Setari Cookie-uri

CLUB PENTRU FEMEI NESATISFACUTE CARE DORESC DISCRETIE

De la: luchianramona, la data 2009-12-22 12:50:53
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 12:45:26
De la: Dontyyy, la data 2009-12-22 12:33:59 sunt foc si para deci v-atzi cracit atat la propriu cat si la figurat(de ras) fara mine................pai bine mai oameni buni nu ramasese stabilit ca datzi un semn mai ales tu gratule care ai si numarul meu de tilifon am ramas singura "neblagoslovita" p-acilea

....mama asta a fost tare de tot....sa vezi acum belea ....dar nui nik ...eu sa fiu sanatos si voua de folos......asteapta doar o lecuta....sa o blagoslovesc pe moldoveanca cea....si vin si la tine acusica..........ca sa nu ramai ne ....blag....satis f....tuta.....

Cari moldoveanci (i cu caciulita) bre ?

...... ...aceea din Braila.... ...ca s tari buni moldovencili....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:01
Buni rau frati Hai sa-ti dau un pupic ca-mi faci reclama Mi-e si "frica" sa mai intru pe mess
luchianramona
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:07
hello club
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:09
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:07:38 Buni rau frati Hai sa-ti dau un pupic ca-mi faci reclama Mi-e si "frica" sa mai intru pe mess

...... ...pai di de ai pai di de????.....ia l inapoi pupicul cu tot cu dobanda... .....si i ao si pe Yumalai....ca vaz cai tare dornica ...de bordel.....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:16
Gratuleeeeee, nupasa motanul ! Io o iau pe Yumalay la , dar tot tu esti tatic la .... luat fetele
luchianramona
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:22
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 13:16:34
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:07:38 Buni rau frati Hai sa-ti dau un pupic ca-mi faci reclama Mi-e si "frica" sa mai intru pe mess

...... ...pai di de ai pai di de????.....ia l inapoi pupicul cu tot cu dobanda... .....si i ao si pe Yumalai....ca vaz cai tare dornica ...de bordel.....

Ti-ai potolit nebuna , sa nu ne mai ameninte cu arderea in iad?

Postat pe 22 Decembrie 2009 13:32
Oare iipasa cuiva de amenintarile ei ?
luchianramona
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:45
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:45:45Oare iipasa cuiva de amenintarile ei ?

.... ....of of ,mai mai ....cat lipsa de respect mai....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:51
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:22:01Gratuleeeeee, nupasa motanul ! Io o iau pe Yumalay la , dar tot tu esti tatic la .... luat fetele
ramo da ce dor mi-era de tine de sarutarile si atngerile tale
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:51
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:45:45Oare iipasa cuiva de amenintarile ei ?

care amenintari ?iar am ramas in urma cu noutatile???
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:53
De la: yumalai, la data 2009-12-22 13:53:40

Draga mea, ia da-te tu hutza-hutza cu Gratu mai tare, sa vezi ce blagoslovenii ai sa primesti de la o tanti. Si uita-te si cu o pagina in urma sa vezi ce frumos imi scrie dansa, ca sunt o tarfa si alea-alea. Si mai vezi tot la capitolul "sex" un "tobic" prin care ne ameninta ca daca ne-am masturbat la clubul nostru, vom "arede" in iad Citeste si te uimeste !
luchianramona
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:57
De la: yumalai, la data 2009-12-22 13:51:37
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:22:01Gratuleeeeee, nupasa motanul ! Io o iau pe Yumalay la , dar tot tu esti tatic la .... luat fetele

.... ...of of fetili astea ...fac ce fac si tot la ele trag.....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 13:59
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 13:57:52
De la: yumalai, la data 2009-12-22 13:53:40

Draga mea, ia da-te tu hutza-hutza cu Gratu mai tare, sa vezi ce blagoslovenii ai sa primesti de la o tanti. Si uita-te si cu o pagina in urma sa vezi ce frumos imi scrie dansa, ca sunt o tarfa si alea-alea. Si mai vezi tot la capitolul "sex" un "tobic" prin care ne ameninta ca daca ne-am masturbat la clubul nostru, vom "arede" in iad Citeste si te uimeste !

aaaaaaaaaaa am vaz si eu "tobicul" ala dar nu am citi ca nu mi sa parut interesant sa ii cante lui tanti dar cine sa ii cante??? gata salam
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:00
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 13:59:12

pey doar suntem dulci ca mierea
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:00
De la: yumalai, la data 2009-12-22 14:00:52
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 13:59:12

pey doar suntem dulci ca mierea

...... ...unde ai dreptate ai dreptate ...dar pot sa mi bag si eu ceva ....in mierea voastra....ca tare i mai dulce ....sa te lingi pe degete nu altceva.....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:09
Ce-ti mai place Gratule ! Eu unul iti dau voie sa ..... te bagi in mierea mea. Sa ne lingem .... degetzelele unul altuia
luchianramona
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:28
De la: luchianramona, la data 2009-12-22 14:28:10Ce-ti mai place Gratule ! Eu unul iti dau voie sa ..... te bagi in mierea mea. Sa ne lingem .... degetzelele unul altuia

...ah mama ...inca odata???...si inca oadata si de nenumarate ori.....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:32
da poti sa vii ca miere e destula
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 14:59
De la: yumalai, la data 2009-12-22 14:59:43da poti sa vii ca miere e destula

..... ....vine baiatul....adica Mos Gratu..... ....ca ursul la miere....si cu limbuta n fagure..... .....
gratuit89
Postat pe 22 Decembrie 2009 16:33
De la: gratuit89, la data 2009-12-22 16:33:18

..... ....vine baiatul....adica Mos Gratu..... ....ca ursul la miere....si cu limbuta n fagure..... .....
VREAU SI EU UN PIC DE FAGURE ! Dar rele mai sunteti.......moare ursul de pofta iar voi tineti fagurele sa se zahariseasca mierea in el?
Trecatorul
Postat pe 22 Decembrie 2009 16:37
De la: Trecatorul, la data 2009-12-22 16:37:31

VREAU SI EU UN PIC DE FAGURE ! Dar rele mai sunteti.......moare ursul de pofta iar voi tineti fagurele sa se zahariseasca mierea in el?

pey a zis cineva ca nu-ti dam si tie un fagure
yumy
Postat pe 22 Decembrie 2009 17:34
De la: etta, la data 2009-12-20 01:06:06
De la: marilenalorena, la data 2009-12-19 21:24:54
De la: etta, la data 2009-12-19 10:59:16 dragutza....cand exista incredere intre soti........divortul nu apare asa de repede !!......si mai ales....pentru niste cuvinte pe net !!!......si poate asa intelegi ca sotul meu ....stie....de acest topic !!......si chiar ne distram impreuna.......cand citeste ceea ce scriu aici !!...... .....

ceea ce n-ai inteles tu....este ca ...aici...pe acest topic......NU NE SEXUIM...NU NE MASTURBAM.....pentru nevoi ....reale....cum ai facut tu ,prin telefon !!.......aici,noi ne distram....ne relaxam......facem, ......MISTOCAREALA.......de voie buna !!!........daca esti capabila sa intelegi !!!......

si da......Gratu chiar trebuie sa-mi faca niste CD-uri !!....si chiar a vorbit si cu sotul meu la tf !!....chiar crezi ca toata lumea vb la tf.....ca sa faca SEX ????...... .......

faptul ca nu ai fost suficient de desteapta sa ai si amant si sot......e treaba ta !!....si asta nu-ti da dreptul sa jignesti alti oameni....femei sau barbati !!!....linge-ti ranile......acasa......si invata din prostia ta !!......caci altfel.....n-ai sa stai decat ....PE NET .....ca sa fii satisfacuta !!!.....si tocmai ai gasit ....topicul !!.........

si gata.....asta este prima si ultima discutie.......serioasa....cu tine !!....daca vei putea si vei vrea sa intelegi ceva din ceea ce ti-am spus !!!....... .....

de acum....doar misto` vei avea parte de la mine........caci asta meriti !!.........

nu toti seamana in mentalitate la fel depinde in mediul in care a trait si frustarile care le au avut in copilarie isi pune ampreta...alti sunt mai gelosi.....alti sunt mai bazati si in siguranta....material si finananciar.....alti sunt ciobani alti domni...asa ca .........e problema ta daca nu crezi.........eu am locuit 10 ani alturi de fostul sot in aceeasi casa......fara sa avem relatii impreuna.....doar pt ca avem copii impreuna......nu am vrut sa le stric reputatia.............mie nu imi place sa am si amant si sot ...asa ca sunt ft desteapta si c redincioasa nu imi place sa duc pe cineva sa traiasca in minciuna...se pare ca tu ai amant ca tugandesti ca o femeie usoara ...fara pic de rusine....auzi la ea domnle...ca esti desteapta daca ai amant........nu...esti tarfa ..asa se numesc femeile care au amanti ....tarfa su curve.....da.......ati demonstrato aici ..si in curand o sa ridic pe sait id-rile femeilor care stiu precis ca au facut asta......ok......m-am lamurit de tn .....am vazut cum gandesti.....ca o femeie necredincioasa......poate a fost ft bn sa mi se intample sa cunosc astfel de oameni si femei sa vad si eu ce elemente exista.......si pe net si in realitate....cum gandesc.......dar sa vorbiti despre ceva educativ......nu.......va gnditi cum s-o sugeti si va excitati pe net...intreaba orice medic...cand vb prea mult despre sex........ce se intampla cu creierul...?va excitatii... din aceasta cauza va place aici.........ca stati toata ziua cu mana in chilotiva place

ce deductie...domne...ce deductie !!....sa-mi traiasca toti cei ...100 ...de amanti !!...am cu ce ,baiiiiiiiiiiiiiiii,am cu ceeeeeeeeeee !!!!............ .......cine are noroc areeeeeeee.....sai,la,la,la,la,laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....cine n-areeeeee....n-areeeeeeeeeeee !!!......

faci haz de necaz.......eu te credeam singura d-na din TARGOVISTE ...un pic mai decenta pe aici...dar se pare....ca nu te dezminti de ...esti precum oile....:se duce una sa bea aapa si se ineaca...dupa care apoi va duceti toate.......ati ramas cateva desfranate aici........TU ESTI O "DOAMN" CA DETI UN AMANT SCUZE "SENIORA"..ABIA ITI MAI PUI SOTUL SA-SI TRAGA SI EL VREO DOUA AMANTE.....DUPA ACEST TOPIC.. DE CE NU AR FI SI EL "UN DOMN DESTEPT " LA FEL CA SI TINE? ....SItu oricum poti sa le faci cafeua si sa speli asternuturile amantelor lui.......ca doar si ele la randul lor sunt niste "doamne".....la fel ca tine.......
marilenalorena
Postat pe 22 Decembrie 2009 19:22
te rezolv eu
ghita1989
Postat pe 23 Decembrie 2009 06:56

Nu vrem alta Danutza , asta-i tot.

Postat pe 23 Decembrie 2009 07:28
este grav cand ajungi sa confunzi virtualul cu realul sincer imi pare rau pentru doamna respectiva
Dontyyy
Postat pe 23 Decembrie 2009 09:41
'neata fetele si baietii!!!!
Asa ma mananca degetele sa-i scriu vreo doua fatucii asteia, dar baiu' e ca sunt o doamna si nu poci pentru ca sa scriu mizerii. Oare daca i-am da "ignore" s-ar potoli?
Pana una alta, hai sa va fac o cafeluta buna pentru voi fetele, iar baietilor un ceiutz indulcit cu mierea aia de care se pomenea ieri pe-aici... Si va mai las si niste asa, pentru inclazirea atmosferei. Ca ati uitat aseara sa deschideti caloriferele si-i un frig aici... brrrrrrrrrr....
Lucia38
Postat pe 23 Decembrie 2009 09:45
De la: Lucia38, la data 2009-12-23 09:45:20'neata fetele si baietii!!!!
Asa ma mananca degetele sa-i scriu vreo doua fatucii asteia, dar baiu' e ca sunt o doamna si nu poci pentru ca sa scriu mizerii. Oare daca i-am da "ignore" s-ar potoli?
Pana una alta, hai sa va fac o cafeluta buna pentru voi fetele, iar baietilor un ceiutz indulcit cu mierea aia de care se pomenea ieri pe-aici... Si va mai las si niste asa, pentru inclazirea atmosferei. Ca ati uitat aseara sa deschideti caloriferele si-i un frig aici... brrrrrrrrrr....

ca bine mai zici Lucia dar sa fie miere din belsug in cafea vreau sa ma indulcesc sa fiu numai buna de "servit" Craciunul asta
Dontyyy
Postat pe 23 Decembrie 2009 09:49
Draga mea, nu-i slanina sa se gate si dac-o speli e ca noua. Deci... sa curga mierea valuri valuri!!!!! Ce bine ca de la mierea asta nu dai in diabet!!!!!
Lucia38
Postat pe 23 Decembrie 2009 09:54
De la: marilenalorena, la data 2009-12-22 19:22:57
De la: etta, la data 2009-12-20 01:06:06
De la: marilenalorena, la data 2009-12-19 21:24:54
De la: etta, la data 2009-12-19 10:59:16 dragutza....cand exista incredere intre soti........divortul nu apare asa de repede !!......si mai ales....pentru niste cuvinte pe net !!!......si poate asa intelegi ca sotul meu ....stie....de acest topic !!......si chiar ne distram impreuna.......cand citeste ceea ce scriu aici !!...... .....

ceea ce n-ai inteles tu....este ca ...aici...pe acest topic......NU NE SEXUIM...NU NE MASTURBAM.....pentru nevoi ....reale....cum ai facut tu ,prin telefon !!.......aici,noi ne distram....ne relaxam......facem, ......MISTOCAREALA.......de voie buna !!!........daca esti capabila sa intelegi !!!......

si da......Gratu chiar trebuie sa-mi faca niste CD-uri !!....si chiar a vorbit si cu sotul meu la tf !!....chiar crezi ca toata lumea vb la tf.....ca sa faca SEX ????...... .......

faptul ca nu ai fost suficient de desteapta sa ai si amant si sot......e treaba ta !!....si asta nu-ti da dreptul sa jignesti alti oameni....femei sau barbati !!!....linge-ti ranile......acasa......si invata din prostia ta !!......caci altfel.....n-ai sa stai decat ....PE NET .....ca sa fii satisfacuta !!!.....si tocmai ai gasit ....topicul !!.........

si gata.....asta este prima si ultima discutie.......serioasa....cu tine !!....daca vei putea si vei vrea sa intelegi ceva din ceea ce ti-am spus !!!....... .....

de acum....doar misto` vei avea parte de la mine........caci asta meriti !!.........

nu toti seamana in mentalitate la fel depinde in mediul in care a trait si frustarile care le au avut in copilarie isi pune ampreta...alti sunt mai gelosi.....alti sunt mai bazati si in siguranta....material si finananciar.....alti sunt ciobani alti domni...asa ca .........e problema ta daca nu crezi.........eu am locuit 10 ani alturi de fostul sot in aceeasi casa......fara sa avem relatii impreuna.....doar pt ca avem copii impreuna......nu am vrut sa le stric reputatia.............mie nu imi place sa am si amant si sot ...asa ca sunt ft desteapta si c redincioasa nu imi place sa duc pe cineva sa traiasca in minciuna...se pare ca tu ai amant ca tugandesti ca o femeie usoara ...fara pic de rusine....auzi la ea domnle...ca esti desteapta daca ai amant........nu...esti tarfa ..asa se numesc femeile care au amanti ....tarfa su curve.....da.......ati demonstrato aici ..si in curand o sa ridic pe sait id-rile femeilor care stiu precis ca au facut asta......ok......m-am lamurit de tn .....am vazut cum gandesti.....ca o femeie necredincioasa......poate a fost ft bn sa mi se intample sa cunosc astfel de oameni si femei sa vad si eu ce elemente exista.......si pe net si in realitate....cum gandesc.......dar sa vorbiti despre ceva educativ......nu.......va gnditi cum s-o sugeti si va excitati pe net...intreaba orice medic...cand vb prea mult despre sex........ce se intampla cu creierul...?va excitatii... din aceasta cauza va place aici.........ca stati toata ziua cu mana in chilotiva place

ce deductie...domne...ce deductie !!....sa-mi traiasca toti cei ...100 ...de amanti !!...am cu ce ,baiiiiiiiiiiiiiiii,am cu ceeeeeeeeeee !!!!............ .......cine are noroc areeeeeeee.....sai,la,la,la,la,laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....cine n-areeeeee....n-areeeeeeeeeeee !!!......

faci haz de necaz.......eu te credeam singura d-na din TARGOVISTE ...un pic mai decenta pe aici...dar se pare....ca nu te dezminti de ...esti precum oile....:se duce una sa bea aapa si se ineaca...dupa care apoi va duceti toate.......ati ramas cateva desfranate aici........TU ESTI O "DOAMN" CA DETI UN AMANT SCUZE "SENIORA"..ABIA ITI MAI PUI SOTUL SA-SI TRAGA SI EL VREO DOUA AMANTE.....DUPA ACEST TOPIC.. DE CE NU AR FI SI EL "UN DOMN DESTEPT " LA FEL CA SI TINE? ....SItu oricum poti sa le faci cafeua si sa speli asternuturile amantelor lui.......ca doar si ele la randul lor sunt niste "doamne".....la fel ca tine.......

wowwwwwwww.....esti si tu desteapta ..o data !!......mi-ai dat cea mai tare idee....O SA-MI PUN SOTUL SA-SI TRAGA SI EL...100 DE AMANTE.....!!......SI-APOI SA VEZI.......SPIRALA LA TARGOVISTE.....MAI MARE DECAT AIA DE LA MISA !!!.......gagici....cine vrea sa-i fie amanta lu Lionu' ???.........va dati seama....orgii ce punem la cale ????.............grup de 200......va dati seamaaaaaaaaaa ???.........yyuupppiiiiiiiii.............. .....si logic ca ...EU....voi face ...CAFELUTZA.......si sa-mi zic amie cui nu-i place ....CAFELUTZA mea !!.......
etta
Postat pe 23 Decembrie 2009 13:36
De la: Trecatorul, la data 2009-12-22 16:37:31

vin rpejor....trecatorule......ca-i fagurele ...acuma scos din stup !!...proaspat si inmiresmat !!........ ........da''''''''...sa nu gusti doar asa in trecere.....ca-i pacat de cata miere e p-acilea !!......
etta
Postat pe 23 Decembrie 2009 13:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
S-a indragostit de mine vanzatoarea de la fast food... 118 De la: Baiat_virgin 27 Februarie 2013 06:58
ptr cei care consuma droguri si sunt sinceri sa raspunda la problemele de sex 18 De la: mirabela30 23 Mai 2009 23:37
singuratatea intr-o relatie 4 De la: miss_darine 1 Mai 2010 14:08
Problema mea?...sexul. 70 De la: flameus 16 August 2011 23:59
fantezie erotica 10 De la: Exploratorul 2 Iulie 2010 11:56