Mai multe
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-12 03:47:49De la: Mtsnicoleta, la data 2008-11-11 15:08:36Salut.Cred ca cea mai buna metoda de a agata un barbat este atacul si apoi retragerea.Ca sa fiu mai explicita intai il atati din priviri,vorbe ..... si bati in retragere.Orgoliul masculin nu are scapare.Eu asa am porcedat si pot sa spun ca fluturasii din stomac o cam luasera razna.....dar.....si cand au iesit scantei..... Uneori poti fi si ingeras si diavolita nu credeti?
|
||
|
bruneta06 Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:49 |
||
|---|---|---|
| da, asa era si planul meu..dar asta tine la tanci...barbatii cam fug de joaca...de-a soarecele si pisica....ai grija cu cine te joci..sa nu se intample si invers.... | ||
|
marab Postat pe 12 Noiembrie 2008 08:53 |
||
pt pui mic: normal ca am cedat, sunt la varsta la care sexul alaturi de studii sunt pe primul plan, si mi-a placut ca a fost directa, iar acum dupa ce mi-a devenit amica, si chiar tin la ea, ne intrebam uneori ce ar fi iesit. Cu siguranta doar o partida de sex, pt ca suntem destul de superficiali la varsta asta, noi barbatii. Dar, chiar daca are sani minusculi si e mai neimplinita, tin la ea mai mult decat la oricare din bunatatile care mi-au trecut prin pat...... oricum o lectie pt mine
|
||
|
|
||
|
MARTHE Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:47 |
||
De la: Alecsu, la data 2008-10-30 13:30:10De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-10-30 13:11:39 mai baiete...da sa sti ca replica asta e buna de pus in rama.... asa bagator in "zama" ca tine mai rar.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:50 |
||
De la: Un_Domn, la data 2008-11-01 01:56:05Cate mai sunteti la fiecare subiect , nu stiu pe care sa va citesc mai intai ... vai in ce am intrat deeeeh "dom'le" ai intrat intr-un viespar din care nu sti cum sa iesi acu. iesirea e prima pe dreapta. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:52 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-09 01:30:59De la: fluffy, la data 2008-11-08 23:57:18eu sunt foarte directa...spun ce vreau! la un training imparteam calculatorul si ...daca tot vroiam sa scriu eu la tastatura..... m-a asezat la el in brate.... si m-am trezit cu cosmarul i...mpunsa.... deci de acolo a plecat totul.... de la o banala tastatura. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 12:56 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 12:56:06De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-09 01:30:59De la: fluffy, la data 2008-11-08 23:57:18eu sunt foarte directa...spun ce vreau! offf ema...eu nu am vrut sa dau detalii... inseamna ca a fost "cu noroc" tastatura... |
||
|
fluffy Postat pe 12 Noiembrie 2008 13:55 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 12:50:11 Ma bucur ca ti-a placut. Se pare ca am facut o impresie foarte buna din moment ce mi-ai raspuns la un mesaj postat cu doua pagini in urma. |
||
|
OrizonturiDeschise Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:17 |
||
| uf....... sad........... | ||
|
Greenie Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:21 |
||
De la: Alecsu, la data 2008-11-12 16:17:51De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 12:50:11 plictiseala bat-o vina.... condimentata cu un specimen ca tine...face ziua mai placuta..... cateodata....
|
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:22 |
||
|
toata treaba asta cu agatatu e trista.. din cate am observat pana acum, am ajuns la concluzia ca: 1) daca o femeie "face primul pas" , barbatul se va gandi la un moment dat "oare asa face si cu restul barbatilor??" sau "mmh... se lasa cam usor daca vine ea la mine asa.." "e o femeie hotarata, stie ce vrea, dar si eu stiu ce vreau, sex ca si ea dealtfel, nu d'aia a venit prima la mine?" 2) raman nelamurita in legatura cu societatea in care traiesc astazi, deoarece nu e bine nici pe partea dreapta, nici pe stanga. orice ai face, nu e suficient de bine, astfel incat sa reusesti prin fortele proprii sa obtii ceea ce vrei. vrei sa agati un barbat! ei bine, cum o faci?? mai bine nu o faci deloc, altfel, vei fi considerata femeie usoara... si'apoi ma gandesc ca sunt tipuri si tipuri de oameni, cu diferite personalitati. cred ca trebuie doar sa ai grija pe cine vrei sa agati, sa te risti totusi sa ii spui unui tip intr-un club de exemplu "esti dragut, ai un zambet frumos", sau astepti ca el sa faca primul pas? reguli/prostii/bullshit-uri.. eu una m-am saturat!! |
||
|
Greenie Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:29 |
||
|
"nu mi'e rusine de ceea ce sunt" si ramai optimist.. poate in cele din urma, cineva va vorbi aceeasi limba cu tine.. |
||
|
Greenie Postat pe 12 Noiembrie 2008 16:35 |
||
| noi femeile, avem mai multe avantaje in fata barbatilor!!!cu un simplu zambet si privire mai intensa v-am dat peste cap!!! | ||
|
1dana2 Postat pe 12 Noiembrie 2008 18:30 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 16:22:20 get a life surioaro. |
||
|
OrizonturiDeschise Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:14 |
||
De la: greenie, la data 2008-11-12 16:29:10toata treaba asta cu agatatu e trista.. In primul rand nu cred ca te priveste pe tine ce gandeste un barbat atunci cand il abordezi(sau il intalnesti)? Daca e incapabil sa recunoasca oportunitatea de a cunoaste o femeie NORMALA care are curajul sa ceara ce vrea de la viata fara s-o intereseze felul in care este perceputa de societate, atunci este problema LUI si nu trebuie s-o tratezi ca pe ceva personal. Ai spus ca indiferent ce ai face "nu e suficient de bine". Suficient pentru cine? Nu te cunosc prea bine, dar dupa ce ti-am citit postul tind sa cred ca esti o persoana usor introvertita care se lasa afectata prea mult de parerea celor din jur, iar daca e asa am sa-ti dau o veste care sar putea sa-ti zdruncine putin realitatea: "NIMANUI NU-I PASA de felul in care iti traiesti tu viata", din pacate exista si oameni invidiosi care aleg sa-si exteriorizeze frustrarile punand etichete negative pe care daca le bagi in seama si te lasi afectata de ele poti deveni o victima a conditionarii sociale. De la: greenie, la data 2008-11-12 16:35:56"nu mi'e rusine de ceea ce sunt" Cred ca ai gresit forumul...aici nu se face terapie. |
||
|
OrizonturiDeschise Postat pe 12 Noiembrie 2008 19:15 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 12:56:06De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-09 01:30:59De la: fluffy, la data 2008-11-08 23:57:18eu sunt foarte directa...spun ce vreau! aha am retinut cum sta treaba cu tastatura dar o intrebare cosmaru eraaaaaaa ....sau asa si asa? nu de alta dar nu vreau sa te sperii pt nimicuri
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 12 Noiembrie 2008 20:51 |
||
De la: 1dana2, la data 2008-11-12 18:30:08noi femeile, avem mai multe avantaje in fata barbatilor!!!cu un simplu zambet si privire mai intensa v-am dat peste cap!!! parerea ta......eu nu pot sa ma dau peste cap ma doare spatele si risc sa ma lovesc
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 12 Noiembrie 2008 20:56 |
||
|
deh parinte...cormaru era unu ...care m-a speriat asa de rau ca am sarit in sus si toti se uitau la noi ce se intampla.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 12 Noiembrie 2008 21:27 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2008-11-12 21:27:49deh parinte...cormaru era unu ...care m-a speriat asa de rau ca am sarit in sus si toti se uitau la noi ce se intampla.... aha bine ca a fo doar o sperietura ,era mai rau daca ramaneai in el(de cosmar e vb) |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 12 Noiembrie 2008 21:30 |
||
Subscriu la cele scrise de Alecsu draga Greenie, daca mama nu avea tupeu sa se duca la tata si sa-i spuna ,, imi placi si vreau sa fii al meu,, iar tata dupa a spus ,, ce dracu hai sa vedem,, si de-a lungul celor 25 de ani impreuna, mama l-a pus la ordine de cate ori a carmit si el ca omul, in stanga sau dreapta, si-a durut-o in cot de ce spune lumea, noi nu am fi acum o familie. Cred ca de aceea imi si plac tipele independente care stiu ce vor. Iti trebuie multa tarie de caracter si ceva educatie, ca barbat, sa poti sta cu o femeie ca asta, dar mai ales sa o pastrezi.
|
||
|
MARTHE Postat pe 13 Noiembrie 2008 10:30 |
||
Marthe, alecsu felicitari!nu's introvertita, deci da, ai dreptate, nu ma cunosti inca sa afirmi asta , pt ca ti'as da motive sa nu o faci. si apoi, ma refeream la un citat pe care l-am gasit intr-o carte care o citeam zilele trecute cnd am pus replay-ul pe forum si anume "jurnalul erotic al adolescentei de 16 ani" si ea spune la un moment dat "nu mi'e rusine de cine sunt" intr-un context cand lumea o percepe pe ea ca fiind prea libera in ceea ce altii doar se duceau cu gandul, si anume la experimentarea propriei sexualitati. in cele din urma, nu m'a interesat niciodata parerea celor din jur exceptional de mult, tocmai pt ca am fost si inca sunt f incapatanata astfel incat sa nu dau importanta gurilor rele sau rautacioase doar.. am fost eu tot timpul. dar nu vreau sa vb despre mine prea mult, pt ca se interpreteaza gresit tocmai pt ca fiecare are propria viziune. si nu's multi care gandesc ca voi, ca va place o femeie indepedenta, sa vina sa va fure un sarut doar pe simplul motiv ca era doar curioasa cu gust au buzele tale! ;) sunt destui care se intreb din prima "asa face cu toti?" d'asta spun ca treb sa risti, ca sa fii asa cum vrei tu...sa nu te ascunzi dupa alte masti / reguli / tampenii... sa te risti cu persoana cu care vrei sa fii exact cum esti! :) vroiam sa vad unde poate duce topicul daca am incerca sa vedem si din alte puncte de vedere.. cu cat mai multe idei si pareri, cu atat lumea devine mai receptiva si mai deschisa catre alte perspective.. si fara rautati. toate bune
|
||
|
Greenie Postat pe 13 Noiembrie 2008 16:33 |
||
De la: greenie, la data 2008-11-13 16:33:12 Cred ca majoritea barbatilor prefera femeile mai indreznete pentru simplul motiv ca acestea sunt mult mai DESCHISE cand vine vorba sa cunoasca un barbat, spre deosebire de majoritatea femeilor care isi ascund insecuritatile in spatele unor masti sociale si care cred ca trebuie sa NEAPARAT sa joace un anumit rol impus de societate pentru a fi respectate. De la: greenie, la data 2008-11-13 16:33:12 ok..acum ca m-ai facut curios, te provoc sa-mi enumeri 3 motive pentru care crezi ca NU ar merita sa te cunosc. |
||
|
OrizonturiDeschise Postat pe 13 Noiembrie 2008 18:48 |
||
eu am agatat un baiat...se lipise un pret de el si i-am zis:doar atat valorezi?te cumpar eu! si de atunci ma tot suna si am fost impreuna o luna k s-a impacat cu fosta am suferit muuuult
|
||
|
bya_bya69 Postat pe 14 Noiembrie 2008 15:45 |
||
De la: bya_bya69, la data 2008-11-14 15:45:28eu am agatat un baiat...se lipise un pret de el si i-am zis:doar atat valorezi?te cumpar eu! si de atunci ma tot suna si am fost impreuna o luna k s-a impacat cu fosta pe mine nu ma cumperi?sunt ieftin 1 leu daca ti se pare mult ma dau in rate.....
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 14 Noiembrie 2008 16:54 |
||
De la: bya_bya69, la data 2008-11-14 15:45:28eu am agatat un baiat...se lipise un pret de el si i-am zis:doar atat valorezi?te cumpar eu! si de atunci ma tot suna si am fost impreuna o luna k s-a impacat cu fosta Nu te mai victimiza atata draga ca o sa mai vina si alte campanii de reduceri.
|
||
|
OrizonturiDeschise Postat pe 14 Noiembrie 2008 18:59 |
||
il privesc si vine singur
|
||
|
lorelay_me Postat pe 16 Noiembrie 2008 21:50 |
||
De la: lorelay_me, la data 2008-11-16 21:50:52il privesc si vine singur hmmmmm esti dresoare?sau care e faza?ce parere buna ai de u....FELICITARI. |
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 17 Noiembrie 2008 01:38 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-11-17 01:38:04De la: lorelay_me, la data 2008-11-16 21:50:52il privesc si vine singur Nu, ii hipnotizeaza...
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 17 Noiembrie 2008 08:48 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri? ADOR SA AGAT!...pt ca imi place sa aleg si nu sa fiu aleasa! Sunt multe circumstante in care barbatii sunt cu usurinta de abordat. |
||
|
raluk_hbl Postat pe 1 Decembrie 2008 12:53 |
||
De la: mickyyo_parintele, la data 2008-10-11 02:51:42ipotetic toate femeile de pe acest sait sa se transforme (mental)in barbati si viceversa,cum si ce ar zice unui barbat pt al cuceri? Continuare (am dat "Enter din greseala) Sunt intr-un magazin si un tip dragut e langa mine la casa...Sunt cu geanta supradimensionala si cu cosul plin...si trebuie sa caut portofelul...Ma intorc catre el si ii intind geanta sau cosul "Ma poti ajuta?..." E oricum destul de surprins; executa fara a raspunde, de cele mai multe ori...si schitaza doar cateva gesturi stangace. Am timp sa ii studiez reactiile si intr-un final sa ii multumesc pt amabilitate...Va spune "cu placere" sau "pt putin"...O sa insisti ca ai vrea sa il inviti la un ceai sau la o cafea peste o ora si ii ceri numarul de tel. Ii zambesti si pleci... Barbatii se folosesc de nevoi pt a aborda "cat e ceasul...?", "incotro e...?", "cum pot sa ajung la...?" bla bla bla...deci nu e nimic gresit in a cere ajutorul. :) Femeile agata frecvent dar nu constientizeaza intotdeauna rezultatul propriului comportament...sau e o abordare mai timida care uneori se incheie cu "luarea la fuga" din partea ei. Agatatul folosindu-te de complimente il gasesc de prost gust... E banal si femeile reactioneaza agreiv, impulsiv (constiente de propria sexualitate) cand sunt agatate astfel...si barbatii ar reactiona la fel... Cand tipa/tipul sunt in grup, complimentele sunt cu totul altfel percepute, iar ideea de "agatat" capata alta conotatie...si sansele de reusita sau nereusita sunt 50-50%, depinzand de caracterul individului "complimentat" si perceptia grupului vis-a-vis de subiectul complimentului. "Fir intins!" :D |
||
|
raluk_hbl Postat pe 1 Decembrie 2008 13:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| help | 6 | De la: laurathegirl 3 August 2008 20:55 |
| "Dragoste de gradul 3" | 42 | De la: Dor_a 5 Octombrie 2010 11:19 |
| E posibil ca pe timpul casatoriei sotul sa fie fidel sotiei? | 348 | De la: kudika029282 2 Septembrie 2010 20:45 |
|
|
||
| de ce femeia inseala barbatu | 45 | De la: catch_a_fire 28 Mai 2009 08:01 |
| nu stiu ce sa fac | 8 | De la: kudika_931360 19 August 2013 21:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.