Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: luchianramona, la data 2008-11-26 13:15:50Pune iubitule ce muzica vrei, sa fie antrenanta, si treci la treaba odata! Nu mai sta sa privesti. Sau iti place? Hai sa-ti fac un dans, ca am o fustits scurta tare. Sa-mi scot chiloteii, sau vrei sa-i dau intr-o parte?

Ii dam la o parte la momentul ... potrivit!
Eu ce sa fac cu ai mei? Preferi textila pe fesa mea ferma, intinsa de erectie sau vrei sa vezi nudul - crudul "adevar"?
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:21
Mmmmm, m-as lasa in voia sortii cu tine, dar ce-ar fi sa-ti folosesti mai intai manutele si sa-mi mangai sanii usor, apoi sa cobori cu manuta intre picioarele mele, in timp ce limba ta se zbate frenetic in gura mea?
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:23
Mai lasa-ti putin textila, ca vreau sa ma excit in timp ce-mi imaginez ce se ascunde sub acea umflatura imensa!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:25
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 13:25:03Mai lasa-ti putin textila, ca vreau sa ma excit in timp ce-mi imaginez ce se ascunde sub acea umflatura imensa!

Vezi? eu am intrebat daca e organizata treaba aici sau nu, de la inceput!
Pai, bine mai, femeie, de juma de ora te ling pe vulva-tzi "inmierata" si-tzi sug ushor ciresica si-tzi frec tzatzisoarele cu miere si ti le ling circular, transversal, de-a lungul si de-a latul....si tu nimic nu simtzi ? Mai pun si muzica! Itzi creez toate conditziile si tu ... inca crezi ca suntem la preludiu? ori sunt eu nepriceput ori pana acum ... am frecat-o pe ROS :)
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:33
Ufff...gata? V-a pierit avantul? Vas unde e toata ziua aia?? Ai zis ai zis..acum tre sa executi. Te astept pt tura a doua.
Tot in grup sau ne retragem mai deoparte?
irinaandreia
Postat pe 26 Noiembrie 2008 13:58
Esti simpatic rau Arti'! Scuza-ma! Ce-nseamna sa fii la birou si sa te intrerupa toti. Sunt foarte excitata si-mi este bineeee! Hai ridica-te te rog si lasa-ma si pe mine sa..... ah....ce....... DAAAAAAAA se apropie de gurita mea madularul tau.......Doamneee a intrat, lasa-ma sa ma jos cu el...oooohhhhhhhhh!!!!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:10
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 13:33:12
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 13:25:03Mai lasa-ti putin textila, ca vreau sa ma excit in timp ce-mi imaginez ce se ascunde sub acea umflatura imensa!

Vezi? eu am intrebat daca e organizata treaba aici sau nu, de la inceput!
Pai, bine mai, femeie, de juma de ora te ling pe vulva-tzi "inmierata" si-tzi sug ushor ciresica si-tzi frec tzatzisoarele cu miere si ti le ling circular, transversal, de-a lungul si de-a latul....si tu nimic nu simtzi ? Mai pun si muzica! Itzi creez toate conditziile si tu ... inca crezi ca suntem la preludiu? ori sunt eu nepriceput ori pana acum ... am frecat-o pe ROS :)

M-ai frecat pe mn ahhhh mai vreau nu te opri asa da-i cu miere
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:11
Iri iubito, dupa ce te-ai satisfacut cu Vas... Hai langa mine sa te mangai putin in timp ce dau proba orala la Articulatorul. Vii?
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:12
aaaaaaaaaa
Vreau sa simt atingeri fierbinti cat mai jos si sarutari
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:13
Hai Ros si tu. Am gurita ocupata, o mana cu Iri, iar cu cealalta sa-ti simt locurile firbinti! Mmmmmmmmm ce umezeala placuta!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:16
bey ce faceti ma lasati asa singura !!!
si nesatisfacuta m-am suparat gata am plecat ma duc in alta parte
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:17
vreau si eu sa simt ceva dupa un preludia asa.......
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:18
Articulatorule, tu cu manutele tale ce faci? Pe cine mangai? Ca dai din fundulet intr-un ritm infernal! Nu te opri!!!!!!!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:19
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 14:10:09Esti simpatic rau Arti'! Scuza-ma! Ce-nseamna sa fii la birou si sa te intrerupa toti. Sunt foarte excitata si-mi este bineeee! Hai ridica-te te rog si lasa-ma si pe mine sa..... ah....ce....... DAAAAAAAA se apropie de gurita mea madularul tau.......Doamneee a intrat, lasa-ma sa ma jos cu el...oooohhhhhhhhh!!!!

Ptiu, drace! Ti-am zis eu ca-i lipsa de organizare! Asa e peste tot! Toate "gramezile" astea sufera in romania de lipsa de organizare! ( Daca am fi fost noi in vest ... puneam tablitza cu sex club si postam ditamai regulamentu ...
Ashaaa ... blondadeladrept pleaca cu vasile ... asta mica ... vrea sa dea incultura la toata lumea ... si tu ... gresesti topicul la care postezi ... ( fac referire si ptr ros si ptr tine la topicul "sex oral barbatilor" sau ceva de genul)
Dar ... sa profit si sa te incurajez ... sa te mangai pe cap tandru, sa-tzi prind parul de la ceafa cu degetele-mi rasfirate si sa te imping insinuant spre ... apoi sa te ridic ushor cu mainile cuprinzandu-tzi partea exterioara a sanilor si strangandu-tzi torsoul pentru a te privi ... adanc in ochi in timp ce te ... adanc in ...
... asha ... lasa-ma sa-tzi cuprind talia si impinge-tzi ... bazinul de-a lungul ... si putzin de-a latul :)
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:19
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 14:19:40
De la: luchianramona, la data 2008-11-26 14:10:09Esti simpatic rau Arti'! Scuza-ma! Ce-nseamna sa fii la birou si sa te intrerupa toti. Sunt foarte excitata si-mi este bineeee! Hai ridica-te te rog si lasa-ma si pe mine sa..... ah....ce....... DAAAAAAAA se apropie de gurita mea madularul tau.......Doamneee a intrat, lasa-ma sa ma jos cu el...oooohhhhhhhhh!!!!

Ptiu, drace! Ti-am zis eu ca-i lipsa de organizare! Asa e peste tot! Toate "gramezile" astea sufera in romania de lipsa de organizare! ( Daca am fi fost noi in vest ... puneam tablitza cu sex club si postam ditamai regulamentu ...
Ashaaa ... blondadeladrept pleaca cu vasile ... asta mica ... vrea sa dea incultura la toata lumea ... si tu ... gresesti topicul la care postezi ... ( fac referire si ptr ros si ptr tine la topicul "sex oral barbatilor" sau ceva de genul)
Dar ... sa profit si sa te incurajez ... sa te mangai pe cap tandru, sa-tzi prind parul de la ceafa cu degetele-mi rasfirate si sa te imping insinuant spre ... apoi sa te ridic ushor cu mainile cuprinzandu-tzi partea exterioara a sanilor si strangandu-tzi torsoul pentru a te privi ... adanc in ochi in timp ce te ... adanc in ...
... asha ... lasa-ma sa-tzi cuprind talia si impinge-tzi ... bazinul de-a lungul ... si putzin de-a latul :)

Pey ne eu am venit de la topicul "sex oral" si am ramas cu sechele ce pretentii mai ai?
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:22
De la: rosemery, la data 2008-11-26 14:18:43vreau si eu sa simt ceva dupa un preludia asa.......

tinand cont de faptul ca avem inclinatzii orale amndoi putem incerca o continuare cu un 69 si apoi ... tzinand cont de varsta ta :P ... o facem ca-n bancul cu vaduva ... "dar cu pioshenie" :D
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:23
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 14:23:18
De la: rosemery, la data 2008-11-26 14:18:43vreau si eu sa simt ceva dupa un preludia asa.......

tinand cont de faptul ca avem inclinatzii orale amndoi putem incerca o continuare cu un 69 si apoi ... tzinand cont de varsta ta :P ... o facem ca-n bancul cu vaduva ... "dar cu pioshenie" :D

Dar ce are varsta mea:D?
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:27
Hai nu va mai certati, treceti la un 69 sa va privesc, ca tare-mi place!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:29
AH, daaa, actiune din nou. Ce bineee ca ramasesem un pic neterminata.

Ramo ce buna esti..vino cu gurita aia un pic sa te sarut putin. Arti nu prea ma baga in seama, dar n-are nimic ca ma descurc si numai cu fete. Rose, treci la pipaieli incoace nu mai fii timida
irinaandreia
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:29
De la: rosemery, la data 2008-11-26 14:27:00

Ma inhiba ... matematica ei ... si nush daca vreau sau nu sa verific te miri ce teorii d-astea ... care sustin ( paushal si de aici cu retinere ) ca compatibilitatea intensitatii libidoului femeilor cu cel al barbatilor are loc in situatzii "matematice" d-astea ... si nush daca-mi convine :P
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:32
hai ca te si pipai dar sunt ocupata cu arti aaaaaaa
acest 69 imi place m-ai innebunit arti
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:32
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 14:32:26

Ma inhiba ... matematica ei ... si nush daca vreau sau nu sa verific te miri ce teorii d-astea ... care sustin ( paushal si de aici cu retinere ) ca compatibilitatea intensitatii libidoului femeilor cu cel al barbatilor are loc in situatzii "matematice" d-astea ... si nush daca-mi convine :P

De ce te chinui tu cu matematica ca doar nu vrei sa imi bagi acum o limita si treci odata la treaba da-i cu 69
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:34
De la: irinaandreia, la data 2008-11-26 14:29:20AH, daaa, actiune din nou. Ce bineee ca ramasesem un pic neterminata.

Ramo ce buna esti..vino cu gurita aia un pic sa te sarut putin. Arti nu prea ma baga in seama, dar n-are nimic ca ma descurc si numai cu fete. Rose, treci la pipaieli incoace nu mai fii timida

nu o lua personal ... dar sunt timid! ... imi placi prea mult si mi-e frica ca o sa-mi dau drumul prea repede si n-ar fi ... eficient ... asa ... le rezolv pe fetele astea inainte si ... apoi trec si la tine
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:35

irinaaaa....ia mai ial si tu in guritza....pe al meu.....sa-ti simt buzitele alea moi si umede.....
arti...ce are mah varsta ei?.....las-o.....ca-i buna.....sa paraie un pic .....nu vezi ce bine se misca......iauzi cum trosneste.....ooooohhhhh.....irina.....ce bine faci.....asa asa .....cu limbuta pe langa cap....aaaaahhhhhh.....
_fantoma_
Iri, ce gurita dulce ai! Stai sa te strang in brate, sa te mangai, cobor cu mana mai jos.... ridica te rog putin piciorul sa te simt mai bine....
luchianramona
fetelor limba tanjeste dupa ceva sani ca arti vad ca m-a lasat balta
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:38
De la: rosemery, la data 2008-11-26 14:34:48

De ce te chinui tu cu matematica ca doar nu vrei sa imi bagi acum o limita si treci odata la treaba da-i cu 69

Bineeee! Sa-tzi mai pun si tie niste miere si apoi sa o las sa se scurga pe buzele-mi infierbantate de atingerea sexului tau pulsand de dorinta , de labiile tale desfacute ca petalele unui trandafir (PSDist :D ) hulpav , de ciresica ta mai rosie si umflata ( decat un activist de partid :D )
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:38
Ros iubito nu plange, sunt langa tine!!!!
luchianramona
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:40
SCUZE ROS! De la orgasmare ma pot abtzine dar de la a face o gluma ...
PROMISScuU
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:40
De la: articulatorul, la data 2008-11-26 14:38:28
De la: rosemery, la data 2008-11-26 14:34:48

Bineeee! Sa-tzi mai pun si tie niste miere si apoi sa o las sa se scurga pe buzele-mi infierbantate de atingerea sexului tau pulsand de dorinta , de labiile tale desfacute ca petalele unui trandafir (PSDist :D ) hulpav , de ciresica ta mai rosie si umflata ( decat un activist de partid :D )

si limba unde ai lasat-o vreau sa o simt, vreau sa ma faci sa vibrez de placere
yumy
Postat pe 26 Noiembrie 2008 14:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
CUM AR FI LUMEA ...? 46 De la: SIRSOFT 15 Decembrie 2009 20:56
oare? 7 De la: Gelico 4 Septembrie 2011 14:48
sa raman langa el sau sa incep de la zero? 11 De la: pamela_1 23 Iunie 2009 12:55
Asa ceva nu s-a mai vazut pana acum! 36 De la: vitamina_c 9 Februarie 2011 12:58
prima iubire 85 De la: Moorse 22 Octombrie 2009 16:36