Mai multe
| Cine lipseste, Vasi? Nevasta-ta e prezenta, Ramo de asemenea, eu pe post de voyeurista sunt aici... va fac si cafele daca vreti. da' nu cu frisca ca aia trebuie folosita in alte scopuri si se gata repede... | ||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:36 |
||
|---|---|---|
De la: vas25, la data 2009-01-16 10:34:26 Pai va facem noi sa va reveniti din oboseala |
||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:37 |
||
ca sa nu mai vbim cand vin , saluta , ishi plimba formele apetisante pe sub nasul nostru, lasa o mantie de parfum imbietor si atzatzant in urma si .... trantesc usa in urma lor ca tre' sa munceasca ... apoi se mira de ce nu ni se mai "arata" cand vor ele ... pai, Pavlov, va spune ceva? Ne-atzi invatzat ca atunci cand va vedem mai atragatoare sa plecati ... asa ca ... dansa, organul, s-a invatzat ca trebuie sa treaca in stand by atunci ... si nu intzeleg altceva : de ce cand venitzi la noi in dormitor suntetzi de obicei smacolite pe fatza, cu parul strans si mirosind doar a sapun, cu toate ridurile si imperfectiunile la vedere, dar cand e sa va duceti la munca, cica, sunteti Venus in persoana? ai?
|
||
|
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:39 |
||
ce liniste s-a facut brusc am pus batista pe tzambal? |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:47 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-01-16 10:36:45Cine lipseste, Vasi? Nevasta-ta e prezenta, Ramo de asemenea, eu pe post de voyeurista sunt aici... va fac si cafele daca vreti. da' nu cu frisca ca aia trebuie folosita in alte scopuri si se gata repede... pai hai sa-ti raspund pe rand pe nevastamea o prind si seara acasa, deci pe aici mai rar pe ramo, daca o iau un pic la intrebari, zice ca are treaba si dispare ( ce ti-e si cu carieristele )iar tu, daca esti voyeurista....... |
||
|
_fantoma_ Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:49 |
||
De la: articulatorul, la data 2009-01-16 10:39:19ca sa nu mai vbim cand vin , saluta , ishi plimba formele apetisante pe sub nasul nostru, lasa o mantie de parfum imbietor si atzatzant in urma si .... trantesc usa in urma lor ca tre' sa munceasca ... apoi se mira de ce nu ni se mai "arata" cand vor ele ... pai, Pavlov, va spune ceva? Ne-atzi invatzat ca atunci cand va vedem mai atragatoare sa plecati ... asa ca ... dansa, organul, s-a invatzat ca trebuie sa treaca in stand by atunci ... si nu intzeleg altceva : de ce cand venitzi la noi in dormitor suntetzi de obicei smacolite pe fatza, cu parul strans si mirosind doar a sapun, cu toate ridurile si imperfectiunile la vedere, dar cand e sa va duceti la munca, cica, sunteti Venus in persoana? ai? Ce mi-a placut asta ! S-a facut liniste deoarece cred ca fetele rumega problema |
||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:50 |
||
|
hai, mah, ca nu pot sa fac si cafea, sa va pun si alcoale, sa va pregatesc si frisca si sa mai si stau la... gingasii... |
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:52 |
||
De la: vas25, la data 2009-01-16 10:49:28De la: Lucia1971, la data 2009-01-16 10:36:45Cine lipseste, Vasi? Nevasta-ta e prezenta, Ramo de asemenea, eu pe post de voyeurista sunt aici... va fac si cafele daca vreti. da' nu cu frisca ca aia trebuie folosita in alte scopuri si se gata repede... sotioare azi sunt prezenta.......pt tine fa cinste cu o inghetata
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:52 |
||
| M-ai "citit" Vas. Adevarat ca scriu doar de la munca, dar am mai mult curaj cand sunt mai multe fete prin bordel | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:54 |
||
De la: articulatorul, la data 2009-01-16 10:39:19ca sa nu mai vbim cand vin , saluta , ishi plimba formele apetisante pe sub nasul nostru, lasa o mantie de parfum imbietor si atzatzant in urma si .... trantesc usa in urma lor ca tre' sa munceasca ... apoi se mira de ce nu ni se mai "arata" cand vor ele ... pai, Pavlov, va spune ceva? Ne-atzi invatzat ca atunci cand va vedem mai atragatoare sa plecati ... asa ca ... dansa, organul, s-a invatzat ca trebuie sa treaca in stand by atunci ... si nu intzeleg altceva : de ce cand venitzi la noi in dormitor suntetzi de obicei smacolite pe fatza, cu parul strans si mirosind doar a sapun, cu toate ridurile si imperfectiunile la vedere, dar cand e sa va duceti la munca, cica, sunteti Venus in persoana? ai? Am gandit profund problema pusa de tine si am ajuns la o singura concluzie: iti trebuie o prospatura pentru ca: -nu te cicaleste atat de des -ii arati o data cat de bunesti la pat si va vrea sa acumuleze experienta cu tine, cat timp esti dispus, pe urma se duce la altul dar se pare ca tu "poti" -daca se duce la munca e suficient de tanara ca sa aiba energie si pt tine, eventual sa vina la tine la serviciu pentru un oral pe sub birou -seara cand se baga in pat nu arata ca bunica dupa operatii estetice Ia zi...nu e asa ca vrei o prospatura?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:58 |
||
|
sotzia mea mai devreme te dadeai in barci prin alte partzi , deci las-o ptr mai tarziuramo, cunosc destul de bine problema cu cariera si cu timiditatea so...... de lucia ce sa mai zic mereu se fofileaza, ba ca are treaba, baca pune de baut, ba....... daaaaa.......o prind eu intr-o zi, si o inghesui intr-un coltz, s-o vad atunci pe unde scoate....camasa |
||
|
_fantoma_ Postat pe 16 Ianuarie 2009 10:59 |
||
| mi-am dat seama ca tu esti cel mai potrivit la o iesire la inghetata..........si m-am cumintit | ||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:00 |
||
Eu de ce nu apar in enumerarea ta. vas? nu sunt suficient de buna pentru tine? ai uitat cand gateam in toate pozitiile, cand ma puneai sa te ung cu frisca, cand imi gustai piersicuta fara puf?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:02 |
||
| Hai mai ca suntem bune toate, chiar si noi "gainile batrane". Inca nu aratam ca bunica mai! Ca mai mergem si noi pe la saloane si ne intretinem ca sa va placa de noi | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:04 |
||
|
nu aparusei pe firmament, cand faceam enumerarea dar daca vrei, te iau si pe tine....... cand , cum , unde, cu ce...... |
||
|
_fantoma_ Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:04 |
||
|
uite, acum cand o sa spun si eu ca am putzina treaba , si trebuie sa plec, o sa saritzi toate de c u r in sus, si o sa zicetzi ca asa fac mereu |
||
|
_fantoma_ Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:09 |
||
De la: ablazancadar, la data 2009-01-16 10:58:40De la: articulatorul, la data 2009-01-16 10:39:19ca sa nu mai vbim cand vin , saluta , ishi plimba formele apetisante pe sub nasul nostru, lasa o mantie de parfum imbietor si atzatzant in urma si .... trantesc usa in urma lor ca tre' sa munceasca ... apoi se mira de ce nu ni se mai "arata" cand vor ele ... pai, Pavlov, va spune ceva? Ne-atzi invatzat ca atunci cand va vedem mai atragatoare sa plecati ... asa ca ... dansa, organul, s-a invatzat ca trebuie sa treaca in stand by atunci ... si nu intzeleg altceva : de ce cand venitzi la noi in dormitor suntetzi de obicei smacolite pe fatza, cu parul strans si mirosind doar a sapun, cu toate ridurile si imperfectiunile la vedere, dar cand e sa va duceti la munca, cica, sunteti Venus in persoana? ai? Nu stiai cum sa-mi "ceri prietenia" si ai pus-o in forma asta... asa de lunga si complicata? sunt barbat, draga! I'm easy! Ajunge sa-mi spui "haide sa haidem"! Nu trebuie sa-mi explici si sa ma convingi ... Dar nu mi-ai raspuns la intrebare . ( daca vrei sa o luam si pe partea asta "lunga" a ta ) De ce nu mi-ai raspuns la intrebare? Pentru ca si "prospatura" ( banuiesc ca inseamna o tanara si nu o doamna matura dar neintrata inca in viata mea ) se comporta si ea la fel. Deci imi trebuie una care sa vina in pat ca si cum s-ar duce la munca si la munca ca si cum s-ar duce in pat din punct de vedere al ... styling-ului macar
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:11 |
||
De la: vas25, la data 2009-01-16 11:04:46 Banuiesc ca stii care sunt tipurile de sex referitoare la intrebarile tale...daca nu, ti le spun eu: 1. Sexul trist - e cand ai cu ce, ai unde, dar nu ai cu cine 2. Sexul tragic - cand ai cu cine, ai unde,. dar nu ai cu ce 3. Sexul studentesc - cand ai cu ce, ai cu cine, dar nu ai unde 4. Sexul filosofic - cand ai cu cine, ai cu ce, ai unde, dar de ce? Cred ca sexul virtual nu se pune aici, asa ca putem sa il inventam...asadar...am o pereche de bikini din datela neagra pe mine, Sandalute cu toc cui si ma apec sprijinindu-ma de perete...ce ai de gand sa faci?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:12 |
||
ce-mi place azi! E cu scandal! Ce pasional! Un alt tip de preludiu! Hai! Sa mai bagam o tura sa ne "inervam" bine ! Sa vezi cat o satrebuiasca sa ne "impacam" dupa! Imi lasa deja ... gura??? ... apa???
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:14 |
||
|
Nu stiai cum sa-mi "ceri prietenia" si ai pus-o in forma asta... asa de lunga si complicata? sunt barbat, draga! I'm easy! Ajunge sa-mi spui "haide sa haidem"! Nu trebuie sa-mi explici si sa ma convingi ... Dar nu mi-ai raspuns la intrebare . ( daca vrei sa o luam si pe partea asta "lunga" a ta ) De ce nu mi-ai raspuns la intrebare? Pentru ca si "prospatura" ( banuiesc ca inseamna o tanara si nu o doamna matura dar neintrata inca in viata mea ) se comporta si ea la fel. Deci imi trebuie una care sa vina in pat ca si cum s-ar duce la munca si la munca ca si cum s-ar duce in pat din punct de vedere al ... styling-ului macar La intrebare tocmai am raspuns prin acea prospatura...un fost de-al meu mai gandea asa inainte sa ma cunoasca pe mine si era rac...asa sunt ei...esti si tu un rac? Ideea e ca fetele tinere care mai au si ceva grija de ele nu au nevie de tone de machiaj ca sa arate bine (eu spre ex nu m-am pieptanat de dimineata, mi-am dat cu putin rimel si am plecat val-vartej si la in firma toate ma intreaba la ce salon am fost ca sa se duca si ele iar barbatii se gudura pe langa mine...) Crede-ma ca se rezolva multe prin putina imaginatie si rationament. Ah, si noi suntem "prieteni" de ceva timp, ai uitat cum ma adulmecai ca un catel pe la ceafa ca sa simt fiori pe sira spinarii, cum iti frecai madularul de fesele mele fine si cat de mult iti placea sa ma domini?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:22 |
||
De la: ablazancadar, la data 2009-01-16 11:22:01Nu stiai cum sa-mi "ceri prietenia" si ai pus-o in forma asta... asa de lunga si complicata? sunt barbat, draga! I'm easy! Ajunge sa-mi spui "haide sa haidem"! Nu trebuie sa-mi explici si sa ma convingi ... Sunt si rac dar mai mult ... sagetator Eu nu te-am cunoscut inca pe tine ... asha ca ( astept cu nerbadare ) sa ( ne ciocnim ... destinele ) si sa ( fiu impresionat pana la ... lacrimi ) de ( intalnirea noastra ).La ce firma ziceai ca lucrezi? Sa ca poate primesc si eu un ( ca vba cea better a blowjob as no job at all )Eu raman cu imaginatia , te bagi tu la rationament? Cat despre ce am facut noi in trecut ... nu mai spune si tu in gura mare! ca afla lumea si lumea e rea si vorbeste si o sa trebuiasca sa te iau de nevasta .... asta vrei ?
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:31 |
||
|
Hai ca am venit la munca...ce-i tristetea asta pe aici? Vad si condica de reclamatii deschisa pe masa. Gata cu vaicarelile! Am aprins lumanarile, am umplut cada cu spuma, am aranjat pernele, m-am machiat, m-am coafat, mi-am pus cea mai frumoasa lenjerie si declar deschisa ziua de lucru la bordel. Ceva clienti??
|
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:35 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 11:35:53Hai ca am venit la munca...ce-i tristetea asta pe aici? Vad si condica de reclamatii deschisa pe masa. Gata cu vaicarelile! eu nu ma bag decat daca "te balacaresti" putin cu noi inainte! Simt nevoia de un preludiua mai ... pasional! |
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:39 |
||
|
Dragule, cu tine ma balacaresc oricand cu placere. Numai sa nu ma enervezi prea tare:)) Stiu ca esti unul din clientii mei (aproape) fideli. As fi sarit pe tine direct, dar am vazut ca erai ocupat sa faci serenade pe aici si n-am vrut sa deranjez:) |
||
|
irinaandreia Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:45 |
||
|
Sunt si rac dar mai mult ... sagetator Eu nu te-am cunoscut inca pe tine ... asha ca ( astept cu nerbadare ) sa ( ne ciocnim ... destinele ) si sa ( fiu impresionat pana la ... lacrimi ) de ( intalnirea noastra ). La ce firma ziceai ca lucrezi? Sa ca poate primesc si eu un ( ca vba cea better a blowjob as no job at all ) Eu raman cu imaginatia , te bagi tu la rationament? Cat despre ce am facut noi in trecut ... nu mai spune si tu in gura mare! ca afla lumea si lumea e rea si vorbeste si o sa trebuiasca sa te iau de nevasta .... asta vrei ? Cum poti spune ca nu m-ai cunoscut? m-ai si uitat? inainte ma chema irinuca89, browse your memory Pai firma mea are locatie ultracentrala, clientii fideli cam stiu asta...intri, zambesti, te bagi sub birou, iti faci treaba, imi lasi un numaar de tel ca sa te contactez ulterior pentru detalii si pleci fericit Aici toata lumea zambeste ciocnindu-si...privirile in fiecare zi. Si....de ce sa ma leg la cap daca nu ma doare....cu maritisul ma refer... Tu ce ai de gand sa faci cand ne vom intalni?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:52 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-01-16 11:45:41Dragule, cu tine ma balacaresc oricand cu placere. Numai sa nu ma enervezi prea tare:)) Stii ca si tu esti preferata mea si tu ai locul tau rezervat langa mine indiferent ce si pe cine f.u.c.k eu ! Hai, ca incepe sa fie exact invers ... in loc sa ne certam ne fcaem declaratii de amour
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:53 |
||
De la: ablazancadar, la data 2009-01-16 11:52:37Sunt si rac dar mai mult ... sagetator Asa cum screi mai jos sa vin cu ... Irina! Ca eu sunt ... timid ! Dar numai cand e vba de una singura .. de la doua in sus ma descurc aproape onorabil! DAR IN NICI UN CAZ NU MERG LA FILM! ( prietenii stiu de ce ! )
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:55 |
||
| Hei, buna "balacareala" asta a vostra ! Irino vin si eu la deschidere | ||
|
luchianramona Postat pe 16 Ianuarie 2009 11:56 |
||
|
Asa cum screi mai jos sa vin cu ... Irina! Ca eu sunt ... timid ! Dar numai cand e vba de una singura .. de la doua in sus ma descurc aproape onorabil! DAR IN NICI UN CAZ NU MERG LA FILM! ( prietenii stiu de ce ! ) poti sa vii cu cine vrei tu, nu ma deranjeaza atata timp cat esti pe masura cuvintelor . Am totusi o rugaminte: vino mai pe seara pentru c a am si eu un coleg dornic de distractie...cu cat mai multi cu atat mai bine, nu?
|
||
|
ablazancadar Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:02 |
||
De la: ablazancadar, la data 2009-01-16 12:02:17Asa cum screi mai jos sa vin cu ... Irina! Ca eu sunt ... timid ! Cu cat mai multi cu atat mai bine ! ( mi-am schimbat si nickname-ul in onoarea acestui fapt ) E adevarat, in cazul meu "cu cat mai multE cu atat mai bine!"
|
||
|
PROMISScuU Postat pe 16 Ianuarie 2009 12:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| De ce ma atrag mamicile? | 10 | De la: Erikvanderty 20 Februarie 2016 13:24 |
| aventura sau mai mult? | 15 | De la: amy_mars1992 26 Noiembrie 2011 19:48 |
| ce sa fac??? | 35 | De la: oana84onutza 22 Ianuarie 2010 19:18 |
|
|
||
| Sexul neprotejat, cel mai probabil va fi initiat de fete | 10 | De la: perce_neige 11 Noiembrie 2010 19:50 |
| sex-ul k pasiune | 43 | De la: roz5bule6lila7 25 Mai 2009 14:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.