Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: articulatorul, la data 2008-11-27 12:44:41
De la: Lucia1971, la data 2008-11-27 12:31:14Articulatorule, de unde esti mai mama? Ii fi vreun scriitor contemporan... Ca taaaaaaaaaaare bine le mai zici!

Sunt un trandafir crescut pe balegarul imputzit al ghetoului bucurestean. Sevele toxice ale orasului sunt transformate de mintea mea sucita-n cuvinte,petale catifelate, ce-ma-nfrumusetzeaza... sunt cel mai frumos din orasul acesta :P

Se vede din avatar... Frumosule!
Lucia1971
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:03
De la: donttouch, la data 2008-11-27 12:50:04buna ziua fetelor? ma dar iar va destrabalarati

lucia cred ca ma inscriu si eu la o inghetata

gratu ce mai faci iubire ?tot pe baricade si gata sa satisfaci orice din cate vad

irina iubita vad ca esti in plina atmosfera de craciun

DONTY DRAGUTA...NU STA PE GANDURI SARI CA E ROSTUL... SI MAI TREBUIE SA STI CA INGHETATA E DE DUPA ....NU INAINTE ...DACA NU MA CREZI INTREABO PE LUCIA...

HEI RAMO NU MAI ZICI NIMIC???SAU ESTI CU GURA PLINA SI NU AI VOIE SA VB ...LA MASA ...IN GENUNKI????

DAR MAI ESTE SI MODEST TARE ASA MI PLACI FRATE DAI INAINTE CU TUPEU
gratuit89
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:05
GRATU - daca te referi la mine nu e vba de TUPEU; MODESTIE sau altele ... eu sunt doar ludic si-mi place sa ma joc ... port "masti" ... fac tumbe ...
PROMISScuU
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:21
Gratu da am gura plina dar cu injuraturi. Am treaba de bufnesc. Nu te raci iubitule ca vreau sa te satisfac. Asteapta-ma. Sau daca apare vreo fata da-i drumul, dar pastreaza oleaca de harjoneala si cu mine. Te sarut si vin acum.
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:24
Donty iubita credeam ca ne-ai abandonat. Bine ai revenit

Pai cum Mosule, nu esti premiant sa ai jacuzzi in varf de munte? Sunt un pic dezamagita...dar hai ca merge si in dus sa ma lipesti putin de pereti cu apa fierbinte curgand pe noi. Cine stie ce se poate intampla in toti aburii aia...
irinaandreia
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:27
De la: irinaandreia, la data 2008-11-27 13:27:09Donty iubita credeam ca ne-ai abandonat. Bine ai revenit

Pai cum Mosule, nu esti premiant sa ai jacuzzi in varf de munte? Sunt un pic dezamagita...dar hai ca merge si in dus sa ma lipesti putin de pereti cu apa fierbinte curgand pe noi. Cine stie ce se poate intampla in toti aburii aia...

Fataa, ca sa nu te dezamagesc si mai tare : eu nu sunt mosul cu orgasmele pecuniare ;) ! Eu sunt un mos banal ... dotat doar la purtator
Te mai "aburesti" cu mine sau nu ?
PROMISScuU
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:37
Of, ma aburesc ce sa fac.
Cel mai important e sa fii dotat la purtator. Dar nu te-ar fi costat nimic un jacuzzi virtual sa-mi faci si mie fantezia:(
irinaandreia
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:44
Bine! Hai ! Treaca de la mine! Ca oricum avem nevoie de loc si pentru ceilaltzi !
Doamnelor si domnilor,
Astazi orgia se muta in spatiul acvatic. Va asteptam pe toti in mega-jacuzziul nostru. JUMP IN! :) Tinuta obligatorie : DOAR DORINTA!
Blondo INTINDE-TE si lasa ... bula sa te mangaie
PROMISScuU
Postat pe 27 Noiembrie 2008 13:53
(...) Perimetrul exterior al glandului este corona. Ea uneste capul de ax. Asta e zona cea mai sensibila a penisului. C�nd �l vei lua �n gura, tocmai spre aceasta creasta �ti vei �ndrepta cea mai mare atentie. Urmareste aceasta creasta �mprejur, spre partea dedesubt a penisului.
Vei observa un punct de jonctiune unde ambele capete ale acestui cerc neregulat se �mpreuneaza. Daca partenerul tau este necircumscris, acesta este si punctul �n care este legat preputul. Aceasta zona minuscula este, de departe, cea mai sensibila zona din tot corpul, si e posibil sa-ti aduci partenerul la orgasm doar lovind usor cu v�rful limbii direct acolo. Ocupa-te un timp de m�ng�ierea glandului si a zonelor din imediata lui vecinatate. �n continuarea glandului avem axul penisului. Axul nu are multe terminatii nervoase si, de aceea, nu-i produce barbatului vreo stimulare deosebita prin m�ng�iere, fie manual, fie cu limba, cu exceptia glandului penisului �nsusi.

M-a uimit �ntotdeauna sa constat ca exista un numar de muiste consacrate care cred ca suptul �n sus si �n jos de-a lungul axului �l va face pe partener sa-i vina. Nu-i adevarat, oameni buni! Daca se �nt�mpla totusi asta este pentru ca cerul gurii tale face ca glandul penisului sa se simta bine. De fapt, faci felatio capului ***** ! La baza axului se afla testiculele ( ***** , comoara, numiti-le cum vreti, esentialul e sa nu le ignoram importanta). Testiculele sunt extrem de sensibile la durere si, de obicei, nu sunt considerate zona erogena propriu-zisa, ceea ce este neadevarat! �i poti amplifica cu mult placerea daca te ocupi asa cum se cuvine de coaiele sale.
�n concluzie, uita-te bine la penisul partenerului. Studiaza-l. �nvata foarte bine zonele cu sensibilitate speciala si fii gata sa-ti pui �n valoare cunostintele despre trupul lui folosind limba si buzele atunci c�nd te apleci tandru spre ***** lui. Manifestarea adoratiei pentru ***** lui poate exprima cel mai bine dragostea ce i-o porti.

Am incheiat citatul.
_fantoma_
Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:06
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 13:24:28Gratu da am gura plina dar cu injuraturi. Am treaba de bufnesc. Nu te raci iubitule ca vreau sa te satisfac. Asteapta-ma. Sau daca apare vreo fata da-i drumul, dar pastreaza oleaca de harjoneala si cu mine. Te sarut si vin acum.

ok dragut te mai astept putin...si daca nu ...ne vedem noi canu ramane as aaaaa
gratuit89
Postat pe 27 Noiembrie 2008 14:08
De la: articulatorul, la data 2008-11-27 13:53:20Bine! Hai ! Treaca de la mine! Ca oricum avem nevoie de loc si pentru ceilaltzi !
Doamnelor si domnilor,
Astazi orgia se muta in spatiul acvatic. Va asteptam pe toti in mega-jacuzziul nostru. JUMP IN! :) Tinuta obligatorie : DOAR DORINTA!
Blondo INTINDE-TE si lasa ... bula sa te mangaie

Arti draga :X:X:X: ce dor mi-a fost de tine
Ce facem azi?????
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:25
ROOOOOOOS iubito! Pe unde ai umblat?
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:30
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:30:20ROOOOOOOS iubito! Pe unde ai umblat?

Buna iubita mea:*:*:* uite m-am plimbacit si aqu venii sa imi satisfac placerile pe acilea
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:33
Gratu, mai esti? Te-a stors vreo fetita? Mai ai vreun strop si pentru mine?
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:33
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:33:59Gratu, mai esti? Te-a stors vreo fetita? Mai ai vreun strop si pentru mine?

Iar fugira baietii astia?????
Stai putin ca ma duc sa imi iau biciul sa vezi ce le fac cand or sa se intoarca
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:36
Foarte bine frumoaso! Aici e rost de placeri....nesatisfacute. te0am vazut azi pe la sexul oral, ai dat replici pe acolo. Am vrut sa te aduc la bordel, dar am avut si eu treaba si am mai iesit...... am mai intrat.......
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:37
Pai cu biciul era Etta. Dar cred ca si tie iti sta bine. La capitolul plesneli, imi plac doar palemele peste fese in timpul actului
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:39
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:37:12Foarte bine frumoaso! Aici e rost de placeri....nesatisfacute. te0am vazut azi pe la sexul oral, ai dat replici pe acolo. Am vrut sa te aduc la bordel, dar am avut si eu treaba si am mai iesit...... am mai intrat.......

intri.... iesi.... da intra odata si ramai si tu mai mult.....
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:40
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:39:04Pai cu biciul era Etta. Dar cred ca si tie iti sta bine. La capitolul plesneli, imi plac doar palemele peste fese in timpul actului

Biciul e doar pentru baieti
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:41
Gata scumpo. Am intrat si sper sa fiu constanta pana la ora 17. Uite ca ma fac lejera si ma intind aici pe fotoliul asta....
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:42
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:42:25Gata scumpo. Am intrat si sper sa fiu constanta pana la ora 17. Uite ca ma fac lejera si ma intind aici pe fotoliul asta....

:*:*:*:*:*:*:*
Vrei sa bem ceva inainte sa incepem ?
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:44
OOOOOOO daaaa frumoaso! Mai devreme Articulatorul (dragutu) a facut focul si e cald si acum, asa ca eu prefer un gin tonic, daca ar fi fost mai firg as fi vrut un coniac. Tu ce preferi?
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:46
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:46:12OOOOOOO daaaa frumoaso! Mai devreme Articulatorul (dragutu) a facut focul si e cald si acum, asa ca eu prefer un gin tonic, daca ar fi fost mai firg as fi vrut un coniac. Tu ce preferi?

Eu un wisky dublu cu gheata
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:51
N-ai gusturi rele. Hai noroc! Cred ca mai tarziu am sa trec si eu pe ceva mai tare (ca bautura). Hai stai aici langa mine, ca avem loc amandoua. Eu intre timp mi-am dat jos toate hainutele ca m-am incalzit rau de tot. Tu cu ce esti imbracata?
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:55
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 15:55:14N-ai gusturi rele. Hai noroc! Cred ca mai tarziu am sa trec si eu pe ceva mai tare (ca bautura). Hai stai aici langa mine, ca avem loc amandoua. Eu intre timp mi-am dat jos toate hainutele ca m-am incalzit rau de tot. Tu cu ce esti imbracata?

Am ramas in sutien si fusta de blugi
Poti sa incepi sa ma atingi pe fese , eu pot sa incep de jos in sus usor......
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 15:57
Ok papusa dulce, dar stai sa-ti desfac usor fustita, intoarce-te putin cu funduletul la mine sa ti-o dau jos...... asa......mmmmm ce fundulet apetisant ai! Asa.. stai cuminte sa-ti scot si chiloteii. Sa las paharul din mana si sa te zgarii usor cu unghiile pe fese, asa ca o mangaiere. Ce iubito gemi de placere?
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:01
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 16:01:28Ok papusa dulce, dar stai sa-ti desfac usor fustita, intoarce-te putin cu funduletul la mine sa ti-o dau jos...... asa......mmmmm ce fundulet apetisant ai! Asa.. stai cuminte sa-ti scot si chiloteii. Sa las paharul din mana si sa te zgarii usor cu unghiile pe fese, asa ca o mangaiere. Ce iubito gemi de placere?

Nu te opri vreau mai mult(sunt cam nimfomana , de aia vreau si un baiat, dar vad ca arti al meu m-a parasit ) dar ma multumesc cu tine iubita.Aseaza-te confortabil in fotoliu pana eu imi pun lumbutza in functiune pe intregul tau corp apetisant si ajung jos.... si cat mai profund.....si acum extaz si placere......
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:09
De la: luchianramona, la data 2008-11-27 16:01:28Ok papusa dulce, dar stai sa-ti desfac usor fustita, intoarce-te putin cu funduletul la mine sa ti-o dau jos...... asa......mmmmm ce fundulet apetisant ai! Asa.. stai cuminte sa-ti scot si chiloteii. Sa las paharul din mana si sa te zgarii usor cu unghiile pe fese, asa ca o mangaiere. Ce iubito gemi de placere?

Nu te opri vreau mai mult(sunt cam nimfomana , de aia vreau si un baiat, dar vad ca arti al meu m-a parasit ) dar ma multumesc cu tine iubita.Aseaza-te confortabil in fotoliu pana eu imi pun lumbutza in functiune pe intregul tau corp apetisant si ajung jos.... si cat mai profund.....si acum extaz si placere......
yumy
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:09
Iarta-ma ca te-am facut sa astepti frunoasa mea! Uite m-am asezat confortabil iepuras nazdravan. Ce limbuta dulce ai, ce ritm, ah ce bine ma simt cu tine, nu te opri te rooooooog!
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:18
Chiar nu convingem nici un baiat sa ni se alature? Hai Ros da-mi gurita dulce sa ti-o sarut, ca mi s-a facut o pofta nebuna sa-mi folosesc limbuta pe tine papusico!
luchianramona
Postat pe 27 Noiembrie 2008 16:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
face-ti sex in baie 80 De la: pisi08 30 Aprilie 2009 08:12
Nu am habar 10 De la: kudika499581 17 Martie 2012 04:53
ceau 6 De la: l_diana_c 1 Iunie 2009 15:47
"Dragoste de gradul 3" 42 De la: Dor_a 5 Octombrie 2010 11:19
dezvirginare 23 De la: flowereat 3 Octombrie 2013 09:37