Mai multe
Donty !!!! Si mie mi-a fost dor de tine Hai sa-ti dau o imbratisare sa nu ingheti asa golasa afara! Bine, stiu ca esti fierbinte, dar cautam si eu un motiv sa te strang in brate La noi ninge non+stop de aproape 3 zile. Sunt niste troiene !
|
||
|
luchianramona Postat pe 16 Decembrie 2009 16:47 |
||
|---|---|---|
saluti lume mi-a fost dor de voi ce se mai aude prin club?
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 16:49 |
||
Din nefericire este asa de liniste ! Eh, sta lumea pe la cashile lor ca se apropie sarbatorile.
|
||
|
|
||
|
luchianramona Postat pe 16 Decembrie 2009 16:55 |
||
da cam toti fac curat pt sarbatori dar hai sa bem ceva poate mai incolo vin si baietii
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 16:56 |
||
De la: yumalai, la data 2009-12-16 16:56:30da cam toti fac curat pt sarbatori dar hai sa bem ceva ce baieti aveti aici? in cealalta cafenea nu-s multi
|
||
|
iulia069834 Postat pe 16 Decembrie 2009 16:58 |
||
De la: yumalai, la data 2009-12-16 16:49:30saluti lume ma primiti la un cafei? |
||
|
iulia069834 Postat pe 16 Decembrie 2009 16:59 |
||
De la: iulia069834, la data 2009-12-16 16:59:03De la: yumalai, la data 2009-12-16 16:49:30saluti lume da normal
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 17:00 |
||
De la: yumalai, la data 2009-12-16 17:00:20De la: iulia069834, la data 2009-12-16 16:59:03De la: yumalai, la data 2009-12-16 16:49:30saluti lume o cafea tonic ...
|
||
|
iulia069834 Postat pe 16 Decembrie 2009 17:02 |
||
ok gata s-a facut special pt tn
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 17:11 |
||
De la: yumalai, la data 2009-12-16 17:11:10ok gata s-a facut special pt tn ms as vrea sa mai stau da merg la un film
|
||
|
iulia069834 Postat pe 16 Decembrie 2009 17:13 |
||
De la: iulia069834, la data 2009-12-16 17:13:41De la: yumalai, la data 2009-12-16 17:11:10ok gata s-a facut special pt tn
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 17:17 |
||
|
inca mai exista acest topic!!!!!!!!!!! sarbatorir fericite matroanei si prietenelor mele dragi......se stie..... un craciun superb sa aveti si multa caldura in suflet sa nu uitam .....tzucuri multe .........si nopti fierbinti!!!!!!!!!!!!
|
||
|
just_heaven Postat pe 16 Decembrie 2009 17:36 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-12-16 17:36:55inca mai exista acest topic!!!!!!!!!!! multumim si tie la fel
|
||
|
yumy Postat pe 16 Decembrie 2009 17:42 |
||
helllooouuuuuuuuuuuuuuuuuu pippaaalllllllllllllllllllll...cum zicea cineva drag mie....si voua !!......... ar fi bine ca frigul si ninsoarea....sa ne impinga......la ....incaldureli mai dese pe aici !!............. ...........oricum...mi-i tare dor de voi...... .......si va tzuculesc cu mare drag..........
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2009 10:34 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-12-16 17:36:55inca mai exista acest topic!!!!!!!!!!! Da, inca mai exista ! Multumim, la fel si tie Heaven draga !
|
||
|
luchianramona Postat pe 17 Decembrie 2009 10:47 |
||
Pupici Etta
|
||
|
luchianramona Postat pe 17 Decembrie 2009 10:49 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-12-16 17:36:55inca mai exista acest topic!!!!!!!!!!! ingerasssssssssssssssssss si noua ne este dor de tine si de orgiile noastre de odinioara
|
||
|
Dontyyy Postat pe 17 Decembrie 2009 11:40 |
||
M-am auzit chemata si... m-am prezentat la apel. Ia luati si de la Cluj niste din astia, ca sa va tina de urat pana se umple din nou clubul...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 17 Decembrie 2009 11:43 |
||
De la: Dontyyy, la data 2009-12-17 11:40:05De la: just_heaven, la data 2009-12-16 17:36:55inca mai exista acest topic!!!!!!!!!!! ..... .....sal lume...am venit la dat zapada....si daca nu mai este ca s a topit din cauza lui Dontyy....am sa dau frezele voastre la o parte....de la pasaricile .... ude si fierbinti....ca vad si alta lume aparuta peacilea....la cafei ....si la bordei......hevan.....venisi si tu....dupa atata timp era sa te dau absenta...... ...Monicaaaaaaa....unde esti...date aici alaturi de ....Lucia ....Etta....Ramo.....Donty...si toate celelalte...ca ti simti,m lipsa .....haide fetili hai de va luati portiliiiii .....hai sa nu ziceti voi ca nu e bun Mos......Gratu cu voi acu de sarbatoriiii
|
||
|
gratuit89 Postat pe 17 Decembrie 2009 14:24 |
||
aaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh........sunt fierbinte....si uda !!........ ...transpiratia imi curge pe toata pielea catifelataaaaaaaa........suvite umede imi pica pe frunte..........uuuhhhhhhhhhh....tricoul s-a lipit de mineeeeeeee......... ....mainile imi sunt umede si dorniceeeeee..........privirea imi strabate orizontul argintiuuuuuuuuuuu........si cheamaaaaaaaaaaa....si tot cheamaaaaaaaaa !!........mmmmmmmmm....... ......AJUTOAREEEEEEEEEE............CA SPAL GEAMURILEEEEEEEEEEEEEEE !!.......... ............HAI SA LAS SI DE-ASTIA............
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2009 16:14 |
||
| bine etta...superb ultimul post...inseamna ca iar o sa vina ninsoarea...cum spala cineva geamurile, cum trebuiesc murdarite la loc...de ce?...pentru ca cineva mai vrea sa vada inca o data ceea ce ai exprimat tu in cuvinte, foarte senzual, de altfel...si anume, cum speli tu geamurile...cum tricoul iti da de gol formele apetisante..si tot tacamul....hai cu ninsoarea....sa vedem cum iar speli geamurile!...glumeam putin, sper ca nu te-ai suparat...intrasem sa vad la ce pagina s-a ajuns...909....propun un premiu pentru cel mai lung post...baietasul asta chiar a dat nastere unei intregi nebunii pe acest forum...moderatori cat si cei ce ati participat, hai sa il premiem pe om, chiar merita efortul lui...mic dar uite ce rezultate...deci?...astept propuneri si pareri din partea voastra referitor la cadou pentru initiatorul acestui topic..multa sanatate si caldura in suflete, de sarbatori si nu numai!!!! fiti fericiti si iubiti cat puteti!!! demonstrati si altora ca se poate...inca se mai poate...iubiti-va mult si bine!!! | ||
|
adi_maseur Postat pe 17 Decembrie 2009 16:26 |
||
...doamne...si cand te gandesti ca maine fac curatenia generalaaaaaaa....... .....si doar intr-un tricou mai lung.....sa nu ma incurce cumva ceva......pe la picioaruse !!..........oooffffffffff,...si sunt la scame pe covorrrrrrrrrr.....o sa trebuiasca sa cam stau aplecata !!........ .....dar ma indrept eu....ca apoi ma urc pe scunellllllllll.........dupa panze,daca or fi........si cineva trebuie sa-mi tina aspiratorul......caldura mare domne....... ........si apoi frecatullllllllllllllll......ooohhhhhhhhhhhh....covoareleorrrrrrr....asa in genunchi.......prin miscari circulareeeeeeeee !!!.............. ...ooffffffff..........doamne,greu e sa fii femeie !!...........
|
||
|
etta Postat pe 17 Decembrie 2009 16:34 |
||
Mos Gratu aici imi sunt................................ Imi aduci si mie ceva???....am fost cumintica sa stii................ Etta ubita , ai ridicat curatenia la rangul de arta ...............si nu orice arta...........................una senzuala.. Tineti de aici niscaiva din aceastia...............
|
||
|
sun_shine Postat pe 17 Decembrie 2009 19:57 |
||
|
2 ,10, SAU GRATULE SAU RAMSES IN NICI UN CAZ MOISE CUM TI SE MAI ZICE MAI ZICI CA VROIAI SA TE APROPI MAI MULT DE DUMNEZEU.... CUM ASA CA L-AI ABANDONAT PT ORGIILE DE PE NET SI SEXUL PRIN TELEFOANE...... STRICATA DE LUCHIANRAMONA SA NU SE CREADA O SFANTA CA I-AM GASIT NR. EI DE TEL IN TEL TAU..ASA CA AJUNGI DIRECT ...IN IAD...CUM ITI DORESTI SE PARE IMI PARE RAU PT TN...DAR NU IMI PLAC OAMENI CARE VORBESC EXTREM DE URAT CATINE......II MULTUMESC CA TE-AM CUNOSCUT CA PE VIITOR SA STIU DACA O SA-MI PRETUIESC PARTENERUL SAU NU...CA TU ESTI SATANA TOTA ZIUA
|
||
|
marilenalorena Postat pe 19 Decembrie 2009 00:58 |
||
Gratuleeeeeeeeee....sterge dreaq numarul meu din telefonul tau !!!!!!!!!!!!!!!...........
|
||
|
etta Postat pe 19 Decembrie 2009 01:11 |
||
De la: etta, la data 2009-12-19 01:11:19 Gratuleeeeeeeeee....sterge dreaq numarul meu din telefonul tau !!!!!!!!!!!!!!!........... nu mai face pe grozava ca si pe al tau l-am vazut.....vu privire ca vrei sa-ti faca niste cd-uri asa ca misthoul nu tine....... vedi-ti de sot..ca daca ar sti ce faci pe aici si cum te satisfaci pe net ar baga imediat divort de tn cum a bagat al meu cand m-a prin ka faceam dragoste la telefon cu el ..doar pt asta.... nu imi imaginez daca m-ar fi prins in realitate ce s-ar fi intamplat...cred ca acum se pregatea sa-mi faca parastas de un an...asa ca toate care v-ati sexuit cu toti barbatii aici pe acest topic ati continuat pe camera web si pe telefoane....... nerusinatelor...femei..care va numiti mari doamne....unde va este credintza........???daca va intelegeti bn cu sotii vostri ce cautati sa va regulati in orgii pe net cu altii?......stiti vreo porunca din cele 10....sau stititi ....../cu cati barbatii vorbiti la telefonn...si cate famili si relatii spargeti
|
||
|
marilenalorena Postat pe 19 Decembrie 2009 10:50 |
||
De la: gratuit89, la data 2009-12-15 18:08:35........De la: luchianramona, la data 2009-12-15 16:53:13Gratule dragul meu, caldura verii a fost reala, caldura trupului meu, virtuala. Acum tu stii cel mai bine de ce sau cine iti este dor, asta ca sa nu iasa cu paruiala (intelegi la ce/cine ma refer) luchianramona sau mai nou ...tarfa de pe net al acestui topic.......nu aberez.....vad ca iti place statutul de tarfa in orgi...dute si fa centura...........asa ka daca tot iti place sa le o sugi la toti pe aici...barem fa si un ban....ca gratu are nevoie..pe mine ma papat de 50 de mil vechi intr-un an paginele acestui toic demonstreaza cat de panarama esti....o femeie decenta nu scrie asa ceva..........asa ca tu nu faci parte din aceasta categorie..
|
||
|
marilenalorena Postat pe 19 Decembrie 2009 10:58 |
||
dragutza....cand exista incredere intre soti........divortul nu apare asa de repede !!......si mai ales....pentru niste cuvinte pe net !!!......si poate asa intelegi ca sotul meu ....stie....de acest topic !!......si chiar ne distram impreuna.......cand citeste ceea ce scriu aici !!...... .....ceea ce n-ai inteles tu....este ca ...aici...pe acest topic......NU NE SEXUIM...NU NE MASTURBAM.....pentru nevoi ....reale....cum ai facut tu ,prin telefon !!.......aici,noi ne distram....ne relaxam......facem, ......MISTOCAREALA.......de voie buna !!!........daca esti capabila sa intelegi !!!...... si da......Gratu chiar trebuie sa-mi faca niste CD-uri !!....si chiar a vorbit si cu sotul meu la tf !!....chiar crezi ca toata lumea vb la tf.....ca sa faca SEX ????...... .......faptul ca nu ai fost suficient de desteapta sa ai si amant si sot......e treaba ta !!....si asta nu-ti da dreptul sa jignesti alti oameni....femei sau barbati !!!....linge-ti ranile......acasa......si invata din prostia ta !!......caci altfel.....n-ai sa stai decat ....PE NET .....ca sa fii satisfacuta !!!.....si tocmai ai gasit ....topicul !!......... si gata.....asta este prima si ultima discutie.......serioasa....cu tine !!....daca vei putea si vei vrea sa intelegi ceva din ceea ce ti-am spus !!!....... .....de acum....doar misto` vei avea parte de la mine........caci asta meriti !!.........
|
||
|
etta Postat pe 19 Decembrie 2009 10:59 |
||
De la: marilenalorena, la data 2009-12-19 10:50:00De la: etta, la data 2009-12-19 01:11:19 Gratuleeeeeeeeee....sterge dreaq numarul meu din telefonul tau !!!!!!!!!!!!!!!........... I-a zi tu fata mamii care sunt cele 10 porunci si pe care le-ai incalcat tu cu buna stiinta?
|
||
|
miss_darine Postat pe 19 Decembrie 2009 11:01 |
||
.........Gratuleeeeeeeeeeee.....ia vin tu fuguta...si incalzeste-maaaaaaaaaaaaaaa.....ca m-a racit rau........tanti asta !!!.......... .........offffffffff......si cu zapada asta de afaraaaaaaaa....cred ca o sa ai de lucru ca lumea ,zau !!......... ........I WANT TO SEX FREEEEEEEEEEEEEE !!!.......OUEEN....ETTA !!.........
|
||
|
etta Postat pe 19 Decembrie 2009 11:04 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| sex?! nu prea.... | 18 | De la: dodod 24 Iulie 2013 22:11 |
| Viata sexuala, dupa operatia de ruptura de perineu | 9 | De la: Lenusa 22 Septembrie 2013 18:40 |
| PENTRU OMUL DIN TINE ! | 15 | De la: yumalai 19 Iunie 2009 13:50 |
|
|
||
| Iubita refuza actele de dragoste (sex) | 8 | De la: kudika_965810 1 Iunie 2014 06:49 |
| Cum fac dragoste un baiat bine dotat cu o fata mignona care are vaginul mic...? | 49 | De la: Baiat_virgin 13 Mai 2012 06:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.