Mai multe
De la: serenity575, la data 2008-10-11 03:02:07Si apoi noi femeile avem mai multa imaginatie. adica nu mai folosim replica celebra " singurica papusica?". deci eu zic ca ne-am descurca. Acu intrebarea este s-ar lasa agatati? Banc: Intr-un bar din westul salbatic o cucoana sexoasa sta la bar si savureaza o tzigare. Intra un domn bine, se uita in jur, bea un whiskey si ii atrage atentia cocoana respectiva. Sta el si se gandeste: "cum sa fac sa o agat?" Apoi deodata se ridica de la bar, scoate pistolul si ii impusca pe toti, in afara de cocoana. Se duce la ea si o intreaba: "Singurica, singurica?" |
||
|
amr2009 Postat pe 10 Aprilie 2009 16:55 |
||
|---|---|---|
femeile au mana sfanta invie si :MORTU"DA CE subiectu meu nu?
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 15 Mai 2009 16:43 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri? nu am avut chef sa cıtesc tot.dar eu cred ca depinde de situatie.ºi mai ales trebuie agatat cu inteligenta..
|
||
|
|
||
|
roscatika23 Postat pe 16 Mai 2009 15:13 |
||
|
oau! ia agata-ma!
|
||
|
geo_x Postat pe 16 Mai 2009 15:37 |
||
De la: roscatika23, la data 2009-05-16 15:13:57De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri? e si acesta un punct de vedere..... |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 4 Februarie 2010 09:41 |
||
|
exemple: "consider ca femeile nu ar trebui sa agate, tu ce crezi despre asta?" "ma gandeam sa te agat dar sunt prea timida asa ca o sa-ti dau 2 minute sa imi atragi atentia" replicile fara un anumit context sunt de-a dreptul penibile...si in plus ..agatatul nu consta numai in replici, trebuie folosita toata puterea de seductie: privire,atitudine, jocuri de cuvinte si e foarte important ca cel care agata sa nu se arate disponibil total..sa dea impresia ca ar exprima :"imi placi, dar pot gasi pe cineva mai bun oricand...sa vedem daca esti interesant/interesanta si-mi poti atrage atentia in continuare" |
||
|
sakura_7777777 Postat pe 11 Aprilie 2010 19:54 |
||
De la: sakura_7777777, la data 2010-04-11 19:54:24exemple: "consider ca femeile nu ar trebui sa agate, tu ce crezi despre asta?" interesant ce zici dar eu vb de o pp. ca ceva s-ar schimba .....si femeile ar trebui sa agate .....ai ceva de zis??? |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 12 Aprilie 2010 13:18 |
||
|
depinde de loc...de ocazie...de exemplu la o petrecere as ochii intai sa vad daca avem cunostinte comune..apoi m-as baga in seama chipurile sa discut cu cei pe care-i cunosc..si treptat cu tipul...daca n-am avea cunostinte comune si am fi sa zicem intr-un local...m-as apropia...si cateva minute mi-as studia bine gesturile...sa-i atrag atentia..apoi as gasi un pretext sa intru-n vorba cu el...sau daca nu mi-as dori sa fie ceva serios..l-as lua direct cu o replica haioasa de agatat chipurile in gluma..sau as face un misto ceva... oricum...unele fete agata si acum,nu e nevoie sa se schimbe lumea pt asta:P |
||
|
sakura_7777777 Postat pe 12 Aprilie 2010 21:36 |
||
De la: sakura_7777777, la data 2010-04-12 21:36:55depinde de loc...de ocazie...de exemplu la o petrecere as ochii intai sa vad daca avem cunostinte comune..apoi m-as baga in seama chipurile sa discut cu cei pe care-i cunosc..si treptat cu tipul...daca n-am avea cunostinte comune si am fi sa zicem intr-un local...m-as apropia...si cateva minute mi-as studia bine gesturile...sa-i atrag atentia..apoi as gasi un pretext sa intru-n vorba cu el...sau daca nu mi-as dori sa fie ceva serios..l-as lua direct cu o replica haioasa de agatat chipurile in gluma..sau as face un misto ceva... nimic concret da totusi ceva.....pai pt cateva exceptii nu inseamna ca nu tre schimbat ceva.....acele replici ma interesau pe care u le numesti haioase....
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 17 Aprilie 2010 18:21 |
||
|
..replicile "haioase" sunt de regula spontane deci depinde de persoana pe care o ai in fata, de dispozitie, de posibilele ipostaze, de inspiratie.... Femeile pe care le "duce" mintea nu au o problema in a agata (nici faptic, nici ca idee) daca isi propun asta si mereu ele sunt cele care aleg...nu sunt alese
|
||
|
ocs Postat pe 22 Aprilie 2010 20:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Dilema! Astept un sfat din partea voastra. | 33 | De la: SIRSOFT 8 Decembrie 2009 17:26 |
| Vopsele de par | 3 | De la: Kathara 20 Decembrie 2009 00:23 |
| Soțul meu vrea sex oral | 6 | De la: kudika_1032588 8 Iulie 2018 15:18 |
|
|
||
| e normal?? | 15 | De la: DayC 1 Noiembrie 2009 18:46 |
| Ce parere au femeile despre sexul total? | 84 | De la: scorpio67 13 Mai 2010 07:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.