Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

vas dau fustita jos?
donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:39
De la: irinaandreia, la data 2009-01-22 10:38:10Asa Ramo, dezbraca-l tu. Eu intre timp va fac un striptease sa incalzesc un pic atmosfera.

merg sa dau drumul la muzica
donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:40
Asa Irina danseaza, uite ce muzica buna a pus Donty, iar Vas e minunat, deja l-am lasat in bustul gol si ma ocup cu simt de raspundere sa-i mangai si sarut trupul vanjos. Deja o mana mi-a alunecat spre cureaua de la pantaloni.......... ah..........
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:44
Donty, vino sa dansam senzual impreuna, sa-ti dau usor si tie hainele jos
irinaandreia
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:54

mmmm........ramo te stiam mai timida
ce indrazneata ai devenit de la un timp......ce cautzi tu cu mana in chiloteii mei?

irina...date mai aproape cu dansul ala.....ma inebunesti de tot.....iar bustul tau, cu sanii aia obraznici este o adevarata desfatare ptr un barbat.....

dontty...ooooo .......ce coapse superbe ai......lasa muzica aia asa....si vino sa te mangai , sa te dezmierd.....sa te atzatz......sa te sarut.....
_fantoma_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:54
De la: irinaandreia, la data 2009-01-22 10:54:21Donty, vino sa dansam senzual impreuna, sa-ti dau usor si tie hainele jos

pot sa ma bag si eu intre voi?
sa ma facetzi sandwich?
si eu sa fiu bucatzica de carnitza de la mijloc?

_fantoma_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 10:56
De la: vas25, la data 2009-01-22 10:54:54
mmmm........ramo te stiam mai timida
ce indrazneata ai devenit de la un timp......ce cautzi tu cu mana in chiloteii mei?

irina...date mai aproape cu dansul ala.....ma inebunesti de tot.....iar bustul tau, cu sanii aia obraznici este o adevarata desfatare ptr un barbat.....

dontty...ooooo .......ce coapse superbe ai......lasa muzica aia asa....si vino sa te mangai , sa te dezmierd.....sa te atzatz......sa te sarut.....

Tu ce crezi ca vreau sa gasesc acolo dragalasule ? Madularul cel de zile mari si tari
Hai, intra intre fete asa gol cum te-am lasat si lipeste-te de bustul Irinei si copsele lui Donty, iar pe mine lasa-ma in continuare sa te simt cu mainile, cu buzele......
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:01
De la: pink_bunny, la data 2009-01-22 00:03:28Buna. Eu sunt noua pe aici si am o parere foarte buna despre sex. Am si eu o intrebare pentru Doamnele/Domnisoarele cu mai multa experienta: Cum se mimeaza orgasmul cand faci sex anal? eu nu am reusit sa ma prefac pana acum ca pe mine ma doare. voi cum faceti ?

iau un steag ..cad am orgasm il flutur............asa bine ca ii scot ochii partenerului
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:02
neata bordel........tzucuri

sotioare
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:02
De la: portitza_, la data 2009-01-22 11:02:45neata bordel........tzucuri

sotioare

Hai la actiune Portito ca ti-am inconjurat sotiorul si ne-am infruptat din bunaciunile lui.
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:07
bravo ramona..........asa se satisf si el.......ca eu nu mai pot sa il satisf
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:09
De la: portitza_, la data 2009-01-22 11:02:45neata bordel........tzucuri

sotioare

neatza portitzo

pofteste langa noi
donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:12
De la: portitza_, la data 2009-01-22 11:09:09bravo ramona..........asa se satisf si el.......ca eu nu mai pot sa il satisf

Ei tu....! Sunt convinsa ca poti sa-l satisfaci, dar asa esti tu buna la suflet si-l mai lasi si pe mana noastra. Sunteti o familie moderna
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:13
dc v-ati oprit? continuati......ca imi place
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:20

din lipsa de activitate din partea fetelor
si pe urma se plang ca sunt ne.....
_fantoma_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:22
De la: vas25, la data 2009-01-22 11:22:23

ne-am intimidat cand a aparut portitza

donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:26

Pai fetele te-au facut sandwich, eu te-am luat la pipaiala peste tot si nu suntem active ? Se pare ca tot cu sotioara ta iti place mai mult !
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:26
ce-ar fi ramo sa ma pipai pe mine?
donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:27
vezi mha sotioare......inchide ochii si imagineaza-ti ca o faci cu mine.......numa continua stii ca imi place
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:28
Buna dimineatza!
Azi ma simt ...clarvazator !
De aceea va fac partasii unor adevaruri citite de mine recent in globul de cristal al internetului
A NU SE LUA PREA IN SERIOS !

ZODIACUL DUPA P.U.L.A
Psihologia p.u.l.i.i.. Toate actiunile unui om sunt determinate de marimea p.u.l.i.i. lui.

Dupa marimea p.u.l.i.i., oamenii se �ncadreaza �n patru tipologii:

Barbatii cu p.u.l.a. mare:

Maxip.u.l.i.i. se simt �mpliniti spiritual pentru simplul motiv ca au p.u.l.a. mare. Ei nu se straduiesc sa faca nimic �n viata. Nu vor nici bani, nici faima, nici case, nici masini. Ei nu au nimic de demonstrat. Au p.u.l.a. mare si stiu ca au p.u.l.a. mare. Acest lucru le este de ajuns �nc�t sa duca o viata linistita, pasnica si vesela, straduindu-se �n viata doar c�t e necesar sa supravietuiasca. Maxip.u.l.i.i. sunt pasnici si linistiti. Nu vor nici razboaie, nici cearta nici nimic. Se vor �mpaca cu toata lumea si vor cauta solutia de mijloc �n orice conflict, pentru ca nu au nevoie sa se compare cu altii. Deja se stiu superiori. Atitudinea lor generala fata de restul oamenilor este de o superioritate detasata. Se uita de sus, cu bl�ndete la restul oamenilor, �nteleg�nd drama lor interna. Totusi sunt marinimosi. Daca ar fi dupa ei, toata lumea ar avea p.u.l.a. mare, dar, din pacate, nu se poate. �n relatiile cu femeile sunt calmi si tandri, capabili de o relatie profunda si sentimentala, pentru ca nu au nevoie de altceva.

Barbatii cu p.u.l.a. mica:

Lumea s-a dezvoltat pe spatele barbatilor cu p.u.l.a. mica. Toti cercetatorii, toti filozofii si artistii au avut p.u.l.a. mica. Minip.u.l.u.l. este un om muncitor. El stie ca o are sub-standard si va dori toata viata sa compenseze. Va munci, se va zbate, va creea. Toate ca sa para ca o are mai mare dec�t e cu adevarat. �n mintea lui, el are impresia ca lumea va face o paralela �ntre succesul lui si marimea p.u.l.i.i. lui, desi, cu c�t aduna mai multe chestii, cu c�t se zbate mai tare, cu at�t dovedeste ca o are mai mica. Minip.u.l.u.l. vrea tot timpul sa iasa �n evidenta. Unul mai prost va cumpara foarte multe chestii, compens�nd marimea lui p.e.n.i.a.n.a. cu masini mari, case mari, haine de lux, etc. Unul inteligent va compensa prin facutul de lucruri noi, prin inovatie �n domeniul de care se ocupa, �mping�nd lumea �nainte. Se va simti tot timpul amenintat de oamenii cu p.u.l.a. mare dar nu este destul de bazat pe marimea propriei p.u.l.i. �nc�t sa caute conflictul cu acestia. �i va ur� �n tacere. El este nefericit p�na la v�rsta de mijloc, c�nd, se va resemna cu p.u.l.a. lui mica si va �ncepe sa se bucure de posesiunile lui materiale si sa caute placere �n munca sa. Minip.u.l.u.l., p�na la faza de �mpacare cu propria p.u.l.a. va privi femeia ca un obiect. O va alege nu dupa sentimente, ci dupa valoarea superficiala a ei. Va fi pentru el doar o alta chestie cu care sa compenseze p.u.l.a. mica. �n faza a doua, de resemnare, va fi capabil de o relatie profunda, dar minip.u.l.u.l. necopt niciodata nu va fi �n stare de o relatie adevarata.

Barbatii cu p.u.l.a. medie:

Medip.u.l.i.i. sunt caracterizati printr-o tensiune interna permanenta. Sunt oameni vehementi si violenti. Stiu ca p.u.l.a. lor nu are o dimensiune care sa impuna categorisirea �n tipologiile anterioare si de aceea vor fi toata viata blocati �ntr-un permanent concurs de masurare a p.u.l.i.i. Medip.u.l.u.l. va r�de bucuros c�nd va da de unul cu p.u.l.a. mica si �i va demonstra ca a lui e mai mare si �i va sapa pe la spate pe cei cu p.u.l.a. mare ca sa �i deruteze dar fara succes. Maxip.u.l.i.i. sunt imuni la rautati si acest lucru �l va frustra pe medip.u.l.. �nsa cel mai violent va fi cu cei ca el, restul medip.u.l.i.l.o.r. Stie ca unul cu p.u.l.a. medie, ca a lui, este asemanator lui. Unul mai prost va �ncerca prin orice metoda sa demonstreze ca are juma de centimetru �n plus si va face tot soiul de competitii cu ceilalti medip.u.l.i., tot timpul fac�nd topuri si clasificari. Unul mai destept va �ncerca sa se distanteze de ceilalti medip.u.l.i. printr-o personalitate unica. Printr-un mod de a fi original. La v�rsta mijlocie, medip.u.l. ori se va �ncadra singur �n una din categoriile de mai sus, mim�nd comportamentul lor (pseudomaxip.u.l. sau pseudominip.u.l.) sau va ram�ne toata viata un frustrat, un �ncr�ncenat. At�ta timp c�t va considera ca are p.u.l.a. medie, va fi o forta distructiva, un element negativ al societatii. Medip.u.l.u.l. cauta o femeie care sa-l faca sa se simta cu p.u.l.a. mare. Va trece peste orice defect al acelei femei at�ta timp c�t ea va avea grija de aceasta simpla nevoie a lui. De aceea relatia lui cu femeile va fi una de simbioza, nu una profunda. Evident, p�na la faza pseudo.

Femeile

Femeile nu au p.u.l.a.. Evident. De aia sunt ap.u.l.e.. Totusi, modul lor de g�ndire se centreaza pe p.u.l.a.. Singure, sunt haotice. Comportamentul lor nu poate fi prevazut, pentru simplul motiv ca nu au o p.u.l.a. fizica. Au �n schimb o imagine a propriei p.u.l.i. �n cap, care fluctueaza. Ei bine, femeia �ntr-un anumit moment se va comporta �n functie de c�t de mare este p.u.l.a. psihica, p.u.l.a. imaginata de ea ca o are. Iar imaginea ap.u.l.e.i. despre nep.u.l.a. ei este foarte fluida. Poate fi de 10 cm acum, si de 30 peste 10 minute. De aceea femeia este imprevizibila si lipsita de logica. Din fericire, dupa ce se combina cu un barbat, va adopta marimea p.u.l.i.i. acestuia ca fiind marimea p.u.l.i.i. ei. Atentie! Daca va avea impresia ca p.u.l.a. masculului este mult mai mica dec�t p.u.l.a. ei mintala, va �ncerca sa �l domine si sa �l tina sub papuc.

PROMISScuU
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:31
ARTIIIIII !!!!!
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:36
De la: donttouch, la data 2009-01-22 11:27:48ce-ar fi ramo sa ma pipai pe mine?

Am facut de toate acilea la bordel......
luchianramona
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:38
De la: luchianramona, la data 2009-01-22 11:26:34

Pai fetele te-au facut sandwich, eu te-am luat la pipaiala peste tot si nu suntem active ? Se pare ca tot cu sotioara ta iti place mai mult !

pai asta e prb ramo, ca nu m-au facut
nu le-am simtzit lipite de mine
nu am simtzit sfarcurile zbarlite zgariinduma
su le astept...le astept....le astept
_fantoma_
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:41
ia -ma de manuta si pe donty.............si ai sa vezi cerul................

taree arty...............doar tu puteai face asta
prefer pe ala mik
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:42
ce naiba mai arty taman acu cand ne simteam si noi bine ne dadusi atata de citit

vasssssssssssssssss vino inapoi

acu spune-ne tu arty a noastra ce marime are?
donttouch
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:43
Arti, tu in ce categorie te incadrezi?
irinaandreia
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:47
De la: irinaandreia, la data 2009-01-22 11:47:44Arti, tu in ce categorie te incadrezi?

conteaza..........?
sunt armasarii nostri................scumpi
portitza_Maria
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:49
Normal...marimea intotdeauna conteaza:)
irinaandreia
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:53
De la: irinaandreia, la data 2009-01-22 11:47:44Arti, tu in ce categorie te incadrezi?

Depinde :
Hatrul din mine - in toate 4.
Cerebralul, intotdeuna nemultzumit, - in mini, desigur.
Ludicul, intotdeuna nelinistit - in toate mai putzin maxi.
Sentimentalul - in maxi.
Si tot asa ...
PROMISScuU
Postat pe 22 Ianuarie 2009 11:57
Bun raspuns!
Ce zice sentimentalul din tine...are chef de una mica?
irinaandreia
Postat pe 22 Ianuarie 2009 12:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O mica problema. 6 De la: kudika_21375 28 Decembrie 2013 18:18
o partida de amor perfecta?inchipuiti va! 32 De la: dara_andrada 4 Septembrie 2009 18:06
Lipsa apetitului sexual la barbati!!!!!!!!! O PROBLEMA REALA!!! 40 De la: scorpio67 11 Mai 2010 19:53
va rog HELP! 7 De la: voicumagdalena 6 Noiembrie 2009 21:10
un sfat,va rog :sml-ashamed0001: 197 De la: kudika_nikole 11 Ianuarie 2012 16:55