Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

matroanaaaaaaaaaaaaa
mai am nevoie de inca o p..... pentru cealalta gaura !
help me ! nu mai pooot ! indurare

sniperica1
Postat pe 4 Februarie 2009 15:12
De la: sniperica1, la data 2009-02-04 15:12:24matroanaaaaaaaaaaaaa

ia mopu de la portitza era la mine da ma indur si ti-l dau
Buttefflypink
Postat pe 4 Februarie 2009 15:14
De la: vas25, la data 2009-02-04 15:06:09
mai laurica , vrusei sa te pedepsesc ptr discutia de ieri cu nevastamea
aia in care ziceati ca fac ceva cu manutele
ori iooo, stiind ca nu fac, si voi aducand acuze nefondate si nesustinute de dovezi

va perpelii nitel
nu vazusi ca nici pe nevastamea nu o mai bag in seama
in ciucurel nici atat, ca sa nu mai imprastie minciuni despre mine
cred ca vrea sa ma denigreze

da' acum ia gandestete si tu, cu asemenea bunaciune langa mine
mai mi-ar fi ars sa-i dau in cap lu' mutu?

iertare imparate,pedeapsa isi atinse scopul insa tot ma simt f nedreptatzita.
asa simt eu din adancul rarunchilor,e un sentiment ce nu imi trece si gata.
ca vorbii de tine ieri,mie asa mi s-a parut ca esti tu insa mult mai tarziu mi-am dat seama ca nu...si stii dupa ce?eu vazusem doar umbra pe perete....si tu stii ca umbra e atat de mare.........si vazui madularul tau in umbra ,de aia
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:15

de aia vas,de aia crezusem ca esti tu......desi trebuia sa imi dau seama ca prea rapid se misca,era disperat,ori tu esti muuult mai cumpatat
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:16
vas da pe mine esti suparat? ca nici eu nu ma bucurai de atentzia ta azi?
donttouch
Postat pe 4 Februarie 2009 15:18
De la: Buttefflypink, la data 2009-02-04 15:14:52

ia vina tu incoa' , cu tot cu mop si maini si dotarile tale ! as pipai/pupa niste balcoane, sa vina orgasmele in lantz !
sniperica1
Postat pe 4 Februarie 2009 15:19
De la: sniperica1, la data 2009-02-04 15:19:41
De la: Buttefflypink, la data 2009-02-04 15:14:52

ia vina tu incoa' , cu tot cu mop si maini si dotarile tale ! as pipai/pupa niste balcoane, sa vina orgasmele in lantz !

na hai ca viu acilea langa tine...cu mop cu tot..am adus si borcanelul pt orgasmuite...sa vina fara numar fara numar fara numar!!!
Buttefflypink
Postat pe 4 Februarie 2009 15:22

se arata orgasme inlantzuite?
yeeeeeaaaaaaaa
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:23
De la: laurathegirl, la data 2009-02-04 15:23:09
yeeeeeaaaaaaaa

viiiin ! dar faceti-i ceva lui vas ca parca nu-l mai simt
sniperica1
Postat pe 4 Februarie 2009 15:26
De la: donttouch, la data 2009-02-04 15:18:53vas da pe mine esti suparat? ca nici eu nu ma bucurai de atentzia ta azi?

nu sunt blondutza mea draga
dar cum bine stii si tu, si bine zise si laurica
io cand ma apuc de treaba , trebe sa o duc pana la capat ( oare care? )

si cum zilele astea nu prea avusei timp ( stii tu , produs ptr shopping )
va cam lasai cam pe toate nesatisfu..tute

sper ca diseara (la shopping ) si maine sa ma revansez
_fantoma_
Postat pe 4 Februarie 2009 15:28
cum sa nu il simtzi mai sniperico,ca il simt io de acilea si nu e in mine ca e in tine
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:28
De la: sniperica1, la data 2009-02-04 15:26:47
De la: laurathegirl, la data 2009-02-04 15:23:09
yeeeeeaaaaaaaa

viiiin ! dar faceti-i ceva lui vas ca parca nu-l mai simt

bai sniperico eu sunt in dilema adica esti femeie dar tare mai gandesti ca un barbat adica cu madularul asa ca nu stiu daca sa ma dau la tine

vas iti declar aici pe loc iubirea mea eterna,ziceai ceva de cumparaturi deseara nu?
donttouch
Postat pe 4 Februarie 2009 15:31
donty,da nu ne facuram program diseara,ai si uitat????
nu-i bai,o sa raman singura,doar eu si gemetele lui........
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:36
BUna ziua la toata lumea.... Ce fac fetili mele??imi era dor de voi:D
dana10bomboana
Postat pe 4 Februarie 2009 15:37

stii doar dontty
ai uitat ca data trecuta ai venit aproape satisfu..tuta de la shopping?

nu stii ca strigai in gura mare ce bine a fost?

si dimineata, cand te mai luai o data la pu..a
_fantoma_
Postat pe 4 Februarie 2009 15:37
De la: dana10bomboana, la data 2009-02-04 15:37:32BUna ziua la toata lumea.... Ce fac fetili mele??imi era dor de voi:D

bombonicooooo........ ce faci dragutza?
ne uitasi de tot , nici macar cu privirea nu mai trecusi pe aici
_fantoma_
Postat pe 4 Februarie 2009 15:39
De la: laurathegirl, la data 2009-02-04 15:36:58 donty,da nu ne facuram program diseara,ai si uitat????
nu-i bai,o sa raman singura,doar eu si gemetele lui........

nu pot spune laura mi drag rau si mai ales as vrea sa aflu cum geme dar am emotzi sti parca ar fi prima oara asa ca te las pe tine sa vezi cum este maine imi povestesti si mie

cum sa nu merg eu cu vas el stiu cum este ma face sa si gem sa si racnesc de placere
donttouch
Postat pe 4 Februarie 2009 15:40
pai mah vas....acum k sa ma laud...gasii unu care ma satisfacea...numai k a plecat inpoi la munk..:((si am ramas singurik iar:((

tu le mai rezisti la fetele astea??
dana10bomboana
Postat pe 4 Februarie 2009 15:40
mai bombo mai bombo drag,pai ne ajutasi sa punem bazele bordelului si disparusi....noi crezura ca ai sters-o cu tataie.....
ia zii,ce ai mai facut????
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:41
De la: dana10bomboana, la data 2009-02-04 15:40:57pai mah vas....acum k sa ma laud...gasii unu care ma satisfacea...numai k a plecat inpoi la munk..:((si am ramas singurik iar:((

tu le mai rezisti la fetele astea??
gasisi satisfacator de minuni???
si il tzinusi doar pt tine????
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:42
bai sniperico eu sunt in dilema adica esti femeie dar tare mai gandesti ca un barbat adica cu madularul asa ca nu stiu daca sa ma dau la tine

vas iti declar aici pe loc iubirea mea eterna,ziceai ceva de cumparaturi deseara nu? [/quote]

ia nu mai fi tu in dilema ! femeie sunt ! vrei sa iti spun acum cate genti si cate perechi de pantofi am in dulap ? de vibratoare sa nu mai spun ca nu le pot numara, nush daca se le pun la numar si pe alea defecte si tocite.
ori vrei sa iti explic de ce am intrat p'aci pe la bordel ? ca sunt o vesnic nesatisf..tuta si o depresiva din cauza unui mascul ce m-a lasat cu ochii in soare si din cauza caruia am tendinte acum sa ma satisfac si cu sexul celalalt? numa' sa ma simt si eu bine !
sniperica1
Postat pe 4 Februarie 2009 15:43
pai...cum am zis mai devreme...mi-am cunoscut sufletul pereche..si a fost bine cat a fost in tara...acum a plecat...si pana in martie stau pe tusa...k doar sunt o femeie fidela...da cred k destrabalarea din club nu se pune nu???
dana10bomboana
Postat pe 4 Februarie 2009 15:43
De la: sniperica1, la data 2009-02-04 15:43:06bai sniperico eu sunt in dilema adica esti femeie dar tare mai gandesti ca un barbat adica cu madularul asa ca nu stiu daca sa ma dau la tine

vas iti declar aici pe loc iubirea mea eterna,ziceai ceva de cumparaturi deseara nu?

ia nu mai fi tu in dilema ! femeie sunt ! vrei sa iti spun acum cate genti si cate perechi de pantofi am in dulap ? de vibratoare sa nu mai spun ca nu le pot numara, nush daca se le pun la numar si pe alea defecte si tocite.
ori vrei sa iti explic de ce am intrat p'aci pe la bordel ? ca sunt o vesnic nesatisf..tuta si o depresiva din cauza unui mascul ce m-a lasat cu ochii in soare si din cauza caruia am tendinte acum sa ma satisfac si cu sexul celalalt? numa' sa ma simt si eu bine !
[/quote]
sniperico,daca mai raji la donty,te dau de totzi peretzii,uite ca nici nu se mai aude miuzica din pricina ta.....
iar cand mai prinzi un mascul pe care il vei mirosi ca vrea s-o taie....stii ce ai de facut....ii rupi madularul,ii dai peste shale pana se cocamba si pe urma i-l bagi pe gat...sa te tzina minte
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:46
De la: sniperica1, la data 2009-02-04 15:43:06bai sniperico eu sunt in dilema adica esti femeie dar tare mai gandesti ca un barbat adica cu madularul asa ca nu stiu daca sa ma dau la tine

[/quote]

gata sniperico am inteles doar te rog sa nu fu(ti)ri toti barbatii din bordel
donttouch
Postat pe 4 Februarie 2009 15:47
De la: dana10bomboana, la data 2009-02-04 15:43:34pai...cum am zis mai devreme...mi-am cunoscut sufletul pereche..si a fost bine cat a fost in tara...acum a plecat...si pana in martie stau pe tusa...k doar sunt o femeie fidela...da cred k destrabalarea din club nu se pune nu???

nu se pune bombo,neeee,e doar hrana pt pasa....atat.....
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:49

bomboooo......dupa cum bine stii

daca nu le fac fata , mai fac si spate ( azi zici ca am inebunit cu chestia asta )

in rest, cum le stii, nesatis....fu-teteas

_fantoma_
Postat pe 4 Februarie 2009 15:49
De la: vas25, la data 2009-02-04 15:49:07
bomboooo......dupa cum bine stii

daca nu le fac fata , mai fac si spate ( azi zici ca am inebunit cu chestia asta )

in rest, cum le stii, nesatis....fu-teteas

nebunule
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:50
De la: dana10bomboana, la data 2009-02-04 15:43:34pai...cum am zis mai devreme...mi-am cunoscut sufletul pereche..si a fost bine cat a fost in tara...acum a plecat...si pana in martie stau pe tusa...k doar sunt o femeie fidela...da cred k destrabalarea din club nu se pune nu???

bombo de azi in colo o sa-ti zic fericit-o

donttouch
Postat pe 4 Februarie 2009 15:52
sio ce frec?menta"?
sot nu mai am........
barbati lipsa...gaura...........
sunt doar cu mamica ,taticu....si laptarull
portitza_Maria
Postat pe 4 Februarie 2009 15:54
De la: portitza_, la data 2009-02-04 15:54:03sio ce frec?menta"?
sot nu mai am........
barbati lipsa...gaura...........
sunt doar cu mamica ,taticu....si laptarull

chiar asa ingerash,nu stiu pe unde tot iti undui tu trupul gingash,ca nu prea te vazui prin bordel in ultima ora..........
umbli dupa sarsam prin alte partzi????
de fapt ce ma mai mir,la ce vid avem acilea......
matracucu
Postat pe 4 Februarie 2009 15:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sunt mirifice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 De la: felixcat 8 Noiembrie 2009 21:26
Traiesc in prezent,cu trecutul...oare el va fi si viitorul ? 19 De la: aleksya 8 Decembrie 2009 20:39
FANTEZII !!!!!!!!! 91 De la: arahnida 14 Februarie 2010 23:29
Fantezie sexuala cadou. Ati fi de acord? 171 De la: NumaiTu 10 Septembrie 2009 22:39
buna doamnelor 2 De la: anastasia_m 25 Aprilie 2010 08:20