Mai multe
De la: donttouch, la data 2008-11-10 14:00:55nup d-ul gratu azi nu primim oooohhhooohhhooo ce coada intre picioare fetelor acum sa va vad vreti ori nu ? ca m am enervat si nu mai mpot tre sa satisfac ceva urgent si da ma tie hai acum e momentul
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:07 |
||
|---|---|---|
| Da ma Donti dar daca ma bag si eu tre sa luam preludiul de la inceput ca eu m-am racit de tot de cand stau dupa vas sa se adune de pe drumuri. Ia zi Gratu, te simti in stare sa te bati cu liliecii si sa aduni panzele de paianjen? Sau imprumut o tura jucaria lui Bombo sa ma reincalzesc oleaca? | ||
|
irinaandreia Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:07 |
||
lasa mai irina nu vezi ce ciufut este gratu cred ca mai are de dat vreo gaura pe la vecina sau de umplut vreo gaura si nu stie cum sa le faca pe toate in acelasi timp
|
||
|
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:09 |
||
ce vas mai fato, ce adunat de pe drumuri daca tu asta astepti iti garantez ca vei ajunge la venerabila varsta de 90 de ani si tot nesatisfacuta vei fi iar discretia iti garantez va fi totala asa ca ce mai astepti la atac dau eu pt incalzire asa
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:12 |
||
|
Da chiar. Dupa ce ne-a tinut sa ne perpelim ca era ocupat acu se grabeste. Pai mai Gratu nu asa se satisface o femeie...doua nici nu mai vorbesc ca e mai greu. Donty, din pacate cred ca suntem condamnate sa-l asteptam pa Vas la nesfarsit. Bai fluturasule, unde umblii iarasi? Te blocasi prin munti sau te-au ales aia sef la Yeti cand au vazut ca nu te epilezi?
|
||
|
irinaandreia Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:15 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-10 14:15:07Da chiar. Dupa ce ne-a tinut sa ne perpelim ca era ocupat acu se grabeste. Pai mai Gratu nu asa se satisface o femeie...doua nici nu mai vorbesc ca e mai greu. sau cred ca si-a gasit o donsoara Yeti pt ca ale sunt mai putin mofturoase si devreme acasa asa cum ii place lui
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:18 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-10 14:09:39lasa mai irina nu vezi ce ciufut este gratu cred ca mai are de dat vreo gaura pe la vecina sau de umplut vreo gaura si nu stie cum sa le faca pe toate in acelasi timp pt tine donty am terminat de dat gaurile si de astupat doar ca ma cam grabesc dar uite pt voi inkid usa si dau drumul la caini ca sa ne putem desfasura in voie vezi ce faci cu panzele celea ca sunt cam alergic ia imprumuta o lecuta jucaria si hai la treaba
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:18 |
||
Bomboooooo, hai bre cu jucaria aia ca Gratu e alergic si tre sa fac curatenie generala pt el. Hai Donty du-te tu inainte ca vin si eu imediat ce ma deparazitez de paianjeni
|
||
|
irinaandreia Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:21 |
||
gratu in ceea ce priveste panzele o rezolvam noi da nu inteleg treaba cu jucaria ori ne satisfaci tu ori jucaria bombo fato vrem si noi jucarie ca a ta ca nu se mai poate
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:21 |
||
stai mai irina ca nu l-am intrebat pe d-ul gratu daca este alergic la par nu de alta dar sunt mai "focoasa"asa de felul meu
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:23 |
||
Gata..am venit..cu jucarie cu tot k vad k o doriti..si sa stiti voi fetelor k nu are decat 23 de cm,iar k diametru stati sa ma duc sa o masor..
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:26 |
||
|
Dont eu am inteles ca alergia e la panze de paianjen nu la par. Bai gratu vorbeste clar! La ce esti alergic? Bombooo, hai cu jucaria ca barbatii astia nu sunt buni de nimic. Ne rugam de ei de zile intregi si numai figuri, alergii si fite ieftine.
|
||
|
irinaandreia Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:28 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-10 14:23:21stai mai irina ca nu l-am intrebat pe d-ul gratu daca este alergic la par nu de alta dar sunt mai "focoasa"asa de felul meu mai focoasa sau flocoasa? pt ca mie mi place cu freza pe o parte si tunsa militareste sa nu mi ranana ceva printre dinti sau pe limba iar cu jucarioara va deparazitati numai si un piculeti incalzirea pana va vine randul ca mai mult de 4 odata nu pot satisface
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:29 |
||
fetili mele in diametru nu are decat vreo 5 cm...o fi buna de ceva?...
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:30 |
||
mai Gratule,lasa-le ,bre',de puicute neexperimentate....si treci colea la gaina batrana....si PERVERSA !!!!....... ........si dornica,si iubareata,si dispusa full-time,siiiii.........
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:31 |
||
mah gratuit mah...acum tu zi clar si raspicat daca mai esti in stare sa le faci ceva la fetele astea..nu de alta da le trimit de urgenta avion turbo sa le aduca la tulcea k eu azi am o vizita mareeeeeee... si se lasa cu
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:32 |
||
De la: etta, la data 2008-10-20 14:13:55 C.V. - perversa, nesatula, dotata, majora, nu caut neaparat discretie, multiple fantezii, orgasme multiple, disponibilitate program full-time, 4 "limbi" straine la perfectie, fara obligatii........doritorii ma pot contacta la adresa: Str.Felatiei,nr.(cine mai stie al catalea !!!),bloc(al 2-lea pe dreapta !),etaj (nu-ti vine rau,ai incredere !!), apartament (cu 3 camere !!),oras Bagadanca,judet Sugeava....... uite si C.V.-ul meu,pentru documentare.....ca era la pag 7 si cred ca sarisesi peste el !!!......
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:34 |
||
|
Oooo, Bombo ce jucarie ai. Mai am un pic si ma indragostesc. Paianjenii n-au nici o sansa de scapare. Mai gratule pai tu crezi ca dupa 23 de cm si 5 diametru mai simtim discretia ta? Intra cu funda cu tot si tot mai ramane loc Ori esti in stare singur cu tot cu deparazitat ori deloc. Uite treci colo la Etta ca te asteapta cu bratele...sau mai degraba picioarele deschise
|
||
|
irinaandreia Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:37 |
||
De la: dana10bomboana, la data 2008-11-10 14:32:38mah gratuit mah...acum tu zi clar si raspicat daca mai esti in stare sa le faci ceva la fetele astea..nu de alta da le trimit de urgenta avion turbo sa le aduca la tulcea k eu azi am o vizita mareeeeeee... stiti cum e lauda nu miroase bine hai mai degrraba sa ingercam si aytunci mai vb si lasa pe cel cu vizita si diametru ca eu ma strofoc aici si tu vrei sa ni faci concurenya si cele perverse dotate si epilate sunt bine venite ca proverbu cu gaina e suoer si se rezolva usor mai ales cele cu 4 limbi sau skimbatoare straine
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:38 |
||
fetelor pazea ca a venit etta acu sa vezi cum ne ia toti barbati
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:38 |
||
|
Donty mama dk el se arunca asa k gaina beata cu capul inainte..ata ete..next one k o fi mult mai bun... Iar in ceea ce priveste jucaria mea v-o dau cu cea mai mare placere k eu am de gand sa savurez azi niste carnita buna si destul de proaspata de 23 de anisori..
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:41 |
||
De la: irinaandreia, la data 2008-11-10 14:37:03Oooo, Bombo ce jucarie ai. Mai am un pic si ma indragostesc. Paianjenii n-au nici o sansa de scapare. puiule oricat de mare si groasa ar fi jucaria si oricate orgasme v ar da nu se compara cu carnita kiar find ea si doar de 18 garnita e carnita si nu o da nimeni la o parte
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:42 |
||
Mah gratuit aici chiar nu te contrazic...k de-aia am fost si eu la cumparaturi saptamana asta si uite k azi mi-au spus k imi livreaza carnita....
|
||
|
dana10bomboana Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:45 |
||
De la: gratuit89, la data 2008-11-10 14:42:19De la: irinaandreia, la data 2008-11-10 14:37:03Oooo, Bombo ce jucarie ai. Mai am un pic si ma indragostesc. Paianjenii n-au nici o sansa de scapare. asa e....carnita e carnita......si n-o sa fiu vegetariana cata viata oi avea !!!!.....TRAIASCA CARNITA !!!!......da',mai Gratu,vezi cum faci cu morcovu',bre',ca cica tre' sa fie mai tanar pentru ciorbita buna !!!....baga-l oleaca la sala,sau intretine-l cu Garniere`anti imbatranire !!!.....ca antirid nu-mi trebuie.......ca-s bune la orgasm !!!!........
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:48 |
||
ce spuneai bombo de carnita vrem si noi si mai spuneai ca are 23 de ani bai fato pai in conditiile astea uita ca am rau de masina si chiar acu ma pregatesc de plecare spre Tulcea numa sa-mi trag o freza d-aia pe stanga asa si sunt la tine draguta Irina fato via Tulcea scrie pe noi
|
||
|
donttouch Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:50 |
||
De la: donttouch, la data 2008-11-10 14:38:58fetelor pazea ca a venit etta acu sa vezi cum ne ia toti barbati hai ,ma, iubita, ca-ti las si tie oleaca.....ca oi fi io nesatula,da' nu zgarcita !!.....si mai ales cand e vorba de prieteni !!!.......
|
||
|
etta Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:50 |
||
ia adunarea acilea fetili,da cum mai vorbitzi ashea cu gratu care sta cu discretzia in eractzie de zile intregi iar voi va fofilatzi fundurile in ciuda discretziei pe acilea si alea pline de par,...eeeee va trebuie jucarii asa mari,da ce suntetzi mai iepe????plus ca jucaria nu te poate strange in brate,nu te poate mintzii cat esti de frumoasa si alte fericiri din astea. vaaaaaai mai disperate mai suntetzi,avetzi grija ca de prind jucaria lui bombo,o rup si o bag in foc. |
||
|
matracucu Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:53 |
||
De la: etta, la data 2008-11-10 14:48:17De la: gratuit89, la data 2008-11-10 14:42:19De la: irinaandreia, la data 2008-11-10 14:37:03Oooo, Bombo ce jucarie ai. Mai am un pic si ma indragostesc. Paianjenii n-au nici o sansa de scapare. perversa mica si dulce sala fac de la 15 ani si nici limba nu ma lasa la greu asa ca iti incerci norocul?
|
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:53 |
||
| ce e gratuit ai patit ceva___ | ||
|
Postat pe 10 Noiembrie 2008 14:56 |
||
De la: CRINU, la data 2008-11-10 14:56:09ce e gratuit ai patit ceva___ adica? |
||
|
gratuit89 Postat pe 10 Noiembrie 2008 15:00 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| elozie :| | 182 | De la: tigreboy1 26 Iunie 2009 21:37 |
| Dirty talking | 39 | De la: _oktober_ 25 Noiembrie 2009 17:56 |
| Sexul de dimineatza! o minune | 61 | De la: felixcat 17 Martie 2011 11:25 |
|
|
||
| Sunetele din timpul unei partide | 85 | De la: _oktober_ 12 Mai 2009 13:12 |
| jucarii pt fetitzee:) | 38 | De la: amr2009 22 Aprilie 2009 09:55 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.