Setari Cookie-uri

am fost super inselata ajutor!!!!!!!!!

De la: florinabranzea, la data 2008-11-24 20:19:02Annisia esti atat de idioata de imi vine sa vars

cine e annisia???
ninushk
Postat pe 27 Decembrie 2008 16:39
De la: arynaaa, la data 2008-12-15 20:56:21Cand lucrezi pentru altii, ei iti hotarasc salariul, programul de lucru, si adesea, directia in cariera. Cand iti conduci propria afacere in Avon, nu exista limite pentru succesul tau financiar si personal! Potentialul tau este determinat de visele si dorinta ta. Alege sa muncesti doar cateva ore pe saptamana - si vei avea de castigat probabil mai mult decat dintr-o activitate suplimentara obisnuita. Sau creste-ti veniturile devenind Lider Avon: impartaseste oportunitatea Avon cu alte persoane si sprijina-i in drumul lor spre succes. Pe langa aceasta, vei ajuta si alte persoane sa-si transforme viata. Te poti alatura elitei de Lideri Avon, cei care au onorarii ce cuprind patru zerouri (cifrele pot diferi de la un caz la altul), au castigat vacante de lux si s-au bucurat de aplauzele intregii companii - cu Avon, visele tale pot deveni realitate.
Mai mult decat atat, in Avon mediul de lucru este prietenos si profesionist in acelasi timp, sprijinit de un puternic spirit de echipa si care iti ofera posibilitatea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.

si tu ai nevoie de ajutor???ai fost si tu inselata???

- venituri substantiale in functie de implicare, independenta financiara, cariera, instruire permanenta
- program flexibil
-15-40% din valoarea comenzilor;
-livrare gratuita la domiciliu;
-produse cadou in fiecare luna;;
-sansa de a promova rapid in conducerea unei echipe.

Nu conteaza daca sunteti eleva, studenta sau salariat. Colaborarea cu Avon va insemna bani castigati intr-un mod usor si placut si multe produse cadou.

daca doresti ma poti contacta la id : [email protected] sau trimite-mi un mail
ninushk
Postat pe 27 Decembrie 2008 16:42
De la: medeea01, la data 2008-12-15 14:31:09de mult nu m am mai amuzat in halul asta:)).am fost super inselata ajutor!!!!!!!!!!!.
totusi am o curiozitate:ce a facut annisia atat de rau?!e rau tare daca te face sa versi:)))))))))

probabil ca nu a facut nimic.....de ce ii este rau???...mesajul este clar ....pt ca e atat de " idioata"
ninushk
Postat pe 27 Decembrie 2008 16:45
Va urez si eu un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 31 Decembrie 2008 16:04
Pe naiba! Eu zic ca indiferent cat de bine te-ai simti cu unul, daca iti cere bani imprumut...alarma suna! Ce e asa de greu de inteles?
cristinarudi
Postat pe 7 Ianuarie 2009 09:31
zi mersi k ai scapat de un asemenea jeg de om!!! ai grija cu cine te mai bagi data viitoare!!! si ce asa multi bani cheltuia cu tine??nu-i normal sa plateasca consumatia cand invita o femeie in oras?te-a dus in tenerife de iti scoate ochii??hahaha ce om de nimik
ana_maria1987
Postat pe 14 Ianuarie 2009 19:03
pune-l sa se prostitueze...

Postat pe 18 Ianuarie 2009 05:16
Avand in vedere ca ai specificat ca "a cheltuit bani cu tine", barbatii miros chestia asta si te-a dus de nas.....Daca asta e o prioritate pentru tine sa cheltuiasca bani cu tine, eu zic ca ar trebui sa iti fie invatatura de minte.
Te rog nu intra in categoria de femei romance care umbla dupa bani ci incearca sa vezi mai intai cum poti fi tu independenta
Stii bine ca strainii vorbesc de femeile romance ca sunt ahtiate dupa bani nu intra in acest cerc ci mai degraba incearac sa salevezi oanoarea celor care se lupat sa fie doamne!

orice eveniment este o experienta castigata si un plus de intelepciune
tutuianu_iulia
Postat pe 19 Ianuarie 2009 14:08
De la: lyra08, la data 2008-11-02 16:34:07am cunoscut un tip care sa purtat super frumos ca in povesti ce mai m-am super indragostit,inainte de el avusesem o relatie care ma demoralizat total din toate punctele de vedere si acum intalnisem pe fat frumos ma scos in oras a cheltuit bani cu mine ne-am distrat dupa care mi-a cerut imprumut o suma de bani 200 de lei eu nu am aproape deloc bani dupa care am platit de vreo 2 ori consumatia in oras l-am sunat sa-mi dea banii inapoi ca am nevoie de ei si ma injurat afland ca are si prietena si mi-a spus ca trebuia sa recupereze bani cheltuiti cu mine si dak vreau bani ma invata el cum sa-i fac:sa ma prostituez,am ramas masaca, de fapt se ocupa cu asa ceva, nu mai plang bine ca am scapat usor dar ma doare sufletu.....
ai scapat usor?? draga mea trezestete, si nu mai fa favoruri gratis,fi demna de tine pt. dumnezeu!si apoi te inteleg ai vazut prea mult sentimentele tale si ale celuilalt nu,poate asta te face sa nu te mai culci pe o ureche.iti urez succes...gunoaielenu merita sacrifici raman intotdeauna gunoaie;)
xandra79
Postat pe 1 Februarie 2009 01:05
De la: lyra08, la data 2008-11-02 16:34:07am cunoscut un tip care sa purtat super frumos ca in povesti ce mai m-am super indragostit,inainte de el avusesem o relatie care ma demoralizat total din toate punctele de vedere si acum intalnisem pe fat frumos ma scos in oras a cheltuit bani cu mine ne-am distrat dupa care mi-a cerut imprumut o suma de bani 200 de lei eu nu am aproape deloc bani dupa care am platit de vreo 2 ori consumatia in oras l-am sunat sa-mi dea banii inapoi ca am nevoie de ei si ma injurat afland ca are si prietena si mi-a spus ca trebuia sa recupereze bani cheltuiti cu mine si dak vreau bani ma invata el cum sa-i fac:sa ma prostituez,am ramas masaca, de fapt se ocupa cu asa ceva, nu mai plang bine ca am scapat usor dar ma doare sufletu.....

Prostia se plateste scump! Chiar ma mir ca tu ai scapat ieftin, desi... aveai potential...
fataverde
Postat pe 1 Februarie 2009 19:30
nasoala treaba eu te inteleg ca si eu am patit ceva de genu asta dar mie mi sa intamplat sa imi ieie telefonul...nu a fost mare pierdere dar ar trebui sa fii mai atenta si nu uita ca nu frumusetea exterioara conteaza...
nyco88_blonda0
Postat pe 11 Martie 2009 10:14

Suna la 112
Diavolyta_
Postat pe 15 Martie 2009 00:44
urat lucru ti s-a intamplat... dar nu ai ce face....asa sunt multii barbatii... promit marea cu sarea si apoi... macar bine ca ai scapat usor si ca nu te-a facut ...
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 11:05
Buna,

E destul de nasol ce ti s-a intamplat... Din pacate, femeile, cand sufera din dragoste, prea se arunca in bratele primului venit care ofera o inghetata. Cred ca cel mai important e sa ai grija de sufletelul tau. Stai si lingeti ranile, tamaduieste-le... si analizeaza-ti modul tau de a vedea oamenii... Nenorociti sunt la tot pasul, tu tre sa fii cea care ii ocoleste...

Numai bine
dolitfer
Postat pe 15 Martie 2009 11:58
...de fapta ala cred ca era Fat Bortzos si tziganos nu fat frumos pt ca frumosii nu fac asa ceva.........
Ned_Kelly
Postat pe 15 Martie 2009 12:52
De la: un_barbat_ca_multi_altii, la data 2009-03-15 12:52:48
...de fapta ala cred ca era Fat Bortzos si tziganos nu fat frumos pt ca frumosii nu fac asa ceva.........

Ah, cei frumosi asa ca tine, asta ar fi substratul, a?
Dor_a
Postat pe 15 Martie 2009 13:44
De la: florinabranzea, la data 2008-11-24 20:19:02Annisia esti atat de idioata de imi vine sa vars

Mai bn invatati din greselile altora inainte de a trece si voi prin asa ceva.
micutadaria
Postat pe 16 Martie 2009 06:56
....stai calma draga mea !...acum ai o sansa sa te razbuni pe el impreuna cu mine ce zici �l ''facem'' pe ticalos??!!
Ned_Kelly
Postat pe 16 Martie 2009 17:20
tu ai scapat usor... sunt alte fete care trec prin lucrurii mult mai urate de atat ...
_dulcik_
Postat pe 16 Martie 2009 21:46

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Schimbarea de sine pentru partener 54 De la: mia_14 23 Octombrie 2010 01:26
Pentru un nou inceput..... 11 De la: ElainaD 27 Iulie 2009 16:29
Barbatii sa raspunda! Care este genul de femeie care 'va pune cu botul pe labe'? 176 De la: denis_3d25 31 Octombrie 2009 18:06
cum era mIRC-ul odata pentru persoanele care voiau sa se cunoasca:)) 11 De la: kudika_25894 10 Iunie 2013 20:22
eu romanca el arab:-S 161 De la: baroudelena 30 Noiembrie 2009 21:38