei nu parapante.

Nu cred ca sunt "parasute" pe aici...si femeile "agata" de cand au aparut ca specie... femeia are mereu primul zambet si ultimul cuvant....chiar si la biserica femeia zice "da-ul" decisiv....barbatii chiar au impresia ca "agata" ei ? semnalul de disponibilitate il da prima data femeia...ca nu te duci la una care sta cu spatele la tine...ci la una care iti zambeste...si atunci cine pe cine "agata" de fapt.....
ocs
Postat pe 25 Februarie 2009 18:52
Parerea mea este ca defapt nimeni nu "agata"pe nimeni,ci defapt cel care face primul pas ,el sau ea depinde numai si numai de capacitatea lor de a face primul gest si atat.unii oameni suntmai timizi altii au incredere de sine mai mare si cam atat.acum deja se poarta ca barbatul sa se lase agatat dar ideea este ca sa agati e simplu sa pastrezi e mai greu:)va pupacesc si aveti grija de voi.oricum de la viata avem doar si doar ce ne dorim depindem acum in ce masura
amarutza
Postat pe 5 Martie 2009 14:40
cum agat?.....hiiimmmm............il agat de geanta mea...
mikela_my
Postat pe 5 Martie 2009 14:59
de ce tocmai de geanta? tii ceva valoros in ea? eu i-as agata in cui!
ionyy88
Postat pe 5 Martie 2009 15:50
De la: dana_mv, la data 2009-02-04 01:33:35femeile nu ar trebui sa agate barbati.mie una nu imi place.
Cum vezi tu agatatul asta ? Cum ar trebui sa se manifeste tipa care ar merge la agatat ? Crezi ca trebuie sa fie imbracata sexy, sa se bage in seama, sa aiba "texte" ? Pe mine ma scot din sarite asemenea moduri de "agatare" indiferent daca sunt practicate de barbati sau de femei....e ca si cum ai arunca un navod colorat si cu clopotei si ai vrea sa si prinzi ceva....eu una as fugi...
Exista moduri "invizibile" de agatare...si astea le practica in general femeile si... barbatii inteligenti....
ocs
Postat pe 5 Martie 2009 15:54
mie mi se pare chiar interesant sa agat un barbat... imi place sa filtrez... de fapt imi placea pt ca acum de cand sunt cu iubitul nu mai agat.... inainte agatam un barbat din priviri de fapt cel mai mult asa imi placea sa filtrez
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:15
church pervert
Asynia
Postat pe 30 Martie 2009 21:40
De la: ocgiogi, la data 2009-03-05 15:54:59
De la: dana_mv, la data 2009-02-04 01:33:35femeile nu ar trebui sa agate barbati.mie una nu imi place.
Cum vezi tu agatatul asta ? Cum ar trebui sa se manifeste tipa care ar merge la agatat ? Crezi ca trebuie sa fie imbracata sexy, sa se bage in seama, sa aiba "texte" ? Pe mine ma scot din sarite asemenea moduri de "agatare" indiferent daca sunt practicate de barbati sau de femei....e ca si cum ai arunca un navod colorat si cu clopotei si ai vrea sa si prinzi ceva....eu una as fugi...
Exista moduri "invizibile" de agatare...si astea le practica in general femeile si... barbatii inteligenti....
ei da,poate eu nu sunt inteligenta...si daca incearca ei sa agate mereu,eu de ce sa vreau sa fac acelasi lucru?lucrurile trebuie sa vina de la sine,nu sa le provoci...asta e parerea mea.fiecare are dreptul la propria opinie.
dana_mv
Postat pe 30 Martie 2009 22:07
De la: dana_mv, la data 2009-03-30 22:07:44
ei da,poate eu nu sunt inteligenta...si daca incearca ei sa agate mereu,eu de ce sa vreau sa fac acelasi lucru?lucrurile trebuie sa vina de la sine,nu sa le provoci...asta e parerea mea.fiecare are dreptul la propria opinie.

Nu stiu cat esti de inteligenta, dar pot sa-ti spun ca esti o persoana foarte visatoare care traieste intr-o lume ideala..."de basm". Din pacate noi ceilalti traim in lumea REALA unde daca nu iei initiativa ca sa "provoci" anumite lucruri", ai sanse foarte mici sa se intample ceva din senin.
OrizonturiDeschise
Postat pe 31 Martie 2009 16:40
pai depinde de loc... intr-un club printr-un dans
_dulcik_
Postat pe 31 Martie 2009 21:25
De la: Alecsu, la data 2009-03-31 16:40:52
De la: dana_mv, la data 2009-03-30 22:07:44

Nu stiu cat esti de inteligenta, dar pot sa-ti spun ca esti o persoana foarte visatoare care traieste intr-o lume ideala..."de basm". Din pacate noi ceilalti traim in lumea REALA unde daca nu iei initiativa ca sa "provoci" anumite lucruri", ai sanse foarte mici sa se intample ceva din senin.
asa este,traiesc intr-o lume ideala.si asta pentru ca nu-mi place deloc lumea asta reala ...mult prea perfida.
dana_mv
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:27
si eu sant de acord k femeia ii induce disponibilitatea ,deci ea face primul pas ,barbatul doar vorbeste in general primul ,dak femeia nu i-ar da de inteles k e disponibila el nu ar vb de teama unui refuz.vorba aia ...ridica coada...la orice mamifer masculul simte disponibilitatea femelei
lacrasar
Postat pe 1 Aprilie 2009 16:38
ar flutura suav din plete si ar exploata la maximum nelipsitele tocuri cui in mersul de caprioara, fixand fugitiv "subiectul"....o floricica avand aroma de vampa....ceea ce suna destul de incitant
lorelay_me
Postat pe 1 Aprilie 2009 21:42
ideea in sine chiar este o provocare ,dar ce sa facem cu mentalitatile unora care incep a te cataloga drept cine stie ce
kudika006089
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:01
De la: kudika006089, la data 2009-04-10 11:01:29ideea in sine chiar este o provocare ,dar ce sa facem cu mentalitatile unora care incep a te cataloga drept cine stie ce

pai daca te catalogheaza drept cine stie ce , din prima iti dai seama ca nu merita , ca un barbat adevarat , nu ia ca un lucru rau faptul ca o fata face primul pas , ci din contra
SweetDadyD
Postat pe 10 Aprilie 2009 11:34

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
;) 11 De la: cristiana_cris 2 Octombrie 2009 10:07
help me girls !! 1 De la: lilboogirl 2 Iulie 2010 03:32
despre o relatie sexula normala 65 De la: kudika029282 25 Mai 2009 13:28
Totul pentru o seara de neuitat 29 De la: criistiina1984 17 Septembrie 2009 14:05
Saloane de masaj erotic-iti inseli partenerul?da sau nu? 165 De la: andrada82 26 Octombrie 2016 11:31