Setari Cookie-uri

Cafeneaua "de serviciu"

De la: mamaia, la data 2008-11-28 11:19:55va multumesc fetelor..sper sa auzim de bine..am credinta in d.zeu si vreau sa cred k totul se intampla cu un scop,,sper sa aveti un craciun linistit si plin de dragoste

MAMAIA...de ce ne urezi de pe acum toate cele bune?
Nu mai vb pana de Craciun???? Hmmmmm.....
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 11:53
De la: Felicia_29, la data 2008-11-28 11:53:55
De la: mamaia, la data 2008-11-28 11:19:55va multumesc fetelor..sper sa auzim de bine..am credinta in d.zeu si vreau sa cred k totul se intampla cu un scop,,sper sa aveti un craciun linistit si plin de dragoste

MAMAIA...de ce ne urezi de pe acum toate cele bune?
Nu mai vb pana de Craciun???? Hmmmmm.....

feli va urez din timp caci nush cat o sa mai stau la acest job..ma astept in fiecare zi sa vina sefu si sa mi zica sa mi strang catrafusele si sa eliberez biroul..iar acasa din pacate nu-mi merge net.ul..dar voi face tot posibilul sa tin cu voi legatura..imi sunteti tare dragi
mamaia
Postat pe 28 Noiembrie 2008 12:05
fetele, am scapat din sedinta!!!!!! ura! ura! ura! vestile au fost si bune (mai mult bunicele) si rele (nu foarte rele, inca).

mamaia draga, nu astepta sa te loveasca trenul, iesi tu in intampinare. in traducere libera: nu sta cu mainile-n san. actioneaza! misca-te! cauta! intreaba-n stanga si-n dreapta! da din maini, coate si picioare! si mai ales nu-ti pierde speranta.
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:13
mary mai ai clatite? ca mi-a scazut glicemia
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:14
De la: gina37, la data 2008-11-28 13:14:31mary mai ai clatite? ca mi-a scazut glicemia

are fata,pt toata lumea!tie ti-am pus mai multa dulceata...vezi sa nu dai pe tine,ca e pacat de bluzitza!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:24
nu-i nimic imi pun babetica
ce face puiutul cel mic? doarme?
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:27
De la: gina37, la data 2008-11-28 13:27:58nu-i nimic imi pun babetica
ce face puiutul cel mic? doarme?

la 2-2,30 merge la somnic...pana acum m-a ajutat sa sterg praful,in sensul ca imi fura cate ceva si fugea cu ele pe hol sau in bucatarie...si yo trebuia sa le caut....si am cautat pamatuful de mi-a venit rau...pana l-am gasit...in wc .m-a vazut odata ca spalam wc si face si ea la fel de cate ori prinde usa deschisa...numai ca ea spala cu diferite chestii prima data a inceput cu cizma mea(asa se freaca mai nou)
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:32
prima data a inceput cu cizma mea(asa se freaca mai nou) - si da rezultate?
si? freaca pe uscat sau foloseste si apa?
iubita mica, sunt minunati. mai ales cand sunt galuste (pana pe la 3 anisori)
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 13:56
De la: gina37, la data 2008-11-28 13:56:48prima data a inceput cu cizma mea(asa se freaca mai nou) - si da rezultate?
si? freaca pe uscat sau foloseste si apa?
iubita mica, sunt minunati. mai ales cand sunt galuste (pana pe la 3 anisori)

a bagat cizma in apa si dupa aceea o invartea pe acolo...facea exact ce a vazut la mine imi venea sa o omor...nu de alta,dar chiar imi plac cizmele alea

in fiecare zi face cate ceva...nou!a fost tare faza cand a invatat sa deschida telefonul(am unul cu clapa)si il ia toata ziua(cand il prinde)ca il ytin in buzunar si se plimba prin casa si bolboroseste in limba ei...si daca o vezi cum gesticuleaza,mori de ras!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:03
mi-aduc aminte de fecior-miu cand era tot asa micut: ii facuse mama niste pantaloni din stofa, un crac bej, unul visiniu; pe piciorul bej, avea buzunar visiniu si viceversa. erau haiosi tare. si el dolofanel si cu pampersi, era o mare minune cum mergea putin cracanat
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:17
De la: gina37, la data 2008-11-28 14:17:17mi-aduc aminte de fecior-miu cand era tot asa micut: ii facuse mama niste pantaloni din stofa, un crac bej, unul visiniu; pe piciorul bej, avea buzunar visiniu si viceversa. erau haiosi tare. si el dolofanel si cu pampersi, era o mare minune cum mergea putin cracanat

acum,cat iti scrai raspunsul,am lasat-o in sufragerie,ca acolo e mai cald...si ce crezi ca a facut?a adormit pe canapea-cu burtica pe canapea si cu picioarele in afara...da nush cum isi poate tine echilibrul
maine incarc video...sa mai rada si altii de nazbatiile ei
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:23
asa sa faci! abia astept sa vad! si andu avea niste pozitii ciudate in care adormea.
imi placea sa-l privesc. de fapt si acum imi place sa-l privesc cand doarme. este asa de frumos doar e-al meu, nu? daca intri pe profilul meu o sa-l vezi. este o poza cu el,cu o colega de-a mea si cu mine, pe lacul ciucas din tusnad. am fost in septembrie la un workshop.
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:38
De la: gina37, la data 2008-11-28 14:38:59asa sa faci! abia astept sa vad! si andu avea niste pozitii ciudate in care adormea.
imi placea sa-l privesc. de fapt si acum imi place sa-l privesc cand doarme. este asa de frumos doar e-al meu, nu? daca intri pe profilul meu o sa-l vezi. este o poza cu el,cu o colega de-a mea si cu mine, pe lacul ciucas din tusnad. am fost in septembrie la un workshop.

gina,ce sa iti spun,sa ai parte de el,sa fie sanatos sssssiiiiiiiiiiiiiiiNASPA CA M-AM NASCUT PREA DEVREME PT EL..E PREA MIC PT MINE!
glumeam,bineinteles!oricum,fiind mai mic ca mine nu ma incape iarasi gluma,nu te supara!e frumos foc!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:42
stai linistita!
vin fetele dupa el din clasa a 5 a
are o figura interesanta si-i genul ingenuu. mor fetele dupa el.
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 14:58
De la: gina37, la data 2008-11-28 14:58:10stai linistita!
vin fetele dupa el din clasa a 5 a
are o figura interesanta si-i genul ingenuu. mor fetele dupa el.

gina!tare mi-as fi dorit si yo un baiat!apropo,ca soacra cum te vezi?ca mie aseara al meu...nush ce ii tot ziceam yo si la un mom dat spune:vai de capul lu gineri-tu!
adica,vb ca o soacra1m-a bufnit rasul...
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:13
eu ma vad ca o soacra ok. colegii mei o plang pe viitoarea nora. oare de ce?
dar sincer vorbind sper sa fiu o soacra buna (desi stii vorba aia: toate ne dorim, dar la niciuna nu ne iese! )
eu ca persoana sunt haioasa, intelegatoare, dar ingrozitor de ordonata.
nu stiu ce sa zic....
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:22
De la: gina37, la data 2008-11-28 15:22:17eu ma vad ca o soacra ok. colegii mei o plang pe viitoarea nora. oare de ce?
dar sincer vorbind sper sa fiu o soacra buna (desi stii vorba aia: toate ne dorim, dar la niciuna nu ne iese! )
eu ca persoana sunt haioasa, intelegatoare, dar ingrozitor de ordonata.
nu stiu ce sa zic....

Te intrebam ca am auzit si yo ca mamele de baieti sunt mai rautacioase...gen'nicio fata nu e indeajuns de buna pt puiul meu'
yo am noroc,soacra mea e o femei ft buna si ne intelegem minunat!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:25
eu sper sa aiba noroc sa gaseasca o fata care sa-l accepte cu bune si cu rele.
chestia ca nici o fata nu-i destul de buna pt. baiatul meu este depasita.
si soacra mea este ok. relatia dintre noi lipseste cu desavarsire dar asta pentru ca nu am timp de ea. cand am putin timp fug la mama.
probabil asa o sa faca si nora-mea si atunci sigur ca vom avea o relatie super nu?
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:30
sunt suparata!
m-a sunat sora mea, cica au internat-o
dati-mi ceva tare sa beau!!!!
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:31
De la: Felicia_29, la data 2008-11-28 15:31:01sunt suparata!
m-a sunat sora mea, cica au internat-o
dati-mi ceva tare sa beau!!!!

ia d-aci niste martini..si zi-ne care e pb cu sora...ce sa spun,sanatate multa
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:32
De cateva zile are scaun cu sange...si abea am convins-o sa mearga la doctor si nah! au internat-o....si e micaaaa....are 16 ani jumate
este ca si copilul meu, eu am crescut-o....
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:34
De la: gina37, la data 2008-11-28 15:30:26eu sper sa aiba noroc sa gaseasca o fata care sa-l accepte cu bune si cu rele.
chestia ca nici o fata nu-i destul de buna pt. baiatul meu este depasita.
si soacra mea este ok. relatia dintre noi lipseste cu desavarsire dar asta pentru ca nu am timp de ea. cand am putin timp fug la mama.
probabil asa o sa faca si nora-mea si atunci sigur ca vom avea o relatie super nu?

sa stii ca faza ca niciuna nu e buna am intalnit-o pe bune
am o vecina in bloc care a reusit sa desparta pe fiii ei de iubite!unul are 35 si celalat 31,amandoi stau cu ei in casa...pt ca mamica nu a gasit inca fetele potrivite pt ei!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:34
De la: Felicia_29, la data 2008-11-28 15:34:17De cateva zile are scaun cu sange...si abea am convins-o sa mearga la doctor si nah! au internat-o....si e micaaaa....are 16 ani jumate
este ca si copilul meu, eu am crescut-o....

pai si ce i-au zis?care e buba?de ce se intampla asta?chiar imi pare rau sa aud asta...sa se faca bine repede! pt sora ta!si inca un pt tine,de incurajare!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:36
Sa dea Domnul sa nu fie nimic grav...inca nu stim, maine de dimineata ii fac analizele si or sa vada clar...momentan au bagat-o pe regim alimentar, pana se clarifica treaba.
si eu te pup
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:41
ei sunt de vina: sunt niste mameluci. la varsta asta mai hotaraste mama? daca mai stau inca la parinti acasa....doi dobitoci
felicia, nu intra in panica. poate nu-i nimic grav
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:53
De la: gina37, la data 2008-11-28 15:53:46ei sunt de vina: sunt niste mameluci. la varsta asta mai hotaraste mama? daca mai stau inca la parinti acasa....doi dobitoci
felicia, nu intra in panica. poate nu-i nimic grav

Sa dea Domnul!!!
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:55
felyyyy,yo acum te inteleg perfect...acum 7 ani,mama mea a fost operata de cancer la colul uterin...dar am avut incredere ca totul o sa fie bine...si afost!NU DISPERA!
mary_ct
Postat pe 28 Noiembrie 2008 15:56
De la: mary_ct, la data 2008-11-28 15:56:00felyyyy,yo acum te inteleg perfect...acum 7 ani,mama mea a fost operata de cancer la colul uterin...dar am avut incredere ca totul o sa fie bine...si afost!NU DISPERA!

saru'mana...
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 16:16
dragalasele mele va pup . ne auzim marti.
pana atunci va doresc zile frumoase, sa mergeti sa votati (ca n-au murit degeaba tineri in `89) chiar daca nu aveti incredere in clasa politica; este in egala masura si dreptul si obligatia voastra.
felicia ii doresc sanatate surorii tale si sunt sigura ca va fi bine. curaj si putere sa treci si peste asta
gina37
Postat pe 28 Noiembrie 2008 16:17
De la: gina37, la data 2008-11-28 16:17:54dragalasele mele va pup . ne auzim marti.
pana atunci va doresc zile frumoase, sa mergeti sa votati (ca n-au murit degeaba tineri in `89) chiar daca nu aveti incredere in clasa politica; este in egala masura si dreptul si obligatia voastra.
felicia ii doresc sanatate surorii tale si sunt sigura ca va fi bine. curaj si putere sa treci si peste asta

Multumesc Gina!
Week-end placut!
Ca al meu.....
Felicia_29
Postat pe 28 Noiembrie 2008 16:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cafenea pentru fetele musulmane de pe forum 70 De la: kudika315748 13 Septembrie 2010 19:54
Coffe Bar Questuri 8 De la: copacelul 12 Mai 2009 10:14
Puterea gandului 179 De la: mkdisk 30 Noiembrie 2009 14:42
Ce-am facut azi? 174 De la: angelradios 22 Septembrie 2010 02:53
'neatza.... 22 De la: cocoyonela 24 Martie 2009 12:41