Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: PROMISScuU, la data 2009-02-10 09:54:52Buna dimineata !
Azi am ceva chef de dracarii ... asa ca, sa ma scuze distinsele nesatisfacute pentru ce si cum voi scrie azi imi cer scuze in avans :

@Luceafarul :
1. Ori te supui unei probe orale ( si aici ai de ales , dupa cum ai vazut, de la o simpla declaratie pe proprie raspundere ca poti sustine 8 h o miscare adecvata a unui organ, preferabil altul decat limba ca d-asta se ocupa cineva deja , pana la o declinare clara a dimensiunilor tale, care - fie vorba intre noi - sunt sigur ca sunt mai mult decat demne de invidiat )
2. Ori pur si simplu pui acele fotografii mai mult decat relevante pe un alt site ( sa zicem google - picasa si ne dai linkul ca unii sa murim de invidie si altele sa moara de pofta )

@Fetele :
Balaio, mi-a mai crescut una si asta fara sa ... cu tine ... Vorbesc despre o idee ce mi-a crescut asa, fara sa-mi dau seama dar s-a ivit Ce sa ma fac cu ea?
Neagro, am facut cunostinta si cam atat ... pai, nu ne facem si noi safteaua?
Donty, ia baga si tu o idee ceva ca doar salasluiesti intr-un spatiu cu vechi traditii in domeniu lubricului :P

Pai poti sa mi-o s(pui)...ideea... si vedem ce facem cu ea. Dar sa terminam repede cu asta ca urla hormonii in mine si ma tii pe uscat.
irinaandreia
Postat pe 10 Februarie 2009 10:03
da portitza,cunoaste inca ft bine,dar u cunosti imnul vitezei???
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:04
irina,dar u numai atatea poze ai???
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:05
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-10 10:04:18da portitza,cunoaste inca ft bine,dar u cunosti imnul vitezei???

a mea canta la taragota cu bile........si ii place doar opereta
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:06
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-10 10:01:57da irina sunt rapp-er,si acuma asc reggae,si imi place ft mult,doresti sa asc cu mine???

Sorry dar nu e genul meu. Mie imi plac doar cvartetele de coarde
irinaandreia
Postat pe 10 Februarie 2009 10:07
donty,tie iti place sa ti se faca declaratii de dragoste???
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:07
De la: portitza_, la data 2009-02-10 09:56:31
De la: PROMISScuU, la data 2009-02-10 09:54:52Buna dimineata !
Azi am ceva chef de dracarii ... asa ca, sa ma scuze distinsele nesatisfacute pentru ce si cum voi scrie azi imi cer scuze in avans :

@Luceafarul :
1. Ori te supui unei probe orale ( si aici ai de ales , dupa cum ai vazut, de la o simpla declaratie pe proprie raspundere ca poti sustine 8 h o miscare adecvata a unui organ, preferabil altul decat limba ca d-asta se ocupa cineva deja , pana la o declinare clara a dimensiunilor tale, care - fie vorba intre noi - sunt sigur ca sunt mai mult decat demne de invidiat )
2. Ori pur si simplu pui acele fotografii mai mult decat relevante pe un alt site ( sa zicem google - picasa si ne dai linkul ca unii sa murim de invidie si altele sa moara de pofta )

@Fetele :
Balaio, mi-a mai crescut una si asta fara sa ... cu tine ... Vorbesc despre o idee ce mi-a crescut asa, fara sa-mi dau seama dar s-a ivit Ce sa ma fac cu ea?
Neagro, am facut cunostinta si cam atat ... pai, nu ne facem si noi safteaua?
Donty, ia baga si tu o idee ceva ca doar salasluiesti intr-un spatiu cu vechi traditii in domeniu lubricului :P

arty.....

dracii cum sunt??rosii ,albi sau negrii

da cum portitzo se poate sa nu ne facem safteaua?? vrei si u k dontty cu frisca si capsuni sau trecem pe chestuii mai hard un pic???
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:08
atunci irina inseamna ca nu ai asc reggae.daca intri pe messu meu am sa iti trimit piese sa vezi ca o sa te unga pe sufletel
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:09
fetelor va pup azi ma retrag am pus-o de o intalnire asa ca trebuie sa plec

avetzi grija de baietzi p-acilea

arty special pentru tine am sa-mi scot costumul natzional de la naftalina pentru o"zbenguiala"in fan

lucafarul iubirii astept inca pozele si atunci poate o sa facem noi fetele o sedintza supunem la vot si o facem si in ritm de rapp(cum o mai fi aia?)

donttouch
Postat pe 10 Februarie 2009 10:10
mai luceafarule dar u poze din astea pui??? cu ce ne satisface mai pe noi masina ta?? park ai promis un madular ceva un nud un furtun!!! hai nu ne dezamagii....
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:11
De la: donttouch, la data 2009-02-10 10:10:41fetelor va pup azi ma retrag am pus-o de o intalnire asa ca trebuie sa plec

avetzi grija de baietzi p-acilea

arty special pentru tine am sa-mi scot costumul natzional de la naftalina pentru o"zbenguiala"in fan

lucafarul iubirii astept inca pozele si atunci poate o sa facem noi fetele o sedintza supunem la vot si o facem si in ritm de rapp(cum o mai fi aia?)

dontty dontty numa satisfacuta sa nu vi de la intalnire....da baietii ne ocupam noi fi fara frik....
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:12
ooo brunetzico mai esti,mai hard,gagicile nu pot,am sa ma rog la jaja,sa vina peste ele sa reziste la mine dar cred ca am o batalie la care o sa piarda dragutele acestea ce ma pun la incercare
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:12
hehe luceafarule nu te pune k unele k s-ar putea sa te dea gata....ai grija k fetele sunt cu experienta multa in spate cele 300 de pg o dovetesc...eu nu m-as pune cu ele.... fetele ink nu v-ati dem capacitatile???
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:17
nu mai vb nimeni???
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:18
ne plac miscarile nu vorbaleala
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:19
@portita - dracii mei...
... multicolor arc de curcubeu /
Peste nurii tuturora
Si nascut din aurora
Tainicului tau si-al tainicului meu

Dracii mei multicolori,
De nimica tematori
Dracii mei, cei dragi si multi...
Vezi ca vin! Sa te ascunzi!

Dracii mei alai maiastru
Catre locu-tzi ca un astru
Inspre care ne-ndreptam
Langa care gravitam.

Dracii mei ce ma conduc
Numai inspre-al taul loc tacut

PROMISScuU
Postat pe 10 Februarie 2009 10:20
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-10 10:18:03nu mai vb nimeni???

luceafarule cu o floare nu se face primavara aici e bordel de nesatisfacute incearca cu altceva....
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:20
eeee a aparut arty cu forte noi azi e romantic o da in poezie....
bruneagra25
Postat pe 10 Februarie 2009 10:21
brunetico,poate la vorba,dar la pat mai greu sa ma termine,cum ti-am spus imi place sa satisfac,si nu stiu cine pe cine se termina mai repede,deci o batalie in care or sa piarda dragutele,dar totusi sa mai povestim de una alta
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:21
De la: PROMISScuU, la data 2009-02-10 10:20:17@portita - dracii mei...
... multicolor arc de curcubeu /
Peste nurii tuturora
Si nascut din aurora
Tainicului tau si-al tainicului meu

Dracii mei multicolori,
De nimica tematori
Dracii mei, cei dragi si multi...
Vezi ca vin! Sa te ascunzi!

Dracii mei alai maiastru
Catre locu-tzi ca un astru
Inspre care ne-ndreptam
Langa care gravitam.

Dracii mei ce ma conduc
Numai inspre-al taul loc tacut

poate m-ai scoti dracii din mine..........cum ma prinzi sa nu imi dai drumul.......
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:22
vb prea multa saracia omului,cum ar fi sa trecem la fapte???
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:23
neatza fetili...cu intarziere.. arty
Buttefflypink
Postat pe 10 Februarie 2009 10:24
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-10 10:23:18vb prea multa saracia omului,cum ar fi sa trecem la fapte???

ia hai treci la un masaj.....manual.....cu presiune
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:24
haide-ti va e frica de mine,ca am sa va satisfac???nu va temeti.am sa ma las doar la o persona care o sa puna mana pe mine,dar nu se tie cine va fi acea persoana.si as vrea sa fie dintre voi,ca imi place cum vb,si cred ca si in pat va miscati ft bine
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:26
portitza draga,vino la mine sa iti fac un masaj klumea,nu o sa iti para rau
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:27
De la: luceafaru_iubirii, la data 2009-02-10 10:27:19portitza draga,vino la mine sa iti fac un masaj klumea,nu o sa iti para rau

pe buci?
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:28
gata, fetili! S-a terminat joaca!
Hai! treceti pe pozitii ca eu si cu luceafarul avem ... avant!
Adoptati fiecare o pozitie atragatoare si cat mai ... permisiva si...
... rugati-va la Sf. Vulvetine,
Care vine,vine , vineee,
Sa fiti cea aleasa
In postura de ... mireasa
Mireasa pentru o secunda
Dar dorinda si fecunda
Fecunda in joaca ei
Si nu cumva la ... puradei!
PROMISScuU
Chiar asa o zi sa nu va abtineti si voi ...... Portito te-as lega de pat , lichide cu paiul , fara carne de nici o culoare ,doar legume ..... eee dracie pai ce inseamna asta , numai sex sex sex non stop
G_Bogdan
masajul inainte de a face dragoste e oricat binevenita la oricine,se stimuleaza partile intime prin masaj fetelor care doriti???ee oferta din partea mea
luceafaru_iubirii
Postat pe 10 Februarie 2009 10:31
De la: G_Bogdan, la data 2009-02-10 10:28:58Chiar asa o zi sa nu va abtineti si voi ...... Portito te-as lega de pat , lichide cu paiul , fara carne de nici o culoare ,doar legume ..... eee dracie pai ce inseamna asta , numai sex sex sex non stop

unde vezi tu sex?

nici macar nu avem cu cine...................doar lauda si atat
portitza_Maria
Postat pe 10 Februarie 2009 10:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sarcina saaau NU ? 17 De la: kudika_969396 23 Iunie 2014 16:30
chinuita de partidele lungi!help 86 De la: greierash_is_back 22 Octombrie 2009 14:12
lipsa erectiei....surpriza primei seri petrecute impreuna:( 80 De la: Simply_i 9 Septembrie 2009 13:31
Anticonceptionale... Menstruatie... 22 De la: SunGirl 11 Iunie 2013 13:58
Nijte sfaturi va rog.... 7 De la: Full_Metal_Jacket 10 Aprilie 2010 15:09