Setari Cookie-uri

cum ar agata femeile un barbat?

De la: serenity575, la data 2008-10-11 03:02:07Si apoi noi femeile avem mai multa imaginatie. adica nu mai folosim replica celebra " singurica papusica?". deci eu zic ca ne-am descurca. Acu intrebarea este s-ar lasa agatati?
Cred ca s-ar distra copios

Banc: Intr-un bar din westul salbatic o cucoana sexoasa sta la bar si savureaza o tzigare. Intra un domn bine, se uita in jur, bea un whiskey si ii atrage atentia cocoana respectiva. Sta el si se gandeste: "cum sa fac sa o agat?" Apoi deodata se ridica de la bar, scoate pistolul si ii impusca pe toti, in afara de cocoana. Se duce la ea si o intreaba: "Singurica, singurica?"
amr2009
Postat pe 10 Aprilie 2009 16:55
femeile au mana sfanta invie si :MORTU"DA CE subiectu meu nu?
mickyyo_parintele
Postat pe 15 Mai 2009 16:43
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri?
PS:mi-ar place ca femeile sa se apuce de agatat.:D
PS1 femei nu parapante.

nu am avut chef sa cıtesc tot.dar eu cred ca depinde de situatie.ºi mai ales trebuie agatat cu inteligenta..
roscatika23
Postat pe 16 Mai 2009 15:13
oau!
ia agata-ma!
geo_x
Postat pe 16 Mai 2009 15:37
De la: roscatika23, la data 2009-05-16 15:13:57
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri?
PS:mi-ar place ca femeile sa se apuce de agatat.:D
PS1 femei nu parapante.

nu am avut chef sa cıtesc tot.dar eu cred ca depinde de situatie.ºi mai ales trebuie agatat cu inteligenta..

e si acesta un punct de vedere.....
mickyyo_parintele
Postat pe 4 Februarie 2010 09:41
exemple: "consider ca femeile nu ar trebui sa agate, tu ce crezi despre asta?"
"ma gandeam sa te agat dar sunt prea timida asa ca o sa-ti dau 2 minute sa imi atragi atentia"

replicile fara un anumit context sunt de-a dreptul penibile...si in plus ..agatatul nu consta numai in replici, trebuie folosita toata puterea de seductie: privire,atitudine, jocuri de cuvinte si e foarte important ca cel care agata sa nu se arate disponibil total..sa dea impresia ca ar exprima :"imi placi, dar pot gasi pe cineva mai bun oricand...sa vedem daca esti interesant/interesanta si-mi poti atrage atentia in continuare"
sakura_7777777
Postat pe 11 Aprilie 2010 19:54
De la: sakura_7777777, la data 2010-04-11 19:54:24exemple: "consider ca femeile nu ar trebui sa agate, tu ce crezi despre asta?"
"ma gandeam sa te agat dar sunt prea timida asa ca o sa-ti dau 2 minute sa imi atragi atentia"

replicile fara un anumit context sunt de-a dreptul penibile...si in plus ..agatatul nu consta numai in replici, trebuie folosita toata puterea de seductie: privire,atitudine, jocuri de cuvinte si e foarte important ca cel care agata sa nu se arate disponibil total..sa dea impresia ca ar exprima :"imi placi, dar pot gasi pe cineva mai bun oricand...sa vedem daca esti interesant/interesanta si-mi poti atrage atentia in continuare"

interesant ce zici dar eu vb de o pp. ca ceva s-ar schimba .....si femeile ar trebui sa agate .....ai ceva de zis???
mickyyo_parintele
Postat pe 12 Aprilie 2010 13:18
depinde de loc...de ocazie...de exemplu la o petrecere as ochii intai sa vad daca avem cunostinte comune..apoi m-as baga in seama chipurile sa discut cu cei pe care-i cunosc..si treptat cu tipul...daca n-am avea cunostinte comune si am fi sa zicem intr-un local...m-as apropia...si cateva minute mi-as studia bine gesturile...sa-i atrag atentia..apoi as gasi un pretext sa intru-n vorba cu el...sau daca nu mi-as dori sa fie ceva serios..l-as lua direct cu o replica haioasa de agatat chipurile in gluma..sau as face un misto ceva...

oricum...unele fete agata si acum,nu e nevoie sa se schimbe lumea pt asta:P
sakura_7777777
Postat pe 12 Aprilie 2010 21:36
De la: sakura_7777777, la data 2010-04-12 21:36:55depinde de loc...de ocazie...de exemplu la o petrecere as ochii intai sa vad daca avem cunostinte comune..apoi m-as baga in seama chipurile sa discut cu cei pe care-i cunosc..si treptat cu tipul...daca n-am avea cunostinte comune si am fi sa zicem intr-un local...m-as apropia...si cateva minute mi-as studia bine gesturile...sa-i atrag atentia..apoi as gasi un pretext sa intru-n vorba cu el...sau daca nu mi-as dori sa fie ceva serios..l-as lua direct cu o replica haioasa de agatat chipurile in gluma..sau as face un misto ceva...

oricum...unele fete agata si acum,nu e nevoie sa se schimbe lumea pt asta:P

nimic concret da totusi ceva.....pai pt cateva exceptii nu inseamna ca nu tre schimbat ceva.....acele replici ma interesau pe care u le numesti haioase....
mickyyo_parintele
Postat pe 17 Aprilie 2010 18:21
..replicile "haioase" sunt de regula spontane deci depinde de persoana pe care o ai in fata, de dispozitie, de posibilele ipostaze, de inspiratie....
Femeile pe care le "duce" mintea nu au o problema in a agata (nici faptic, nici ca idee) daca isi propun asta si mereu ele sunt cele care aleg...nu sunt alese
ocs
Postat pe 22 Aprilie 2010 20:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dilema! Astept un sfat din partea voastra. 33 De la: SIRSOFT 8 Decembrie 2009 17:26
Vopsele de par 3 De la: Kathara 20 Decembrie 2009 00:23
Soțul meu vrea sex oral 6 De la: kudika_1032588 8 Iulie 2018 15:18
e normal?? 15 De la: DayC 1 Noiembrie 2009 18:46
Ce parere au femeile despre sexul total? 84 De la: scorpio67 13 Mai 2010 07:29