Setari Cookie-uri

Cafeneaua "de serviciu"

De la: Felicia_29, la data 2008-12-02 13:45:14
De la: gina37, la data 2008-12-02 13:42:42heiiii! ce faceti? ?

Hai ca e fierbinte!!!
As vrea eu sa dorm...ma lupt cu un contract colectiv de munca...daca nu ma seaca!
Vreau si eu sarmalute cu mamaliguta....aoleu imi ploua in gura

Las` ca-i dai tu de capat.
Hai vino la noi si te ducem la "Gradinita". fac acolo o ciorba de burta, o nebunie, o varza cu ciolan..... si niste sarmalute, mama, mama
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 13:53
dap...cred ca o sa-l las pe al meu sa ii dea de cap...cu video-urile...

acuma...stau si yo la o tigare,la o cafea....si pt ca ati fost cuminti si fete de treaba,poftiti niste salam de biscuiti
mary_ct
Postat pe 2 Decembrie 2008 14:02
v-am mai intrebat si zilele trecute,da nu mi-ati raspuns...ce ati vrea sa va aduca Mosu'?

de fapt,amandoi si nicolae si craciunel...
mary_ct
Postat pe 2 Decembrie 2008 14:05
stiu si eu? data fiind situatia actuala, cred ca-mi doresc mai mult stabilitate,sanatate, multumire sufleteasca.
cred ca-mi doresc mai mult ceva de suflet decat material (cadouri).
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 14:17
gina...cred ca la fel si yo...adica,as vrea sa petrec niste clipe frumoase...primul craciun impreuna,ca o adevarata familie...cu bradul impodobit,cu cei dragi aproape...
mary_ct
Postat pe 2 Decembrie 2008 14:46
oricum, voi primi cadouri frumoase. asa se intampla in fiecare an. ofer cadouri si primesc.
cel mai mult imi plac dulciurile, preferabil din strainatate, si la paritate papetarie(pixuri, creioane, agende).
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:05
Mama ce de discutii am pierdut....ce ziceati? Cadouri de Craciun?
Offfff...imi doresc o familie, un brad impodobit, miros de sarmale si cozonaci, liniste, caldura si un el pe care sa il simt langa mine...atat! Nimic mai mult!
Povesti cu bijuterii, masini si alte cele....nu ma gadila la simturi...
Felicia_29
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:09
Rabdare Felicia: sigur o sa ti se intample. Poate nu anul acesta, dar cu siguranta cand va veni momentul vei petrece un Craciun asa cum iti doresti!
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:15
De la: gina37, la data 2008-12-02 15:15:43Rabdare Felicia: sigur o sa ti se intample. Poate nu anul acesta, dar cu siguranta cand va veni momentul vei petrece un Craciun asa cum iti doresti!

Cand Gina? Daca nu acum cand sunt tanara, la batranete? Pai mai visez eu atunci la te miri ce? Nu! Atunci intervin altele...Poate va veni si randul meu....
Felicia_29
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:20
Draguta mea, am inteles ca abia ai terminat divortul.
Sa stii ca eu dupa divort am stat singura 4 ani si jumatate, dar a aparut un barbat in viata mea si suntem impreuna de 9 ani.
Asa ca, ai rabdare...si
se va intampla.
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:27
De la: Felicia_29, la data 2008-12-02 15:20:34
De la: gina37, la data 2008-12-02 15:15:43Rabdare Felicia: sigur o sa ti se intample. Poate nu anul acesta, dar cu siguranta cand va veni momentul vei petrece un Craciun asa cum iti doresti!

Cand Gina? Daca nu acum cand sunt tanara, la batranete? Pai mai visez eu atunci la te miri ce? Nu! Atunci intervin altele...Poate va veni si randul meu....

fely...viata inseamna un sir lung de surprize,placute sau neplacute,si viata ti se poate schimba intr-un an cum nu iti imaginezi...sunt dovada vie

anul trecut,pe vremea asta eram singura...cu un copil de 4 luni in brate...cu un barbat care nu era al meu,care era departe si care era nehotarat in ceea ce ne privea,pe mine si pe fetita...familia lui ma ura de moarte,tatal sau jurase ca imi va jumuli parul din cap...etc
ideea e ca,dupa un an,stam la el acasa,familia lui ma respecta ft mult,suntem fericiti si....o sa ne si casatorim...

ce zici de asta?nu aduce anul ce aduce ceasul!
si cu cine ziceai tu ca faci antrenamente?sa inteleg totusi ca ai pe cineva,nu?
scuze daca am fost indiscreta si prea curioasa!
mary_ct
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:37
Gina...nu erai singura, il aveai pe Andu...aveai o comoara vie intre brate...
Mary...am pe cineva, dar...este foarte greu, are copil si inca nu a divortat...imagineaza-ti ca sarbatorile le va petrece cu cea mica..nu cu mine...
Vreau sa mentionez ca nu eu sunt cauza despartirii lor dar si eu am de suferit, pe langa ei 3...asta e!
Felicia_29
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:45
Da, Felicia ai dreptate: il aveam pe Andu.
Dar daca exista o relatie intre tine si acel barbat; daca ai convingerea ca relatia asta are viitor, atunci nu mai ai mult de asteptat.
Daca nu esti convinsa ca el va si face ceea ce promite, renunta inainte de a-ti face rau.
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:54
De la: Felicia_29, la data 2008-12-02 15:45:03Gina...nu erai singura, il aveai pe Andu...aveai o comoara vie intre brate...
Mary...am pe cineva, dar...este foarte greu, are copil si inca nu a divortat...imagineaza-ti ca sarbatorile le va petrece cu cea mica..nu cu mine...
Vreau sa mentionez ca nu eu sunt cauza despartirii lor dar si eu am de suferit, pe langa ei 3...asta e!

nu m-am gandit un moment ca tu ai fi vinovata...ca sa se destrame un cuplu,nu o a 3-a persoana e vinovata,ci cei implcati in cuplul respectiv...barbatul ca inseala,nevasta are si ea vina ei,fara nicio indoiala...pe mine multi m-au considerat vinovata ca i-am destramat familia...dar noi stim mai bine ce a fost si cum a fost

fely,ce sa spun...fiindca am fost si yo in situatia ta,stiu ca e greu...dar sa fii atenta,vezi ce vrea el cu adevarat de la tine...doar distractie sau...
nush...nu vreau sa ma bag in viata ta,doamne fereste...dar...fi atenta si incearca sa nu te indragostesti,fii atenta ce vrea el...nu de alta,dar nu ar avea rost sa suferi sau sa pierzi timpul aiurea cu el!
mary_ct
Postat pe 2 Decembrie 2008 15:58
Sigur ca sunt si voi fi atenta...ne cunoastem de ceva vreme, am lucrat impreuna...nu ne promitem nimic, nu vreau promisiuni, nu cer si nu cere nimic, ne traim clipele impreuna...atata tot!
Nu vreau sa sper nimic, pt ca nu e cazul, nu stiu exact cum sa va explic...dupa trauma cu divortul meu, nu imi permit sa mai sufar si sa fiu dezamagita, ma protejez cat pot.
Felicia_29
Postat pe 2 Decembrie 2008 16:15
Copil frumos, te contrazici singur. Intai spui "Offfff...imi doresc o familie, un brad impodobit, miros de sarmale si cozonaci, liniste, caldura si un el pe care sa il simt langa mine...atat! Nimic mai mult!", pentru ca apoi:
"Nu vreau sa sper nimic, pt ca nu e cazul, nu stiu exact cum sa va explic...dupa trauma cu divortul meu, nu imi permit sa mai sufar si sa fiu dezamagita, ma protejez cat pot."
Acorda-ti timp de refacere, de oblojire si apoi cauta un barbat care sa-ti apartina de la inceput numai tie.
Esti si frumoasa si desteapta: iubeste-te pe tine, nu-ti face rau, nu continua o relatie fara viitor.
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 16:26
Pa fetele! Ne "citim" maine. O seara buna va doresc!
gina37
Postat pe 2 Decembrie 2008 16:57
Buna dimineataaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! Trezirea fetele! A inceput o noua zi!
Va doresc o zi frumoasa!
gina37
Postat pe 3 Decembrie 2008 08:37
Neata dragele mele!!
Da Gina...stiu, ma contrazic pt ca sentimentele mele nu sunt f clare, cand simt asa....cand simt altfel...sucita!
In fine...am sa vad eu cum fac sa imi fie bine...multam din suflet pt tot.
Dai cafeluta?
Felicia_29
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:16
De la: Felicia_29, la data 2008-12-03 09:16:52Neata dragele mele!!
Da Gina...stiu, ma contrazic pt ca sentimentele mele nu sunt f clare, cand simt asa....cand simt altfel...sucita!
In fine...am sa vad eu cum fac sa imi fie bine...multam din suflet pt tot.
Dai cafeluta?

buna dimineata!am auzit ca se striga catalogul si am venit in ultima clipa...

am facut ness cu cola....lene de a pune ibricul pe foc....vrea cineva?

pai,o zi buna se cunoaste de dimineata...zambiti!
mary_ct
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:38
Mary asistenta mea este harnicuta si a facut cafea pentru toate fetele. Nu-i bun ness-ul deloc, iar in combinatie cu Cola este letal! Nu mai bea porcarii
gina37
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:50
De la: gina37, la data 2008-12-03 09:50:45Mary asistenta mea este harnicuta si a facut cafea pentru toate fetele. Nu-i bun ness-ul deloc, iar in combinatie cu Cola este letal! Nu mai bea porcarii

stiu ca nu e bun da am avut o seara tare aglomerata pana la 2 diminetata am incercat parchetul ,ca aveam o datorie si dupa aceea s-a trezit adriana...am dormit doar 3 ore
am nevoie de ceva care sa ma puna pe picioare...si cafeaua nu reuseste asa bine
mary_ct
Postat pe 3 Decembrie 2008 09:54
Daca poti sa bei ness cu cola...inseamna ca ai inima buna...pe mine m-ar fi luat niste tremurici....uaaaaa...imi place f tare gustul de ness, dar nu pot sa beau :(, imi face rau...imi tremura mainile...fac urat!
Felicia_29
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:04
Si a corespuns standardelor? Sau din cauza ca a scartait s-a trezit Adriana? Sau, nebunatica mica, ai tipat prea tare!
Sa-l stapaniti sanatosi!
gina37
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:05
De la: gina37, la data 2008-12-03 10:05:44Si a corespuns standardelor? Sau din cauza ca a scartait s-a trezit Adriana? Sau, nebunatica mica, ai tipat prea tare!
Sa-l stapaniti sanatosi!

gina...parchetul e pus bine...ideea e ca poate nu ne-am abtinut de la gemete,yo stiu?diddy,asa o alint eu,s-a trezit dupa ce ne-am dusat,eram gata sa ne bagam in pat iar(da pt a dormi )

deci,pot sa spun ca am o fetita intelegatoare ,ne-a lasat in treaba noastra,nu ne-a deranjat
mary_ct
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:10
Deocamdata, ca este mica, dar mai vorbim peste cativa ani.
Noi ne rugam sa iasa Andu in oras sa mai putem si noi oarece....in liniste si nu pe fuga.
Seara adoarme dupa noi..
gina37
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:20
neatza fetelor...am poposit mai tarziu caci mi-a lasat sefa d dimineatza indicatii..din pacate la noi s fac restructurari,iar eu voi fi nevoita sa plec dl 1 ian...deci din pacate oricat mi-as dori sa am sarbatori fericite si linistite,n voi avea parte...va pup
mamaia
Postat pe 3 Decembrie 2008 10:39
Neata Mamaia!
Uite o cafeluta pt tine...dulce sa te mai ajute sa treci peste momentele amare...
Felicia_29
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:00
ahh si tu...mamaie:P eu plec de pe 22 akum... si atat ma enerveaza ....
shhtmaascund
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:02
De la: shhtmaascund, la data 2008-12-03 11:02:44ahh si tu...mamaie:P eu plec de pe 22 akum... si atat ma enerveaza ....

Buna!
Unde lucrezi?
Felicia_29
Postat pe 3 Decembrie 2008 11:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
am nevoie de un sfat 17 De la: puiu66 13 Ianuarie 2010 22:15
vb 15 De la: copacelul 5 Mai 2009 16:17
soacra, soacra poama acra 19 De la: BEL_AMY1 25 Ianuarie 2011 09:40
nou pe kudika 6 De la: emaemia 9 Decembrie 2010 20:33
Sondaj - ce fel de cumparator sunt? 11 De la: Ander 12 Iulie 2012 00:14