Mai multe
De la: irinaandreia, la data 2009-02-03 14:53:00Daca musca e nasol. Ramai cu proteza agatata de vagin si o sa ai o pasa cu dinti...pentru masochisti lasa ca fac rost de un penis pe masura gurii bunicii....si nu mai avem treaba cu bunicutza......o sa fie prea bucuroasa sa mai si vada....just in cazul in care mai vede ceva......
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 14:55 |
||
|---|---|---|
mai bine o tin in palma................
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 3 Februarie 2009 14:55 |
||
|
Aha! V-am prins, aici erati, deci... Bai copii, ati 'nebunitara? Pai io deabia am picat, oti vrea sa citesc toate sh'pe miile da pagini care s-au scris pana acu'? M-ati vazut asa, mai cu bube'n cap, a?
|
||
|
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 14:56 |
||
sa-mi bag degetul in viatza asta....iar a intrat cineva....ori aud voci...??????
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 14:56 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 14:56:41sa-mi bag degetul in viatza asta....iar a intrat cineva....ori aud voci...?????? palma mea a intrat
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 3 Februarie 2009 14:57 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 14:56:19Aha! V-am prins, aici erati, deci... dora mama,stai blanda,nu te da cu curu' de pamant. iti face irina un rezumat la minut si te-ai scos.
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 14:59 |
||
|
Baiiii, io am zis ca sunt consilier de marketing, nu secretara! Dar hai, treaca de la mine de data asta. Razumat: Un gigolou in mizerie a pus un post idiot, lumea a facut caterinca iar noi am venit si am infiintat un bordel pt nesatisfacute. Momentan ne-a cam lovit criza si pe noi dar ne revenim usor usor
|
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Februarie 2009 15:03 |
||
|
dora aici intra tot felul de masculi cu madularele lor cu tot,fac pe grozavii,insa sunt baietzi buni..... nu e rau acilea,mai ales ca avem semineu,divane,bar,beuturica cata vrei,orgasme la borcan si cate si mai cate....
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:08 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:08:33dora aici intra tot felul de masculi cu madularele lor cu tot,fac pe grozavii,insa sunt baietzi buni..... masculii cam dau bir cu fugitii...unde is toti?? ceapa lor...
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 3 Februarie 2009 15:12 |
||
Da, pui iou eram Am zis sa trec macar sa zic buna ziua... Boon! Am pricipit! Multumesc, domnishoara consilier... Asta cu orgasmu' la borcan e de retinut... Niciodata nu are omu' destule Acum lasati vrajeala si spuneti-mi: Une e masculii?
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 15:13 |
||
|
E criza mare de masculi. In curand va trebui sa recurgem la rezerva de la borcan. Trebuie sa convingem matroana sa mai scoata un orgasm, doua de la murat inainte de Pasti. |
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Februarie 2009 15:16 |
||
cand nu sunt pe acilea,masculii e la coltzuri,isi fac la ba,cu ochii iesitzi din orbite si cu un ranjet pe toata fatza.......acolo e masculii....
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:16 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:16:49cand nu sunt pe acilea,masculii e la coltzuri,isi fac la ba,cu ochii iesitzi din orbite si cu un ranjet pe toata fatza.......acolo e masculii.... numai unul e la produs..poate trece pe acilea pe la bordel ca sa nu fie matroana nevoita sa desfaca borcanelele...
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 3 Februarie 2009 15:18 |
||
Bine, mai Ochioaso, pai astia e masculi pentru femei nesatisfacute? Pff! Ce dezamagire! Si eu care credeam ca avem d'aia de rup cand dau cu dansa'n masa ... Tztztz!
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 15:19 |
||
|
fluturico,cine e masculul despre care vorbesti? s-a deghizat in transparentza????
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:20 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:20:34fluturico,cine e masculul despre care vorbesti? poi...vas era cel care il scoseratzi la produs la un moment dat..poate a inceput sa-i placa si de aceea nu s-a mai intors... deci da..matroanoooo transparentza scrie pe fruncea lui! vaiiiii
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 3 Februarie 2009 15:23 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 15:19:40Bine, mai Ochioaso, pai astia e masculi pentru femei nesatisfacute? Pff! Ce dezamagire! Si eu care credeam ca avem d'aia de rup cand dau cu dansa'n masa ... Tztztz! Mai Laura, trebuie neaparat sa-i faci un training lu asta mica ca n-a inteles nimic
|
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Februarie 2009 15:23 |
||
| Sa va vand un pont. Vorbeam ieri cu cineva la tel. care era pe DN1 si spunea ca autostrada e plina de "organe". Mi-a parut rau ca-s cam departe de zona cu pricina. Dar pt. ca tot ne-a trimis matusica la treaba, uite ca m-as risca sa ma duc pana acolo sa prestez o munca cinstita. Basca m-as si satisface | ||
|
luchianramona Postat pe 3 Februarie 2009 15:24 |
||
doruk lasa mama,ca e bine si barbatzii care este,ca daca nu ne freaca,macar ne gadila ...si cred ca ne convine asta pt ca doar asa putem ramane pe topicul asta.........in bordel i meen,acilea,in locu asta minunat.....
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:28 |
||
De la: irinaandreia, la data 2009-02-03 15:23:39De la: Dor_a, la data 2009-02-03 15:19:40Bine, mai Ochioaso, pai astia e masculi pentru femei nesatisfacute? Pff! Ce dezamagire! Si eu care credeam ca avem d'aia de rup cand dau cu dansa'n masa ... Tztztz! Pai... ce sa inteleg, Irina mama? Mi-ati zisara ca "nu ie masculi"? Mi-ati zisara!... Pai atunci mi s-a pravalit tavanu'n cap si tot ce am vazut auzit a fost doar ssszzzssszzz
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 15:28 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-02-03 15:24:01Sa va vand un pont. Vorbeam ieri cu cineva la tel. care era pe DN1 si spunea ca autostrada e plina de "organe". Mi-a parut rau ca-s cam departe de zona cu pricina. Dar pt. ca tot ne-a trimis matusica la treaba, uite ca m-as risca sa ma duc pana acolo sa prestez o munca cinstita. Basca m-as si satisface ramo,da persoana de la capatul celalalt al mobilului era de incredere??? daca a fost un alt tzepar?????
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:29 |
||
De la: luchianramona, la data 2009-02-03 15:24:01Sa va vand un pont. Vorbeam ieri cu cineva la tel. care era pe DN1 si spunea ca autostrada e plina de "organe". Mi-a parut rau ca-s cam departe de zona cu pricina. Dar pt. ca tot ne-a trimis matusica la treaba, uite ca m-as risca sa ma duc pana acolo sa prestez o munca cinstita. Basca m-as si satisface Ete, iesim pe centura! Hip-hip, ura! Unde o fi Dana acu' sa ne scalde in otrava?
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 15:30 |
||
|
dora,cand nu e barbatzi e ok,uite,de pilda azi ne jucaram de-a deghizarea... eu m-am deghizat in penis ingerash in vagin fluturica si-a dat jos aripioarele si face pe diavolitza irinooooooo,tu ce esti,ca nu te vaz de sutienul ce l-a azvarlit de dimineatza donty exact pe expresou' de cafea.........si acu sunt la manivela... |
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:32 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:29:44De la: luchianramona, la data 2009-02-03 15:24:01Sa va vand un pont. Vorbeam ieri cu cineva la tel. care era pe DN1 si spunea ca autostrada e plina de "organe". Mi-a parut rau ca-s cam departe de zona cu pricina. Dar pt. ca tot ne-a trimis matusica la treaba, uite ca m-as risca sa ma duc pana acolo sa prestez o munca cinstita. Basca m-as si satisface aha...acolo erau ai nostrii?!? pe DN1 ??? sa vina incoa pe autostrada femeilor..ca daca tot au organe la dispozitie macar sa le dea in folosinta..nu?
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 3 Februarie 2009 15:32 |
||
chiar asa,unde o fi donty????? s-o fi dus cu bunicutza sa ii arate the way home????luminitza de la capatul tunelului???? |
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:33 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:32:19dora,cand nu e barbatzi e ok,uite,de pilda azi ne jucaram de-a deghizarea... lauricoooo..dejaba mama! nu ne baga nimeni in seama..tot fara "organe" am ramas ..uffff
|
||
|
Buttefflypink Postat pe 3 Februarie 2009 15:33 |
||
De la: laurathegirl, la data 2009-02-03 15:28:31doruk lasa mama,ca e bine si barbatzii care este,ca daca nu ne freaca,macar ne gadila ...si cred ca ne convine asta pt ca doar asa putem ramane pe topicul asta.........in bordel i meen,acilea,in locu asta minunat..... Bine, Laura, te cred... si astept si eu cumintica... acum... sa ne vie masculii... Uite, imediat ce scap de la munca, ii f** un ruj rosu traznitor, niste gene false de doishpe centimetri ca si toacele de la cizme, niste ciorapi-plasa si gata's pentru centura (daca nu se duce Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed )
|
||
|
Dor_a Postat pe 3 Februarie 2009 15:34 |
||
a venit va ginul
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 3 Februarie 2009 15:35 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-03 15:30:49De la: luchianramona, la data 2009-02-03 15:24:01Sa va vand un pont. Vorbeam ieri cu cineva la tel. care era pe DN1 si spunea ca autostrada e plina de "organe". Mi-a parut rau ca-s cam departe de zona cu pricina. Dar pt. ca tot ne-a trimis matusica la treaba, uite ca m-as risca sa ma duc pana acolo sa prestez o munca cinstita. Basca m-as si satisface Aaa, pai noi avem alta aici la bordel...bunicuta. F draguta. Stii cum gasesti in fata oricarui magazin sau restaurant vreun cersetor nebun care tipa la trecatori? Asa sunt si astea...cersetorii nebuni virtuali
|
||
|
irinaandreia Postat pe 3 Februarie 2009 15:37 |
||
vreau un sarpe...sa ma joc....
|
||
|
matracucu Postat pe 3 Februarie 2009 15:37 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| am face orice ptr partener? | 260 | De la: kudika029282 1 Decembrie 2010 17:01 |
| am o problema si nu prea gasesc raspunsul :( | 29 | De la: BlueBubble 10 August 2010 23:23 |
| sex pe ciclu.. | 21 | De la: one_size 18 Ianuarie 2010 13:20 |
|
|
||
| ce se intampla daca faci sex pe stop | 38 | De la: kudika_22856 2 Ianuarie 2013 22:30 |
| Limbajul corpului | 6 | De la: nico_dana2006 31 Mai 2009 22:29 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.