Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

heloo fetilii !!!
unde suntetzi,nu vazuratzi ca intra acilea Costel care confunda bordelul nostru cu matrimonialele??????????
Costel mama,acilea e bordel in toata regula,daca vrei potzi sa intri sa participi si tu...daca nu,priveste doar prin geam,poti sa iti faci si o L A B A ,numa sa nu stropesti pe peretzi ca etta se va supara rau de tot.....
intzelesesi??
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:31
donty, ,lucia,ingeras,irina,ramo,
Dor a,bine ai venit la noi,ia treci colea pe divan sa te incalzesti o leaca.Ce bei?
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:34
Si eu caut relatii amoroase prin bordel pe aici, dar sunt prea prospatura pt nea Costel din Botosani:(
irinaandreia
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:40
irina,una e sa cautzi,alta e sa iti doresti
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:42
De la: laurathegirl, la data 2009-01-13 12:42:02irina,una e sa cautzi,alta e sa iti doresti

laura te rog sa nu fi rea cu irina fata este inca la stadiul de cautari
donttouch
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:45
nu sunt rea cu irina,da mi se paru ca e de partea lu Costel
de aia.
...si ma intreb mai donty,cum adica e la faza de cautari cand de fapt acilea doar intri si te servesti....ca din pragul usii te impiedici de limba lu rezervatu....asa...gratuit....
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:51
De la: laurathegirl, la data 2009-01-13 12:51:03nu sunt rea cu irina,da mi se paru ca e de partea lu Costel
de aia.
...si ma intreb mai donty,cum adica e la faza de cautari cand de fapt acilea doar intri si te servesti....ca din pragul usii te impiedici de limba lu rezervatu....asa...gratuit....

da si dupa aceea esti"articulata"rau apoi unsa bine cu vas-ilina si in concluzie ajungi la costel adica la stadiul de cautari sper ca ai inteles laura ce ce inca fata noastra cauta

oricum fetelor vreau sa va spun ca noi p-acilea suntem cuminti rau in comparatie cu ce se intampla pe alte topicuri, citesc si nu-mi revin din uimire asa ca laura putem spune ca inca suntem in cautari
donttouch
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:56
Glumeam bre Lauro...mai satisface-te ca freci menta pe aici degeaba:)))
irinaandreia
Postat pe 13 Ianuarie 2009 12:56
am vazut donty,chiar trageam si eu cu ochiul pe alte topicuri,zau asa,revolutie,nu alta.....
irino,ia bre nu iti tot unduii soldurile in fatza mea,uita-te bine ca ai o datorie la moa,adica un tzuc pe care tzi l-am dat de cum am intrat.
si cum zici ca frec menta degeaba pe acilea cand de fapt etichetez borcanele cu orgasme....eeeeeee..........
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:03

Lasa etichetele ca nu-s asa importante. Conteaza sa fie pline ochi
irinaandreia
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:16
Bunaaaaaaaaaaa ziuaaaaaaaaaaaaaa!
Ce mai faceti, nebunaticelor? Rezervatuleeeeeeee, vino si pe la mine cu limbuta ta jucausa ca tare mi-ai lipsit! Si...astazi cine ne mai satisface???
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:22
asha,acuma altfel ma simt dupa 4 bucatzi de tzuc.......
irina,mie mi se pare ca cineva da cu ciodeala pe acilea ,ca borcanele nu sunt pline ochi.....
si uite,7 dintre ele au mucegait deja......

bine ai venit abracadabra
matracucu
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:25
De la: donttouch, la data 2009-01-13 12:56:49
De la: laurathegirl, la data 2009-01-13 12:51:03nu sunt rea cu irina,da mi se paru ca e de partea lu Costel
de aia.

da si dupa aceea esti"articulata"rau apoi unsa bine cu vas-ilina si in concluzie ajungi la costel adica la stadiul de cautari sper ca ai inteles laura ce ce inca fata noastra cauta

oricum fetelor vreau sa va spun ca noi p-acilea suntem cuminti rau in comparatie cu ce se intampla pe alte topicuri, citesc si nu-mi revin din uimire asa ca laura putem spune ca inca suntem in cautari

Se orgasmiaza altii mai tare ca noi?
luchianramona
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:29
Mai Ramo, sa stii ca s-ar putea sa se orgasmuiasca baietii prin alta parte. N-am vazut nici picior de mascul azi prin bordel...doar o limbuta mai devreme si atat
irinaandreia
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:32
Dragu' de Rezervatu! Abia astept sa am putin timp sa ma satisfaca si pe mine. Ca tere-mi mai plac limbutele ! Si cei care se orgasmiaza in privat sa le fie nu stiu cum! , sa vina acilea la noi !
luchianramona
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:40
De la: luchianramona, la data 2009-01-13 13:29:00
De la: donttouch, la data 2009-01-13 12:56:49
de aia.

Se orgasmiaza altii mai tare ca noi?

ramo iubita crede-ma orgasmuiala din aia nu-ti trebuie in veci mai bine toata viata cu limbuta lui rezervatu decat asa ceva
donttouch
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:44
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 13:22:22Bunaaaaaaaaaaa ziuaaaaaaaaaaaaaa!
Ce mai faceti, nebunaticelor? Rezervatuleeeeeeee, vino si pe la mine cu limbuta ta jucausa ca tare mi-ai lipsit! Si...astazi cine ne mai satisface???
limbuta mea te linge chair acum pe sanisori pe pasarica si pe clitoris.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:46
De la: luchianramona, la data 2009-01-13 13:40:40Dragu' de Rezervatu! Abia astept sa am putin timp sa ma satisfaca si pe mine. Ca tere-mi mai plac limbutele ! Si cei care se orgasmiaza in privat sa le fie nu stiu cum! , sa vina acilea la noi !
uite ia o limbuta umeda pe pasarica chiar acum.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:48
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-13 13:46:28
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 13:22:22Bunaaaaaaaaaaa ziuaaaaaaaaaaaaaa!

La dracu' ! Si de ce nu-mi zici la timp, ca eu dansam prin birou:P Hai sa redevenim horny si sa ma lasi sa ma revansez dezvaluindu-ti trupul meu infierbantat si insetat de tine...te vreau aici, acum, sub biroul meu sa ma lingi pana urlu la sefu'!!
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:54
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 13:54:13

La dracu' ! Si de ce nu-mi zici la timp, ca eu dansam prin birou:P Hai sa redevenim horny si sa ma lasi sa ma revansez dezvaluindu-ti trupul meu infierbantat si insetat de tine...te vreau aici, acum, sub biroul meu sa ma lingi pana urlu la sefu'!!

Si eu vreau sa urlu la sefu ! Cine ma ajuta ?
luchianramona
Postat pe 13 Ianuarie 2009 13:56
Se pare ca azi o facem in 3. Rezervatuleeeeeee, o limba la ramona si o p...a pentru mine, te rog!
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:00
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 13:54:13

Madularul meu s-a intarit la maxim.Chiar acum ma aflu sub birou cu capul intre picioarel la tine si incep sa ling pasarica indepartand incet cu mana chiloteii.Prima data incep sa ling clitorisul infometat cu limba apoi incep sa il sug incetisor cu buzele iar mai apoi sa il presez incet cu buzele.Limba continua incet jucandu-se lingand toata vulva de sus si pana jos iar apoi continua intrand in vagin incet si miscanduse inuntru fin.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:03
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 14:00:05Se pare ca azi o facem in 3. Rezervatuleeeeeee, o limba la ramona si o p...a pentru mine, te rog!
Ok cum vrei tu.Madularul mare si gros chiar acum te penetreaza pana in adanc..... ......incepand apoi cu miscari de dute-vino.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:06
"Madularul meu s-a intarit la maxim.Chiar acum ma aflu sub birou cu capul intre picioarel la tine si incep sa ling pasarica indepartand incet cu mana chiloteii.Prima data incep sa ling clitorisul infometat cu limba apoi incep sa il sug incetisor cu buzele iar mai apoi sa il presez incet cu buzele.Limba continua incet jucandu-se lingand toata vulva de sus si pana jos iar apoi continua intrand in vagin incet si miscanduse inuntru fin. "
Aaahhh, incep sa imi musc buzele de placere, iti fac loc pe sub camasa pentru mana ta care se joaca cu sfarcurile mele intarite, vaginul meu se contracta subjugat de atingerile gurii tale, te vreau din ce in ce mai mult, mai adanc, mai pasional...mai umed. Imi dau drumul puternic si seful imi surprinde incruntarea, incerc sa raman calma dar tu continui sa te joci cu mine si sa imi provoci orgasm dupa orgasm...
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:26
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 14:26:20"Madularul meu s-a intarit la maxim.Chiar acum ma aflu sub birou cu capul intre picioarel la tine si incep sa ling pasarica indepartand incet cu mana chiloteii.Prima data incep sa ling clitorisul infometat cu limba apoi incep sa il sug incetisor cu buzele iar mai apoi sa il presez incet cu buzele.Limba continua incet jucandu-se lingand toata vulva de sus si pana jos iar apoi continua intrand in vagin incet si miscanduse inuntru fin. "
Aaahhh, incep sa imi musc buzele de placere, iti fac loc pe sub camasa pentru mana ta care se joaca cu sfarcurile mele intarite, vaginul meu se contracta subjugat de atingerile gurii tale, te vreau din ce in ce mai mult, mai adanc, mai pasional...mai umed. Imi dau drumul puternic si seful imi surprinde incruntarea, incerc sa raman calma dar tu continui sa te joci cu mine si sa imi provoci orgasm dupa orgasm...
minunat.... ce descriere frumoasa ai facut.continui sa te ling in continuare pe pasarica iar apoi continui cu un sarut pasional in care ne duielam si ne mangaiem limbile una pe alta.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:33
"minunat.... ce descriere frumoasa ai facut.continui sa te ling in continuare pe pasarica iar apoi continui cu un sarut pasional in care ne duielam si ne mangaiem limbile una pe alta. "

Deja nu imi mai pasa de sef, cand iti simt limbuta atat de harnica si fericita dupa explorarea trupului meu ma excit din nou, iar de data asta mergem in toaleta publica...iti vreau p...a intre sani, in gura...in mine o vreau pe toata!
ablazancadar
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:39
Hei ! N-am sa termin eu treaba ? Vin peste voi in toaleta ?
luchianramona
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:48
De la: ablazancadar, la data 2009-01-13 14:39:30"minunat.... ce descriere frumoasa ai facut.continui sa te ling in continuare pe pasarica iar apoi continui cu un sarut pasional in care ne duielam si ne mangaiem limbile una pe alta. "

Deja nu imi mai pasa de sef, cand iti simt limbuta atat de harnica si fericita dupa explorarea trupului meu ma excit din nou, iar de data asta mergem in toaleta publica...iti vreau p...a intre sani, in gura...in mine o vreau pe toata!
Mergem in toaleta publica si imi scot madularul tare si excitat la maxim.... iti dau sutienul jos si apoi iti ling sfarcurile de la sani apoi le musc usor cu dintii baganduti madularul intre sani dupa aceea.... apoi las ca gurita ta sa imi suga madularul mare si gros.Iar dupa ce te ling vreo jumatate de ora te pentrez usor miscandu-ma incet si finut in tine.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:50
De la: luchianramona, la data 2009-01-13 14:48:10Hei ! N-am sa termin eu treaba ? Vin peste voi in toaleta ?
Haide daca vrei in toaleta.... ....sa te ling pe toata pasarica si sa iti iau toata pasarica in gura.
Baiat_Rezervat
Postat pe 13 Ianuarie 2009 14:52
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-01-13 14:52:25
De la: luchianramona, la data 2009-01-13 14:48:10Hei ! N-am sa termin eu treaba ? Vin peste voi in toaleta ?
Haide daca vrei in toaleta.... ....sa te ling pe toata pasarica si sa iti iau toata pasarica in gura.

Stai sa ridic un picior pe marginea toaletei, asaaaaa, ce bine e !!!!!
luchianramona
Postat pe 13 Ianuarie 2009 15:05

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sex pe ciclu.. 21 De la: one_size 18 Ianuarie 2010 13:20
Cum sa-ti faci barbatul sa te vrea mai mult ? 26 De la: absolutrelativ 6 Februarie 2011 22:48
orgasm nr1, 2, 3 ... n 18 De la: soraderazboi 8 Mai 2010 11:20
Produse Avon campania 7 1 De la: cristina2210 23 Aprilie 2010 22:17
Va rog sa imi dati un sfat! 2 De la: _black_betta_ 13 Decembrie 2010 04:20